общество

СЪЗДАВАНЕ НА ЕВРЕЙСКИ СЕЛИЩА В СТРАНАТА

(продължение от „МЕХАНИЗЪМ ЗА СТОПЯВАНЕ НА БОЛГАРСКАТА НАЦИЯ“ №4)

А сега да се върнем към основния си разказ и да видим какво става с тези 71 000 „македонци“.
Когато в страната нахлуват „съветските специалисти“ те нямат нужда да знаят предварително болгарски език. Казахме, че това е мероприятие на източните евреи. Сега когато мероприятието се осъществява от западните евреи (евреите се делят на източни и западни – това те сами си го казват) тогава те трябва да знаят добре болгарски език, за да останат незабелязани. Изучили езика добре, те нахлуват в столицата (за другите градове не зная, затова моля болгарите да публикуват информация от техните населени места) и се представят за дошли от провинцията, защото видите ли там няма работа. (Нека да не се впускаме в този глупав мит. Ще го разгледаме отделно, за да не затлачваме основния разказ.) Кой ще провери дали е така? Тук ще вмъкна още нещо: Тази лъжа, че навлезлите в столицата са от провинцията се разпространява и от вътрешната тайна еврейска конспирация и от т.н. „дъновисти“, които (болгарите трябва да знаят това) нямат нищо общо с Учението на Учителя! В огромната си част те са също част от тази тайна еврейска конспирация. И за да бъда справедлив ще кажа, че там има прекрасни болгари, но те и не искат да знаят за пъклените планове на „дъновистите“, защото живеят в прекрасният свят на духовността, който Учителят ни е разкрил. За това също отделно.
Сигурно се досещате, че мероприятието за унищожаване на болгарите се води отвън (има ли нужда да изяснявам и това), но се осъществява от управляващите в страната, които са от същата тази тайна еврейска конспирация. Само накратко: Затова в страната се строи безогледно без да е нужно това на болгарите – та това е в пълно противоречие с демографската криза. Но е „странно“, че сегашните жилищни сгради се строят с блиндирани балкони! Това определено не ми харесва! На два пъти чувам политическият коментатор Тома Томов да казва, че в Болгария ще стане като в Палестина след години! Значи той знае какво се извършва в страната. И едва ли е единственият, който знае! Тогава всичко това, болгарино, се извършва напълно съзнателно зад гърба ти. Има ли нужда да ти казвам, че няма кой друг да върши това освен тайната еврейска конспирация! В София се строи, но сградите стоят празни! Питам един, та как се справят пред банките, след като жилищата стоят празни? Отговорът му беше: Те строят със собствени средства, пука им! Какво означава това „пука им“ , с други думи, парите не са тяхни. Ясно е, че в страната се наливат чужди пари в строителството. Тогава възниква въпросът: Чий са парите и защо този таен очевидно инвеститор, налива тези пари. Какви са целите на тази мащабна кампания в строителството. Гледам завършен блок, но празен, а на него сложили табела, че търсят земя за застрояване. Изобщо в Болгария се наливат огромни капитали, но за неболгарите! Ако това са инвестиции, свързани с болгарските интереси, то политиците щяха да ни проглушат ушите, че са докарали мащабен инвеститор! А те мълчат – едно твърде необичайно поведение за всички партии. При нормална ситуация, всяка партия би се изкушила да печели гласоподаватели чрез реклама, а те мълчат.

И изобщо, кой е този, който налива пари в строителство, преди да е продал предните си строежи. Те стоят празни! Те са празни, но за такива като мен ,иначе е ясно, че предварително се знае кои ще са им собствениците. Навярно все още не са изучили добре езика в месността „Локвата“. И когато започна кампанията с covid-19, си казах, че това малко ще забави процеса на нахлуване на евреи в страната и дано през това време болгарите научат какво им се готви – кърва баня за нашите деца и внуци, като в Палестина! Няма място за отлагане. Сега трябва да спрем този процес на еврейска инвазия в страната ни! И всичко това се върши от тези, които ни управляват, на които ние сме гласували доверие и поверили отговорностите за сигурността на държавата ни! Каква ирония! И каква наивност!

И така, тези 71 000 „македонци“ се обучават на болгарски език в Македония (Северна)в местността „Локвата“, която ми казаха, че е някъде близо до болгарската граница срещу Южен Пирин. Там те се подвизават под прикритието, че се създава нова общност за възпитание на хората за новата епоха.(нещо такова ми го смотолеви, евреина, който ми разказваше за това. Ако мислите, че той съзнателно издава своите си, много се лъжете: с това искаше да ми покаже колко е важен и навътре в конспирацията, като си мисли, че аз като гоя, нищо няма да разбера, но се случи така, че имах възможността да засека информацията и от друго място. Сега вече нямаше никакво съмнение за какво става дума: Това е лагер за обучаване на евреи подготвяни да се заселват в нашите земи) Евреинът не лъжеше – тази нова епоха е тяхното бълнуване за световно господство. Обучението се води от „наши“ ченгета, т.е. от евреи от тайната еврейска конспирация в страната, с други думи, от болгарски клонинги. Никакво съмнение, болгарино. Първо, информацията се засичаше от две места и второ, последействието съвпадаше точно с предварителната информация.

Съгласно еврейския план те трябва да преместят своето управление в Европа – вече съм го цитирал на друго място. Това са го постигнали. Нарича се Европейски съюз. (но аз лично го пиша така: Евр(оп)ейски съюз). Това те си го казват, само дето името не е казано, защото по онова време още не е осъществен този план ! Изяснили са го ,обаче, отлично в „Ционските си протоколи“. Няма да се спирам сега на това. Те ще използват този съюз, за да заграбят страната ни и след това съюза не им трябва, защото се настаняват на важно стратегическо място, а отделните страни по-лесно се контролират и всички ще са със запушен път към Ориента и Азия. Отлична стратегическа позиция. Само трябва болгарите да изчезнат. Тези замисли са още от времето на Руско-Турската война от 1877/78 г. Затова се създава автономна област „Източна Ромелия“! Съединението пообърква нещата, затова пък те ни отговарят с две национални катастрофи и изселване на болгарското население от Южна Тракия. Всичките тези неща се случват, заради еврейските планове за завладяване на тези земи и създаване на еврейска държава. И още ще добавя: сега ясно ли е защо все в Южна Болгария има някакъв вид епидемии по животните. Трябва да се убива поминъка на тези хора там, трябва да се принуждават да напускат тези земи! Разказваха ми, за една стара жена, която я тормозят разни банди и тя отива да се оплаче на кмета, а той и отговаря: Продавай и бягай! За друг млад мъж, закрепил се някак с някакъв занаят в земята си. Унищожават му работилницата, пребиват го и той избягва. Това е масова практика! И не забравяйте, че терора се организира и поддържа от евреите. Те сами си го казват. Тогава защо да не им вярваме поне за това? Вижте само какви мастити бизнесцентрове строят в страната! Кому са нужни? Пак ще кажа, ако това са центрове за развитие на болгарската икономика, управляващите щяха да ни продънят ушите с хвалби, а те мълчат. Нещо друго, обаче се случи. Когато отвориха бизнес центъра, поместен в две огромни сгради на територията на бившия завод „Електроника“ в София, банковата система в страната замря! Защо? Ами тя не е нужна никому! Сега всичко минава през този център, в който работят обаче „македонците“, за които говорим! А се строи още по-голям не бизнес-център, а бизнес-парк!( кв. „Младост“ ли е там?). Още се строи, но спирката на метрото до него така се нарича. Това е явно предназначено за нова партида от „македонци“, които навярно сега изучават болгарски език в македонския лагер, и които пак ще ни се представят като дошли от провинцията. Ти, болгарино, обикновено се събуждаш, когато е „опрял ножа в кокала“, но сега е такова време, приятелю!

До сега всичко върви точно по еврейския план. Те се виждат победители в унищожаване на болгарите. Те не си го и скриват, когато говоря с някои от тях: „Свърши вече вашата“ – ми казват. И сега, когато ние, болгарите се събудихме, те просто не могат да повярват, че плановете им се провалят. Това обяснява и неистовата съпротива на ГЕРБ да сдаде властта – очевидно еврейска партия! Нещо повече, евреиското правителство от Израел мълчаливо окопира управлението на страната директно! Това те извършват чрез уж „консултанска“ фирма – „К2 Глобъл Комюникейшънс“. И точно защото е „консултанска“ всичко от нея се решава! Всъщност на практика това е нашето „правителство“!

В еврейския план е залегнало да „стопят“ болгарите. И забележи, болгарино, това те го постигат чрез нашите жени! Нашите жени произвеждат техни деца – клонинги. За да се снабдят с нужното им количество жени, бяха си организирали тържище. Ама вие да не си мислите, че преувеличавам. Аз самият гледах и не вярвах на очите си! Продават се като на пазара за животни! Наблюдавах ги на „тържището“, където се продаваха: стои и чака да дойде евреина, когото тя трябва да омае и да му се предложи. Не пресилвам, защото говоря това, което съм видял! Някога в турско се вземаше кръвен данък от болгарите, за да създават еничари от тях и майките на тези деца умираха преждевременно от мъка по децата си, а сега самите майки произвеждат клонинги и някои от тях са горди от това – имам изследвания за това! Но темата е много обширна. Ще си призная и ми е гнусна. Ще я изясняваме отделно.

Питам се: след като аз, с Божията помощ определено, съм се добрал до тази информация, очевидно частична, как така съответните „наши“ държавни институции „не знаят“ това? Когато на всичкото отгоре евреите от „Локвата“ се обучават от „болгарски ченгета“. Абе истина ви казвам! Ако пък „нашето“ разузнаване нищо не знае за това, то защо го храним тогава? Следователно и то е в същата схема, която работи по унищожаване на болгарския народ! Какво имаш, болгарино, и на какво се надяваш? Думи не ми стигат!

Имах следният разговор с един от тяхната тайна конспирация. Те са евреи, но майките им са болгарки! А те самите са по-големи евреи от равините им. Казва ми: вие, българите! Всъщност нека да изясним точно нещата: Няма евреи, като народ, като нация!Те няма от къде да се вземат! Защото те не могат да се размножават. Има само клонинги, „деца на дявола“, а и от това пък е очевидно, че те не могат да бъдат народ! Та този „евреин“ ми казва – вие болгарите (пет пари не дава, че от болгарска нянка е сукал! Баща му убива майка му, но той и за това пет пари не дава! Какво знаеш, болгарино, за света , в който живеем?) предадохте своите герои! И изрежда – Левски, Ботев. Ще те успокоя болгарино, това не е вярно. И понеже това са свещени имена от нашата история, ще разгледаме всеки един от тях поотделно и ще видите мерзостта на лъжите, свързани с нашите национални герои! (Между впрочем те и двамата са предадени от един и същи клонинг!) Те са хляба на нашето съзнание и ние трябва да знаем истината за тях. Ще разгледаме и поне още един – поета Пейо Яворов. Той ми е земляк и му го дължа! А той се погуби (пожертва се) заради македонската кауза. Какво представлява сега Македония (северна, а коя е южна?)? По-късно! Ще кажа само: не тъгувайте за Македония. Тя отдавна не съществува. Останало е само името ѝ! Иначе как ще се подвизава на нейна територия еврейски лагер за обучение на еврейски заселници! И сега, нашите власти, рано или късно ще ги питат за този лагер (ако е един), защото очевидно той е враждебен спрямо нашата страна!
Та този евреин (грипи им е истинското име – пиша евреи, за да не ви обърквам) в друг разговор ми казва: „ДС („бившата“, но се питам, когато една жена се омъжи и си промени името друга жена ли става?) е еврейска структура“. Стана ми чоглаво – може да са престъпници, но поне да са наши – при сегашната ситуация, болгарино, глупостта ни е двойна! И след като помълчах го питам: “Добре, а там болгари няма ли?“ Отговорът е потрисающ (за мен): „Има, ми каза, но те се стараят повече от евреите“. Имайте на предвид, че разговорът не е с обикновено ченге! Питам се: пред кого се стараят „повече“? И още едно изяснение: ДС ( и с ново и със старо име) е външната, явната, видимата структура на тайната еврейска конспирация , за която никой и не подозира даже, а който е подочул нещо се страхува за живота си, неосъзнавайки че точно когато започне да се страхува и престава да живее. Затова в Писанието е казано: “Който пази живота си ще го загуби и който загуби живота си ще го намери“. На тези страхливци ще кажа, че трябва да си дадат сметка, че са не просто страхливци, но и съучастници убийци! Защото те дават възможност на евреите да избиват тези, които не се страхуват и жертват живота си за народа си. Не е толкова просто – човека е свързана система и се страхуват тези, които не осъзнават това. Но забележете – живеят убитите, а за мижитурките някой да са си спомня?

Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Когато сме заедно всичко можем да постигнем. А за да сме заедна трябва всички да сме информирани какво реално се случва в страната ни! Това е основно условие! Иначе ни разделят на партии по пристрастия! И никога не забравяйте: ПАРТИИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ КРЕАТУРИ. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ – ТУК, В БОЛГАРИЯ И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. След като те сами си го казват, защо да не им вярваме?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x