родината

74 000 АБОРТА И 59 000 НОВОРОДЕНИ ДЕЦА НА ГОДИНА! „БРАВО“, БОЛГАРКО!

ПИСМО ДО РАЗУМА!

Питам те: Ти защо си дошла на този свят? За да се превърне Болгария в публичен дом ли?! Тревожен пред фактите сядам да пиша това писмо. Когато в един народ абортите са повече от ражданията нещо не е наред. 59 000, но тук влизат и децата на клонингите, които не са болгари! Първо да изясним какво представлява аборта? С една дума: Убийство! Нищо пресилено няма тук. От момента на зачеване, вече плодът е жив. Тези дето ги разправят, че еди до кога си не била жива яйцеклетката, не е вярно! Че как от мъртво нещо ще стане после живо? Такъв вариант в природата няма въобще. Никой да се не лъже!
Има обаче един сигурен езотеричен или Божествен закон и той гласи, че никой няма право да отнема живот, след като не може да го създаде. Животът се дава само и единствено от Бога! И после действието на този закон е, че всеки, който, е убил някого се задължава да му отгледа ново тяло. Как става това? Ако някой убие някого, който и да е той, то убиецът ще отгледа убития като свое новородено дете. Ако той не може, защото вече е на възраст или друга причина, това ще се извърши от първият след него в родът. А сега да видим това как се проявява при абортите. Жената, която е убила свое дете чрез аборт (или по друг начин, закона е един и същи), то първото ѝ дете ще е именно убитото дете от нея. Тя може да е забравила, но детето помни до 4 години! И представяте ли си ужасът на това същество да вижда убийцата си.
Четох в книга на двама руски автори – мъж и жена – Тихонови и двамата известни руски физици, нямат нищо общо с познанието на Учителя, от когото пък ние черпим нашите познания. Те разглеждат този проблем също и разказват един истински случай. Ще го преразкажа: Едно семейство, по една или друга причина решават, че жената трябва да абортира заченатото вече дете. Решели, договорили всичко с лекари и пр. В деня, когато жената трябва да отиде за аборт има видение. Стената към верандата им била изцяло стъклена. И жената много се изненадала, когато на верандата имало една красива девойка, която горко плачела. Жената отива при нея и започват разговор. Тогава плачещата девойка ѝ обяснява, че тя е детето, което тя се готви да убие и че на нея много ѝ се иска да живее. Ясно е, че жената се отказва от аборта и отглежда дъщеря си. И разказвала, че точно каквато я е видяла във видението си точно такава била и дъщеря ѝ, която се родила. Това не е единствен случай – много хора казват, че точно както са видели детето на сън или във видение, точно такова се и ражда. Аз също съм имал такива разговори.
Да се върнем на нашия разказ. Случва се понякога детето ви да е „опърничаво“ – не се чудете, ти си го убивала някога!
Да кажем, че дадена жена е абортирала, но не е имала повече деца. Тогава първото дете на дъщеря ѝ или на снаха ѝ, ако няма дъщеря, ще е нейното абортирано дете. Дъщерята ще отглежда детето на майка си, т.е. своята сестра или братче! И ще стане така, че тя, бабата, ще гледа това дете!
Когато човек не знае какво прави, по-добре да не предприема действия, които не може да контролира! В случая тя, жената, вместо да стане майка, става убиец! И ще си носи кармата за това! А кармата не е лична, както си мислят хората, а родова! Така, че грешките на едного ги носят от целия род. Някога родовете са били големи и са се знаели, и сега са големи, но са пръснати и не се познават, но и някога и сега действията ни съвсем не са лична работа! Разликата е, че някога се е знаело това, а сега не се знае и затова сме абсолютно безотговорни и към себе си и към нищо неподозиращи хора, от твоя незнаен род. Затова в древността е имало строги правила за всеки, защото се е знаело, че няма лична свобода, а родова! Сега, че ни лъжат е съвсем друг въпрос, но то ще е така докато служим на дявола и на неговите деца клонингите, евреи както се наричат лъжовно сега – грипи и езичници са ги наричали нашите деди.
Всяко наше действие ни се връща, независимо дали е добро или зло. Ще разкажа още един случай. По времето когато Учителят е тук в Болгария, на Изгрева, в София се извършва зверско изнасилване. Цяла София е потресена, само това се коментира. Учениците на Учителя не издържат и отиват да питат Учителя как е възможно Бог да допусне такова нещо. Учителят ги изслушва и после казва: Когато тя беше мъж, направи същото такова изнасилване. Сега трябваше да го изпита, за да види хубаво ли е! Учениците му тихичко си разотишли. Добро или зло, малко или голямо, всичко ни се връща.
Сега да се върнем на абортите. Жената е изпратена на Земята не да се удоволства, а да отгледа на Бога няколко деца, които тя е обещала докато е била „горе“, че ще отгледа. Децата ни са на Бога, ние ги отглеждаме, а това че сега не осъзнаваме това е резултат на нашето подивяване. Твърде много сме се отдалечили от човека в нас. Човекът служи на Бога, защото Той го е създал, а Бог се грижи за човека точно както ние се грижим за нашите деца. Колко прост принцип, но забравен, защото сме решили, че трябва да служим на дявола! Как се стигна до тази простотия?
Една система, каквато и да е тя, в материалния свят е жизнена до толкова до колкото може да се само възпроизвежда. В този смисъл, например, ЕВРЕИТЕ СА БЕЗЖИЗНЕНА СИСТЕМА, но за сметка на това, НАШИТЕ жени я размножават. И тъй като съществуването на евреите зависи изцяло и единствено от това до колко те владеят нашите жени, те хвърлят всичките си сили и изобретателност да ги владеят и физически и психически. Затова и ги развращават. Това са си го описали твърде подробно в ционските си протоколи, които не са нищо друго освен програма за действие на дявола, която те изпълняват от много векове. Ще ги цитираме: „Народите на гоите са зашеметени от спиртни напитки, а младежта им е оглупяла от класицизъм и разврат, в който я тласкат нашите агенти; гуверньори, лакеи, гувернантки в богатите домове, прислужници и поставените от нас жени в местата на гоевските увеселения. Аз причислявам към числото на тези последните и тъй наречените “дами на доброто общество”, които по разврат и разкош са доброволни последователки на нашите развратителки.“ А че е толкова важно за тях личи и от факта, че и в последната им известна „ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД“, отделят твърде много внимание на това как да развращават нашите жени. Ще ги цитираме:

„1. Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.

2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.“
И тук попадаме на „интересен“ текст: Казано е: „Юдаизмът, ционизмът, всемирната нация и МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО…“ А сега да се запитаме, кое е това „МЕЖДУНАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО“? Има само едно такава и това е Евр(оп)ейския съюз. Покажете ми друго. Както се казва: „Насадили сме се на пачи яйца!“ И всичко това е по техният Талмуд, където е записано: „Раждаемостта на гоите трябва силно да се ограничава.“ (Zohar II, 4b)

А сега нещо „радостно“ за пандорките, които се женят за евреи/клонинги: Пак в Талмуда им е записано: „Сношение с гои е като сношение с животни.“ (Kethuboth 3b) . Такива са отношенията към „любимите“ им жени! Само истинско животно би се съгласило на такова унижение! Думите немеят пред такова падение на пандорките!

Няма да отивам далече в древността, където с упоритост и постоянство дяволът успява да откъсне жените ни от естественото им предназначение в човешкия живот и ги превръща в средство за развлечение. Това той постига в своето управление в зодиакалния знак „Овен“, ама истинския, който е между 2220 г.пр.Хр. до 60 г. пр. Хр. И сега когато вече умните хора, обезпокоени от случващото се с жените търси решение на проблема, те прескачат този период на дявола и отиват да изследват зодикаакалният знак „Телец“, който е от 4380 г. пр.Хр. до 2220 г. пр. Хр.

И така дяволът, чрез своите деца – евреите/клонингите, създава леките жени, които в древността ги наричат пандорки, а аз сега ги наричам силиконки, защото думата пандорки е твърде отдавна забравена и вече неясна. Тъй като въпросът с пандорките/силиконките е обширен ще го разглеждаме отделно. Тук ще разглеждаме само последствията от тяхното проявление.
Казахме, че децата на дявола, евреите, не могат да се размножават самостоятелно. Нашите жени ги размножават. И цялото зло, което евреите са създали на човечеството и създават се дължи именно на това, че нашите жени, човешките жени, навсякъде по света ги създават. И за да се разбере това ще го разгледам на примери. Ще говорим за Беломорска Тракия! В дълбока древност в тези земи живеят родове от нашите елини. Гърците са ни откраднали това име и познанието, и историята. Подробностите по-късно, но тук ще кажем само, че елините няма как да са гърци, защото елини идва от ЕЛ, а това е името на нашата държава. Тя се нарича ЕЛ-ът. А странно е, че ако те са елините, защо нашата държава носи това име! То е същото и с азбуката. Дал им азбуката някой си Кадъм, но той е, езотерично казано, бащата на Орфеи. И представете си този Кадъм, което означава посветен между впрочем, на непознатите гърци им дава азбука, без да могат и до сега да обяснят каква е причината за това, а на своите си, виждате ли, забравил да я даде и те останали безписмени-и-и-и!
Та в земите, които наричаме Беломорска Тракия, живеят нашите елини. Такива са и родовете, които са във вътрешността на континента! Всички са обединени в държавата, която се нарича ЕЛ! Даже учените на евреите/клонингите не могат да опровергаят това!
В края на зодия „Телец“, Мардук – дяволът се готви да поеме властта – следва зодия „Овен“. Аз говоря за истинския зодиак! Тогава Мардук е нетърпелив и отива и живее сред нашите деди, които са посветени и от тях той черпи познание кога ще настане време да се възцари. Точно като сега! Само че разликата е огромна! Тогава той идва на власт по силата на Божествените цикли, а сега отдавна му е минало времето когато трябваше да сдаде властта още на Исус Христос. Вместо това, той го уби, за да задържи властта си. Няма да влизам в повече подробности. Така или иначе той живее сред нашите елини, но и хети в продължение на 24 години. Сега, защо и хети? – така се наричат в Библията, това са децата на сина на Ной – Хет. Има да си говорим за това по-късно! Съвсем различна е болгарската история от това, което са ни написали евреите.

В това време вече Мардук е създал своето същество – лулу, което векове по-късно Исус ще нарече „деца на дявола“.Те обаче не могат да се размножават и те крадът и съблазняват наши жени! В нашата история е описано когато е открадната Хиподамия. Това не е име на отделна жена, а събирателен образ. Някога в древността се е говорело в единствено число, защото се е знаело, че човеците сме единно съзнание. Та тази Хиподамия размножава децата на дявола! Така ще се създаде колония на децата на дявола и това ще постави началото на създаване на еврейска държава на Балканите. Коя е тази държава? Тя дълги векове ще тлее в конспирация, но и постепенно ще създава своя тайна конспирация – която ще се нарече Гърция. И така, Гърция нашите жени я създават! Колко страдания това ни донася? Колко кръв е пролята.
С убийството на Исус Христос започва налагането на църквата на Варава, което се извършва от евреите! Те винаги работят под прикритие и сега използват името на Исус за прикритие на тяхната църква – църквата на Варава. Ние обаче сме в Учението на Исус Христос. Но нашите жени произвеждат усилено клонинги/евреи! И това дава възможност на евреите/клонингите тайно да завладеят управленските структури на църквата. Този, който сега наричат Йоан Златоуст е таен евреин. Колко хора знаят това? Той е организаторът на преврат в църквата ни. Ще ви го докажем с документи, но отделно!
Сега да се върнем в Беломорска Тракия. Тя е тайно завладяна от евреите-гърци, като тайно завладяват управлението на морските ни градове. Това са уж гръцките морски колонии, според сегашните еврейски и гръцки лъжи. Те са създадени точно както сега евреите от световната еврейска конспирация са завладели цялото ни управление. Не ме питайте за театъра, който се разиграва около Гърция в Евр(оп)ейския съюз. Направиха ли така, че цяла Европа да храни гърците? – направиха го и даже забравихме за това!
Още малко отклонение. Кога е създадена гръцката държава? При т.н. Гръко-персийски войни (499-449)г. пр. Хр., т.е. V век пр.Хр. Те затова се провеждат! Всъщност войната е между нахлулите на Балканите персийски войски и нашите тракийски войни. Другото е лъжа и измама! Ами ще трябва да застанете с краката нагоре и да разсъждавате! Тогава ще се получи. Персийските войски обикалят зоната на заграбване на териториите за създаване на такава държава, като воюват с нашите Траки и така създават „санитарна“ демаркационна зона. Ние не успяваме да се противопоставим на силата на персийските войски. И хоп, Гърция! И сега тя започва да си пише история, връщайки се назад и си присвоява всичко от времето когато тайно са пребивавали на нашите земи. Същото готвят и на нас сега! Ще го разглеждаме отделно, защото е и дълго и отговорно! Болгарино, да ти завиди човек на това, че нищо не знаеш, защото така си живееш в мечтите си за „демокрация“! Абе айол, замисли се малко и ще видиш, че такова животно НЯМА! Е ПА НЯМА! Има само интереси на дявола, на неговите деца! Другото е илюзия и измама.

Ами само да те попитам: А къде са твоите интереси? – Ами той евреина ще ги защитава? Сериозно ли мислиш така?
И така, създадохме Гърция. Кой я създаде? – нашите жени. Това е записано в нашата древна история.Тя се съдържа в т.н. Старогръцки легенди. За тези „легенди“ Учителят казва, че това познание гърците го открадват и че всичко, което е писано в тях е било, но гърците така са го преправили, казва Той, че сега нищо не се разбира. А това е така, защото не само че искат да скрият кражбата си, но и защото всичките писания са написани на древния езотеричен език, който те неразбирайки го, го превеждат буквално, а това вече наистина е неразбираема каша. Но все нещичко, ако назнайваш нещо, казано от Учителя, ще научиш. Там е описано предателството на нашите Хиподамии!

Хиподамия е „открадната“. Започва размножаването на клонингите/евреите, а с това и кървавите сблъсъци с тях.

Вижте рисунката от това време. Това е Хиподамия! Тя донася неописуемите страдания на народа ни. В името на какво?
Защо гръцките евреи заемат именно тези земи? Ами от чисто стратегически съображения. На времето ние създаваме град Бизанс (Константинопол по-късно)! Гърците го преименуват на Бизантион, от там пък евреите измислят името Византия. Няма такава държава. Тя съществува само в лъжите еврейски! Истинското ѝ име е Романия! За ония времена, особено, това е изключително стратегическа крепост – построена по технология тогава, че да е непревзимаема! И се стига в годините, че ние трябва да си върнем крепостта, защото пак нашите жени-пандорки размножават евреите, които тайно заграбват крепостта! Но не можем да влезем в нея, защото ние сме я построили така!
Задачата на гръцките евреи е да унищожат болгарите и да завладеят Балканите. Не успяват! Тогава се намесват и евреите от световната еврейска конспирация. И…падаме под „турска“ власт! У! За това ще говорим много! Какво знаем за „турското робство“? – повтаряме само клишета, но драмата не знаем!
Следва Освобождението и ни затварят пътя към стратегическите земи. Така е създадена Източна Ромелия. С невероятни усилия успяваме да си върнем поне част тях. Е, сега ги ПОДАРИХМЕ на Евр(оп)ейския съюз, но това е друга тема. ( За сметка на това сега сме „европейци“!) Сега обаче те в своята алчност искат да ни прогонят въобще от там. Те си преследват плановете от времето на Руско-Турската Освободителна война! Тази война е наивно да се смята, че е приключила! Тя само се е видоизменила! Кога ще приключи? – когато се реши окончателно спорът ни с евреите за земите от Източна Румелия. Никакви илюзии не трябва да има! Това ще обясни и връзките, и предателствата на сегашното ни управление с Турция. Ще ги гледаме отделно!
На времето казват, че Петко Р. Славейков е казвал, че с клечки е отварял очите на нашия народ! Питам те, болгарино, защо приятелю, си захвърлил тези клечки? Сега са ни толкова нужни!
За да ни прогонят от тези земи са организирани евтини, евтини, болгарино, сценарии, по които ние загубваме Беломорска Тракия! Избити са по официални данни 200 000 болгари, а останалите изселени. Тези, които остават в земите си, са изселени на островите. Ще кажем пак, всичко това нямаше да се случи, ако болгарката не размножаваше евреите! ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ, БОЛГАРКО! ДО ТУК НЕ НОСЕШЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЯНИЯТА СИ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ТОВА СИ ГО ПРАВИЛА ОТ НЕЗНАНИЕ! НО ТОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИ! Ние те известяваме и от сега нататък ще си носиш последствията, като престъпник- НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Това е закон, който и по времето на Исус Христос е бил забравен, но Той го припомня! Е, сега ние правим същото!
Докато разглеждах публикациите във фейсбук на една дама се натъкнах на уникална снимка. Тя я е публикувала като доказателство за турските зверства. Но е сгрешила. Трябва да бъдем справедливи! Това е снимка от зверствата на гърците от времето на изселването на болгарите от Беломорска Тракия. Вижте облеклото не е турско, а гръцко!

Всяка пандорка ще изпита страданието, което е причинила на народа ни! Такъв е законът на кармата. Никой не може да избяга от него

Ето я тази снимка.Вижте я и нека ви се повдига от нея точно както на мен! Това нямаше да се случи на тези жени, ако техните майки, баби, прабаби, прапрабаби… не бяха размножавали евреите/клонингите. Всичко се заплаща на този свят! И нека техните майки, баби и пр. да видят делата на своята безотговорност! Те са виновни за това! И с много гняв ще река: ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ако болгарката не размножаваше евреите. Същото е и с гърците, защото те са от същата тази тайна еврейска конспирация, която си е разделила света на сфери на влияние! Кога е станало това? Ще ви го покажем! Какво представляват гърците? – иска много обяснения, затова ще го изясняваме отделно. Тук само ще кажем, че това е болгарско население, което потъва в еврейските съблазни по времето на налагането на еврейското християнство, църквата на Варава! Това сега наричат християнство. Болгарите обаче трябва да знаят, че Христовото Учение е нашата религия от Новата ера. Първите християни, това са нашите деди! Сегашната църква е наложена след кървав геноцид над нашите деди. Приложен е принципа на изгорената земя! Константин „велики“ е най-големият кръволок при изтребване на болгарите. Спрямо него Василий II е като агънце. Това е в IV век. Така нареченото „Великото преселение на народите“ е като резултат от помощта на нашите азиатски болгари. Лъжците от еврейската историческа наука измислят това понятие „Велико преселение“, за да скрият истината за драмата на болгарите. В защита на нашата вяра са избити 50 000 000 болгари! Не съм сгрешил нулите! И това нямаше да се случи, ако нашата болгарка не размножаваше евреите, защото те самостоятелно не могат да се размножават!

Тази снимка ми петни целия сайт! Но приемам и това, за да я видят ВСИЧКИ болгарки, които наблюдавах как се продават, като животни се продаваха на евреите, когато дойдоха онези, официално, 71 000 „македонски“ евреи и създадоха в София първото еврейско селище наречено официално кв. „Манастирски ливади“! Същият сценарии се разигра и в кварталите „Надежда“. Как можа да паднеш толкова ниско „пандорке“? Продаде народа си само на цената на размножителната си система! Купиха те за една кола! Нали ви гледам! (вж. „Създаване на еврейски селища в Болгария“.

На снимката е показано забавлението на някакъв войнишки караул. Всички пандорки, които причинявате сега страдание на целия ни народ, ще изпитате същото. По един или друг начин ще бъдете като тези на снимката! Няма да ви се размине. Няма закон, който да отмени закона на кармата. На него са подвластни дори Боговете! На вашите родители ще река: Как можахте да отгледате толкова безотговорни деца? Как можахте да ги предоставите на евреите, да ви развращават дъщерите? Не казвайте, че не е вярно, защото заглавието достатъчно ясно го доказва. Питам ви от къде се взеха тези 74 000 аборта годишно? На жени основно преди да встъпят в брак! Нека да се публикуват тези данни! Не е вярно, че това не може да се публикува. Безименно може! Ако зависеше от мен бих всички ви изложил на показ! Вие ако не си пазите достойнството, защо обществото хем ще страда от вашата безотговорност, хем ще трябва да ви пази това, което вие очевидно нямате! На бащите ще кажа: Клонингите съблякоха дъщерите ви голи да ходят по улиците, за да си ги избират по-лесно и още, за да масажират непрекъснато първата чакра на тялото, която е свързана с животинските страсти и дъщерите ви да мислят само за секс и така по-лесно да ги съблазняват децата на дявола.

Гола ли е или облечена? Какво показва с това облекло?

Как не можахте да се замислите поне веднъж за съдбата на дъщерите си, как поне веднъж не се замислихте за това, че те имат отговорност пред народа ни, а не да се удоволствуват като животните! Що за родители сте вие? Питам ви! Ако родителите са безотговорни, такива ще бъдат и децата им. „Крушата не пада по-далеч от дървото си!“ Слепи ли сте, че не виждате упадъка на цялото общество! Как малко поне не се запитахте, къде е вашата отговорност за това? Потърсихте ли такава отговорност! Евреите казват: „Ще направим гоите дебили“. Ще ви кажа безпощадно: Това е дебелизъм! Да не се интересуваш от нищо и да живееш ден за ден! Както се казва: „Ден да мине, самун да загине.“ Такъв живот е безсмислен! Това е животински живот! Дъщерите ви ходят ГОЛИ! СЛЕПИ ЛИ СТЕ! Поне мъжете знаете отлично, че с тези клинове и тесни панталони те виждате жените голи. А те може би това искат, разсейвайки се, че уж не знаят. Този свят публичен дом ли е ? На времето Учителят каза: „Внимавайте, защото развращават жените ви!“ Някой поне направи ли опит, за да се протвопостави на това? Питам тази дама от снимката гола ли е или облечена? Тя безсрамно предлага своето тяло, като тези, които се продаваха на евреите при създаването на еврейските селища в София. Ето това е смисълът на събличането на нашите жени – да загубят чувството си да достойнство, за се създаде у тях чувството, че тялото им е стока и тогава те чрез неговото продаване могат да живеят, а евреите/клонингите точно това искат – така те се размножават! С други думи, жените ни чисто и просто са станали търговци на женска плът. Някога робовладелците-евреи (такива са били винаги евреи) са се занимавали с търговия на женска плът като са купували и продавали насила жените. Сега те, самите жени, си продават телата – те са търговците. Това правят пандорките/ силиконките. Но очевидно те не им стигат и задачата, която си е поставил дяволът е да превърне всички ни жени в такива животни. Затова е гола там тази жена от снимката. Тя е търговка! И тази търговия наричат сексепил, но само защото все още е останала частица от морала на човеците. Ако дяволът успее да унищожи и малкото останала морал, той си е постигнал целта! Такава задача решават тези от т.н. „нов световен ред“! ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ, АКО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ УНИЖЕНО И УНИЩОЖЕНО!

Всичката тупортия, която става в света е свързана с едно единствено нещо! И това е търсенето на решение от дяволът и неговите деца-евреите на проблемът си– ДА НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ. Всичките им мероприятия са свързани с това! И точно по това може да различите кой е дяволът и кои са негови деца! И нека човечеството да си даде ясна сметка, че оцеляването му е свързано с това да не допусне да бъде доведено до животинско съществувание, при което дяволът и децата му да използват жените ни да се размножават чрез тях. Те им трябват за разплод! И затова е това бясно и необуздано развращаване на жените ни! Слушам разни обяснения за мероприятията на дявола, но те обикновено преповтарят това, което самият дявол казва. Но дяволът и децата му винаги работят под прикритие и никога не казват истинските си намерения. Така, че със сигурност това, което се коментира съзнателно или не, е невярно. ИСТИНСКАТА ЦЕЛ Е ДОВЕЖДАНЕ НА ЖЕНИТЕ НИ ДО ЖИВОТИНСКО СЪСТОЯНИЕ И ИЗПОЛЗВАНЕТО ИМ ЗА РАЗПЛОД от децата на дявола! От хиляди години те търсят решение на този си проблем! Ако това не се осъзнае, трудностите на човечеството тепърва започват. Това да се знае! Говори Духът! Аз съм само материален изразител на неговите думи.

Тук ще кажем още нещо: В Библията пише, че жената не може да носи панталони, както и обратното – мъжът не трябва да носи поли. Тогава нека се запитаме: първо, защо и второ, защо църквата и дума не обелва по този въпрос? А кой знае, може да се окаже, че и те като онзи, който не е чел Конституцията, те пък да не са чели Библията.

ПРЕДИЗВИКАНИ СТРАДАНИЯ

В Талмуда си евреите са записали: „ Раждаемостта на гоите трябва силно да се ограничава.“ (Zohar II, 4b) Какво означава това? Това означава, че намаляването на човеците трябва да стане за сметка на нарастването на евреите, на децата на дявола! Това означава, че те трябва да примамят нашите жени да ги размножават, защото прекрасно знаят, че не могат да се размножават самостоятелно, за разлика от нас, които чак сега, след разясненията на Учителя, успяхме за разкрием вековната еврейка тайна! Когато евреите казват, че „Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно. Zohar II (64b).“, те казват половината истина, защото под това, те разбират само мъжкото население. То и затова са им нужни войните!

Братя болгари, това което се случва и в наше време, е свързано с търсенето от евреите начини да могат да се размножават самостоятелно. Сега те се размножават от нашите жени! Проблемът им е, че при тази схема на разплождане, мъжете- човеци стават много, защото ги заместват евреите! Затова те търсят начини драстично да съкратят населението, казват те, но истината е – не цялото население, а мъжкото население. Затова предприемат действия за разрастване на джендърства, еднополови бракове и пр.. „Не сме се отказали и от кастрацията“, казват те! и тук сами се издават, че става дума за мъжкото население.

 Тази задача решава и Бил Гейтс. Затова ваксините са му „специалитета“. Затова се появи и т.н. фимоза при малките момченца! Няма такова заболяване! Да се надяваме, че все още е в проект този им пъклен план – кастрация на момченцата! Не забравяйте, че в областта на кастрацията евреите имат хилядолетен опит! Така създадоха техните евнуси, чрез които те проникнаха и завладяха, в крайна сметка, царските семейства! Дълга тема! Ще я изясняваме в сайта ни Bolgaristina.com

Точно затова е казано още в Талмуда им: „Гоите нямат жени – техните жени не им принадлежат!“ „Не им принадлежат“, защото се унищожава мъжкото ни население! Това означава „техните жени не им принадлежат“!

Резултата от тази еврейска измама съм го показал в картини, отразяващи драмата в нашата история, която се дължи единствено и само на това, че НАШИТЕ ЖЕНИ РАЗМНОЖАВАТ ЕВРЕИТЕ! Някой ще каже, какво общо има турското или гръцкото робство или кървавата сряда от 2.09. 2020г. – началото на въстанието на робите? Е, има! Има, защото ако нашите жени не размножаваха евреите нямаше да има нито едно тези драматични събития в нашата история.

Веднъж станах неволен свидетел на разговор между дъщеря и майка на автобусната спирка. И двете навирили цигарите! А как иначе? Разбира се, те да не са прости жени,я! Майката нещо морализира дъщерята, явно и тя е от пандорките. Че по едно време дъщерята като отвори едно ми ти „чене“ и започна да разкрива „кирливите ризи“ на майка си. Последната млъкна и дума не отвори повече! Нищо ново: „крушата не пада по-далеч от дървото си!“ Безотговорната майка не може да отгледа отговорно дете! И до кога? Учителят казва ясно: „Мъжът трябва да помогне на жената!“

Има един голям въпрос, за който се мълчи от всички. А той е: КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО, ТА ТОЗИ КОРАВ И МОГЪЩ НАРОД НЯКОГА, ИЗВЕДНЪЖ СТАВА ЛЕСНО УЯЗВИМ ОТ ЕВРЕИТЕ? КЪДЕ ИЗЧЕЗВА СИЛНАТА МУ АРМИЯ, ЗАЩО ТАКА ЛЕСНО ДОПУСКА СТРАНАТА НИ ДА БЪДЕ РАЗДРОБЕНА ОТ ЕВРЕИТЕ НА ДРЕБНИ ДЪРЖАВИЦИ, които даже воюват помежду си? КАКВО СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО?

Отговорът е един: Всичко това се случи и продължава да се случва, защото нашите жени размножават евреите и така те изграждат силна тайна конспирация в страната. Те сами си го казват: „Нашата власт е най-силна, защото е невидима!“ Това пък води до унищожаване жизнеността на нацията, защото децата ни намаляват непрекъснато за сметка на децата на дявола, които раждат нашите жени, женени за евреи – тайни и явни.

Единственото разумно решение е ПРОСВЕТА СРЕД НАРОДА НИ И СЪЗДАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА НЕТЪРПИМОСТ СПРЯМО ЖЕНИТЕ, ПРОДАВАЩИ НАРОДА НИ! Всичко останало са както се казва „палиативти мерки“! Разумните болгари трябва да си дадат сметка, че на практика нашата съдба зависи от тези пандорки/силиконки, които се женят за евреи. Докато това не се разбере и не се намери решение не може да се очакват чудеса! Четете материалите от сайта ни. Описваме всичко подробно. Това е Словото на Духа! Аз само Го препредавам!

Сега се обръщам към бащите и майките на тези пандорки: На вас все едно ли ви е, че дъщеря ви ще ражда деца, но те не са нейни деца, защото са клонинги, от света на дявола са, тя ще ражда деца, но те не са ваши внуци, защото са еврейчета ! А те са от света на дявола, който не е нашия свят. Изобщо жив ли си болгарино? Това, че се движиш не е доказателство,че си жив!

А сега разгледайте хубавичко снимките по долу! ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ако болгарските пандорки не размножаваха еврете за наша сметка!

Има и други болгарки, които не пожелаха да предадат народа си и народа им отговори с любов. Те са всмукани в неговите корени, станаха светици, а вас, пандорки, никой няма да ви споменава даже, само злото, което ни сътворявате ще си остане като зъл спомен от вас!

Старазагорските кланета. Най-големият документиран садизъм в болгарската история. Официално казват, че в града са изклани 14 500 мъже, жени и деца, но градът има 60 000 жители и е напълно мъртав! От околните села са избити други 20 000 души, но селата са също мъртви. Отведени са 10 000 жени в робство.

Злата Мъгленска и много други като нея, и те са били млади и на тях им се е живеело, но чувството за отговорност пред род и родина за тях е по-силно! Поклонете се на този Дух!

15 000 млади войни са ослепени! Толкова жени са овдувели, много деца са останали сираци! Това нямаше да се случи, ако пандорките ни не размножаваха евреите/клонингите да сипят своята омраза и зло срещу нас!

Баташкото клане! Коя болгарска душа не трепва пред жертвата на тези болгари, чието единствено желание е да бъдат свободни! Защо се случи това? Защото нашите пандорки размножават евреите/клонингите!

Хиляди жени са отведени в робство! Унижени и насилени от поробителят. И те искат да бъдат майки на болгарски деца, но пандорките ще им попречат да бъдат майки и ще ги направят робини! Не казвайте, че не сте вие! НЕ! ТОЧНО ВИЕ СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА НЕЧОВЕШКО СТРАДАНИЕ!

След миг, това невинно дете ще бъде промушено с башибозушкото копие! Защо му отнемате право на живот, вие болгарски пандорки! Вие отглеждате това зло! Вие го размножавате , то само не може да се размножава! Вие го размножавате!

200 000 избити болгари от Беломорска Тракия, останалите хиляди живи мъртъвци са прогонени от родните си места. Кой може да изкаже мъката и страданието на тези наши братя и сетри? Това вие, пандорки, им го причинихте, защото вие произвеждате евреите/клонингите, за да сипят своето зло върху нас!

Старазагорските кланета! Див садизъм! Това сукалче след миг ще бъде захвърлено, откъснато от гръдта на вече полуживата си майка, за да умира бавно! Кой е този, който спокойно може да гледа това! Зверска омраза! И тази омраза вие, пандорки, я размножавате!

И още продължавате да разплождате злото – евреите/клонингите. И сега се продадахте за разплод на евреите и създадохте заедно с тях еврейските селища в страната! ВИЕ, ПАНДОРКИ, УЧАСТВАТЕ В СЪЗДАВАНЕТО НА БАЛКАНСКА ЮДЕЯ ВЪРХУ НАШАТА БОЛГАРСКА ЗЕМЯ! Ние, болгарите се дигнахме на борба, а вие застанахте в редиците на евреите и организирахте контрапротести! Защо? Застанахте на страната на злото! Предавате народа ни. Може би се надявате, че така като се запази властта на вашите мъже-евреи, няма да има кой да безпокои заспалата ви съвест? Може би!

Сега големият въпрос е кой стои зад големите кланета? Това е много важен въпрос, защото той е пряко свързан и с изясняване на истинската същност на робството, което преживяваме и тогава и сега. Сега да си изясним нещо важно. Всеки процес или събитие има две страни – вътрешна и външна! И двете са свързани, защото едната е причината за нещата, а другата е външното проявление на силите, които са предизвикали това събитие. Ако така не се разглеждат нещата, то те нито могат да се обяснят вярно, нито могат да се разберат. Другото са заблуждения. Сега първо, да разгледаме вътрешната страна на събитията. Евреите водят с нас безпощадна война, едностранна война от хиляди години. Те сами си го казват: „Хилядолетният ни враг е все още жив …“ Сега питаме: А известно ли е прекратяване на тази едностранна война? НЕ! „Програмата за изтребление на болгарите“ те приемат през 1980 г.! Т.е. вчера! И сега случващите се събития (2020г) ясно показват, че тази война продължава. А каква е външната проява? Никога не трябва да се забравя, че дяволът и неговите деца клонингите/евреите е винаги в конспирация, т.е. скрита, като ни показват друго външно лице, подвластно тям. Това е особено важно да се разбере! Ние ще кажем обаче със сигурност, че всички национални катастрофи са скроени по еврейски план и осъществени по този план или планове по-точно! Нека историците да застанат на своята отговорност и да публикуват документите от войните след т.н. Освобождение. Защото, болгарино, ние се освободихме от физическото робство, поне външно, но някога да си се освобождавал от духовното робсво? А то е същността на свободата на един народ. И така излиза, че ние сме в духовно робство от евреите, което те не скриват даже! А сме били в робство от друг народ?! Ами че как ще стане това бе, джанъм? Спираме до тук. Това е голям въпрос, ще го гледаме отделно!

Кой е заинтересован от тези кланета? Турция? – не! Трябва да си дадем сметка, че Турция също не е свободна държава, както и всички останали! Тя също е смачкана под еврейския ботуш! С цялото си поведение тя доказва, че не е тя! Историците лесно могат да съобразят това! От къде следва това? Ами вижте и сега, кой се стреми да завладее тези земи? – евреите – Евр(оп)ейския съюз и то нескрито (ще го разглеждаме отделно), а не турците! Неоспоримо! Тогава защо да смятаме, че в миналото те не са имали същите мераци? Големите кланета са в Тракия! И сега продължават да унищожават там и хора и животни, поминъка на това вече малобройно население. Турция ли го прави това или Евр(оп)ейския съюз, който е центърът на управление на евреите? Това те си го казват сами! Ще ги цитираме: „Ние ще издадем закон, според който всички, които са участвали в тайни общества, ще подлежат на изгонване от Европа, която ще бъде център на нашето управление.“ Кой е този „център“? – не е ли очевидно?! За сметка на това, там, в тези земи, са най-коравите болгари! Аз също съм тракиец и знам това, защото познавам кръвта на тези болгари! Земята, която се стремят да заграбят евреите! Кураж, тракиецо, ще се справим! И сега приеха план за предоставяне на Тракийските земи за свободна зона за Евр(оп)ейския съюз, което ще рече на прост език, отписване на тези земи от болгарската територия! Ако ти, болгарино, допуснеш това, нашите деди в гроба ще се обърнат!

Тогава питаме: Кой е този, който е заинтересуван от тези зверски кланета? Ако Турция е заинтересувана от тези кланета, тя щеше да изпрати там свои емигранти, както в Северна Болгария и на други места. Тя не го прави, хем това е земята, която е „под носа ѝ“! Защо? Някой не ѝ разрешава да го направи, защото това е негов план, а не турски! Длъжен съм да заявя: Аз на турците адвокат няма да ставам, но трябва да бъдем справедливи!

И така, кланетата са предизвикани и осъществявани под прякото ръководство на евреите! Никакво съмнение в това! Пак ще кажа, че много пъти ще се връщаме на този въпрос. И ще припомня, че именно евреите в лицето на Дизраели, разделиха Санстефанска Болгария на парчета! Те отделиха от Болгария т.н. Източна Румелия! Някой да оспори това?! Ако бяха турците, то те не биха ни дали да пръкнем при осъществяването на Съединението! Я се замислете малко поне! Нямат разузнаване, което не вижда , какво става във васалната им територия?! Те не се намесиха! Нека да сме справедливи! По време на Съединението не ни нападнаха в гръб, когато нашите войски отиват на западния фронт срещу еврейското протеже – сръбския крал! И как так стана, че войските ни изцяло са на турката граница, а сърбия ни напада! Къде е нашето разузнаване. Няма ли дипломация? Или ще ни кажете, че няма! Няма, но във времето на Руско-Турската война 1877/78 г. наш е разузнавача, който казва точния не ден, а час на тръгването на Осман паша от Плевен. И само един топовен изтрел решава битката, защото пашата разбира, че руското разузнаване знае планът му. Слушаме небивалици и се съгласяваме твърде лековато с тях!

ЗАЩО БОЛГАРИТЕ НЕ УСПЯВАТ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ УСПЕШНО НА ЕВРЕИТЕ/КЛОНИНГИТЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ?

ИЛИ КАК ПАНДОРКИТЕ НИ СТОПЯВАТ?

В болгарската история виси един въпрос, на който историците въобще не обръщат внимание. А той е: Защо болгарите толкова силен и войствен народ не успява да се противопостави на евреите/клонингите? И малко по малко се оставя да бъде напълно завладян от евреите/клонингите? Отговорът на този въпрос е неочакван: Това зависи изцяло от пандорките болгарки, които упорито размножават евреите/клонинги за наша сметка. И за да не се смята, че отправяме голословни обвинения, ще направим малко сметки. Преди това, обаче, ще кажем: ние не се вживяваме на съдници. Не ни е работа това! Но ние сме длъжни да кажем истината, такава каквато е тя в действителност! Това ни е задача от Духовния свят и ние ще я изпълним. Казва се: Ще изпълним Божията Воля! Отново ще напомним: ЕВРЕИТЕ/КЛОНИНГИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ САМОСТОЯТЕЛНО, НАШИТЕ ЖЕНИ ГИ РАЗМНОЖАВАТ! И с това си деяние те нас ни унищожават!

И така ди формулираме основата на нашите пресмятания: Всяка пандорка женена за евреин има по две деца и то съвсем определено, с много малки изключения, 2 момчета (за Болгария). Това пък означава, че тези деца, които са също клонинги, отново ще се женят за наши жени и така до безкрай, ако не се сложи край от наша страна. Така всеки евреин/клонинг гълта по една болгарка. Сега ще направим оценка за стопяване на болгарите от Новата ера насам, предизвикано от един евреин. Нали е ясно: всеки клонинг/евреин взема една жена, но има и две деца, които след това също гълтат по една жена и така дали ще смятаме популацията на клонингите или загубата на жени от болгарите е едно и също. Да приемем средната продължилелност на живот 80 години. Във вековете тя се е менила, но ние ще я вземем за постоянна. Това е в ущърб на нашите твърдения, но го приемаме. Тогава за 1000 години имаме 12.5 пъти цялостно превъртане на поколенията и при това превъртане, всяко поколение има по 2 деца. Заради раждането и на жени, нека ги приемем 12, за да опростим сметките. И така, да смятаме: 1+2+4+8+16+32+64+128+256+512+1 024+ 2 048. (Това е сумата от първите 12 члена на бинарната редица.)Това е редицата от поглъщането на жени, предизвикано от един евреин, за 1000 години,т.е. до X век. Тези, които искат по-задълбочено да изследват случващото се, нека го съпоставят със случващото се в историята ни. Ще се получат много интересни резултати! И изведнъж ще станат ясни пораженията ни! Но с това тук няма да се занимаваме. Нека съберем числата от редицата. Това прави 4 095 клонинга са се появили като резултат от един евреин/клонинг и съответно толкова наши жени загуба за болгарскта популация! Това от един евреин! А те са много!

Сега да навлезем в следващите 10 века – от X до XX век. Да смятаме: Сега изходна позиция ни е числото 2048. Имаме: 2 048 + 4 096 + 8 192 + 16 384 + 32 768 + 65 536 + 131 072 + 262 144 + 524 288 + 1 048 576 + 2 097 152 + 4 194 304= 8 386 560. Потресаващо, нали? За 20 века от един евреин сме загубили над 8 милиона жени! Но те трябва да имат деца, нали така? Вземете ги по две деца, което е невярно, защото в миналото болгарите са имали по повече деца! Нека да е средно по 3 деца! Това прави над 24 000 000 загуба на болгари, от един евреин предизвикани загуби! И то само защото нашите пандорки усилено ги размножават! Това от един евреин/клонинг, но те са много повече! Тогава е очевидно защо народите така усилено застаряват! Това е в целия свят, но при нас е уникално, защото евреите/клонингите са в нескончаема война с нас. В „Програма за изтребване на българския народ“ те сами си го казват: „Хилядолетният ни враг е още жив!И това е защото ние сме Божия народ! Ние сме проводниците на Бялото Братство на Земята! Чрез нас Бог твори на Земята! Затова се казва, че сме записани на дланта на Бога! И за да избягна ненужни въпроси ще добавя, че тази сметка е при чисто теоретични условия. Ясно е, че във вековете има много войни, епидемии, разни болести и т.н., които накъсват горният ред, но при тези загуби те са приблизително пропорционални и за двете страни – болгари и клонинги.

Но за да е още по-ясно, нека да разгледаме сегашната ситуация: В страната нахлуват по официални данни 71 000 „македонци“ – евреи обучени в Македония на болгарски език. Те набързо се ожениха за наши пандорки и така създадоха еврейски град (официално кв.„Манастирски ливади) който има над 140 000 жители. В действителност колко са не зная, защото когато ходя там чувам и руска реч, което означава, че там има и руски евреи. Колко са те – не известно. Освен това тези „Манастирски ливади“ са съседи на друг еврейски квартал – „Гоце Делчев“. Както модерно се казва: диаспората им е внушителна. Но нека да разгледаме само тези, за които знаем – 71 000 евреи. Те веднага погълнаха толкова болгарки и мого бързо се напълни с детски колички Южния парк! В един хубав, слънчев ден на 2019г. бях случайно в този парк. Гледам и не мога да повярвам – толкова много детски колички! Кой ще каже, че Болгария страда от демографска криза?

Всяка от тези болгарки има или ще има по две деца, които са преобладаващо, да не кажем всички момчета. Следващото поколение на новодошлите евреи ще погълне 140 000 болгарки. В същото време сега в страната се раждат на година 59 000 деца, при това тук влизат и децата на клонингите/евреите. Следователно тези 140 000 болгарки ще се покрият от три набора! а това означава, че цели три набора наши мъже нямат жени! Тогава какво се прави? Ами трябва усилена да се създават, какви ги наричахте вие, джендъри, еднополови семейства, травестити и пр. После ще занимамаме обществото с тях и така няма да се забелязва, че нещо не е наред. Тази роля е отредена на т.н. НПО-та (неправителствени организации) Тяхна е работата да тормозят населението с техните лозунги за свобода на джендърите и пр. Ето защо те са толкова нагли и са под закрила на правителствата, които са също еврейски. Затова и са под закрилата на Евр(оп)ейския съюз! И затова така категорично се изказва Урсура фон…., че няма място в Евр(оп)ейския съюз на тези, които не приемат джендърите за нещо нормално. Затова е и тази декларация от Анкара, за джендърството! Но както е лесно да се види и това не помага, защото с следващото поколение нещата още повече се усложняват. Е, затова пък има ваксини! Сега евреите искат да намалят населението с (10-15)%. Какво ще реши това? Нищо, но те се надяват, че докато нещата станат неудържими, те ще успеят да станат официално световни господари и тогава вече ще им е лесно, защото в плановете им влиза и кастрация на гоите! Кой ще ги спре тогава? Ето защо те започнаха тази Трета световна война – биологична и психична! Целта е да се уплашат гоите! В ход е фашистката доктрина за страха. Тази доктрина я наричат „фашистка“, но тя е на дявола и е изпитвана много пъти през вековете и хилядолетията докато дявола е на власт.

Според мен, в плановете на евреите нещо се обърка. Те за пръв път се сблъскват с истинското лице на човеците. В своите глупави теории за световно господство, те твърде много се надцениха! (да ги пита човек защо им е?) В същото време обаче това твърдо доказва, че те са от животинския свят, защото само там действува закона на терора! А евреите се гордеят със своя терор! Сами са си го казали в ционските си протоколи! Ще ги цитираме: „Нашият абсолютизъм ще бъде прокаран в целия живот така, че всяка проява на нашата велика воля ще бъде уважавана и всичките ни постановления безпрекословно изпълнявани. По този начин ще се отстрани всякакво роптаене и недоволство, а ако случайно се проявят, ще бъдат наказвани примерно….Вие казвате, че ако преди определеното време се узнаят нашите планове, против нас ще се вдигнат с оръжие в ръка; но ние сме взели мерки срещу това и на Запад имаме вече такава терористическа система, която може да накара и най-храбрите души да затреперят. Подземни съобщения като “Метрополитен”, ще бъдат прокарани под всички столици и, ако стане нужда, тези столици ще бъдат вдигнати във въздуха с всичките им организации, държавни институти и население.“

Само болно съзнание може да говори такива дивотии! Те никога не са проумявали и няма да проумеят, че светът се управлява от Бога, а не от тях, и че в крайна сметка превъзходството е на човеците над клонингите.

Тяхната глупост ще я изясня с един пример от моя детски живот: Като дете живея на село и като дете сираче, съм склонен да правя отстъпки на другите деца. В нашата детска компания се присъедини едно новопорасло дете и кой знае защо започна да се заяжда с мен – ама ей така, търси си повод. Аз все му отстъпвам – малък е още. Един ден сме се събрали пак компанията и то пред всички заявява: „пък аз се научих да бия Таню!“ Тогава вече скочих: „така ли! давай да те видя тогава!“ И то се смръзна. Та сегашната ситуация е точно такава: във времето сме когато евреите/клонингите заявяват: „Ние се научихме да биеме гоите!“ Да, ама сега „гоите“ т.е. човеците викат: „Така ли? Хайде да ви видим тогава ще можете ли?“

Когато евреите/клонингите се хвалят в своите си протоколи, че тяхната власт е най-силна защото е невидима, т.е. в конспирация, те посочват, че единствени които са им съперничили на времето са били езуитите, но след като се разсконспирирали вече били завладяни от евреите. Сега обаче самите евреи са в същата позиция, те вече не могат да бъдат в конспирация! И с това силата им приключва! Толкова им акъла, че не могат да видят, че техните бълнувания, че ще наложат на Земята животинска форма на живеене – тяхната – е невъзможна!

При нас е Скинията Божия и според тях, ако те завладеят Скинията на Бога, ще смятат, че са победили Бог! Но това пък означава и край на болгарския род, ако той не съумее да си прибере пандорките! ТОВА, БОЛГАРИНО, ТРЯБВА ДА ТИ Е СЪВЪРШЕНО ЯСНО! Тези пандорки са озъптявани на няколко пъти, но очевидно за кратко време. Всичко зависи от това, дали ще съумеем да създадем обществена нетърпимост към тяхното НАЦИОНАЛНА ПРЕДАТЕЛСТВО! Аз обаче съм уверен, че ако те разберат що вършат не ще могат да издържат на тежкото бреме да носят греха си към целия ни народ. ЗАТОВА Е НУЖНА ПРОСВЕТА! Тогава те не биха издържали психически. Това е невъзможно. Ще дам един пример: Преди години беше прожектиран един успешен български филм „Време разделно“. Там Сърчеджиев си изигра прекрасно ролята, на фанатизиран еничерин, който създаде помаците. Това предизвика силна отрицателна реакция в народа и той получи инфарт! Той направи грешка от незнание, като не се разтовари от народния гняв и резултата беше твърде лош за него. Така, че те не биха могли да устоят, даже и да искат, но аз съм уверен, че когато разберат що вършат, сами ще си седнат на седалищните части и ще се върнат при народа ни. ПРОСВЕТА ТРЯБВА! Ново Възраждане ни предстои! В него още сега трябва да се включат всички будни болгари. Да! Както е било! Сега читалища не можем да строим, защото заробването ни е по-силно от преди! Това даже не осъзнаваме! Затова ще го заместим със социалните мрежи, с интернет! Всеки може да разпространи този материал, например на трима поне, те от своя страна също на трима поне и така за няколко месеца ще се покрие цялата страна. Нещо повече: тези, които умеят трябва да изградят форуми, трябва да намерят начини за противодействие на компютърния тероризъм и цензура на евреите. Трябва да се размърдаме. С вайкане нищо не се постига!

А ИМАШЕ И ПАНОНСКА БОЛГАРИЯ! А КЪДЕ Е СЕГА?

Накрая ще ви покажа още една картинка. Вижте я! Това е от избиването на 50 000 000 болгари и затриване на Панонска Болгария, за която вие сега дори никакъв спомен нямате. Но това стана, защото вие, пандорки, размножавате евреите, които ни унищожават. ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, АКО ТИ, БОЛГАРСКА ПАНДОРКО, НЕ РАЗМНОЖАВАШ ЕВРЕИТЕ. Те сами не могат да се размножават. Ако не беше твоята безотговорност, досега и помен да нямаше от тях! Ти си отговорна за всичко това! Как ще легнеш сега да спиш спокойно, когато знаеш какви престъпления си вършила и вършиш спрямо народа ни!

Така са защитавали вярата ни нашите панонски болгари, която сега сме забравили, че е съществувала даже!

В IV век, евреинът Константин (велики) издава заповед за налагане на еврейското християнство в цяла Европа, която е населена изцяло от болгари, сред които има и тайни евреи. Няма други народи! Затова ако погледнете историята на сегашните европейски народи те са възникнали в VII – VIII век. Питаме: А преди това, никой ли не е живял по тези земи? – МЪЛЧАНИЕ!

Болгарите, обаче имаме вярата на Бялото Братство, Учението на Исус Христос! Нашата вяра се съдържа в т.н. Гностично Евангелие. Затова нашите деди не говорят за евангелия, а за Евангелие – в единствено число. Сегашните Евангелия са после съчинявани. Ще говорим за това по-късно. Гностичното Евангелие е отдавна унищожено. Случайно преди няколко години беше открит един екземпляр в манастир на запад (не помня името, трябва ми справка за това), но се държи в строга секретност! Е, все ще успеят разумни болгари да се доберат до него.

И така, в издадената заповед се казва, че се забранява нашата вяра и се заменя с учението, което са създали евреите – църквата на Варава, в която сме сега! Започва нечуван гиноцид спрямо болгарите, защото ние не искаме чужда вяра! Прилага се принципа на „изгорената земя!“ Обезлюдена е Европа. Учителят казва: избити са 50 000 000 болгари! В защита на нашата вяра! На Христовата вяра, която е и Учението на Бялото Братство! (Какво значи тук някакъв си холокост, фалшифициран при това!) За да се спасят тези земи от евреите, нашите азиатски болгари грабват мечовете и се притичват на помощ. Така Европа се населява от преселилите се азиатски болгари. Това е истината за необяснимото „Велико преселение на народите“, според сегашната еврейска наука. В XVI – XVII век евреите отново имат голям привес, отново благодарение на нашите жени-пандорки! и започва унищожаване на Болгария от Западна Европа, която съставлява т.н. Панонска Болгария. Именно унищожаването на болгарите от Панонска Болгария е отразено върху показаната по-горе картината на френския художник и пътешественик Жак Кало, който е видял с очите си и нарисувал ужаса на геноцида над болгарите.

Нашата религия е Духовна Религия и затова кръстът ни е равнораменен. А на религията на Варава, на еврейското християнство е неравнораменен, защото техните попове трябва да има къде да го държат. За тях Бога е на земята, техният бог е антропоморфен, а нашият Бог е Духът Божи! Това е огромната разлика между нашата вяра и вярата, която евреите са отредили за гоите, която е сегашната т.н. християнска църква! Разказвам това, защото на картината ясно се вижда, че се налага със сила неравнораменния кръст и така тази картина е важен документ за нашата вяра. Погледнете на стълбата, как попът иска да целуват техният кръст нашите болгари миг преди да ги увисят на въжето, което вече е преметнато през клона. Вижте дръвника , на който посичат непокорните. И вижте драмата на майката, която прави отчаян опит да спаси сина си, като го моли да приеме чуждият кръст и вяра! Как да стане това, когата нали тя го е закърмила с нашата вяра. Вижте отдясно на картината. Вижте и облеклата им. Така са се обличали нашите деди и жени! Погледнете и отляво до стълбата. Там е нашия свещенник, който дава последно причастие на осъдените. Той няма кръст в ръката си! Защото нашия кръст изразява духовното значение на четирите кардинални точки в космоса: изгрев-залез и начало и край на обикалянето на Земята около Слънцето – зимно и лятно слънцестоене. И още една особеност между двата болгарски клона. Нашите Европейски болгари са имали за Нова година пролетното равноденствие – те са свързани с изток-запад – изгрев-залез. А азиатските ни болгари са имали за начало на Новата година – Зимното слънцестоене! Те са свързани със север-юг – зимно и лятно слънцестоене – Нова година е Коледа! Кой си спомня това? От там ни е Коледата сега и затова се пее „Бог се роди Коледо!“ Коледа идва от „Колата“, както е било старото име на Божественото съзвездие, което сега са кръстили Голямата мечка, за да забравим корените си и така по-лесно да ни унищожат – дърво без корен! Само скицирах онова, което ще разглеждаме подробно в други наши материали.

Ще припомним отново големия въпрос: Защо болгарите не могат да се противопоставят успешно на евреите? – защото ти пандорке си ни обезсилила! Носи си този грях! Да се продаваш на евреите не е личен въпрос, защото така размножаваш нашите врагове и унищожаваш жизнеността на нашия народ! Причиняваш огромни страдания на народа ни! А този народ и теб е отгледал. Дължиш му благодарност за това, ако разбираш въобще какво говоря!

Като гледаш тази картина, болгарино, може ли още да се съмняваш, че и кланетата в Източно-Европейска Болгария (част от която е сегашна Болгария) пак са от евреите организирани? Можеш ли? Има още нещо, което ясно трябва да се каже: Такава дива жестокост може да проявят само същества без душа и сърдце, а това са именно клонингите! Те са без душа и сърдце. Това ни го е изяснил Самият Учител! Още въпроси има ли? Не може човек, какъвто и да е, каквито и различия да има с друг човек да го избива така животински! Учителят дава един пример, макар и по друг повод. Той казва: „Ако си в опасност от друг човек, който се готви да те убие, за да се спасиш дай му оръжието, което имаш с него да те убие. Той няма да го стори! Защо? Защото има сърдце! И при животните е даже така: когато елените се бият за водачеството, победеният елен си подлага хълбока беззащитен на по-силния победител и той го оставя на мира! Тук няма такова нещо! Това са същества без душа! Това са клонинги!

В 16 и17 век болгарите сме обезсилени от продажността на пандорките и в Западна Европа и не можем да се противопоставим успешно, въпреки отчаяната ни съпротива, на клонингите, които точно обратното на нас са жизнени от това, че нашите жени-пандорки ги размножават. Така ние не можем да се противопоставим на зверствата на евреите и завладяването на земите ни! Помниш ли, болгарино, че тези земи са Болгарски земи? Не, нали? Благодари за това на нашите пандорки, те са в основата на еврейската инвазия и заграбване на земята ни! Западна Европа е Панонска Болгария! Имам и древни карти, но ще ги показвам по-нататък.

Нека да се знае и помни това познание, защото е ВЯРНО! Нека всички, които са прочели този материал да разпространяват това сред близки, познати, роднини. Целият ни народ трябва да се запознае с това, защото това е в основата на драмата в цялата ни историческа съдба! Тя се състои в следното:

Ако болгарките-пандорки не размножаваха евреите/клонингите, сега историята и живота ни щеше да е съвършено различен! Щяхме да сме щастлив народ в отлична и огромна държава, Синове на Бога, защото ние сме Божият народ!

АКО!

ПП: Болгарино, ако е останало поне частица родолюбие в тебе, разпространи този материал!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44