родината

ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА КИРО И УВОЛНЕНИЕТО НА ГЕН. ЯНЕВ

Ще го кажа в телеграфен стил:
ЕТО КАКВО КАЗВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ: Сара Пейлин,бивш губернатор на Аляска:

„Пуснете атомна бомба над България, ако има война с Русия!“

Сара Пейлин – ЕДИН ЖЕНСКИ АМЕРИКАНСКИ „ЯСТРЕБ“

И още: „България винаги е била „Троянският кон“ на Русия в Европа. НЯМАМЕ ПОЛЗА от България, трябва първо там да пуснем атомна бомба, и то в столицата София. Като унищожим България, ще дадем пример на всички за силата на САЩ“, смята бившият губернатор.
Разбира се, официално няма как САЩ да пусне атомна бомба на България, тъй като и двете страни са съюзници в НАТО. Може обаче индиректно да го стори, като атакува Русия от София и я принуди да отвърне на удара.“

Не е за вярване нали? НЕКА ДА ВИДИМ! Преди това да отбележим: „те НЯМАЛИ ПОЛЗА“ от нас! ТОВА НА ФОНА НА ПОНЯТИЕТО „СЪЮЗНИК“ НИКАК НЕ СЕ ВРЪЗВА НЕЩО! Ето какво казва още:

„Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа и същевременно би улеснило използването на територията, която населявате, за разгръщането и осъществяването на стратегическите цели, за които ни е необходима. “ (Цялото интервю в ПРИЛОЖЕНИЕ 2)

България няма нужда да демонстрира проруска, проамериканска или проевропейска позиция. България трябва и според мен е длъжна да демонстрира позиция в защита на националните си интереси.


А ЕТО КАКВО КАЗВА ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР, БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ:

„Изстрадалата ни Родина не заслужава да бъде ЖЕРТВАНА в игрите на големите. […] И доколкото не виждам никакъв здрав разум […], искам да споделя с българските граждани, че това, което се случва, че РЕШЕНИЯТА, които предстои да бъдат взети, НЕ СА В ИНТЕРЕС на България. Нещо повече – ОПАСНИ СА ЗА СТРАНАТА НИ. […]Авантюристичният и незрял подход е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН, особено с оглед на военния конфликт в Украйна, неговите измерения и потенциални последствия.“ ( Цялото обръщение на ген. Янев в Приложение 1)


Искат да вкарат американски войски в страната и от тук да атакуват Русия, за да я принудят да отговори на удара! НО НАЛИ ТОЧНО ТОВА ИСКА САРА ПЕЙЛИН – ЯДРЕН УДАР ВЪРХУ БОЛГАРИЯ!!!
БОЛГАРИНО, ДУМИ НЯМАМ, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СПИШ!!!

„ЕТО ГИ БЛИЗО НАШТЕ ДУШМАНИ…“ ПРЕДАТЕЛИТЕ- ПОЛИТИЧЕСКИ АМАТЬОРИ, НО ПОСЛУШНИЦИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО!


И за да завършим мисълта си ще припомним предупреждението на руският посланик в Болгария Н.Пр. Митрофанова, че АКО НЕ ИСКАМЕ Болгария да е обект на РУСКА АТАКА не трябва да има натовски войски (разбирай американски) на своя територия. Министър Янев точно това иска да избегне и затова е неудобен. ТОЙ ГО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ, прочетете си го в неговото обръщение ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО ПО-ДОЛУ. ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА „БОЛГАРСКИТЕ уж УПРАВЛЯВАЩИ“ Е ЧУДОВИЩНО! ГОТВЯТ НИ ПЪЛНО ФИЗИЧЕСКО УНИЩОЖЕНИЕ НАШИТЕ „СЪЮЗНИЦИ“ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА „НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО“! ПОЛОВИНАТА БОЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ Е СЪБРАНО В СОФИЯ (случайно ли?) – САМО БОМБАТА НИ ЛИПСВА!

БОЛГАРИНО???

ГОСПОДИ, ПОМОГНИ НИ ДА ПРОГЛЕДНЕМ ОПАСНОСТТА, КОЯТО Е НАДВИСНАЛА НАД НАС! МОЛЯ ТЕ.

АМИН!

ПРИЛОЖЕНИЕ 1:

Уважаеми сънародници,

Знаете, че през последната седмица съм обект на целенасочена политическа атака – грозна, несправедлива и подмолна. Твърденията, че съм проводник на нечии външни интереси са абсолютна лъжа. Отправна точка за всяко мое решение и действие е бил само и единствено българският национален интерес – това, което е добро и правилно за родината ни и което ще съхрани държавността в тази особено тежка ситуация, в която се намираме днес. А тя очевидно ще става и още по-тежка. Но в политиката е така. Истината не е много важна. По-важна е интерпретацията, която, ако е добре финансирана, направо подменя истината. Целта на моите „партньори“ и критици е ясна. Целта, разбира се, не е просто да ме дискредитират в персонален план. Задачата е да бъде освободен поста на министъра на отбраната за някой, който е по-, да го кажем така, по-отзивчив при прокарването на конкретни външни интереси при определянето на българския политически дневен ред, включително по отношение на военната сфера и решенията, които се взимат там.

Реализирането на подобен сценарий, според мен, поставя под риск националната ни сигурност. И доколкото не виждам никакъв здрав разум, а само дълбоко обезпокоителна хаотичност и как беше… „тежка неадекватност“, искам да споделя с българските граждани, че това, което се случва, че решенията, които предстои да бъдат взети, не са в интерес на България. Нещо повече – опасни са за страната ни. Опасни са, защото последствията – икономически, финансови и социални, ще се стоварят скоро със страшна сила и тогава със сигурност ще има оставки, но вече не и работещи решения.

Изстрадалата ни Родина не заслужава да бъде жертвана в игрите на големите. И тук даже не е от значение дали причината е, че аматьори се правят на политици или се опитват да капитализират чрез политиката. Българските граждани заслужават да бъдат представлявани адекватно в държавната власт. Авантюристичният и незрял подход е изключително опасен, особено с оглед на военния конфликт в Украйна, неговите измерения и потенциални последствия.

България няма нужда да демонстрира проруска, проамериканска или проевропейска позиция. България трябва и според мен е длъжна да демонстрира позиция в защита на националните си интереси. Длъжна е да защити правата на своите граждани, да гарантира тяхната сигурност и спокойствие, просперитета на българската държава. Всъщност целта е една – да съхраним своята държавност, своята култура и национална идентичност. За истинските българи тези ценности не подлежат на компромис. Когато залогът е България, трябва да сме в състояние да можем да преодолеем различията си и да работим заедно за нейното благополучие. Да можем да се обединим в името на Родината – личности, партии и гражданско общество!

Не очаквайте аз да подам оставка в тази геополитическа ситуация. Отговорностите ми на министър на отбраната не го предполагат. Доколкото оставката ми е въпрос вече единствено на процедура, разчитам на коалиционните „партньори“ и политическата сила, която уж ме подкрепяше, да придвижат нещата по съответния ред. Това ще е демонстрация на волята на парламентарното мнозинство и индикация за политиката, която ще се провежда занапред, подкрепени със съответната ясна, надявам се, аргументация. Ще е добре българските граждани да чуят мотивите, след което ще имат и възможността да проследят какви решения ще се взимат в сферата на отбраната.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха до момента и които продължават да ме подкрепят.

Стефан Янев

ПРИЛОЖЕНИЕ 2:

Сара Пейлин: „Пуснете атомна бомба над България, ако има война с Русия!“

 BY ADMIN_BUL

– Извинете, но чакайте малко, ние сме от България. Нима искате да ни изпепелите, та ние сме членове на Европейският съюз и НАТО! Сигурно имате някаква грешка!

– Как смеете! Аз, да греша? Няма грешка. Какво като сте от България? Аз съм учила история на Източна Европа и знам много добре какво представлява България. България е „троянският кон“ на Русия в Европа и затова нейното унищожение ще бъде ясен знак за Путин, какво го чака. Вие бяхте приети в Европейския съюз и НАТО, за да бъде присъединена към тях вашата територия, а не нацията ви.

Българите сте плазмодии и това е ясно дори на децата в американските детски градини. Кой друг народ може да търпи да е петстотин години под робство и кой знае колко още можеше да търпите, ако не ви беше освободила за съжаление, Русия? Вие българите сте гадни нагаждачи, способни да оцеляват при всякакви условия, в рамките на всяка империя, империя чиито блага изсмуквате, империя която обезкървявате, и в крайна сметка надживявате. Вие сте паразити и никога не сте допринесли с нищо за просперитета на тези, към които сте били присъединени.

Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа и същевременно би улеснило използването на територията която населявате, за разгръщането и осъществяването на стратегическите цели, за които ни е необходима.

– Но все пак ние българите сме живи хора! Ще загинат възрастни хора, майки, деца, бебета, това не ви ли кара да трепнете?

– Виждате ли ме да треперя, освен от яд, за мекушавостта на нашият президент? И в Хирошима и Нагасаки имаше възрастни хора, майки и деца, но това не спря никого. Както казах българите сте ненужно и паразитно племе, което в по-голямата част от съществуването си е било под робство, така че не виждам какво във вашата участ може да ме трогне.

Пускането на атомна бомба над София, ще демонстрира еднозначно и категорично, че не се шегуваме. Че сме прозрели пъклените планове на Русия да подкопае евроатлантическата ориентация на планетата, чрез неприкритото стимулиране на вашето русофилство.

– Но мислили ли сте, как подобен акт, ще се отрази на тези хора в Украйна, които сега искат да се присъединят към вас? Какво ще си помислят те, като видят, че вие принасяте в жертва собствените си членове?

– Уверена съм, че те ще разчетат правилно този акт. Пак ще повторя, ние унищожаваме троянският кон на Русия в Европа. Вашата територия, вече присъединена към нас, просто ще бъде прочистена от русофилски елементи. Нали не очаквате да хвърлим атомните бомби над тези, които тепърва очакваме да се присъединят към нас? Ако бомбардираме Крим, как после ще можем да се надяваме да пожелаят да се обединят с НАТО и Евросъюза? Не, единственото правилно решение е първата атомна бомба да бъде пусната над София.

– А това, че в България има много хора, които искрено искат да бъдат европейци и които от все сърце споделят, изповядват и проповядват евроатлантическите ценности. Подобна бомбардировка няма ли да бъде нечестна спрямо тях? Дори и в момента има хора които вече цяла година се борят срещу настоящото правителство оглавявано от бившата комунистическа партия. За тях не ви ли е жал?

– Честно казано не. Ние наляхме много пари в техните джобове, но те въпреки това не успяха да направят това, което нашите украински съратници успяха да направят в Киев. При такова обилно спонсориране, единственото логично обяснение за неуспеха е, че те не вярват искрено в това, за което се борят, а само и единствено протакат нещата с цел да изскубят от нас повече пари. Стига, ние не сме глупаци и познаваме паразитния нрав на българина. Край.

Тези от българите, които наистина имаха про-западна ориентация, те емигрираха. Така че българите изповядващи западни ценности вече са при нас. Въпреки това искам да утеша тези, които дори и за пари, все пак се борят за нашата кауза, на тях, и на всички останали жертви, след победата над Путиновска Русия ще им издигнем мемориал.

И ако има такива искрено вярващи в нашите евроатлантически ценности, но все още живеещи в България българи, то за тях подобна смърт ще бъде призвание, а не наказание, защото няма нищо по-висше от това да паднеш жертва в името на демокрацията и евроинтеграцията. Цялата ви столица ще бъде превърната в мемориален комплекс, в памет на жертвите на Путиновска Русия, а имената на всички ще бъдат изписани със златни букви върху черен мрамор.

Дори мога да ви кажа, че вече сме одобрили проекта и сме обявили обществена поръчка за изграждането на мемориала. Благодаря ви.

Сара Пейлин

Политическата й кариера е в Републиканската партия. На изборите през 2008 г. е кандидат за вицепрезидент, но заедно с Джон Маккейн губят изборите от двойката Барак Обама – Джо Байдън.

Загубата кара Сара Пейлин да преосмисли политическата си кариера и няколко месеца по-късно подава оставка като губернатор на Аляска след само 3 години на поста.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44