общество

СЪСТАВЪТ НА СЪВРЕМЕННОТО ЧОВЕЧЕСТВО

Сега човечеството се състои от човеци, които са от Бога създадени (по образ и подобие) и клонинги, творение на дявола, които са без душа и са уроди. Те са тези, които са създадени от „пръст“, както се казва в Стария завет. Те затова са от „пръст“, защото душа нямат, духовност нямат. Точно затова и не могат да се размножават самостоятелно, а стопяват човешкия род, като му отнемат жените. Нали казахме: в Талмуда им е записано: „Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат.“ (Talmud IV/4/81 + 82 ab ) Нека евреите да опровергаят това! А защо са записали това свое твърдение даже в Талмуда си, това ще го разглеждаме отделно. Темата е твърде трудна за изясняване. Изисква самостоятелно разглеждане. А всеки знае, че „гоите“ това сме ние, което ще рече „животните“. От голяма „любов“ ни наричат така. Ще добавя обаче следното: Те ни наричат така от омраза, но самият факт, че са без душа е необоримо доказателство, че те са животински вид в човешко тяло! Как са създадени? От научна гледна точка е твърде интересна тема. Ще я разглеждаме на друго място. Ще има и такива, които ще си дерат гърлата срещу нас, но ние говорим истината и никоя лъжа не може да я скрие. Ще им припомним само какво те сами са си казали за т.н. от тях антисемитизъм. Но преди това ще им припомним, че те не са семити въобще, а чисто и просто клонинги. Има исторически документи за това! Та те сами си казват:
“Де факто” ние вече сме обезсили всички гоевски правителства, макар между тях “де юре” да съществуват още много привидно самостоятелни. Ако сега някои държави повдигнат протест против нас, това ще бъде за форма, по наше желание и разпореждане, защото техният антисемитизъм ни е нужен, за да държим в ръка и нашите по-малки братя – евреи. Няма да разяснявам това, защото то вече беше предмет на нееднократни наши беседи.“
Вече е време, нещата да се поставят на мястото им. Сърцати и разумни болгари са нужни сега! А що се отнася до жените, те също са два вида: едните са, в древността са ги наричали „пандорки“, аз ги наричам „силиконки“ и другите, които сега усилено се създават – това са Новата Ева! Те са тези, които ще преобразят света! И вече имат силата да го сторят.
Силата на клонингите е в това, че са превърнали света, чрез силиконките/пандорки в един огромен „публичен дом“. Погледнете им и телевизия, сайтове и пр. всичко е превърнато във виртуални публични домове. Навсякъде реклама на разголени и разгонени пандорки. Възползват се от това, че пандорките/силиконките живеят в животинския свят, точно затова така лесно се разгонват, както животните, но при тях няма сезонно ограничение на разгонването. Няма да го изясня тук този въпрос. Въпросът за секса – ще го разгледаме в детайли. Това е едно от нещата чрез които евреите управляват света. Сексът, те са го изучавали от векове, за да създадат пандорките. Те са създадени в зодия Овен, когато е на власт дявола. Затова сега разумните хора прескачат тази зодия и отиват чак в Телеца(4380 – 2220 г. пр. Хр.), защото тогава управлява Бялото Братство и жената е майка кърмилница във всички дела и на никой не му идвало на ум да се пита мъжът или жената. Двамата съставляват едно! Но за това отделно. Едно само ще кажа: Намираме се в глупава ситуация – светът на практика се управлява от „силиконките“, защото те произвеждат клонингите, които пък унищожават човешкия род. Струва си да се замислим над това, нали? Какъв е изходът? Ще го разглеждаме отделно.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x