пандемия

ШВЕЦИЯ ОТВЪРНА НА УДАРА.

КОВИД НЕ УБИВА ХОРА. НЯМАМЕ НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ ТОЗИ ВИРУС.

Шведският виросолог Андрес Тенгел: „Ковид-19 до сега не е убил нито един човек, този вирус не убива! Ковид-19 е световна политическа измама и Швеция ясно показа, че дори и да не се вземат никакви мерки , нещата не излизат извън рамките на нормалното, дори сме под чертата на един обикновен грип в момента.“

Главният виросолог на Швеция доктор Тенгел в обръщение към сънародниците си снощи по всички шветски телевизии, отмени всички така наречени мерки, въведени изобщо за нещо в Швеция. Въпреки, че бяхме предприели минимум мерки, отменяме всичко, вече е доказано, че Ковид-19 не убива хора!

КОВИД -19 Е СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ХОРА!

В Швеция нямаме починали от Ковид-19, дори напротив в момента сме под чертата дори на един обикновен грип тип А или Б. ВСИЧКО ТОВА НИ КАРА ДА СМЕ БЕЗКОМПРОМИСНИ И ДА ОБЯСНИМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА!

Коментар:

Когато се опитах да копирам текста ми излезе следното съобщение:

nocomentbulgaria.blogspot.com says:

Function Disabled! (функцията е деактивирана!)

КАКВА НАГЛОСТ! Със зъби и нокти ни пречат да се доберем до истината!

Пренудиха ме и преписах текста на ръка и после го набрах отново! Когато умират наистина се хващат и за сламката!

Сега е ясно и защо от т.н. Евр(оп)ейски съюз излязоха с едно полуграмотно обръщение към „своите“ правителства, с което ги призовават „да не нарушават правата на гражданите си.“ Новият „Пилат Понтийски“!

Сега нека е ясно: Всички, които искат ограничения заради КОВИД-19 са от тайната еврейска конспирация! Сега лесно можем да ги разпознаем! ВЕЧЕ СА НА СВЕТЛО!

Швеция се върна към нормален живот! Шведите не се поддадоха на измамата на световната еврейска конспирация. Но забележете: Швеция е кралство! Тя не е с републиканска форма на управление, което е една от най-големите измами на евреите! Те сами са си го казали:

РЕПУБЛИКАТА Е ЕТАП КЪМ ЮДЕЙСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО.

Всяка република минава няколко стадии. Пълният от тях включва първите дни на обезумял слепец, който се лута ту надясно, ту наляво; вторият е демагогията; третият – анархията, която е законна рожба на демагогията. Анархията неизбежно води към деспотизма, но не към законния, открития и отговорния деспотизъм, а към невидимия и неизвестния, присъщ на всяка тайна организация, която действа безцеремонно, защото се прикрива зад гърба на разни агенти, честото сменяне на които не само че не вреди, но подпомага тайната управляваща сила, тъй като тази смяна я избавя от задължението да харчи средства за възнаграждение на дългосрочни служители.“ (протокол №4)

Нали е ясно, че ние се намираме в ТРЕТИЯ стадий на републиканската форма на управление! Тези „агенти“ е сегашното ни управление! А „тайната организация“ която се скрива зад тези „агенти“ е тайната еврейска конспирация! Как по ясно да се каже?

Някой ще каже, е и Англия е кралство. Да, и те тръгнаха отначало по същия път като Швеция, но тук принц Чалз обърка работитие. От момента, когато е определен да изнесе доклада в Давос, вече Англия е обречена, иначе принца изпада в твърде неловка позиция, а това е недопустимо. Англия отдавна не е Англия. Там има вече други интереси. Възможно е именно това, че две страни тръгват по независим път, различен от сценария КОВИД-19, да е причина да „препънат“ англичаните. Вече стават твърде много и това застрашава еврейския план за възцаряване.

ЩЕ КАЖЕМ ЯСНО: РЕПУБЛИКАНСКАТА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ Е КАТО СИРАЧЕ БЕЗ БАЩА! КОЙ ИСКА ДА Е СИРАК?

Сегашните управления са „еднодневки“, а за утрешния ден на държавата, кой ще мисли? Бъдеще няма в такова управление! И резултатите са очевидни.

ТОЗИ ДЕБАТ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44