родината

ЧУДИМ СЕ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО СТАВА В ЗЕМЯТА НИ


ОПИТВАТ СЕ ДА ПРОГОНЯТ БОЛГАРИТЕ ОТ ЗЕМЯТА НИ! ТОВА Е МОТИВЪТ НА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЩЕ ИМА ДЕЛО СРЕЩУ „НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ“ – ОТ УМРЯЛ ПИСМО. БОЛГАРСКО ЛИ Е ПРАВОСЪДИЕТО? ЗАЩОТО ЕВРЕИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ Е ТЯХНО! А ТИ КАК МИСЛИШ, БОЛГАРИНО? ТОВА Е ДЕЛО НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ. НЕ ГО КАЗВАМ АЗ, ТЕ СА СИ ГО КАЗАЛИ САМИ. ПРОЧЕТЕТЕ СИ „НАДГРОБНО СЛОВО НА РАВИНА РАЙХОРН“, ЦИОНСКИТЕ ИМ ПРОТОКОЛИ. ТЕ СА СИ ГО КАЗАЛИ! НО НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ ЧЕТЕМ И СЪОТВЕТНО НЕ ИСКАМЕ ДА ВЯРВАМЕ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО. НЕЧОВЕШКО Е, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ХОРА ВЪОБЩЕ, НО И ТОВА НЕ ИСКАМЕ ДА ВЯРВАМЕ. ТОГАВА ЩЕ СТРАДАМЕ. ТЕ СА ПЕРФЕКТНИТЕ БИО РОБОТИ, РАЗРАБОТЕНИ ОТ ДЯВОЛА И ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНИ ОТ НАШИТЕ ЖЕНИ, ЗАЩОТО СА ПАРАТИЗИРАЩ СВЯТ ВЪРХУ НАШИЯ ЧОВЕШКИ СВЯТ. ИСУС ХРИСТОС ГИ НАРИЧА „ДЕЦА НА ДЯВОЛА“! (ПРОЧЕТЕТЕ СИ ГО В ЕВ. И; ГЛ.8;44 СТ.) НАЛИ, БОЛГАРИНО, СИ ХРИСТИЯНИН? ТОГАВА ЗАЩО НЕ ВЯРВАШ НА БОГА СИ, А ВЯРВАШ НА ХИПНОТИЧНИТЕ ЗАБЛУДИ НА ДЯВОЛА ЧРЕЗ НЕГОВИТЕ ДЕЦА-ЕВРЕИТЕ? НЕНАСТРАДА ЛИ СЕ?
ПО ТОВА СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ РЕКЛАМИРАШЕ ТРИОН ЗА РЯЗАНЕ НА ДЪРВЕТА! НЕ Е ЛИ ТОВА СИГНАЛ ЗА НЯКОГО?ДНЕС Е ТРЕТИ МАРТ! ДЕНЪТ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БОЛГАРИЯ! ДЕДИТЕ НИ ПРОЛЯХА КРЪВТА СИ ЗА ЗЕМЯТА НИ! А НИЕ КАКВО ЩЕ ОСТАВИМ НА НАШИТЕ ПОТОМЦИ?

ПИТАЙТЕ СЕ!

СТАТИЯТА Е В ПРОЦЕС НА РАЗРАБОТКА!!!

А сега добавката:

Статията ни завършваше до „ПИТАЙ СЕ!“. Публикувах я във Фейсбук и си продължих работата по други неща. Два часа по-късно проверявам статията и както обикновено вече е свалена от страницата. Това за мене е всекидневие и аз съм свикнал със стрикността на цензурата. Решавам да я кача отново и отивам в сайта, търся статията, но ядец! НЯМА Я! А-А-А! ТОВА ВЕЧЕ Е ЦЕНЗУРАТА НА Евр(оп)ейският съюз! Стари познайници. Сега: Какво ги интересува от Евр(оп)ейския съюз някаква си овощна градина и че някой си злосторник изрязал дърветата от тази градина? На пръв поглед никаква връзка, но дали е така? Ние говорим за заграбването на земите ни от евреите! Говорим, че това е божествена земяи че следователно този Евр(оп)ейски съюз, както ще стане ясно по-долу е хвърлил око на Божествена земя! Тук вече работата става по-дебела. Ще призная, че нямахме никакво намерение в тази статия да говорим за това, но ГУЗНИЯТ НЕГОНЕН БЯГА и от Евр(оп)ейския съюз ни напомниха за това! Другарката „фон“ се беше уплашила, че се раздухва сделка, която се пази в тайна и от Евр(оп)ейския съюз и от „нашите“ власти – министерски съвет, сдружения и пр. ВСЕ ПРЕДАТЕЛИ!

Трябва ясно да кажем, че разкритията са от изследване на ANONYMOUS BULGARIA ( 11/11/2013) и затова е редно да бъдат съобщени точно както ги е подредил авторът на сайта г-н Григор Лилов. Материала е от 2013г. По него е работено много и затова и реакцията на Евр(оп)ейския съюз е така светкавична! Точно с тази „пандемия“ всичко е замряло и не се сеща да види какво става в собственият му „двор“, то зарди някаква си градина се разбутва една ТАЙНА СДЕЛКА. Но първо да преставим текста на публикацията: цитираме без никакви изменения.

ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ

ГРИГОР ЛИЛОВ

ANONYMOUS BULGARIA / 11/11/2013

Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември (очевидно през 2013г.), в столицата на Европейския съюз – Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“ най-официално: от „Делегацията на българските социалисти“ към европейския парламент. И вече започва конкретната работа по продажбата. (Искаме, болгарино да ти кажем, че такива сделки са незаконни, не само защото са тайни, но и защото тези предатели разпродават това, което не им принадлежи – във фрапантно нарушение на Конституцията на страната! Там е казано, че суверен е НАРОДА! Следователно те трябва първо да питат народа, което ще рече, че трябва да има референдум и ако измамят народа, вече отговорността си е на народа! Сега те подлежат на народен съд за национална измяна!)

Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.( При толкова много страдания как тракийските дружества си избраха евреин за водач! Когато точно те, евреите са в основата на националната трагедия-катастрофа, при която те изпълняват своя план за заграбване на тези земи. Целта е ясна и ние ясно ще я кажем: Мечтата им е да създадат еврейска държава на тези земи, за да сложат яко ръка върху проливите!)
Организаторът е официален (запомнете го добре) – „Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.“ Външнополитическият акт се състоя в най-официално място – в сградата на Европейския парламент, в една от залите му. ( А това е доказателство, че това е съгласуван акт с Евр(оп)ейския съюз! Връща се времето на кръстоностните походи, както ще се види по-долу!)

(От този абзац следват поне две неща:

  • влизането ни в Евр(оп)ейския съюз е национално предателство, защото е в грубо нарушение на Конституцията на страната – казахме: СУВЕРЕН Е НАРОДА! И ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТА! Управляващите са най-обикновени изпълнители на решенията на народната воля!
  • Разпродажбата на територията на страната се извършва при грубо нарушение на националното ни законодателство от страна на Евр(оп)ейския съюз, с което пък доказва, че са също такава разбойническа банда като „нашата“ – все евреи и все служители на техните интереси! )

На конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация „Открит форум“, заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам):

„ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ“ чрез „СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС“

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция“, добави Премянов. (ПРЕДАТЕЛ! За каква интеграция говори, когато извършва дезинтеграция на народа ни! И от чие име? И тайно, зад гърба на народа!)

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.
Значението ѝ и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин. (Все отбор национални предатели!)
Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия. (С други думи разпродажбата на земите на Родината ни се извършва ОФИЦИАЛНО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО! Но забележи, болгарино, след това ще последват цели три мандата, когато ще стоят настрана от управлението на страната та белким се забрави предателството им! Не очевидно, а ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО! И ЕВРЕИТЕ НЕ СИ ГО СКРИВАТ, ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ТЕХНИ КРЕАТУРИ И ОБСЛУЖВАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ТОГАВА НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ДРУГА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ – НЕ ПАРЛАМЕНТАРНА, А ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА И ТО КАТО МЕЖДИННА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ ДОКАТО СЕ УКРЕПИ ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА СЕ ПРИСТЪПИ КЪМ ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНСТИТУЦИОННО ЦАРСТВО! КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ЩЕ ГО РАЗГЛЕЖДАМЕ ОТДЕЛНО.)

Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство. (С ДРУГИ ДУМИ СТАВА ДУМА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ РОДИНАТА НИ!)

ЗАМИСЪЛЪТ


Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България – най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).

Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма – за да не разконспирира замисъла.

Идеята – нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.
Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

(НО ТОВА ЩЕ НИ ОБЯСНИ И ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ И ЕРДОГАН! И ЖЕСТА ПОКАЗАН НА СНИМКАТА В ДЯСНО! Те се готвят да служат на Турция! Защото там ще са парите! Това са безродственици! Такива нищожества си избираш да ни управляват, болгарино! Няма ли най-после да се поучиш от грешките си! )

И най-важното:


Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември – онзи ден и започва работа специална работна група за идеята!
На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

(Каква експедитивност! А ние сме тръгнали да им мътим водата с нищо и никаква си овощна градина!)

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива „СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ“. Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара – предприсъединителните им, а не родните. СЕГА ЯСНО ЛИ Е, ЧЕ ТУРЦИЯ Е САМО ПАРАВАН НА ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО Е СЪЗДАДЕНА С ДОГОВОРА ОТ 628г. С други думи ние сме я създали, но сме им извадили зъбите, точно затова треперят, че този дотовор ще се намери и тогава ще стане ясно, че това не е турска, а еврейска държава!

(Бъдеще за кого? За тях си, болгарино! Но за наша сметка! А ето и реакцията на болгарите:

Според жълтото петно,Филибето също е там.Казвам го така,защото ми припомня Източна Румелия.Всъщност Съеденението се оказва безмислен акт.
Мръсна продажна сган, плаче ми се за България
Това е началото на края
Страшно

Не само това , а и Долна и Беломорска Тракия и Родопа , странно нали кой са тези територии ….. гледаш картата и се връщаш в миналото , а чии са те кое е местното население и на кой господ се моли то … това е държавата на Мурат Първи със столица Одрин … липсват само малко територии от Предна Азия и Анатолия …. истина или не , но да се върнем няколко века по-рано ДА това са поробените земи от КРЪСТОНОСЦИТЕ , тъка наречената Латинска Империя оглавена от Балдуин Втори Фландърски …. земите от Тракия поробени за близо ТРИ века … същите тези който нападат България след като Българския Цар Калоян отказва да пусне ИНКВИЗИЦИЯТА по нашите земи … Папата си е казал Думата каква ИРОНИЯ … Богомилството добра причина инквизицията да коли , беси и гори на клади … а дори и слепите хора знаят , че тук има основно Базилики и Джамии , катедралите могат да се преброят на пръсти , а за синагогите дума да не става …. Е кой е този местен народ и още колко трябва да бъде разделен от три граници ….

Файл:Empèri Bizantin - Partiment après la Quatrena Crosada.png

(А сега да си припомним предсказанието на Слава Силиврюкова: Тя казва, че това ще се случи, но казва и още нещо важно, че ако болгарите се обединят да защитават Родината си, земята си това няма да се случи! ЗАПОМНИ ТОВА, БОЛГАРИНО!)

Бъдеще според заглавието ще има – измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.


Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му. Апропо, моето разследване за атентата е изчезнало от стената ми и моля ако някой го има, да ми го качи). Ето какво е казал Доган:

„Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС…
… Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави.
В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ.“ – ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА!

(ЗА НАШИТЕ ЗЕМИ ГОВОРИ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ, БОЛГАРИНО!)

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крачка по-напред – юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.

Това е процес на деструкция и своебразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата – освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва – заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми „Дуел“ са на път да бъдат надминати.
Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда – „Уморените коне ги убиват, нали“.

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско – засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.

(ние говорим, че никога не сме били под турско робство, а под най-жестокото агарянско робство, което е еврейско робство! Това трудно се разбира от нашите сънародници, защото поколения наред са ни тъпкали главите с лъжи за това робство! Но тук вече има „светлинка в тунела! Защото това са еврейски притенции, които се защитават от турците и от „нашите“ управници, а това означава със сигурност, че това са все евреи – това е тайната еврейска конспирация, за която говорим! )

latinaegean1212
Цар Калоян – дипломатът, воинът, победителят.
Българското начало на края на Латинската империя - Вестник Утро
32. България – водеща сила в Европейския югоизток
Съдбата на Теодор Комнин след Клокотница | Българска история
цар Калоян Архиви | Bulmedia.net
14 април 1205 г. цар Калоян разгромява рицарите при Андрианопол
Възраждане - 814 г. от битката при Адрианопол и победата... | Facebook

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44