общество

ХОРА, НЕКА ДА СЕ ОБИЧАМЕ!

Рубрика: Духовна свобода се постига чрез изграждане на национален егрегор – ТОВА Е ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН. За целта Словото трябва да достигне до всеки. То ни се дава от Духовния свят, а ние трябва да го разпространим до всички болгари. ЗАТОВА ДАЖЕ И ДА НЕ ГО ЧЕТЕМ НЕКА ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ. Болгария се освобождава от физическо робство 1878г., НО СЕГА НИ ТРЯБВА И ДУХОВНА СВОБОДА. Човек не може да бъде свободен без ДУХОВНА СВОБОДА. ЗАТОВА НИ Е НУЖЕН ЕГРЕГОР – ТОЧНО ТОВА И ИЗГРАЖДАМЕ С НАШИТЕ ПУБЛИКАЦИИ. НЕКА ВСИЧКИ ДА НИ ПОМАГАТ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО. Всички заедно можем всичко да постигнем. Нека да си пожелаем УСПЕХ!   

От много векове взаимоотношенията между болгари и руси са неясни – надделяват чувствата пред разума. То е защото не се осъзнава истината и от двата народа. Много писане иска, за да се обясни. Затова казват: не му обяснявай начертай му го. Рекохме и го направихме!

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-22.png
ОТ ВЕКОВЕ СИ МИСЛИМ, ЧЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НИ СА МЕЖДУ ДВАТА НАРОДА! И ПРЕЗ УМ НЕ НИ Е МИНАВАЛО, ЧЕ ВСЪЩНОСТ КОНТАКТУВАТ ТАЙНИТЕ ЕВРЕЙСКИ КОНСПИРАЦИИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ! Това е изразено с дебелите сини стрелки- тлъсти значи. Взаимоотношението между двата народа е само намерения, затова е с прекъснати линии и малкото самоинициатива на сдружения разни – червената стрелка – затова е малко хилава! И да не мислите, че това е от вчера? От VII век е! Когато „норвежците“, което ще рече евреите, атакуват нашите земи от север, от към морето, пристигайки с кораби, достигат и разрушават чак до КИЕВ и така основават Русия! Това е драматично време, когато губим драматично една война, за която в историята нищо не се говори! ТОВА РАЗКРИВА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ТАЗИ ЗЛОВЕЩА АТАКА ОТ КЪМ ГЪРБА НА НАШИТЕ ВОЙНИ, КОИТО СЕ СЪСРЕДОТОЧАВАТ ЗА ЗАЩИТА НА ЗЕМЯТА НА БОГА – ТАЗИ ЗЕМЯ, В КОЯТО СЕГА ЖИВЕЕМ И КОЯТО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАМЕ, БОЛГАРИНО! ИНАЧЕ КЪДЕ ЩЕ ВЪРВИМ? Затова и пренасят столицата ни отсам Дунава! А кога „норвежците“ напускат Русия? – може ли някой да каже? – защото такова нещо не е известно да се е случвало! А за войната не се говори, защото победителите не искат, защото искат да задържат завоеванието си вечно, а победените са забравили за нея, защото са се загубили в историята! И за да се скрие за тази война, ИСТОРИЯТА И НА ДВАТА, СЕГА, НАРОДА ВСЕ ОТ ЕВРЕИ СЕ ПИШЕ! КАКВА ДРАМА! А ЗАГУБИЛИЯТ СЕ Е ВИНАГИ ЛЕСНА ПЛЯЧКА! НА РУСИЯ Ѝ ТРЯБВА ДУХ, А НА НАС НИ ТРЯБВА СИЛА. НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА? НО АКО ДВАТА НАРОДА СЕ СЪБЕРАТ ПО БРАТСКИ НИЩО НЯМА ДА ИМ ЛИПСВА.

Тази година е година на избор! Избор и духовен и физически. Физически, защото предстоят избори – два броя, които ще определят пътя на страната ни за доста дълъг период от време, но и ще поставят основите за излизане на страната ни от катастрофата, в която сме закъсали. Вече трябва да сме се научили от грешките си до сега и да проумеем, че ни трябва съвършено нов път на развитие. Това не може да се промени изведнъж, но първите стъпки са фундаментът, основата, върху която се гради стабилна сграда – държавното управление. И сега е време за поставяне на такива основи. Трябва вече да се смята, че се настрадахме ДОСТАТЪЧНО от наивност и безстопанствено отношение към собственият ни живот. Колкото и странно да звучи, но тези които са ни мамили до сега, осъзнават този водораздел много добре, разбират, че краят им може и да е дошъл, това ги изнервя и се вижда как цялото информационно пространство се изпълва със сипене на омраза и ненавист към нас, болгарите! Всяко нещо обаче си има две страни: добра и лоша. Коя е лошата в случая я казахме, но коя е хубавата? Има голяма полза и от сипене на огън и жупел от противниците ни над нас, болгарите! КАКВА Е ПОЛЗАТА?

  • Първо, така се разкрива все повече тайната еврейска конспирация и с това отслабва нейната сила, вече се учим как да се пазим от нея, а и силата на тази конспирация се състои именно в нейното тайно проявление като такава;
  • Второ, разкрива начина си на мислене – омраза към болгарската кауза и с това доказва, че е враждебна към проспиритета, благоденствието на нас болгарите;
  • Трето, говори очевидни лъжи, но се опитва да „свири“ върху низшите страсти човешки, с което показва, че се стреми да спечели на своя страна по-обикновените хора от обществото, които по принцип са по-голямата част от всеки народ – така е устроен светът;
  • Четвърто, с горното пък доказва, че тя никога няма да се откаже от това да мародерства болгарският народ, да го ограбва и физически и духовно, но от друга страна това мобилизира разумните хора да проявят по-голяма активност в защита на своя живот и живота на децата и внуците ни.

Всеки човек трябва да си даде ясна сметка, че в една държава не са важни личностите, а народа като цяло! С други думи всеки трябва да се чувства част от цялото и да работи за това цяло! Само така, той ще допренесе добро за своето бъдеще. Човек добива ЧЕСТНО блага тогава и само тогава, когато те са част от общото благо на обществото! Това е Общ Божествен закон, Който за жалост отдавна сме забравили. От тук пък следва, че нашите чувства и мисли трябва да се определят от грижата за цялото общество! А това се постига с много ЛЮБОВ между хората! В едно разумно общество всички са важни! Вярно, че е важен този, който работи с „молива“, но също толкова важен е и този, който работи с „метлата“ и „мотиката“! Без „писане“ не може, но и без „метене“ и „копане“ също не може! А хармония се получава тогава и само тогава, когато ВЗАИМНО се обичаме. Напуснете старите стереотипи на мислене! ТРЯБВА НИ ЛЮБОВ В ОБЩЕСТВОТО! Нека с общи усилия да си изградим такъв егрегор в нашето общество! Що е егрегор го разглеждаме подробно в статията „ИМА САМО ТЕЛЕВИЗОРНА ПАНДЕМИЯ. Това е езотерична война.“ (от нашият сайт Bolgaristina.com) Тук само ще споменем – когато много хора се обединят в едни и същи чувства и мисли, те формират т.н. психо-генератор или егрегор още се нарича, който формира моралните устои на обществото без да е нужно усилие за това. С други думи обществото ни е такова, каквото си го направим НИЕ, оставим ли други да ни го подреждат – резултата е очевиден! Всеобщ закон, който също сме забравили! Едно общество е прието от всички и всички работят за него, когато ВСИЧКИ СЕ ОБИЧАТ! Защото съществува следният Божествен закон: „НЕ Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА ТЕ ОБИЧА, АКО ТИ НЕ ГО ОБИЧАШ“! – и него сме забравили! А всеки разумен човек разбира, че омразата води до раздяла и тогава се изпълнява притчата: „Орел, рак и щука“! ВЕЧЕ СЕ НАСТРАДАХМЕ ОТ ТОВА! Да се изгради такъв егрегор е много лесно! Никакви усилия не се изискват! Като ставате кажете: „ОБИЧАМ ТЕ НАРОДЕ МОЙ“- изпратете едно хубаво чувство в пространството над народа ни, ОБГЪРНЕТЕ ГО С ЛЮБОВ, когато срещате човек по улицата мислено го поздравете, УСМИХНЕТЕ МУ СЕ (вътрешно), кажете му „ОБИЧАМ ТЕ! НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БОЛГАРИ!“ (не е беда, че ще прескачате, но го правете често и не правете разлика между хората! Всички сме чада на Бога!) Когато си сред много хора мислено ги поздравете и им кажете, че ги обичате! ОБГЪРНЕТЕ ГИ С ЛЮБОВ! САМО МИСЛЕНО! И изпращайте хубави чувства навсякъде и по всяко време! Отначало ще бъдем по-малко, но постепенно егрегорът ни ще нараства, защото той е мощен магнит! Всички постепенно ще се привличаме в този егрегор и ще ставаме по-добри! НЕКА ДА СИ ПОМОГНЕМ САМИ!

НЕКА ДА ПРАВИМ ТОВА И ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА! НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА ПОБЕДИ ЛЮБОВТА!

Искаме да излезем от кризата, искаме да тръгнем по нов път, към благоденствие, към щастие и добри бъднини и за нас и за децата ни!

ТОГАВА ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИМ! Кой друг ще го направи, ако не ние?!

ТОГАВА И БОГ ЩЕ НИ ПОМАГА! ЗАЩОТО КАЗАНО Е: „ПОМОГНИ СИ САМ, ТА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД!

НЕКА ДА СИ ВЯРВАМЕ, ДА СЕ ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ: И УМНИ И ПРОСТИ, ВСЯКАКВИ! БОГ НИ Е СЪБРАЛ, ЗА ДА НИ УЧИ НА ЛЮБОВ!

И ДА СЕ ОБИЧАМЕ! ДА СЕ ОБИЧАМЕ! ДА СЕ ОБИЧАМЕ!

ТОГАВА БОЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЙ! ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!

ПП: Циганите са прекрасни хора, но отритнати от обществото и ето до къде го докарахме! ОБИЧАЙТЕ ГИ! Ще разработим специална такава програма и ще видите резултата само в няколко години! Това, което е натрупвано с векове ще го стопим за няколко години! Те са болгари като нас! Но какво е станало ще го говорим отделно!

ПП: Присъединете се, подкрепете ни! Разпространете материала. ЗА НАШЕ ДОБРО Е! НАПРАВЕТЕ ЕДНО ДОБРО ЗА ОБЩОТО БЛАГО НА НАРОДА НИ!

БЪДЕТЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ СЕБЕ СИ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44