общество

УРА-А-А! ИЗМАМАТА ЗА КОРОНОВИРУСА Е РАЗКРИТА!

КАКВА НАХОДКА!

Рядко се случва когато дадено твърдение се потвърждава от повече от един независими източници. Твърденията на тази наша публикация имат такива потвърждения! Това в случая е важно за болгарският читател, защото той е твърде скептичен към болгарските автори. Затова е и обвиняван, че е чуждопоклонник. Не смейте да обиждате болгарите. Те добре разбират, че твърде често болгарските автори не говорят истината. Това е така, защото страната се владее от тайната еврейска конспирация и тя, представяйки се за болгари, скрива от народа ни истинските неща и ни подлъгва в грешна посока. Фрапиращ пример е нашата история! Сега докато оформям статията за измамата КОВИД-19 се получи съобщение и от Шведски учен вирусолог Андрес Тенгел, главен виросолог на Швеция, в което той заявява категорично, че КОВИД-19 е политическа измама. Цялото негово съобщение е поместено в края на тази статия.

Андрес Тенгел! Чисто болгарско име! Ан.Д.Р. това име идва от Азия, където Основен Бог на Болгарите е АН! „Д“ е буква, чрез която се прави връзка между Духовния свят и материалния свят, а „Р“ е прилагане на познанията в материята. А фамилията му „Тенгел“ идва очевидно от ТЕНГ.РИ, т.е. Тангра! А „-ЕЛ“ е името на държавата ни в древността! С НЕГО нашите деди са си спомняли, че са дошли от “ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ“, която е в Духовния свят! Ние от там сме дошли! (Оставете еврейските лъжи!) Кой е Тенгри (от Азиатското му име) или Тангра е сложна тема и ще я разглеждаме отделно, но че е свързано с болгарите в това няма никакво съмнение! Този Тенг.Ел ми е адаш (съименник) той по фамилия, аз по име! – Таню. От къде пък се е запазило това име? – издънка от старата Панонска Болгария, за която само за няколко века сме забравили – толкова силна е била кастрацията на народа ни при унищожението на Панонска Болгария. А името е толкова болгарско, толкова силно е съвпадението, че си разреших да се отклоня от основната тема на статията! Няма по-сигурни твърдения в историческите изследвания от лингвистичните! И няма как да е другояче – „В началото бе Словото!“ А сега се връщаме към същинската статия:

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО

„Всичко което е в животинския свят и при човеците го има и в растителния свят!“ Това казва Учителят! Това е всеобщ закон! Той важи за всички живи същества! Това следва и от принципа на съответствието – основен Божествен принцип! С този принцип е изграден целия космос. Това не може да се оспорва ни най-малко! Ако някой иска да го оспорва, то той е измамник и си създава свой си измислен свят! За пример ще посочим и правилото при кръвните групи – известно е, че всяка „по-стара“ група се „съдържа“ в „по-новата“ и затова тя може да я замества при кръвопреливане, например. Сега да отидем при растенията. Всяко растение, което цъфти напролет и връзва плод, живее един сезон и загива. То ще се появи отново, но другата пролет! Някой ще каже, че има втора, та и трета реколта, да, но изкуствено! След това има растения, които се появяват и се развиват наесен, обира се плодът им и загиват. Ще се появят на другата есен! С други думи има пролетни растения, има и есенни такива, но няма пролетно-есенни. Някой ще каже, че има целогодишни, да, но те са изкуствено създадени! Всяко растение живее един сезон. Дърветата, храстите са по-висша форма, при тях ще търсим проявите на човечеството.
Сега да отидем при „нашия“ вирус – КОВИД-19. Той се появи напролет и в края на сезона „изчезна“. Това напълно съответствува на твърдението на еврейски генерал, че короновиросът има продължителнос на живот около 70 дни, следователно в рамките на един сезон! Ще цитираме съобщението изцяло:

Сензационно от Израел : Коронавирусът изчезва сам след 70 дни, независимо как го лекуваме!

Коронавирусът изчезва сам след 70 дни, независимо как опитваме да го спрем. Това обяви сензационно проф. Исак Бен, генерал-майор от израелската армия. Той е бивш съветник по въпросите на кибернетиката на премиера Нетаняху, а сега ръководи изследванията в сферата на сигурността в университета на Тел Авив.
Според него всички усилия да се ограничи заразата така или иначе ще доведат до един и същ резултат, защото К-19 има собствени граници, съобщи БНР като се позова на в. “Дейли телеграф”.
Анализи показали, че вирусът достига своя пик около 40-45 дни след появата на първите заразни в дадена страна и след това кривата започва да върви надолу и затихва около 70-ия ден след пика! За пик се счита най-високата стойност на заразени за една седмица!
Тази тенденция се забелязва както в страни под карантина, така и с не толкова строги мерки. Според професора блокирането на икономиките нанася големи вреди, а ползите са малки. Когато медии в Израел го попитали как вирусът ще изчезне без никаква намеса, той отговорил: “Нямам обяснение. Може да е свързано с климата, а може и животът му да е ограничен“.

Генералът е прав. Всяка биологична единица си има определен цикъл на живот – материалният свят е ограничен и следва определени цикли на развитие. Това няма какво да му се доказва, защото така е устроен света. Така Бог го е създал. Следователно КОВИД-19 е сезонен грип! и понеже се появи при нас в пролетта, е пролетен вирус. Животът му е 70 дни, според горното съобщение.

Тогава той не може да се появи наесен!
Сега обаче властимащите тръбят, че вируса се развихря! Следователно има нещо нередно, защото законът не може да се промени! Какво е това нередното? Може да се появи нова вълна на КОВИД-19, но само и единствено, ако е изкуствен вирус или ако е нов вирус, а те и дума не дават да се издума за такова нещо! „Не дават“, защото тогава следва въпросът: кой го е създал и защо, и конспирацията еврейска се разплита! Ето защо „не дават“! Тогава, ако приемем тяхната версия, че вирусът е естествен, то от тук пък следва и то убедително, че няма нова вълна, а нова спекулация, нова лъжа! Сега те трябва да избират между двете възможни проявления: ПЪРВО, вирусът е изкуствен, което ние твърдим и ВТОРО, няма втора вълна, а ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА! Да си изберат и да ни кажат. Нека да е ясно: Трета възможност просто няма!

ЩО Е ТОВА СТАДЕН ИМУНИТЕТ?


Ние твърдим, че със сигурност няма втора вълна на вируса, а проявление на т.н. „стаден имунитет“. И сега, понеже със сигурност ще продължат да отричат, ние ги питаме: Как се проявява на практика стадния имонитет, което ние наричаме в наша статия (вж. накрая на тази статията) „динамична ваксина“? Да уточним въпроса: Възможно ли е да се прояви този „стаден имунитет“ без да има нито един вирус в човешките тела? Възможно ли е или не? Ако кажете:ДА! Ще призовем кокошките да ви се смеят – повикали сме ги.

Да ги призовем ли да ви се смеят?

А ако кажите: НЕ! Тогава знаете, че почти всичките ви тестове трябва да дават положителен резултат. До колкото сме се добрали до информация за тези ваши тестове, те наистина дават почти всички само положителни резултати и вие от тях си стъкмявате вашите лъжи и заблуждавате целия народ съвсем съзнателно! Тези резултати за нищо не стават.

Когато се работи с моделиране, за каквото вие очевидно притендирате, са важни няколко неща да са необоримо изпълнени : ПЪРВО, да се вземат предвид всички силно влияещи фактори върху изследвания процес и ВТОРО, трябва да се формулира изследваното понятие точно и то съгласно приетата методика, а не общоизвестно понятие. И тъй като вие използвате понятието „болен“ или „заразен“, а мерите вирусите, то трябва да определите колко вируса трябва да има в организма, че да се приеме човека за болен. Ако това не направите, другото е глупаво невежество! Има и ТРЕТО важно нещо: извадката ви трябва да бъде „представителна“! Какво означава това си има правила.И ЧЕТВЪРТО, измерването трябва да бъде по методика, която е общоприета и безспорна, доказана, утвърдена!

А сега, по ПЪРВА точка: вие имате силно влияещ фактор, който въобще не можете даже да формулирате. Това е т.н. от вас „безсимптомно болен“. Талантлива глупост е това! Не всеки би могъл да измисли такава глупост. Вие давате ли си сметка какво говорите? Разчитате на синдрома от приказката „Новите дрехи на царя“, когато никой не смее да каже, че царят е гол, защото ще го изкарат глупак. Само детето е казало истината! Е, ние сме това дете в случая! Да уточним: самото ви понятие „безсимптомен болен“ означава, че вие допускате, че заболяването не става от един вирус, попаднал в организма, а от определено количество! Тогава КОЛКО?– трябва количествена мярка и тази „мярка“ всъщност е вашето определение за понятието „болен“ съгласно приетата методика! При вас няма такова нещо. При вас е като онази циганска игра „тука има, тука няма“. Срамота е, ако знаете какво означава това!

БРАТЯ, БОЛГАРИ, ТОВА СА НЕВЕРОЯТНИ МУШЕННИЦИ! (ИЛИ НЕВЕРОЯТНИ НЕВЕЖИ!) А давате ли си сметка за пораженията от това да дадеш власт на невежа?!

По ВТОРА точка: щом ще използвате мярка, то формулировката на проблема, който се изследва трябва да се измерва количествено, а не качествено! Това вече го казахме.

А по ЧЕТВЪРТАТА точка, нещата са чутовно скандални! Самият автор на изобретението, което използвате, казва, че то не става за изследване на вируси! НА КАКВО РАЗЧИТАТ АВТОРИТЕ НА ИЗМАМАТА, защото вие сте САМО послушковци в измамата? – на невежеството на хората по отношение на методиката. Тогава има едно цинично правило: „каквото кажа всичко е вярно, който не вярва да провери!“ Това е, малко да се каже, отвратителен цинизъм! Открития в науката да се използват за измама!

Ака една от изброените четири точки не е изпълнена, то не може да се претендира за коректност на резултатите, а при вас и четирите не са изпълнени! И имате „гьон сурат“ да ни лъжите! Ще кажем ясно: Методиката ви е фалшива или иначе казано, измамна! И от тук следва и нашето обвинение към вас, че сте ИЗМАМНИЦИ! Обвинението ни не е безобидно, затова ви призоваваме: или ни опровергавайте, или ако не го сторите, това означава, че вие знаете, че сте ИЗМАМНИЦИ! Има и вариант да кажете, че не знаете, тогава ще последва, защо тогава заблуждавате целия ни народ и с това много хора си отидоха от този свят благодарение на вашите измами. И създавате такова напрежение сред народа ни! Това е хитлериски, фашистки цинизъм! ФАШИЗЪМ ОТКРИТ И НАГЪЛ! И тогава сте не само измамници, но и убийци! Очакваме вашите опровержения, ако имате такива до 10 дни. След това ще видим как да провеждаме народен контрол върху вашите тестове. Така да ни лъжете до припадък, тая няма да я бъде! ИЗСЛЕДВАНИЯТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ СЕКРЕТНИ!

Чисто по човешки допускаме, че е възможно да не сте наясно какво правите въобще, защото този метод на изследване е от областта на моделирането, а модел не виждаме и така да сте се оплели сами „като пате в кълчища“ и да не смеете да си признаете, че не можете да се справите. Ако е така, кажете да помогнем! Не ни лъжте, ние вече знаем, че всички или поне всички ТЕСТОВЕ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ! А това е сигурно доказателство, че сме добили „стаден имунитет“!

Стадният имунитет“ е динамично равновесие между вируса и телата от „стадото“. Това не е „личен имунитет“! Той е на „стадото“! Тогава, питаме пак: Възможно ли е да има такъв имунитет без да има вируси, които да са в обсега на „стадото“, да си съжителстват? Та нали, точно тава се искаше да се постигне – динамично равновесие между вируса и човеците! Това е станало, но сега се опитвате да ни заблуждавате, че видите ли, това е нова вирусна вълна, като използвате невежеството на народа в проявлението на „стадния имунитет“! КАКВИ ИЗМАМНИЦИ!

От сегашните резултати следва, че първата вълна е изиграла своята роля, мерките са били правилни (да благодарим на китайците за това!) и сега сме в желания „стаден имунитет“. След още една година, нивото на вирусите ще слезе още надолу и след време ще забравим за този кошмар, който ни скроиха глобалистите, евреите! Както се казва, лошото е вече зад гърба ни. „Стадният имунитет“ има това свойство, че с времето сваля все по-ниско нивото на агента, който го е предизвикал. Това се доказва от историята, а не от медицината. Ако не беше така до сега все още щеше да има отдавна изчезнали болести – като коремен тиф, испански грип и пр., например. То е като сходяща редица, клоняща към нула – всеки следващ член е по-малък от предходния, казано с езика на математиката. Това е ясно изразено и графически на фигурата.

Да доизясним: даден индивид, за да има имунитет, той трябва да се е срещал с вируса по някакъв начин, даже и изкуствено вкаран в него. Тук да не изпадаме в подробности, принципно е така. А от тук пък следва съгласно принципа на съответствието, че за да има „стаден имунитет“, трябва телата от „стадото“ да се срещат с него, но не като индивиди, а като единици на „стадото“. Следователно нужните вируси за този „имунитет“ трябва да бъдат между телата на „стадото“, а не в самите тела. И да настава динамично равновесие между вирусите и възможностите на „стадото“ да се справя с тях, т.е. в отделния човек може да има вирус, но той е под нивото на количеството вируси поддържани от този „стаден имунитет“! Всъщност принципът на проявление на личният имунитет и на „стадният имунитет“ е един и същи, но проявени в различни системи! Даже и в медицината да мислите друго, то не може да е вярно, защото има всеобщи закони, които важат за всяка система. Медицината не може да прави изключение. Е, неверни хипотези колкото щеш, но това не променя истините. А пък и стана ясно, че за сега медицината е безпомощна по отношение на вирусите. Обясненнието е просто: това са военни изкуствени творения на злото, наречено тайна еврейска конспирация. Когато се появи нещо ново, то може да е творение на Бога или на дявола. Ако то е творение на Бога, то ще носи добро на хората, но ако е от дявола, то ще носи злини и страдания. А защо Бог разрешава на дявола да прави това зло? – защото има един важен принцип и той гласи: Бог се отнася с хората така както те се отнасят с Него! Не може да бъде друго, защото това е проявлението на принципа на съответствието. Те са Го забравили и следователно са отишли при дявола (няма трето място!) Те са отишли в неговия свят, „света на сенките“, казва Учителят. Тогава защо се оплакват? Те сами са отишли там! Точно в такова състояние сме ние!

И точно по същият принцип, колкото човеците са по-близко до Бога, толкова Той им изпраща повече благословения! ТОЛКОВА Е ПРОСТО!

Да се върнем при вирусите. Това, което казваме тук е истина, която не подлежи на съмнение, защото боравим с всеобщ и всеизвестен, всепризнат принцип. ТОГАВА ИЗМАМАТА Е РАЗКРИТА, ДОКАЗАНА! Сега трябва ИЗМАМНИЦИТЕ да дават обяснение – защо измамиха и мамят човечеството? Как си представят те, че Бог ще ни остави, ей така, на техният произвол? Евреите, глобалистите (все едно е), никога няма да схванат, че светът се управлява от Бога, а не от техният господар – дявола!

И няма никакво противоречие с горе казаното, защото Бог винаги ни съветва, но не ни насилва – проявим непослушание, ще го опитаме! Така Той ни учи!
Това, което казваме е вярно! Разпространявайте го в целия свят. Човечеството трябва да си отдъхне от напрежението и да потърси сметка на измамниците. Ако това се случва само в нашата страна, да допусне човек, че се заблуждават лекарите и не осъзнават какво се случва, но това да е в цял свят така и никой да не проумява истината е твърде съмнително.Много по-близко до умът е, че се извършва чудовищна измама!

ЗА УМРЕЛИТЕ


Казват, че имало умрели! ПЪРВО, никъде не се доказва, че те са умрели от КОВИД-19, знае се вече и за тези измами. Сега, „имали разпореждане“, ни съобщава една дама, на която близка е починала от инфарт, а в смъртният акт пише, че е починала от инфаркт и короновирус. Такова понятие – двойна смърт за пръв път се среща в човешката история! Паниката им е смехотворна! Обясняват, че така им било разпоредено! Това го съобщават вече много хора, но се крие от услужливите медии! Ние питаме: От кого е разпоредено? Значи жената умряла от инфарт, но и от короновирус и се брои в „смъртните случаи“ за короновирус! Умряла два пъти! Е, такова чудо само тези измамници могат за измислят, обхванати от паника, че не могат да угодят на господарите си извън страната, които искат от тях да ни уплашат така, че да нямаме съпротивителни сили да се противопоставим на явното еврейско възцаряване, на съставянето на еврейско свръхправителство, както те си го наричат в ционските си протоколи! Това им е проблемът! ПРЕДАТЕЛСТВОТО ИМ Е ЧУДОВИЩНО! Кои са всъщност тези измамници? – Това е тя, тайната еврейска конспирация в действие, но сега е изведена на светло! Сега вече не би трябвало да има разумен човек, който да се съмнява в нейното съществуване. Ние заявяваме: няма да ви се размине НАРОДЕН СЪД! Мерзавци, толкова страдание ни причинявате, защото сте решили да ни заробите! Няма да стане!

И още нещо за смъртните случаи. Зараза има, това е ясно, но АКО ИМА ИСТИНСКИ СЛУЧАИ НА УМРЕЛИ ОТ КОРОНОВИРУС, ТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ: умират тези, на които вибрациите на клетките им е по-ниска от вибрацията на самия вирус. Ще го обясня просто: ако сложите едно шило върху асфалта и с натиск се опитвате да го забиете в асфалта, няма да стане (вирусът е асфалта в случая), но ако приложите вибрации, проникването става лесно.(така се разбива и вируса). Аналогията е вярна, защото вирусът е безжизнена система, той модифицира клетките и те стават един огромен вирус в организма, броят им нараства и така го разрушават. Затова казваме, че вирусът не е пряк разрушител, той е измамник, точно както евреите действуват спрямо човеците – те също са безжизтена система, тях ги оживяват нашите жени, като ги размножават! Вече много пъти го говорим това! Да изясним още по-разбрано: когато си взаимодействуват две системи със значителна разлика в собствените им честоти на трептене, тогава системата с по-високата честота на трептене разрушава по-ниската (асфалта и шилото), но когато са с близки честоти, тогава се нарушава хармонията на Божествената клетка, в случая и тя изменя своето проявление, вече не изпълнява ролята си – заболява – висока температура и последващи проявления. Тук няма никаква медицина, това е закон, който важи навсякъде в целия материален свят! Именно в това се състои и майсторлъкат в правенето на здрави коли, ако щете.

Умират и лекари! Това е ужасно! Умират, защото работят в среда, където плътността на вирусите е по-голяма от защитните възможности на слюнката. Защитата на облеклото я оставете – винаги може да се случи да се „разхерметизират“. Сегашните условия са такива и лекарите са заложници на политиката на световната еврейска конспирация, защото вирусът е нейно дело. Но за тях жертвите сред гоите въобще не ги интересуват! Казали са си го сами в ционските си протоколи! Ще ги цитираме:

ЮДЕИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИКАКВИ ЖЕРТВИ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОЯТА ЦЕЛ.

Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!

Ние не сме държали сметка за жертвите, дадени от скотското семе на гоите; не са малко и нашите жертви, но в замяна на тях ние дадохме на синовете на Израила такова привилегировано положение на земята, за каквото те не са могли дори да мечтаят. Със сравнително малко жертви от наша страна ние не само запазихме народността си от гибел, но печелим победата на световната арена.

Чудовища!

ЗА ВАКСИНИТЕ


А сега за ваксините: Ако вирусът е изкуствен, както ние твърдим, за каква ваксина се говори тогава? И това е очевидна измама, защото създателите на „ваксината“ няма как да не знаят това! А ако допуснем, че вирусът е естествен, то тогава сегашната „втора вълна“ е изграден „стаден имунитет“ и тогава ние си имаме изградена защита от нашия организъм, най-сигурната и най-безопасната ваксина! Тогава защо ни е тяхната „ваксина“? Ако пък това е нов вирус, тогава нека да кажат за кой от вирусите е предназначена тази „ваксина“? И тогава за каква „ваксина“ може да въобще да се говори ! И ако все пак настояват за своята „ваксина“, то е очевидно, че доказват нашето твърдение, че ваксините не решават въпроси за здравето – те не са заинтересувани от нашето здраве, на тях здрави хора не им трябват, защото ще спаднат печалбите от лекарства. За фармацевтичната мафия ние не сме пациенти, а клиенти! Тук става въпрос за вкарване в човешкото тяло чрез тази „ваксина“ на модифицирани или просто подходящи хромозоми за генно модифициране както на физическото ни здраве, така и на психическото ни здраве, за да ни превърнат в послушни тям роби. Това е истинското предназначение на тези „ваксини“!

Затова, когато нашите лекари и специалисти изнамериха лекарство против високото кръвно налягане и цялата кръвоносна система, те се опитаха да го скрия като уж ще го продадат на французите! За „Detonic“ говоря! И за да не се разраства скандалът и да се разкрие именно тази измама, те побързаха драконовски да скрият престъпниците (и може би да назначат подходящите хора – ще гледаме!).

ЩО ЗНАЧИ КОНСПИРАТИВНА ТЕОРИЯ?

Известно е, че всички твърдения, които се резличават от официалното твърдение на правителството, във всички страни, се квалифицират като конспиративни и следователно неверни. Да отричат различните от тяхното твърдение е обяснимо, но защо пък „конспиративни“? ЕТО ЗАЩО: Основен метод на тайната еврейска конспирация, за скриване на истинските си намерения в действията си, е следният: ОБВИНЯВАЙ ПРОТИВНИКА СИ В ТОВА, КОЕТО ТИ ВЪРШИШ! Така се постигат две цели едновременно – от една страна се охулва (оплюва) противника, но от друга страна те така скриват собствената си същност: просто е – щом противника ни е „конспиратор“, то е очевидно, че ние не сме! Хитро, нали? Така, че когато искаш да разбереш целите на тайната еврейска конспирация, внимателно следи по какъв начин напада противника си, това означава, че тя точно това иска да скрие за себе си. Те работят в конспирация и затова обвиняват всички яростно в това същото! Ето защо ни наричат „конспиратори“ и разкритията ни „конспиративни“! КОНСПИРАТОРИТЕ СА ТЕ, ЛЪЖИТЕ СА ТЕХНИ, ИЗМАМИТЕ СА ТЕХНИ! Просто прилагат старата болгарска поговорка: „Крадецът вика: Дръжте крадеца!“


НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИЗМАМАТА Е ВЕЧЕ РАЗКРИТА! НЕКА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА НАУЧИ ТАЗИ НОВИНА!

НЯМА ВТОРА ВЪЛНА НА КОВИД-19! МАМЯТ НИ С ПРОЯВЛЕНИЕТО НА „СТАДНИЯТ ИМУНИТЕТ“!

ИЗМАМАТА Е ВЕЧЕ РАЗКРИТА!

Четете още: „КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЪРВАТА И ВТОРАТА ВЪЛНА НА ИЗМАМАТА КОВИД-19?

виж още една публикация:

ШВЕЦИЯ ОТВЪРНА НА УДАРА

КОВИД НЕ УБИВА ХОРА. НЯМАМЕ НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ ТОЗИ ВИРУС.

Шведският виросолог Андрес Тенгел: „Ковид-19 до сега не е убил нито един човек, този вирус не убива! Ковид-19 е световна политическа измама и Швеция ясно показа, че дори и да не се вземат никакви мерки , нещата не излизат извън рамките на нормалното, дори сме под чертата на един обикновен грип в момента.“

Главният виросолог на Швеция доктор Тенгел в обръщение към сънародниците си снощи по всички шветски телевизии, отмени всички така наречени мерки, въведени изобщо за нещо в Швеция. Въпреки, че бяхме предприели минимум мерки, отменяме всичко, вече е доказано, че Ковид-19 не убива хора!

КОВИД -19 Е СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ХОРА!

В Швеция нямаме починали от Ковид-19, дори напротив в момента сме под чертата дори на един обикновен грип тип А или Б. ВСИЧКО ТОВА НИ КАРА ДА СМЕ БЕЗКОМПРОМИСНИ И ДА ОБЯСНИМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44