Езотерика

Рубрика: Не ви го изпращаме да го четете, а да го разпространите

ТОВА Е САМО КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИЗМАМАТА Е РАЗКРИТА. ТВЪРДЕ КОВАРНО Е ЗАМИСЛЕНО ВСИЧКО И ДАЛЕЧ НЕ Е ТАКА ОЧЕВИДНО! ИЗПОЛЗВАНО Е ПОЗНАНИЕ ИЗВЕСТНО И ПРИЛАГАНО ОЩЕ ОТ ЧЕТВЪРТАТА РАСА. ТО Е ЗАБРАВЕНО ОТ БЯЛАТА РАСА, НО Е СЪХРАНЕНО ОТ ЧЕРНАТА РАСА. ТОВА Е ЕЗОТЕРИЧНО ПОЗНАНИЕ! ЕВРЕИТЕ ПРОНИКВАТ СРЕД ТЯХ – ТЕЗИ ЧЕРНОКОЖИТЕ, КОИТО СА В ОСНОВАТА НА ИЗМАМАТА СА ЧЕРНИ ЕВРЕИ!  ИЗУЧАВАТ ГО И ГО ПРИЛАГАТ ЗА ПРЕВРЪЩАНЕ НА ЧОВЕКА В ПОСЛУШНО СЪЩЕСТВО, ЧРЕЗ ИЗМАМНА ГЕННА ТЕРАПИЯ, КОЯТО НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ Е ВАКСИНА. ТОВА ИМ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТЯХНОТО СОБСТВЕНО ОЦЕЛЯВАНЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА БЕЗЖИЗНЕН СВЯТ, ПАРАТИЗИРАЩ ВЪРХУ НАШИЯ, ЧОВЕШКИЯ СВЯТ. ТОВА Е ТЯХНА ТАЙНА, КОЯТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!

ОБЯСНЕНИЯТА В СТАТИИТЕ НИ СА ДЪЛГИ, ЗАЩОТО И ИЗМАМАТА Е КОВАРНА! А НИЕ ТВЪРДЕ МНОГО НЕЩА НЕ ЗНАЕМ ОТ ТОВА, КОЕТО ТЕ ПРИЛАГАТ СРЕЩУ НАС,ЧОВЕЦИТЕ. ТЕ СА ДРУГ СВЯТ, РАЗЛИЧЕН ОТ НАШИЯ, НО СЪЩЕСТВУВАЩ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИЯ. ПЕРФЕКТНИТЕ БИО РОБОТИ – ТВОРЕНИЕ НА ДЯВОЛА И ЗАТОВА НЯМАТ ДУША! ТЕ ЖИВЕЯТ ПО ЗАКОНА НА НЕОБХОДИМОСТТА – БЕЗЧУВСТВЕНИ СЪЩЕСТВА, А НИЕ – НА СЪСТРАДАНИЕТО И ЛЮБОВТА, ЗАТОВА НЕ РАЗБИРАМЕ КАК „МИСЛЯТ“, КАК ДЕЙСТВАТ. „МИСЛЯТ“, ЗАЩОТО ТЕ ВЪОБЩЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ КАТО НАС! ЗАТОВА ИСУС ХРИСТОС ГИ НАРИЧА – ДЕЦА НА ДЯВОЛА. ТОВА НИЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ, НО ТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НАШЕТО НЕЗНАНИЕ, ЗА ДА НИ ЗАВЛАДЯВАТ ТАЙНО, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА ЧОВЕЦИ.

За любознателните, четете статиите от сайта ни Bolgaristina.com. Ние ще ви ги изпращаме, за да формираме МОЩЕН БОЛГАРСКИ ЕГРЕГОР – просто бъдете съпричастни. БЛАГОСЛАВЯЙТЕ! Всички заедно! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И МОЩЕН ОБЕДИНИТЕЛ Е ЕГРЕГОРЪТ! Бъдете съпричастни! Това, което не ви харесва, не го споделяте – не го четете, но го разпространявайте на всички болгари и малцинства в страната. Никой не е последна инстанция на истината. Разпространявайте сред всички болгари по света: на болгарските общности по света – бесарабските болгари, аквитанците, Волжска Болгария, на болгарите от Азия: чувашите и всички останали ( три държави там искат да се наричат Болгария! Това е сила!), на болгарите от Американският континент, на всички.

Разпространявайте сред тези, които сега се наричат „македонци“ – НЯМА ДА РАЗБЕРАТ КАК ЩЕ СИ ПРОМЕНЯТ НАСТРОЕНИЯТА!

ЕГРЕГОРЪТ Е СИЛА, КОЯТО РУШИ ВСИЧКО ДИСХАРМОНИЧНО, ВСИЧКО ГНИЛО, ВСИЧКО ПОШЛО, ВСИЧКО ЛЪЖЛИВО! И СЪГРАЖДА ВСИЧКО БЛАГОСЛОВЕНО ОТ БОГА – НИЕ ТАКА ЩЕ СИ ГО ПОСТРОИМ! В РЪЦЕТЕ НИ Е ДА ГО НАПРАВИМ! ОТ НАС ЗАВИСИ! ОТ НИКОЙ ДРУГ!

БОГ НИ НАСЪРЧАВА, НО ТОЙ НЯМА ДА НИ ГО ПОСТРОИ! ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ В ЕЗОТЕРИЧНИЯТ СВЯТ!

(По-долу сме показали схематично резултата от зловредният егрегор на „пандемията“ КОВИД-19, изграден от сатанистите – те работят винаги с егрегори спрямо нас! Всички виждаме пагубните резултати. БЕЗ ТОЗИ ЕГРЕГОР „ПАНДЕМИЯТА“ Е НЕВЪЗМОЖНА! В такива егрегори ни вмъкват евреите, защото не знаем и лесно се поддаваме на измамата. И сега, с това „ваксиниране“, прилагат същият метод на егрегорите – изкараха тайната еврейска конспирация (тяхното тайно оръжие срещу нас) да се ваксинира – забележете, че изведнъж има ваксина само на Астра-Венека (ще го обясняваме подробно). А за тях ваксинирането не е от значение! Така се изгражда егрегор, който ще увлече по-слабо характерните, страхуващите се за здравето си и мощта на егрегора им ще нарастне значително – С НАША ПОМОЩ, СРЕЩУ НАС САМИТЕ! Така последователно, те могат да „ваксинират“ голяма част от болгарите, за които пък е пагубно „ваксинирането“. Изведнъж ще се появи и „ваксината“ Пфайзер Бион! Разглеждаме го подробно. ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО! БУДНИ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ! ИЗЯСНЯВАМЕ ГО.

Ще изучаваме заедно и тяхните егрегори и ще ги разградим, защото сме влезли „в капана“ им с измама!)

ЕГРЕГОРЪТ ЩЕ БЪДЕ ПОСТРОЕН, ЗАЩОТО БОГ ИСКА ТОВА! НО АКО НЕ СЕ ВКЛЮЧИМ „НА СКОРОСТ“ ВСИЧКИ РАЗУМНИ БОЛГАРИ, ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЕДИН ЗАКОН, КОЙТО ОПРЕДЕЛЯ ПРИЛОЖЕНИЕТО И РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ЦЯЛО ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ! ЗАЩО ДА НЕ СПЕСТИМ СТРАДАНИЯТА НА НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ, ЗАЩО САМО СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ДА НЕ ПРОМЕНИМ ЖИВОТА СИ КЪМ ЩАСТЛИВ И РАЗУМЕН ЖИВОТ, КЪМ ИЗГРЯВАНЕ НА БЛАГОСЛОВЕНА БОЛГАРИЯ! ВСИЧКО ЩЕ ПОСТИГНЕМ, САМО РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ! КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВА ЩЕ ГО ГОВОРИМ, ВСИЧКО ЩЕ СИ ГОВОРИМ, ОБСЪЖДАМЕ, ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ЗАЕДНО! НА СЪБУДЕНИТЕ БОЛГАРИ ЩЕ КАЖЕМ:

ТОВА Е ПЪТЯТ. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ПРОМЯНА БЕЗ ДА СИ ИЗГРАДИМ ОБЩ ЕГРЕГОР. ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРОЯВИ, С МНОГО МОЩ, ОБЩИЯ ЗАКОН НА БИТИЕТО! ЩАСТЛИВИ БОЛГАРИ ЩЕ БЪДЕМ! САМО МАЛКО УСИЛИЕ – РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ. НЕКА СИ ПОВЯРВАМЕ, ЧЕ МОЖЕМ!

МОЖЕМ! МОЖЕМ! МОЖЕМ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44