акцентирана

ЛЪЖИТЕ НА МЕДИЙНАТА И ЛЕКАРСКАТА МАФИЯ

Ако авторите на този КОВИД-19 са подозирали какъв автогол си вкарват едва ли биха се заловили с тази измама. Сега все повече затъват в блатото на собствените си лъжи. Основно в манипулациите заложиха на страха, но сега неочаквано за тях, ролите се размениха. Народите организирани от общата заплаха все по-успешно изграждат своята съпротива срещу световната еврейска конспирация, която е решила, че е настъпил момента да се възцари открито в целия свят, да състави свое световно правителство – „нов световен ред“ ще въвеждат. Това са те сатанистите!

ПУЛМОЛОГ ИЛИ МЕНТОР

А какво се случва в Болгария? Цялата еврейска конспирация се е надигнала да ни заблуждава и плаши. Лъжи, лъжи, лъжи! Слушам един пулмолог говори по телевия NOVA. Ще го цитирам:

„Основното нещо, което пази от коронавируса, е клетъчно-медиираният имунитет. Антителата също са важни като индикатор на скорошно преболедуване, но те към 6-7 месец изчезват при повечето хора. Клетъчният имунитет остава, но за момента не можем да кажем по-дълъг срок от срока на съществуване на вируса“, заявява в ефира на „Здравей, България“ пулмологът д-р Александър Симидчиев и продължава:

Какво е клетъчно-медииран имунитет?
За да придобие организма ни защита срещу определена болест – имунитет, отговарят три основни типа имунни клетки – В-лимфоцити, Т-лимфоцити и антиген-представящи клетки. Придобитият имунитет е два типа хуморален и клетъчно-медииран. Хуморален имунитет придобиваме благодарение на серумни белтъци (антитела), а за клетъчно-медиирания имунитет отговарят Т-лимфоцитите, които принадлежат към белите кръвни телца. Терминът клетъчно-медииран имунитет (CMI) се отнася до защитни механизми, които не се характеризират с образуването на антитела. Хуморалният отговор основно предпазва от извънклетъчни патогени и токсини, а клетъчният имунитет е отговорен за откриването и унищожаването на вътреклетъчни патогени (например клетки, заразени с вируси или бактерии), както и за отхвърляне и разрушаване на туморни клетки.

Какво, болгарино, разбра?

Абе айол, ти говориш пред широка публика, а не на специализиран семинар. Това ти е лекцията от студенски години. Тя не ни е нужна. Когато се говори пред публика се преценява нивото на познание по темата и се търсят начини да се изнясни проблема или въпроса по подходящ начин. Само тогава тази аудитория ще те слуша и ще възприема казаното от тебе. Ти обаче не искаш това. Твоята задача е да ни мамиш и затова ще ни покажеш, че знаеш повече от нас и после ще си позволиш да ни лъжеш, най-безсрамно, ако знаеш какво означава това въобще.

Постановкта ви е очевидна: Народа се прекланя пред авторитетите! Битката ви за възцаряване ви изигра коварен номер – сега сте на светло и ние знаем, че вие сте от тайната, до вчера, еврейска конспирация! Все повече болгари разбират това. Вие „лекарите“ сте пренудени да се издадете, защото вие изпълнявате заповедта на еврейският принц от 1489г., където той ви заповядва:

…По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

По отношение на другите неприятности, от които се оплаквате: направете така, че вашите синове да станат застъпници и адвокати и гледайте те винаги да бъдат по върховете и да се занимават с държавните работи, така че да можете да поставите християните под вашия ярем. Вие трябва да доминирате и господствате в света и да им отмъстите.

Не се отклонявайте от тази заповед, която ние ви даваме, защото вие сами ще се уверите от личен опит, че така както сега сте унижени, вие ще достигнете действително заслужената власт.
Подпис: V.S.S.V.F.F. Принц на евреите, 21 ноември (caslue) 1489г.

Една от целите на КОВИД-19 е да всява страх, тогава ще ни говорят и за смърт, естествено:


„При всички положения ще стигнем до висини, които са над днешните, тъй като смъртността върви отместена във времето, спрямо броя на заразените и броя на хоспитализираните. Така че при всички положения ще имаме ръст, но до колко ще стигне ми е трудно да прогнозирам“, коментира още той.

Е ,те, това е вече гениална мисъл: „смъртността била отместена във времето спрямо броя на заразените…“ А вие какво искате хората да измират докато са още на опашката за тестване, че да съвпадат смъртта и тестването? Това изказване на този експерт доказва и друго наше предположение в споменатата статия: „че са се оплели като пате в калчища“ и не могат и не знаят как трябва да се отчитат данните от изследванията им. Тогава, болгарино, трябва да си съвсем наясно, че изследванията ти са съвсем безпредметни – все едно те си говорят стъкмистики, които могат да си ги правят и без твоите тествания. И тук блесва нещо чудовищно: това, че тези които висят по опашките всъщност са от тайната еврейска конспирация „евакуирани“, за да се организира измамата над гоите! ИЗМАМАТА Е ОЧЕВИДНА! И СЪГЛАСУВАНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ЕВРЕЙСКАТА КОНСПИРАЦИЯ И ТЕХНИТЕ „ЛЕКАРИ“ Е ОЧЕВИДНА!

Но нека да чуем още гениални мисли: Антигенните тестове като заместител на PCR тестове


„Степента на съвпадане на резултатите между PCR тестовете и антигенните тестове е над 98 процента (не винаги, докторе) Това значи, че антигенните тестове могат да се използват като добър заместител на PCR тестовете. Те са малко по-малко чувствителни – тоест има хора, които са отрицателни на антигенните тестове, но не и нa PCR, но те са твърде малък процент.
Тези тестове могат да бъдат използвани, за да се генерират данни, които да позволят по-добро управление на пандемията. В момента, лично според мен, брoят на официално регистрираните тествани хора с PCR е много по-малък от реално тестваните. Хората си правят повече антигенни тестове, защото са по-евтини и по-достъпни, но не влизат в официалната статистика„, посочи експертът.

Следователно данните, с които ни лъжите са само от PCR тестовете. Това вие го казвате! И следващото изречение на този „експерт“ е:
„PCR тестовете са златният стандарт, но ние имаме бърз, достъпен и точен тест, който може да позволи да генерираме други данни.“ -Какви други данни? -Следователно вие си „генерирате“ данните както си искате и никой не може да проследи от къде и как си съставяте статистиките за заболелите в страната! А това пък е открито неволно признание, че ни лъжете както ви оттърва, в съпричастност с НОЩ ! С други думи ВИЕ САМИ СИ ИЗДАВАТЕ ЛЪЖИТЕ!

Използвате на практика три различни източника за информация и ги комбинирате съвсем произволно! Този НОЩ следователно си е един голям лъжец. Този експерт сам си го казва!

Антигенните тестове могат да бъдат използвани и извън лаборатория – ако се организират пунктове – те могат да бъдат извън лаборатория и много бързо да се контролира процесът“, добави Симидчиев. ПЪРВО, защо до сега не е направено, следователно няма ясно определена методика на изследването и ВТОРО, проблемът не е в броя на тестовете, а в начина на обработка на данните, това е определящото, а вие сами си доказвате, че е произволен, т.е. лъжлив. За това говорим по-подробно в нашата статия: “УРА-А-А ИЗМАМАТА С КОРОНОВИРУСА Е РАЗКРИТА“. Сега вие просто потвърждавате това, което ние твърдим там!

УВАЖАЕМИ ЛЪЖЕЦ-ПУЛМОЛОГ, ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е, ЧЕ PCR ТЕСТОВЕТЕ НЕ СА ДИАГНОСТИЧНЕН МЕТОД? Този метод може да послужи за оценка за разпространението на даден вирус, но не и за заболеваемостта от него! Следователно всичко, което говорите чрез вашите услужливи медии са лъжи и измами!

МИНИСТЪР ИЛИ ДЕМАГОГ


В същият ден имаше изказване и на божем здравният министър в НС. Говори този министър, че трябвало да се обединяваме в борбата с короновируса и че „Съединението правело силата“ както било записано на сградата на Народното събрание! Той се бил клел да служи на Болгария и пр.

Абе чоджум, как да се обединяваме? Вие, управляващите не сте разбрали до сега едно просто нещо: най-важното за едно управление е да има доверието на народа, който ги е избрал ( и този път грешно, но нейсе.) А вашето управление има нулево доверие! Тогава какъв „гьон сурат“ си, че да искаш обединение? Ти го плюеш, то вика: „Дъжд вали!“ Това, че забрави, че не се намираш в сградата на НС, а в сградата на комунистическият бастион, ти е простено, но да използваш за аргумен, че си се клел да служиш на народа ни, това не може да ти се прости, защото всички управляващи се кълнат по този начин, но нито един не изпълнява тази си клетва. И то е нормално, защото вие сте от тайната еврейска конспирация и в Талмуда ви е записано:

  1. Евреин може да лъже и да наруши клетвата си, щом като трябва да се осъди християнин.(Babha Kama (113a)).
  2. Евреин може да лъжесвидетелствува с чиста съвест. (Kallah 1b,p.18).
  3. Евреин може да даде лъжлива клетва, използвайки хитрина или двусмислието на думите. (Schabbouth Hag 6d).
  4. Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина. (Zohar I 160a).

Тогава за каква клетва може да става дума? Това за вас е просто „театър за гоите“ и нищо повече.

Демагогията! Тя беше ваше силно оръжие, но когато бяхте в конспирация! Сега сте на светло и тя не само, че не ви помага, но повече ни отвращава от вас. Вървете си! Все едно ще ви изгоним! Времето ви изтече.

УВАЖАЕМИ МИНИСТЪР-ЛЪЖЕЦ, ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е, ЧЕ PCR ТЕСТОВЕТЕ НЕ СА ДИАГНОСТИЧНЕН МЕТОД? Този метод може да послужи за оценка за разпространението на даден вирус, но не и за заболеваемостта от него! От това следва, че или си невежа и тогава какъв министър си, или си измамник! Тогава цялата ти реч пред НС е пълна и съзнателна демагогия. Точно както е казано в Талмуда ви!

КОГАТО ЛЪЖЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СТРЕЛЯТ С „ГАУБИЦИ“!

В нашата статия, цитирана по-горе, ние твърдим, че сега се намираме в „стаден имунитет“. Това на практика срива всичките напъни на управляващите да доказват, че сме във втора вълна на короновируса. За да ни опровергаят използват много прост трик: ще отречем с утвърден авторитет, така народът ще послуша него, а не онези никому неизвестните. И започват интересно театро. Ще го проследим подробно:

„Проф. Балтов: Стаден имунитет няма, COVID-19 не е прост грип.“

Беше абсолютно недопустимо някои хора да излизат с твърдения за стаден имунитет. Това не е прост грип. При него няма стаден имунитет, няма как да придобием такъв“, каза още той.

Едно такова изказване е меко казано, скандално! За него меродавно е само официалното мнение! Било „недопустимо“! И тук надникваме зад паравана на лекарската етика! Ние в момента не говорим за това дали има или няма „стаден имунитет“, а за това, че според професора, никой няма право да изказва становище извън официалното! С това, този професор доказва, че става въпрос за две неща: ПЪРВО, че вирусът не се познава, след като има разнобой в оценките за неговото проявление, а това пък изключва сигурността на твърденията и тогава следва ВТОРОТО, че в такъв случай трябва да се слушат само специалистите-виросолози, а този професор не е такъв! От това пък следват твърде нелицеприятни изводи.

Защо професорът се страхува от друго мнение освен неговото? – не доказва ли това, че това е опит и стремеж към възможности за заблуда на населението?! – ако професорът е сигурен в твърденията си, какво ще му пречат едни грешни, според него, твърдения? Напротив, ще издигнат авторитета му! А той се страхува и твърде раздразнено и авторитарно отправя апел към някого, че той не си е свършил работата, като е допуснал друго мнение!

Сега за „стадният имунитет“. Господин професоре, ако вие твърдите сериозно, че не може да има „стаден имунитет“ при короновируса е етично да обясните защо смятате така! Иначе, простете, но е невъзпитано, да назидавате специалистите в тази област, които твърдят обратното на вас! Сега, ние няма да питаме: Кой сте вие, професор Балтов, защото е невъзпитано, но честно казано се учудваме на такова отношение. Всъщност едно е сигурно: вирусът със сигурност няма нито крака, нито ръце, нито рамена за наместване още по-малко за опериране. Той няма нужда от травматология, по нашето скромно мнение! Втасахме я, когато травматолозите съветват виросолозите какво да говорят. Сега остава те пък да ви дават съвети как да оперирате. Да падне човек от смях.

И още веднъж да ви попитаме: Вие наистина ли сериозно твърдите, че короновирусът не може да има „стаден имунитет“? Защото не е трудно да се твърди, че всички респераторни заболявания имат такъв, защото той именно при тях може да се прояви. Там определяща роля играе слюнката! Всъщност, ако трябва някого да питам, то ще питам доц. Мангъров, че е виросолог, вас защо да ви питам. За вируси вие сте учили само в общия курс по медицина в първи и евентуално втори курс на студентските си години! Ама защо да се учудвам: то другият пък от НОЩ – коремъджия! Изборът очевидно не е по медицински критерий! Какъв ли ще е този критерий? – труден отговор! Странното и непонятно за нас е, че не разбирате, че обиждате специалистите-виросолози. Как ще говорите от тяхно име, без да сте ги питали при това! Ама то е невъзпитано, извинете, неетично е, професоре!

Вие казвате: „няма как да се добие такъв“. Питам ви, това на водещите предаването ли обяснявате, на телевизионните зрители, или на някой вертуален опонент? Този менторски начин на говорене е недопустим в едно предаване за широка аудитория, защото или трябва да обясните защо и то на нивото на слушателската аудитория, или да си замълчите. Хората трябва да се уважават, преди всичко и най-вече! Тези хора, които ви слушат, ви плащат заплатата и вие трябва да държите сметка за това! Болгария е разграден двор, но до сега! Парите са народни и вие всички сте длъжни да уважавате тези, които ви хранят!

Напротив, има как да се добие такъв и ние сме доказали това! Медицината не е основен фактор в познанието, тя просто ползва общото познание за свои цели. Това, че някои злоупотребяват с незнанието на хората си е за тяхна сметка!

А сега за простия и сложен грип! След като има прост грип, трябва да има и „сложен“ и очевидно вие смятате, че короновирусът е сложен грип. Щом ще мислите нова медицина, измислете я! Нищо лошо, стига да е вярна! Но аз се питам нещо друго: не е ли това ваше изказване опит да се скрие твърденията на италианските лекари (не казвам колеги, защото вие не сте колеги), че това не е въобще вирус, а бактерия! И ако е така, а това ще стане ясно, няма как дълго да се крие, то престъплението на цялата ваша кохорта от лекари, които ни баламасват, ще стане явно и тогава нали сте чували, че има т.н. съдебни власти! Да се излъже даже един пациент е не недопустимо, а да се лъже цял един народ, това е чудовищно! Имате ли въобще понятие що за чудовищно престъпление е това! Смятате ли, че ще избегнете т.н. Народен съд? Ние за сега само питаме. Ами то нищо вечно няма в материалния свят – лъжите и измамите също!

Вие от медицинската мафия ни лъжете, г-н професоре! В опита си да скриете лъжите си, тук и навсякъде по света, измисляте какви ли не несъществуващи и невъзможни понятия. Какво означава безсимптомно болен, например? По тази логика можем да наречем всеки човек безсимптомно болен от рак да речем, или безсимптомно болен от всички известни и неизвестни все още болести! Такова понятие е наистина „шедьовър“ в медицината! Той е „безсимптомен“, защото не е болен!

С времето колкото повече тестове правим толкова повече положителни ще откриваме, защото КОВИД-19 е с пандемично разпространение, но не с пандемична заболеваемост. С времето тази тенденция очевидно нараства! След една година нарастването е още по-голямо и т.н. и е въпрос на време във всеки от нас да бъде открит вирус с този PCR тест. Той не е заразен – хората го имат, но не боледуват особено често от него и това го доказват именно тези, които вие заради измамата наричате БЕЗСИМПТОМНО БОЛНИ!

А ТОВА Е НЕОБОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СТЕ ИЗМАМНИЦИ! ЛЪЖИТЕ НАРОДА, ЗАЩОТО СТЕ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ И РАЗЧИТАТЕ НА НЕЗНАНИЕТО НА ХОРАТА! Чували ли сте, че има възмездие? Трябва да сте голям оптимист, за да се надявате, че ще ви се размине. Скоро ще се убедите!

Има две понятия за пандемия: пандемично разпространение и пандемична заболяемост! Очевидно не сте били на тази лекция в студентските си години! ИЗМАМНИЦИ! А вие ги смесвате! За да лъжете и стресирате народа ни! Няма да ви се размине!

„Има хора, които все още смятат, че няма коронавирус и всичко е теория на конспирацията, отбеляза директорът на „Пирогов“, се казва в съобщението на NOVA.

Не измествайте въпроса, моля, той е не дали има короновирус, а че няма пандемия от него! И ТОЧНО ТВЪРДЕНИЕТО ЗА ПАНДЕМИЯ Е КОНСПИРАЦИЯ! От КОВИД-19 няма пандемия на заболяемостта! Даже СЗО го признава!

А какво е КОВИД-19? – това е ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА на еврейската конспирация, която управлява света и от която вие сте част. Това е биологично-психологична война, целта на която е да се всява страх сред народа ни! А целта на страховата психоза е да ни принудите да ни ваксинирате и така да ни генно променяте като хора. НАРОДИТЕ ВЕЧЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТИВ ВАС! КОВИД-19 е ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА! Ще го докажем сега:

А това наши бойци ли са или натовски, т.е. тайни евреи?
Какво пръска този самолет?

Пилот от ВВС: Карат ни да пръскаме с химикал. От там идва и заразяването!

а ето и текстът на писмото му:

Защо са тези „странни“ завои? Небето се „преорава“!

„Здравейте казвам се Андрей Иванов. Пилот съм във Военните Въздушни сили. Искам да кажа истината. 

В България по заповед на НАТО се пръска със химикал, който причинява химичекси пневномит.

Химическия пневномит е копие на коронавируса. Всяка вечер се пръскат градовете и се заразява народа. Това е истината, за това има толкова болни уж от “коронавирус”. Пазете се приятели и споделете истината, за да знаете, какъв геноцид се извършва над народа български.

Всички пилоти знаят истината, но мълчат!“

Нали, болгарино, искаше да си член на НАТО?

БОЛГАРИНО, ЕТО И ДРАМАТА НИ! Тези пилоти мълчат, защото са … ТАЙНИ ЕВРЕИ! Един има между тях болгарин и го заболяло сърдцето (нищо, че името може и да е измислено)! ТОВА Е ВОЙСКАТА НИ!

А сега да ви върна на протестите от 2.09.2020г. – кървавата сряда! Един полицай има болгарин и той ни предупреди, че полицаите не са болгари! ТОВА ПЪК Е ПОЛИЦИЯТА НИ!

Да припомним още: в летните месеци един болгарски лекар от Пирогов, предупреди, че се готвят за нова измама, като подготвят нова короновиросна вълна! И той каза: „Лекарите знаят, но си мълчат!“ Съобщението беше в Facebook и срещу него се нахвърлиха с цялата си злоба от тайната еврейска конспирация. Но той се оказа прав! Тогава кои са лекарите, които си мълчат? Само няколко лекари се опълчиха срещу лекарската мафия – А ТОЛКОВА ПЪК СА НИ ЛЕКАРИТЕ!

Няма да говоря за „лекарите“, които се занимават с убийства в болниците! Заедно с медицинските им сетри! Действуват без страх, защото кой да им търси отговорност? Това е лекарската мафия. Оттървах се веднъж, и отново се опитваха да ме вкарат в друга болница, за да продължат пъкленото си дело. Животът на гоите за тях е колкото на мухите! Никой да не е смял да ми казва, че преувеличавам. Минал съм през този ад! Ето защо знам, че ни мамят! Те са част от световната еврейска конспирация и изпълняват заповедта на еврейския принц от 1489г. насам и няма сила, която да ги спре! Убийци! НИЕ НЯМАМЕ ЗДРАВНА СИСТЕМА, ЗАЩОТО УМИШЛЕНО Е УНИЩОЖЕНА ОТ ТЯХ!

Тепърва, болгарино, трябва да си отглеждаме лекари и сестри!

А ПРОБЛЕМЪТ С ПОЛИТИЦИТЕ Е ОЩЕ ПО-ТРАГИЧЕН! ВИЖДА СЕ ЯСНО! Такава е реалността!

НИЕ НЕ КАЗВАМЕ НАПРАЗНО, ЧЕ СТРАНАТА НИ Е ОБСЕБЕНА ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

ВИРУС ИЛИ БАКТЕРИЯ?

Всъщност тъй като причинителят на това заболяване е изкуствено създаден, то вероятно ще се окаже, че охарактеризирането му като вирус или бактерия може да се окаже твърде хлъзгаво, защото очевидно има респираторни прояви – иначе нямаше да искате да се използват маски на лицата, но има и бактериални – вече и болгарски специалисти прилагат италианската методика! Всъщност вероятно е по-право да се казва, че вирусът попаднал в кръвта проявява бактериални свойства. А ако е бактерия, г-н професоре, тогава напъните за ваксиниране срещу грип, къде отиват? Престъплението главоломно нараства! И доказателството, че това каквото и да е, е военно приложение става очевидно! Доказват го горните самолети! В една такава сложна обстановка, ако вие от лекарската гилдия не защитите народа ни, то тогава какво е вашето предназначение? Тогава доказвате по безспорен начин, че изпълнявате заповедта на еврейския принц, която цитирахме по-горе! Живеем във време когато филм на ужасите се разиграва на яве, в реални условия! Невероятно и чудовищно! Еврейската конспирация се проявява открито срещу народа ни!

Дали е бактерия или вирус – факт е, че причинява тромби, които биха могат да се формират и от едното и от другото, защото е изкуствено.

Факт известен е вече, че всичките ви тестове дават положителен резултат! Преди няколко дни една детска педиатърка казва, че всички деца при нея дават положителен резултат при изследване, затова не ги изследват повече, а чакат да им мине. Заболяването им продължавало от три до пет дни с лека температура! Но уважаеми, това си е грип! Информация от първа ръка! Лаборант, който проверява взетите проби също твърди, че всичките проби дават положителен резултат! Това го казват и журналисти, търсещи истината! Само вие, които трябва официално да потвърдите това ни лъжете!

Тъй като секретите се вземат от гърлото и носа, то във всички случаи това заболяване има респираторно проявление! Тогава не може да няма „стаден имунитет“! Според нас, е възможно и най-вероятно е така, че то има двуяко проявление, нека да уважим трудът на италианските специалисти. Но има още едни специалисти, които категорично доказват, че короновирусът е вид грип. (Колко сложен вие ще кажете!) Това са шведските лекари. Ще цитираме главният виросолог на Швеция Андрес Тенгел (нито ортопед, нито коремъджия, а специалист в областта си)( странно никаква титла не си е сложил!):

„Ковид-19 до сега не е убил нито един човек, този вирус не убива! Ковид-19 е световна политическа измама и Швеция ясно показа, че дори и да не се вземат никакви мерки , нещата не излизат извън рамките на нормалното, дори сме под чертата на един обикновен грип в момента.“ (значи не „прост“, а обикновен, което ще рече-известен)

Главният виросолог на Швеция доктор Тенгел в обръщение към сънародниците си по всички шветски телевизии, отмени всички така наречени мерки, въведени изобщо за нещо в Швеция: „Въпреки, че бяхме предприели минимум мерки, отменяме всичко, вече е доказано, че Ковид-19 не убива хора!

КОВИД -19 Е СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ХОРА!– казва той!

В Швеция нямаме починали от Ковид-19, дори напротив в момента сме под чертата дори на един обикновен грип тип А или Б. ВСИЧКО ТОВА НИ КАРА ДА СМЕ БЕЗКОМПРОМИСНИ И ДА ОБЯСНИМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА!

Уважаема „болгарска медицинска мафия“ , питаме ви: Кои са учили на друга планета – вие ли или италианците и шведите? – защото е ясно, че вие сте учили другаде!

А сега да кажем още: Шведите са знаели още в началото, че това е „СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ“ И ЗАТОВА НЕ ДОПУСКАТ ВИРУСЪТ ДА НАДХВЪРЛИ СТАДНИЯТ ИМУНИТЕТ! Как постигат това? – Просто! Над проблема работят специалисти, а не политически лекари, от тайната еврейска конспирация! И най-важното лекари загрижени за здравето на народа си!

Уважаеми професоре, вие лъжете, че КОВИД-19 няма „стаден имунитет“! Та шведите точно това доказват! Ха кажи, че не е вярно!

С това си лъжливо твърдение ти, професоре, си натоварен със задачата да скриеш разпръскването на онзи химикалпневномит , за който говори нашият летец (макар и единствен), цитиран по-горе.

Шведските лекари искат да са безкомпромисни! Защо? – в името на здравето на своя народ! И в името на международна солидарност! А вие по какво се отличавате от тях? – вие народ нямате, а за чувство на солидарност да не говорим! И това е така, защото сте от тайната еврейска конспирация! Вие с действията си точно това доказвате! Затова ние казваме, че вече тайната еврейска конспирация е на светло и следователно не е вече тайна, а явна еврейска конспирация!

Сега тук възниква един много труден въпрос, а защо в Италия измряха толкова много народ? Отговорът е: Защото бяха избити! Вероятно знаете как! Това го разглеждаме на друго място.

Сега: Шведските лекари доказаха (доказаха, а не казват голословни приказки) каква е профилактиката на короновируса, в неговото проявление като вирус, преди заболяването; италианските лекари доказаха как се лекува вируса – като бактерия. А ВИЕ ПРОФЕСОРЕ, ДОКАЗАХТЕ, ЧЕ СТЕ ИЗМАМНИЦИ И СТЕ ЧАСТ ОТ ЕВРЕЙСКАТА КОНСПИРАЦИЯ. Тази еврейска конспирация, която е окопирала страната ни този път двойно: от една страна от управляващите страната, които са от същата тази конспирация и от друга – открита окупация от евреите от Израел, чрез тяхната уж „консултантска фирма“ „К2 Глобъл Корпорейшънс“! А от трета страна медийната и лекарската част от еврейската конспирация се стремят да извадят народа ни от психическо равновесие, точно както са си го описали в ционските си протоколи.

Вие професоре, твърдите, че няма стаден имунитет. Ако е така, то е редно това да го каже специалист, виросолог – той при твърденията си така залага авторитета си на специалист и затова няма да намерите такъв! Защото един такъв ви каза много ясно: ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА! А факта, че вие, ортопедът, го казвате, професоре, показва, че това е чиста проба конспиративна лъжа! Ето това се казва конспирация! И понеже вие действувате в конспирация, за да скриете това, обвинявате в конспирация опонентите си – „Крадецът вика: „Дръжте крадецът!“ “

А сега да ти кажем, професоре, защо „всяка жаба трябва да си знае гьола“. Сайтовете, а не вашите медии, разпространиха съобщение, в което се казва:

Полша, Унгария, Швеция и Норвегия в общ съюз срещу СЗО! Коронавируса е грип! СЗО лъже Европа.
Това става ясно от позицията на тези държави. От 1 Декември Полша, Унгария, Швеция и Новергия започват да работят заедно, за да се атакуват мерките, които налага СЗО над света.“
Питаме те професоре, ще твърдите ли, че знаете повече от специалистите на тези четири, за сега, държави? При това шведите с доказани вече резултати! Политиците си обърсаха ръцете с тебе, като със салфетка, но нали знаеш, че мръсната салфетка я изхвърлят в кошчето за боклук.

А на нашите читатели ще кажем как евреите си подбират професорите. Ще ги цитираме:

За да унищожим всички колективни сили освен нашите, трябва да обезвредим основата на колективитета – университетите, на които ще дадем нова насока. Университетските управници и професорите ще се подготвят по подробни тайни програми, от които безнаказано не ще могат да отстъпват нито буква. Те ще се подбират особено внимателно и ще се намират в пълна зависимост от правителството.“ (протокол №16)

ЗА МАСКИТЕ

МНого се говори за тези маски, защото те са индикация доколко сте успели да уплашите народа ни. Как шведите могат да живеят без маски? Техните резултати доказват, че сте измамници!

Преди месеци в интервю, д-р Пасков (би трябвало да го познавате) каза ясно: „МАСКИТЕ ИМАТ ДИСЦИПЛИНИРАЩ ЕФЕКТ!“ И той ли нищо не разбира и трябва да му се скарате, че не пита какво трябва да говори?

Маските са необходими само за лекарите и за още нещо, което вие никога няма да признаете – за претъпканото МЕТРО! Няма да признаете, защото тази политика да се събере населението на страната в един град е престъпна. Нейната цел е обезлюдяването на Тракия, защото евреите са ѝ хвърлики око, да ни изтикат от там! Балканска Юдея им се иска! И цялата тайна еврейска конспирация и в страната и в света като цяло работи за това! И не баламосвайте народа ни с лъжите си!

Евреите разбират от политика. Това, което сега правят преследва цели, които ще се реализират след 100 години, а до тогава ще са се превъртели 4 поколения и всичко ще е забравено! Това е в основата на успехите на еврейската политика. Очевидно те стриктно спазват Кабалата и твърдо вярват на числото четири.


МАСКИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ

С маските за децата и учениците се преследва престъпна цел: да се унищожи интелекта на децата ни! Та като се възцарите, според вашите сметки (само дето кръчмаря го няма) да можете лесно да ни управлявате. В ционските си протоколи сте го казали ясно:

„… Ние засегнахме правовия ред, но ние заменихме този ред с либералния безпорядъчен произвол. Ние засегнахме правосъдието, изборните учреждения, печата, свободата на личността, а най-главно, образованието и възпитанието като крайъгълни камъни на свободния живот.“ Протокол №9 и още:

„… Сами можете да забележите това, ако се вгледате в общото възпитание на гоите. Ние внесохме в тяхното възпитание всичките ония начала, които извънредно много разнебитиха обществения им строй. Когато ние вземем властта, ще отстраним от възпитанието всичко, което смущава душата и ума. Младежта ще обърнем в послушни деца, на които ще вдъхнем обич към управляващите, за да гледат на тях като опора и надежда на мира и спокойствието.“ (Протокол №16)

ТРЯБВАТ ИМ РОБСКИ ДУШИ! Те си го казват, тогава няма място за никакви илюзии – готвят се да ни заробят!

ЗА ЛЪЖАТА

Вие от тайната еврейска конспирация, разчитате и злоупотребявате с едно от памтивека известно качество на народа – той е носител на добродетелта и морала и като такъв той е наивен (отлично качество е това!) и лесно се поддава на вашите лъжи и измами. Точно затова, той се впечатлява от титлите, с които е удостоен говорещия. В този смисъл изборът точно вие да говорите за короновирусът е добре обмислен – професор, началник не къде да е и пр. Но на фона на това ще ви припомня, че ГЛАВНИЯТ ВИРОСОЛОГ на Швеция не си афишира титлите, когато говори с народа! И това е морал! Той уважава народа си! Той говори отговорно! Защо той може, а вие не можете? – Разликата е, че той е от народа си, а вие не сте от народа ни, а от тайната еврейска конспирация, която се отглежда в Болгария, затова сте болгарски граждани, но не сте болгари. Това го изясняваме вече подробно на друго място.

Нещо повече, не само че очевидно се злоупотребява с наивното преклонение на народа пред титлите, но приложихте и друго театро заедно с услужливите водещи на предаването от НОВА – говоря за милосърдието и вашите сълзи. те трябва да прикрият арогантното ви държание пред народа, той да не забележи това, защото ще се разплаче заедно с вас – народът има това качество! Но това е стар еврейски трик! В ционските ви протоколи сте го казали ясно, че винаги трябва да се възползвате от „глупавото милосърдие“ според евреите!

Ние болгарите сега изживяваме тежка демографска криза – планирана и осъществена от тайната еврейска конспирация. Народа ни е „кастриран“ при налагане на комунизма – избити са по официални данни 300 000 души – цвета на нацията. А избитите без съд и присъда са в пъти повече. Сега при този еврейски преврат последва нова кастрация, преди да сме се изправили от погрома на предната кастрация – прогонени от страната са над 2,5 милиона болгари! Започна тормозът и от т.н. Евр(оп)ейски съюз. Въобще атаки отвсякъде – надеждата на евреите от световната еврейска конспирация е да ни поставят на колене. Включиха се и медиите и лекари, управленци, атаката е тотална! Но пак няма да успеете. „Болгарите, казва Учителят, сте професори по твърдост!“ Скоро прочетох следното: дете пита баща си: „Тате какво означава „предател“?“ А бащата отговаря: „Не знам, детето ми, ние сме болгари!“ Атаката ви е зверки жестока, тотална, но безоспешна. Ще ви припомня: Когато сме под турско робство има зверства, защото са си мислили, че няма кой да им държи сметка – като сега! Но когато започна войната си подвиха опашката и тръгнаха с войската, за да ги пази. А питате ли се, вие с коя „войска“ ще вървите? Защото ще се наложи! Видов ден не е далече!

НАПРОТИВ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44