родината

ПРЕВРАТЪТ НЕ УСПЯ!

ЗАГОВОРЪТ за тих преврат в държавата ни по отношение на промяна на политиката ни към преговорния процес за присъединяване на С. Македония към ЕС, организиран от двамата харвардци и ръководен от посланика на САЩ, НЕ УСПЯ! Браво г-н Президент! Нервите му издържаха!
При създадената ситуация съдебната власт трябва да се самосезира и да направи необходимото в такива случаи – арест и съдене за държавна измяна. А защо е държавна измяна поведението на министър-председателя? Ами той дръзна да поправя решение на Народното събрание, при това ясно и целенасочено (ЩЯЛ ДА ГО НАДГРАЖДА! ТОВА КАКВО Е, ГОСПОДА СЪДИИ?) , въпреки всички предупреждения от много хора на науката, журналисти, политици, обикновени граждани на страната ни. ПРИ ТОВА ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА НЕЩО РУТИННО, А ЗА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ! (Той не се интересувал кой къде си бил разкарвал коня преди 1500 години – ясно заявява, че не се интересува от националните интереси! Тогава от какво се интересува? – да изпълни заръката на ръководителя на преврата може би? И такъв си избрахме да ни управлява!) ТОВА УВАЖАЕМИ СЪДИИ, СИ Е ЧИСТА ПРОБА НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА! УВЕРЕН СЪМ, ЧЕ НЕ ЩЕ ИСКАТЕ ДА ИЗЯСНЯВАМ ЗАЩО СМЯТАМ ТАКА! Ако и вие смятате така, ИЗПЪЛНЕТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА. А ако смятате друго ОБЯСНЕТЕ. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВИЕ СТЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА РЕАГИРАТЕ И ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕТЕ. Такъв е и смисълът на това изложение! Този човек се вмъкна в политиката с измама! Съделната система уж реагира, но скоро „забрави“ за казуса!
Забелязах такъв намек и в някой коментари, но твърде крехки. Във връзка с това ще кажа на Явор Дачков: Той открито заявява, че действията на двамата хървардци се ръководи от Херо Мустафа! Но това означава НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, г-н Дачков! САМО ЧЕ ЗАЩО НЕ ГО КАЗАХТЕ ОТКРИТО И ЯСНО? – гащи ли нямате или не осъзнавате нивото на предателството? Ще си разреша да отправя упрек към журналистите, защото ако те бяха заели национално отговорна позиция, а не да се гушат страхливо,

ТИ СИ ВИСШ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ! НЕ МОЖЕ ДА СИ РАЗРЕШАВАШ ДА ХОДИШ НА РАБОТА БЕЗ ВРАТОВРЪЗКА – ТОВА Е ИЗРАЗ НА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ НАРОДА, КОЙТО ПРЕДСТАВЛЯВАШ! НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАШ ТОВА?

досега Херо Мустафа щеше да е отзована от страната ни като ПЕРСОНА НОН ГРАТА!

Тук не е Папуасия! НИЕ СМЕ ДРЕВЕН НАРОД, А ВИЕ американци от САЩ, ОЩЕ СЕ НАПИКАВАТЕ В ПИЛЕНИТЕ СИ, спрямо нас! Това от САЩ трябва да започнат да го схващат и нека да си приберат недоразумението от нас!


На журналистите ще кажа още нещо: Ако има нещо, за което да е прав Бойко Борисов, то е задето ви нарече „МИСИРКИ“! В МОЯ РОДЕН КРАЙ СЕ КАЗВА „ФИТКИ“, ТАКА НАРИЧАТ И ТУРЦИТЕ – ЗАТОВА СА „ТЪКИШ“! (от 1923г. до сега никой от тях не реагира на тази обида! Странно!) ФИТКА Е СИМВОЛ НА ТЪПО ВИСОКОМЕРИЕ ПРИ НАС, А ПРИ ВАС КАК Е?! ФИТКАТА СЕ ОБАЖДА САМО КОГАТО ИСКА ДА ЯДЕ!
Ще кажа нещо и на тези, които атакуват Президента, че не свиквал КСНС на всеки три месеца както е по закон. Закона е такъв, но в нормална държавна обстановка! Когато няма парламент тогава властта е нелегитимна! ДА, ТОГАВА ПРЕЗИДЕНТА Е ВРЕМЕНЕН МОНАРХ! НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАВАТЕ ТОВА?
Всички, които атакуват Президента за това са очевидно от тези, които тайно или явно подкрепят превратаджийските напъни на харвардците! ПРОТИВ?

В ДЪРЖАВАТА ТЕЧЕ ПРОЦЕС НА ПОДМЯНА! ИЗГРАЖДА СЕ СТРУКТУРА НА ПЪЛЕН ВАСАЛИТЕТ КЪМ САЩ! ТОВА СЪЩО Е „ПРОМЯНА“ – ОЧЕВИДНО ТАКА РАЗБИРАТ ПРОМЯНАТА „НАШИТЕ „ХАРВАРДЦИ“! ИМАМЕ СИ И УМИРАЩА КОАЛИЦИЯ, ЗАТОВА ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО „УМРЯЛ КИТКА“ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ТАМ!

И ТАКА: НЕКА САЩ ДА СИ ПРИБЕРАТ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО!

А СЪДЕБНИТЕ ВЛАСТИ НЕКА ДА СИ ВЛЕЗАТ В РОЛЯТА НА ЗАЩИТНИЦИ НА ЗАКОННОСТТА В СТРАНАТА! СМЯНАТА НА ЕДИН, ДВАМА С „НАШИ ХОРА“ КАКВО ЩЕ ПРОМЕНИ? А ЗА ОБЕЩАНАТА СЪДЕБНА РЕФОРМА НИТО ИМАТЕ ВРЕМЕ, НИТО ПОТЕНЦИАЛ, ЗА ДА Я НАПРАВИТЕ.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44