пандемия

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ – НОЩ (национален оперативен щаб)

Рубрика: Духовна свобода се постига чрез изграждане на национален егрегор – ТОВА Е ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН. За целта Словото трябва да достигне до всеки. То ни се дава от Духовния свят, а ние трябва да го разпространим до всички болгари. ЗАТОВА ДАЖЕ И ДА НЕ ГО ЧЕТЕМ НЕКА ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ. Болгария се освобождава от физическо робство 1878г., НО СЕГА НИ ТРЯБВА И ДУХОВНА СВОБОДА. Човек не може да бъде свободен без ДУХОВНА СВОБОДА. ЗАТОВА НИ Е НУЖЕН ЕГРЕГОР – ТОЧНО ТОВА И ИЗГРАЖДАМЕ С НАШИТЕ ПУБЛИКАЦИИ. НЕКА ВСИЧКИ ДА НИ ПОМАГАТ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО. Всички заедно можем всичко да постигнем. Нека да си пожелаем УСПЕХ!   

ПП: Уважаеми проф. Кантарджиев, ние сме сдружение с нестопанска цел, което се казва: „Просвещение за Школите на Бялото братство“, регистрирано официално в съда. Един от предметите ни на дейност е разговори и обсъждания на важни за обществото въпроси с обществени и правителствени организации, каквата се явява и НОЩ, чийто представител сте и вие. Ето защо, съгласно законите в тази страна, вие сте задължен да ни отговорите. Да се нарушават законите не е нещо ново, но отговорностите на всеки честен човек в сегашното объркано време ни задължава да сме особено отговорни пред цялото общество. Очевидно е, че сегашната „пандемия“ е политически, а не медицински проблем. Ето защо действията на медиците, които са се клели в Хипократовата клетва са особено отговорни в настоящия момент.

Ще бъдем напълно откровени с вас и ще ви кажем: Всички, които се занимават с проблема „пандемия“ и ваксини са от тайната еврейска конспирация, която тайно е заграбила властта и управлява страната ни. Вие там сте единственият болгарин! Другите са само болгарски граждани.

Нали правите разлика между двете. Знам какво говоря, защото познавам проблема. Ето защо ви призоваваме да напуснете тази еврейска креатура, наречена НОЩ.

Спрямо народа ни се върши престъпление, като се насажда с нищо необоснован страх, който пък е причината за проявата на вирусното заболяване! Вие няма как да не знаете, че се извършва огромна измама с тези т.н. „ваксини“, защото ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ! Промяната на понятията за нещата не променя тяхното проявление! Много народ избивате „задочно“ с тях! Последействието от това, което ни лъжете, че е ваксиниране, е по-късно и се разчита на къса народна памет, но този номер няма да мине, защото народът ни се събужда! Това не е 1920г. и измамата наречена Испански грип. Дали и колко ще се търси отговорност от обществото за това престъпление не е наша работа, но искам да ви цитирам разговора между син и баща. Синът пита баща си: „ТАТЕ КАКВО ЗНАЧИ ПРЕДАТЕЛ?“ А бащата отговаря: „НЕ ЗНАМ СИНЕ, НИЕ СМЕ БОЛГАРИ!“ И в името на този болгарски морал те призоваваме да напуснеш НОЩ и ДА НЕ СРАМИШ БОЛГАРИТЕ – остави само евреите да се занимават с това престъпление. Ние, болгарите, предатели не сме били никога. Преписвали са ни много предателства, но те винаги са били предателства на тайната еврейска конспирация, която умее умело да прехвърля отговорността си на други. До сега те бяха в тайна конспирация, но вече са на светло и ще си понесат те отговорността за избиването на толкова много народ. Питам се, как си лягаш спокойно да спиш, когато си съучастник в това престъпление?

И още нещо, проф. Кантарджиев, във ВЪЗДУХА НЯМА ВИРУСИ. Няма как да не знаете това. Тогава питаме, защо се издевателства над народа ни да носи маски. ТАКА СА ВИ НАРЕДИЛИ ОТ ВЪН, ОТ ГЛАВНИЯ ВИ САТАНИНСКИ ЩАБ. Ама уважаеми професоре, не ви ли е ясно, че това се нарича НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! А тук виж, има закон! Кога ще се приложи този закон ще поживеем, ще видим. Застанете като болгарин и кажете на народа да свали тези намордници, наречени маски! Не сте ги измислили от вчера, такива е имало и при т.н. Испански грип, а се е знаело, че хората измират от цитокиновата буря, а не от грип. Тогава номерът с маските е минал, но сега и това няма да мине. Ще носите отговорност за всички издевателства над народа ни! И за да не ни срамите повече, пак ви призоваваме: НАПУСНЕТЕ този престъпен НОЩ. Това е сатанинска организация. А вие на сатанистите ли ще служите?

Очакваме да се проявите като БОЛГАРИН.

Ние твърдим, че няма каквато и да е проява в разглежданата „пандемия“ да не можем да я обясним с нашите познания. До сега обаче не съм със същото впечатление за вашата наука. Имате прекрасната възможност да ме опровергаете. Имате и още една възможност: да опровергаете всичко що ние твърдим и така да направите „за смях“ езотеричната наука, но не с политически клишета, а научно. Приел съм този риск и отговорност. Приемаме и колективен отговор, даже и многонационален, но без политически хитрувания. Вашите виждания и нашите виждания.

Още веднъж като ви желаем здраве, оставаме в очакване на вашите решения, отговори, коментари. Бъди болгарин и не ни срами.

С поздрав,

Таню Делчев,

11.03.2021г. / 15.04. 2021г.

Забележка: Ние държим затворен нашия сайт за коментари, всички коментари във Фейсбук или на Е-mail: tanio_delchev@abv.bg (на този адрес си получавам и заплахите). Но всичко пак ще бъде публикувано.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44