общество

ОСТАВКАТА

(продължение на „МЕХАНИЗЪМ ЗА СТОПЯВАНЕ НА БОЛГАРСКАТА НАЦИЯ“)

Сега нали е ясно, защо тези, които ни управляват не могат да подадат оставка! Първата причина е, че това от тях не зависи – други ги управляват от вън. Подаването на такъв вид оставки е само и единствено морален акт. Няма закон, по който може да се свалят. А тава е така, защото между обществото и управляващите няма обществен договор! Властта им е напълно безконтролна! Съгласно Конституцията властта принадлежи на народа, но той няма ясен механизъм, по който да я упражнява. Ще го изясняваме този въпрос подробно на друго място. Казваме, че те нямат морал, но те не само, че нямат морал, но и имат и международна подкрепа и то каква! Обърнете внимание – „най-голямата демокрация“ в света направи изявление в подкрепа на протестиращите, в началото, но беше привикана „мюсюлманката“ при министър-председателя и тя отиде като свали даже знаменцето от колата си, което принципно не е прието и е символ, че не е желателно да се знае за това посещение, и после „ни вопъл ни стон“.
Отидоха наши протестиращи пред представителството на председателстващите Евр(оп)ейски съюз и какво им отговориха: с езика на дипломацията – я се разкарайте. Трябва да е ясно: Сегашното правителство изпълнява еврейска задача, свързана с планът на дявола за световно господство и колкото да не е за вярване, сега това правителство има международна власт. Да обяснявам ли от къде идва тази власт? Такава силна външна, макар и мълчалива, подкрепа болгарско правителство не е имало в новата ни история. Това е истината. Тук обаче се случи, нещо, което евреите не са предвидили. Болгарите се размърдаха. Всички ни смятаха за мъртви. Сполай ти Господи, отново сме феникс птица, отново ни възкресяваш от пепелта.
Те няма как да подадат оставка, но болгарино, ние сме силната страна, а не те! С всичките си оръжия, с всичката си власт, те не могат да спрат това, което искаме. То ще стане – остава да се види по кой от възможните варианти ще е това. Няма земна сила, която да спре болгарският устрем към свобода.

ПРЕДАТЕЛСТВОТО

Втората причина, поради която не могат да подадат оставка: Те знаят, че са извършили най-гнусното предателство, като участват в изграждането на тайни еврейски селища в страната ни заедно със световната еврейска конспирация и така работят за създаване на еврейска държава върху нашата земя – работи се по планът за създаване на „Балканска Юдея“! Продават Родината ни зад гърба ни! Никакви илюзии по този въпрос! Затова с основание се страхуват от Народен съд! Ще ги успокоим: НЯМА ДА ГО ИЗБЕГНАТ!
Болгарите трябва да сме наясно, че т.н. Руско-турска освободителна война от 1877/78 г. не е завършена! Води се упорита гигантска битка за овладяване на Тракия от евреите! Умните болгари веднага схващат защо! Това е стратегическа земя! Това за евреите е ключов проблем. Всичко, което ни се случва след 1878г. е свързано с плановете на евреите да завладеят тази земя, нашата земя! Затова и хиляди болгари бяха избити от Беломорска Тракия след Първата национална катастрофа.
Те не успяха да задържат решението на Берлинския конгрес в частта му за Източна Румелия – направихме велика крачка в нашата история – СЪЕДИНЕНИЕТО, но това не означава, че са се примирили с това! Това трябва да е ясно на всяка будна болгарска душа! За това отделно.
Тази земя, върху която живеем е Божествена Земя и ние не можем да си разрешим да я предоставим на децата на дявола, на евреите! В гроба си ще се обърнат нашите деди! А какво ще оставим на нашите деца и внуци?

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И НОВИЯТ ЦИОНИСКИ СВЕТОВЕН РЕД.

Третата причина ,поради която те не могат да подадат оставка е защото това означава евреите да признаят провала на плана си за световно господство. Този еврейски план навлезе в последната си фаза (когато ще се провали окончателно) и доказателство за това е COVID – 19. Това е световна биологична война, точно по техния план.
Ето какво ни разказва болгаринът Никола Николов, авторът на книгата “Тайните протоколи“: В една еврейска колекция в библиотеката на Тексаския университет открива книгата: “The Ultimate World Order” by Robert H. Williams (“ The Jewish Utopia”) – автентичен и пълен план на ционистите за световно господство, който обяснява подробно „Новият социален ред“, който ционистите се надяват да установят, след като използвали комунизма, демокрацията и една Трета световна война, за да постигнат целта си. Сега по ред:
Първо с комунизма:
Какво са постигнали с комунизма (сами си казват, че това е еврейска форма на управление), ние знаем – нали си имаме (велика) деветосептемвриска революция. Сега живеем във втората фаза на комунизма – Учителят казва, че комунизмът се състои от две фази по 45 години. Краят им е близо, затова са толкова припрени! Ето тяхната оценка за т.н. революции:
По наше желание трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, която, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.” Добре, че истинския Бог не е клонинг! А че революциите те ги правят пак те си го казват.
Техният свят не е наш свят! Както се казва – никакви илюзии: те са в непрекъсната тотална и безпощадна война срещу човеците и следователно и срещу нас, българите. Срещу нас още повече, защото са си харесали земята ни!
Второ, с демокрацията:
А ето какво те си казват сами за тяхната „демокрация”:
Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.
Коя е тази банка? Всеки е чувал за Световната банка, нали? Е, ето това е тяхната банка! Няма нужда от повече изяснения, нали? А „демокрацията“ нали се сещате, че е Евр(оп)ейския съюз. Тогава нали ви е ясно защо слагам „-оп-“ в скоби? А как смятате, имам ли основание за това?

И зада стане ясен механизма за действие на тази Световна банка, нека да видим как действува тя докато е още само частна Централна Английска банка: „Този тип банков бизнес давал възможност за 50%-това печалба при инвестиция на банката от 5%. За това плащал английския народ. Банката отпуска заеми, но никога не се интересува от неговото плащане, защото чрез дълга те получават възможност да участвуват в политическите дела. Националният дълг на Англия скача от 1 250 000 лири през 1694 г. на 16 000 000 лири през 1698 г. (Само за четири години! А някои смятат, че Англия е свободна страна!) При нас не е ли същото – от 16 милиарда сега е 64 милиарда! Банката може да отпуска каквито си иска заеми, защото парите са виртуални – те си ги генерират както си искат. Ако имаше от кого да купят Слънчевата система, то за тях не е никакъв проблем да я купят! Парите те ги създават. Те са илюзия, но важното е, че има кой да се върже на тази илюзия. Чрез тези виртуални пари, те заграбват икономиката на страните и от там и целите държави! Това е т.н. сега олигархичен начин на ограбване. Най-големият терор сега се осъществява чрез този механизъм, чрез тези виртуални пари, т.е. чрез НИЩО!

А сега малко отклонение, интересно за всички болгари: „ След Вилхем III на британския престол се възкачват Хановерите, които управляват и до днес, защото Ундзор по пряка линия произхожда от тях. До 1901 г. всички монарси са на Хановерите. Когато Едуард VII се жени за датската принцеса Александра променя името си от Хановер на САКС-КОБУРГ-ГОТСКИ – германската фамилия на баща му. На 17.07. 1917 г. тя е променена на Унздор, както е и до сега.“ Не виждам нуждата от коментар! Свински черва, но еврейски!

А сега ясно ли е защо точно пък принц Чарз изнася доклада на срещата в Давос за „новият рестарт“ на еврейската мечта за „нов световен ред“, което пък е друго наименование на еврейското господство. И още: вече всеки може да се усъмни дали принц Чарлз се разболя от Короновируса или просто искаше да се усамоти, за да се предотврати евентуален шпионаж.

А що се отнася до тяхната „чакалня“ – дано се намерят достатъчно количество разумни болгари! В специално интервю Стив Ханке предупреди болгарите: “Огромна е корупцията ви и съдебната ви система също е корумпирана, каза още Ханке.
И подчерта как ТАЙНО ОТ НАРОДА правителството и властта на ГЕРБ ни вкарват в капана на еврото откъдето измъкване няма!

Цялото интервю може да видите тук:

https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/prof-stiv-hanke-balgarija-shte-posledva-sadbata-na-garcija-ako-prieme-evroto.html

Когато евреинът ти предлага нещо, означава, че те мами. В Талмуда са си го записали! Ще ги цитираме:

Нееврейската земя е като пуста земя и принадлежи на онзи евреин, който пръв я завземе.“ (Babha Bathra 54b) ; „Ако двама евреи измамят неевреин, трябва да си поделят печалбата.“( Choschen Ham 183, 7); „На евреин е позволено да използва лъжи и лъжесвидетелство, за да разори неевреин.“ (Babha Kama 113a); „На евреин е позволено да се възползва от грешката на неевреин и да го заблуди.“ ( Talmud IV/2/270b) Хареса ли ви?

Нали техният юдаизъм е икономически закон. Разгледали сме го на друго място.

Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Когато сме заедно всичко можем да постигнем. А за да сме заедна трябва всички да сме информирани какво реално се случва в страната ни! Това е основно условие! Иначе ни разделят на партии по пристрастия! И никога не забравяйте: ПАРТИИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ КРЕАТУРИ. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ – ТУК, В БОЛГАРИЯ И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. След като те сами си го казват, защо да не им вярваме?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x