родината

ОЛИГАРСИТЕ ЗАВЗЕХА БУЛГАРГАЗ

КАКВО СЕ СЛУЧВА С БУЛГАРГАЗ?

СИНЬОТО ГОРИВО – ГРЪБНАКЪТ НА ИКОНОМИКАТА.

Едно работещо държавно дружество се приватизира, но скрито. Да се приватизира нещо означава да се окраде държавата, т.е. гражданите на страната – вече преживяхме този ужас. Самото дружество обаче няма никакви активи и затова този акт може да стане тихомълком и тайно, „невидимо“! Как? Като му се сложат на входа и на изхода посредници, които са „ни лук яли ни лук мирисали“. Ето защо министърът ни ЛЪЖЕ като казва: „Ами няма такова нещо“! Така олигарсите завладяват и последните добре работещи държавни дружества. Тежко ѝ на държава, която не може да контролира енергоносителите в страната си! Така на практика тя не съществува!

В каква обстановка живеем? – В 1944г. сме завладени от руските eвpeи, които наричат себе си комунисти. С преврата от 10.11. 1989г. ни завладяха западноевропейските eвpeи. Те сами си казват, че Европа е център на тяхното управление. А сега към тях се прибавя и управление от американските eвpeи! При което се унищожават и последните остатъци от работещи за страната ни държавни дружества. Такова е Булгаргаз. Но медиите си знаят работата и насъскват народа срещу САМИЯ СЕБЕ СИ, като го ЛЪЖАТ ( като с „ПАНДЕМИЯТА“!) Цял свят е в енергийна криза! Ние не добиваме природен газ и сме изцяло зависими от световните пазари, но е намерена отлична формула за облекчаване в максимална степен цената на газа и за потребителите и за индустрията! ТАКАВА Е ИСТИНАТА! Нека да го кажем откровено: заслугата е изцяло на Бойко Борисов. Той направи много вреди за Болгария – факт , направи много предателства, за които заслужава РАЗТРЕЛ! Но това, по стечения на обстоятелствата, успя да го постигне! НЕКА ДА БЪДЕМ СПРАВЕДЛИВИ!

Не така е обаче въпросът с електроенергията!

Там олигарсите са завладели този енергиен пазар и трупат не огромни, а колосални ПЕЧАЛБИ на гърба на болгарите, на цялата ни икономика!

И СЕГА ВСИЧКИ РЕВАТ, ЧЕ ТОКА Е СКЪП, НО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА КАЖЕ КАКВА Е ПРИЧИНАТА!

И сега вместо да се приложи същият метод при производството и търговията с електроенергията- ДОКАЗАН И РАБОТЕЩ, то се отива в точно обратна посока – търговията на газовия пазар се тласка към пагубната ОЛИГАРХИЧНАТА, ГРАБИТЕЛСКА СХЕМА ОТ ТОКА и за газа! Е, това искат нашите „приятели“ от САЩ! ТАКОВА НИ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО – НЕ Е ЛИ ЯСНО? Сега медиите са извадили на показ директора на Булгаргаз и ви казват: „Той ви краде!“

ЛЪЖАТ НИ,

като се възползват от незнанието на ИСТИНАТА! И сега като по времето на Исус Христос, крещите „РАЗПНИ ГО“! Сега всички се кълнем, че сме християни и Исус Христос е наш Бог, но Той беше „РАЗПНАТ“ – „Мъртвият не ни е враг“, нали? И сега се случва нещо такова – ПО СЪЩИЯ СЦЕНАРИИ! НАРОДЪТ КРЕЩИ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ – СРЕЩУ СЕБЕ СИ! Всички казваме: БОГ ДА ПАЗИ БОЛГАРИЯ! Но нека да сме наясно: „Бог помага, но в кошара не вкарва!“ Та затова питаме:

А НИЕ ПАЗИМ ЛИ БОЛГАРИЯ?!

Или сме я оставили в ръцете на няколко олигарси, които я разсипват, защото е такъв eвpeйския плaн, защото те са от тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция, за която искаме да алармираме болгарското общество! Те сами са си го казали, а ние в нашата заетост с битовизъм сме оставили държавата си на ИЗМАМНИЦИ, КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ по всички линии на човешкия живот! Ако искате вярвайте! Бог да закриля шепата последни остатъци от патриотично мислещи и действащи болгари, които ОЛИГАРСИТЕ те мамят, болгарино, да ги унищожиш със собствената си омраза, която ти се вменява от пропагандата на „услужливите“ медии! „Мисирки“ ги нарече Бойко Борисов и това е второто нещо, за което е прав!

ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ! ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЩО ВЪРШАТ!

ПП: НЯКОЛКО СНИМКИ БЕЗ КОМЕНТАР:

Кирил Петков и Бойко Рашков са тежки измамници! Разкри ги и бившият вече шеф на „Булгаргаз“: „ЕДИНИЯТ ЛЪЖЕ, ДРУГИЯТ МАЖЕ“. И ОЩЕ: „Лъжа е, че сме отказвали евтин азерски газ“!
Румен Петков показа документ от ЕК, изобличаващ в лъжа правителството за газовия сектор.

DEMOKPAT.BG:Правителството на Кирил Петков вече очевидно работи срещу българския национален интерес не само в Македония, но и в глобалния бизнес!

Няма следствие, няма прокуратура – Петков обяви, че водят разследване срещу „Булгаргаз“.

Според премиера – решенията, които старите шефове са взели, „резултират от високите цени на газа“ и „са предупредили голяма част от скока на цените“

Кирил Петков обясни, че уволнението на настоящото ръководство на „Булгаргаз“ е било защото „ние вярваме, и БЕХ вярва, и МЕ  вярва, че хората там „не са си изпълвали тяхната задача по правилния начин“.

„В момента водим разследване и ние сме сигурни, че част от решенията, които те са взели, резултират от високите цени на газа. Част от тяхните решения, особено на база какъв процент от купуването на газ идва от „Газпром“ и каква от азерския газ са предупредили голяма част от скока на цените“, заяви той на брифинг в Министерски съвет.

„Службите скоро ще ни дадат ясно разяснения и може би ще повдигнат обвинение, това е в тяхните правомощия (бел. ред. службите категорично няма как да повдигат обвинения и това не е в правомощията им). Вярваме, че тези решения, които те са направили са резултирали в голяма степен за високата цена на тока (по-късно му подсказват, че е газа). Ние не можехме да чакаме нито ден, след като видяхме тези факти“, каза категорично министър-председателят.

И се закани: „Ако някой си мисли, че оттук-нататък може да взима грешни решения откъм националния интерес и едновременно с това да товари сметката на крайните потребители, това време свърши“. (Това е казано за онези хора, които не разбират какво се случва в държавата! И се нарича популизъм или казано простичко – лъжене на народа! – б.а. )

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ДОКАЗВА, ЧЕ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО В СТРАНАТА Е НАЛОЖЕНА ДИКТАТУРА, СКРИТА ЗАД ПОПУЛИСТКА ФРАЗЕОЛОГИЯ!

Повишаването на цените на всички енергии не се дължи на това, че липсва електроенергия или имаме недостиг на газ, всичко това е вследствие от геополитика и е световна тенденция. Новото правителство се чуди как да излезе от създалата се ситуация. То се забави с реакцията си, защото няма представа какво се случва в енергетиката, освен това и бавно се учи. Това заяви Рамадан Аталай от ДПС в предаването „Лице в лице“ по БТВ.
Хиновски: „Булгаргаз“ е изправен пред тежка конкуренция, трябва нова пазарна стратегия
Енергийният експерт Иван Хиновски смята, че смяната на ръководството на „Булгаргаз“ идва навреме, защото предстоят най-важните преговори в българската газова индустрия – новият договор с „Газпром“.
(Хиновски обяснява какво ще се случи след като се завладее газовия пазар от олигарсите! За него това вече е станало! -б.а.)

Работодателите с писмо до премиера заради ситуацията на пазара на природния газ.
НО ОЛИГАРСИТЕ МИСЛЯТ ДРУГО те трябва да завладеят бизнеса в страната, като им контролират енергоносителите. За тока са го направили, сега е ред на газа!
Радев след уволненията в „Булгаргаз: Кабинета да гарантира, че няма да има частни посредници.
То до сега беше така! НО ОЛИГАРСИТЕ МИСЛЯТ ДРУГО!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44