общество

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БОЛГАРИ

Спомням си протестите в 2013г. Тогава протестите също бяха продължителни, макар и не толкова, колкото сега. Недостатъкът им беше, че нямаше водач и това доведе до по-бързата умора от протестите. И тогава изведнъж студентите решиха да стачкуват и се присъединиха към протеста. Уморените хора казаха: А, разгеле, децата ни да ни отменят и напуснаха протеста. Така протеста беше ПОДМЕНЕН. Сега въпросът е от КОГО? – Ние казваме и с това не откриваме топлата вода, че има тайна еврейска конспирация. Но тази конспирация не е съставена само от възрастни хора. Те също имат деца, малки, по-големи, студенти. Питам ви по какво ще ги познаете? (Казано е в писанието: „По делата им ще ги познаете!“) Техните деца се учат на тероризъм, лъжи и измами още от деца. Ама като казвам деца, говоря за деца на 4-5 години. Такива съм наблюдавал и изследвал – споделям опита си, а не емоциите си. Дали има по-малки незная. Зная също, че СУ се владее и контролира от същата тази еврейска конспирация. Болгарино, за да разбереш, че говоря истината вземи и прочети техните ционски протоколи. Каквото пише в тях за университетите и образуванието е абсолютно същото и в нашата страна.

За сегашната ситуация: Протестите се наблюдават и изследват от психолозите на тази тайна еврейска конспирация и се дебне удобен случай да преобърнат нещата в своя полза. Сега, дали нашите водачи ще съумеят да се справят ще видим. Те трябва да проявят и определена доза интуиция, усет.

След 100 дни да се вземе решение да се участва в протестите и то като отделна прослойка, много наивност ни трябва за да се съгласим с техните аргументи. Определено смятам, че се търси повторение на сценария от предните протести. Питам се: за кого всъщност са предназначени тези плакати, написани на чужд език? И не показват ли те, че тези, които стоят зад тези плакати, не физически, а психически, всъщност показват, че няма болгарско чувство. Ако сега не ни завладява патриотичното чувство, то кога? А патриотизъм на чужд език, не съм чувал да има. Тогава? Нека и водачите ни и участниците в протеста да бъдат на щрек. Въстанието ни трябва да успее!

Има още нещо, което е смущаващо: Страната сега е препълнена с предателства. Не е случайно – битката на болгарите е решителна в битката с тайната еврейска конспирация. Нека си спомним, че на няколко пъти ние, болгарите, сме спасявали и Европа и света в критични ситуации. Това е признато дори от Бога, но това е дълга тема. По-важното е, че пак сме изправени пред подобна ситуация. Това което ми прави впечатление е, че „Господарите“ поне на два пъти обслужват чужди интереси. А е ясно, че и участниците и тези, които ги рекламират са от едно и също котило. Ще го говорим това, защото тези ситуации ще бъдат коментирани подробно в нашия саит. Както виждате твърде много неща се събраха в полза на това, което казваме.

Накрая искам да кажа за ВОДАЧИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ или на мирното народно въстание следното: Благословеното наше трио е боец и ще покаже що значи болгарска упоритост в преследване на победата. Наричам го „Благословено“ и предлагам на всички, които са за протестите да го наричаме така! Едно е сигурно, противниците на протестите никога няма да го нарекат така, но това само ще ни помага да ги различаваме по-лесно. Нека от лимона да направим оранжада.

Доколкото зная Сашо Диков ги кръсти с това не добро име и сгреши. Нека сега да поправи грешката си. НЕКА ДА БЪДЕ „БЛАГОСЛОВЕНОТО ТРИО“. То заслужава това! Нека си уважаваме водачите. Те са достойни хора! Бог да ги закриля!

Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Когато сме заедно всичко можем да постигнем. И никога не забравяйте: ПАРТИИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ КРЕАТУРИ. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ – ТУК, В БОЛГАРИЯ И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. След като те сами си го казват, защо да не им вярваме?

И никога не забравяйте:КЛОНИНГИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ САМОСТОЯТЕЛНО. НАШИТЕ ЖЕНИ ГИ РАЗМНОЖАВАТ! Въпросът е до кога ще се самоунищожаваме?

Таню Делчев – Сдружение „Просвещение за Школите на Бялото Братство“. За коментари в Facebook – Tanio Delchev, сайта ни е Bolgaristina.com.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44