родината

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БОЛГАРКИТЕ ЖЕНЕНИ ЗА ЕВРЕИ- явни и тайни.

Необичайно е това обръщение към вас, но изпълнен с много любов към своя народ не мога да не го направя, а вие сте част от него! Правя го, защото вярвам, че не знаете какво реално сте извършили, както за вас самите, така и за целия ни народ! Доколкото зная между вас има не малко от онези момичета, които не са познали в живота си майчина ласка. Но това още повече ме кара да се обърна към вас. Човек, за да е щастлив не трябва да пречи на чуждото щастие откъдето пък следва, че няма лично щастие. Щастливи сме само когато и другите са щастливи около нас. Кой е този нормален човек, който ще си легне спокоен, когато знае, че е станал причина за страданието на много хора?


Проблемите са трудни за решаване, защото все още хората не знаят, че в света има два вида същества: едните са от Бога създадени „по образ и подобие“, а другите са творение на дявола и са без душа и са се нарекли евреи. Откраднали са това име. Истинското им име е грипи, а аз ги наричам клонинги. Характерна особеност на клонингите/грипи е, че те не могат да се размножават самостоятелно. Те се размножават само и единствено при кръстоската си с жени, които са от Бога създадени. Ето защо те търсят нашите жени, българките, за да могат да се разплождат. Грипите/клонингите са без душа и следователно те нямат никаква връзка с Бога, а от това следва, че не знаят какво са чувствата, те не мислят като хората, а само комбинират фактите и затова се интересуват само от видимия свят. Децата, които се раждат от кръстоската между вас и грипите страдат от същите недостатъци, защото те винаги се раждат без душа и винаги са грипи. Така вие деца раждате, но деца нямате, защото техният свят е друг непознат за нас свят, те само външно приличат на нас, което и ни заблуждава, че са като нас. Така от вашите деца се създава едно, различно от нашето, общество, което скрито зад външната прилика работи за унищожаване на човешкия род. Това е така наречената тайна еврейска конспирация. Тази конспирация непрекъснато се разраства за сметка на човешкия род, защото тя непрекъснато поглъща нашите жени, жертва, на което сте и вие самите. Това е причината за застаряване на народите по целия свят, например, това е причината за нарастване на терора във всички сфери на човешкия живот. Това е причината за лошото управление на държавите и от там за страданието на милиони хора по света.


Вече разбирате, че на практика, злото съществува благодарение и единствено на вас, жените женени за грипи, защото пак ще го кажа, те могат да съществуват само и единствено, защото вие и хиляди преди вас са ги размножавали. Вие сте тези, които неосъзнато макар, създавате злото по света. Вие раждате „децата на дявола“ както го е казал преди 20 века Исус Христос.(Които четат Библията да прочетат Ев.И;гл.8, 37-47 стих). Може в Бога да не вярвате, но това не променя горчивата истина, която разкриваме пред вас. Тази е голямата тайна на грипите, която те старателно са пазили от нас, хората, от хиляди години до времето, когато на Земята идва Учителят Биенса Дуно (Петър Дънов). И след него успяват за дълго да скрият това, което Той ни е разкрил. Сега сме успели да се доберем до тази истина и смятаме ,че е в реда на нещата тя да бъде сведена до знанието на всички българи. Дали вие се смятате за част от нас? – всеки сам решава това!


Когато вашите деца се женят те ще се женят за наши жени и така се унищожава жизнеността на нацията. Тези ваши деца се вмъкват в управлението на страната, защото са „деца на дявола“, настава огромна кражба на националното богатство на страната и мизерия на народа, която е очевидна за всеки нормално мислещ човек.


Запознат съм с целия процес на създаването на еврейското селище в столицата „Манастирски ливади“ и на това в кв. „Надежда“. Това стана възможно благодарение на вас. На практика вие ги създадохте.
Целите на грипите/евреите са да унищожат българския народ и на нашата земя да създадат Балканска Юдея – нова еврейска държава. Пак ще кажа: Това може да стане само, защото вие ги размножавате. В този смисъл, предателството ви е чудовищно! Вярвам, че е резултат на незнание и това мотивира решението ми да се обърна към вас.
Като вярвам, че все пак във вас ще надделее чувството за отговорност пред страданията на народа ни – сегашни и особено тежки биха станали те, ако вие въпреки това продължите да ги размножавате. Ще повторя: На практика вие извършвате, убеден съм от незнание, огромно национално предателство.


Ето защо се обръщам към вас с молба, да престанете да ги размножавате и да съдействате за разясняване на последствията от смесените бракове между наши жени и евреи, както вие ги знаете. Евреи/грипи или клонинги са не само тези, които са дошли от вън, но и децата на вашите предшественички, вашите деца са същите. Всъщност евреи/грипи като националност няма, те всичките са плод на кръстоски с човешки жени навсякъде по света, затова има всякакви евреи – бели, черни, жълти, червени, цигани, турци всякакви!
Смисълът на живота е единствено в това: да правим добро на другите, за да можем да се надяваме, че ще ни се отвърне със същото. Няма ненаказано престъпление, независимо от това дали е съзнателно или несъзнателно направено. Смея да се обърна към вас, защото вярвам, че родната кръв във вас ще проговори. Вижте, вие лишавате себе си от деца (защото вашите сега са клонинги), но лишавате и родителите си от внуци. Родът ви изчезва, защото клонингите не само не могат да се размножават, но те не се и прераждат, както е при човеците. Те живеят в животинския свят на материята без никаква връзка с Духовния свят. Това ли искате за децата, които раждате? Върнете се при своя народ и така с общи усилия ще си изградим един прекрасен, наш си, човешки свят.

Таню Делчев – Сдружение: „Просвещение за Школите на Бялото Братство“.
За връзки и коментари: в Facebook – Tanio Delchev. За повече подробности в сайта ни: Bolgaristina.com


Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Когато сме заедно всичко можем да постигнем. „Светът, казва Учителят, ще бъде спасен от жените!“ Как? Като разберат смисъла на горното обръщение.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44