общество

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БОЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

Уважаеми полицаи, народа ни протестира вече три месеца. Всички викаме „мафия“, но това е всъщност тайната еврейска конспирация в страната. Тя изпълнява еврейския план, съгласно който болгарите трябва да бъдем затрити и върху нашата земя да изградят еврейска държава. Това правителство, което вие пазите, се оказа просто еврейска креатура. Чрез него в страната се строят еврейски селища – за София това е кв. „Манастирски ливади“, също и в кв. „Надежда“. Евреите, които идват в страната се обучават на български език и психология на българите в Македония в лагер някъде в месност „Локвата“. Обучението им е от „наши“ български ченгета от ДС. Питам ви: тогава възможно ли е ДАНС да не знае за това?

Строителството на кварталите за новите заселници се строи от Столична община, по планове одобрени от същата тази община, как иначе може да бъде? Земята за строежа е дадена, като съдя по името, от българската православна църква. Парите за строителството са от „някъде“ – неясно от къде. Жените, за тези евреи са от нашите жени, защото евреите не могат да се размножават самостоятелно, тези които ги размножават са само човешки жени, защото евреите не са от човешки род, а са деца на дявола, както ги нарича още на времето Исус Христос (вж. Ев И; гл./;ст. 38-47). Децата, които се раждат от такава кръстоска са ялови „мулета“. Така се стопява нашият народ и точно такивата смесени бракове от много години, особено от комунистическо време насам доведоха до тежката демографска криза. И точно затова са клонинги, които външно обаче са точно като нас, защото от нашите жени се раждат. Това е хилядолетна еврейска тайна, която ни е разкрита от Учителят Петър Дънов. Когато в страната дойде папата, той всъщност дойде (според мен) да освети еврейките селища. И точно затова се срещна с патриарха ( нещо необичайно), за да му благодари за земята. Затова и му целуна ръката (нещо ни чувано, ни виждано!).

Сигурността на страната е поставена на карта. Народа ни се вдигна на борба. Но евреите до вчера виждаха своя план за унищожаване на народа ни успял (на мен лично са ми го казвали) и сега не могат да си представят, че всичко се проваля! Затова те не позволяват на правителството да подаде оставка. Нещо повече, те направиха „тихо“ окупиране на правителството чрез тази уж „консултанска“ фирма “К2 Глобъл Комуникейшънс“, която не е нищо друго освен откровено еврейско управление на страната.

Описах ви всичко това, за да сте наясно кого и какво пазите. Не мога да си представя, че истински българи ще пазят най-голямото предателство в страната в цялата ни известна до сега история! Дайте си сметка, че тези драматични събития ще се запазят в историята. И там ще е ясно кой на каква позиция е бил. Призовавам ви да се присъедините към своя народ и с общи усилия да воюваме срещу откритата вече еврейска окупация на страната. Вашите потомци или ще се гордеят с вас, ако дойдете при народа ни, или ще се срамуват от вашето предателство. Изборът си е ваш!

Таню Делчев – сдружение „Просвещение за Школите на Бялото Братство“

За повече информация за описаните събития в това обръщение ще намирате в сайта ни Bolgaristina.com и в Facebook – Tanio Delchev

10.10. 2020г. София


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44