пандемия

НАВАЛНИ И ВОЙНАТА НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В РУСИЯ

НАВАЛНИ РЪКОВОДИ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В РУСИЯ. КОГАТО ТОЙ СЕ ОБРЪЩА КЪМ РУСНАЦИТЕ ВСЪЩНОСТ ГОВОРИ НА ТАЙНИТЕ ЕВРЕИ. ТЕ СИ ИМАТ КОНСПИРАТИВЕН ЕЗИК, А НИЕ ПРИЕМАМЕ ГОВОРЪТ ИМ БУКВАЛНО И ТАКА ИЗПАДАМЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ. КОГАТО ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ В СТРАНАТА ГОВОРЯТ, ЧЕ СЕ ОЧАКВАЛИ ОГРОМНИ МИТИНГИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ, ТЕ ВСЪЩНОСТ ПРИЗОВАВАТ СВОИТЕ СИ И ГИ ОКУРАЖАВАТ.

Русия очевидно е изправена пред проблем. На тайната еврейската конспирация в страната е възложена задачата да дестабилизира Русия. Казват, това било план на ЦРУ. Но нас това не ни интересува. За нас, болгарите е важно, че братята руси са на изпитание. Гледам демонстрантите. Всички казват руските граждани излезли на протест в защита на Навални. Но очевидно е, че под понятието „руски граждани“ се разбира руснаците. Вярно ли е това твърдение? Определено НЕ! Заблуждението идва от там, че не се отчита наличието на тайна еврейска конспирация в страната. Вече сме изяснявали не веднъж как се формира тайната еврейска конспирация – евреите са безжизнена система. Те са перфектните био роботи! Това наше твърдение е „революция“! Да изясним: Всяка биологична система се характеризира с това, че има ДУХ и ДУША! И другата характерна черта е, че всяка биологична система има свойството да се самопроизвежда, като ражда! А евреите нямат нито едното нито другото. В същото време, техният баща – дяволът така ги е създал да са негови роби – зомбита. Там чувства няма, има само необходимост. Това е ясно казано в описанието на тяхното създаване. Има такива документи! Има още едно важно отличително качество на биологичните системи – те са свързани със Словото Божие, т.е. с Бога и именно Словото Божие определя техният начин на живот. За хората, конкретно мисълта на човека идва от това, че мозъкът ни е свързан с Бога! Това е видно и от факта, че главата на човека е единственият орган в човешкото тяло, който е проектиран и създаден в Божественият свят. Всички други органи са творение в Духовният свят. При евреите „мисълта“ е организирана по съвършено друг начин. Те не могат да мислят! Причината е, че те нямат връзка с Бога! Те могат само да комбинират фактите и затова техният свят е свят на следствията, на сенките го казва образно Учителят, в който сега живеем и ние и не осъзнаваме измамата – ние не знаем причините на нещата, а следствията без тях могат да се тълкуват всякак. Така пък се формира царството на лъжата.

След всичко казано е ясно, че евреите не са биологична система.

Тогава какво са? – био роботи! Те не се вписват в определението за биологична система. Във всяка страна, без изключение има тайна еврейска конспирация. Тя се изгражда от кръстоската между жените на съответната страна и евреите! При тази кръстоска се ражда ВИНАГИ еврейче! Такива са правилата, но за това отделно. При тази кръстоска се раждат почти винаги момчета! Защо е така ще го разглеждаме отделно, но това е факт! Тези деца външно по нищо не се различават от нормалните деца и затова всички народи ги приемат за тяхни деца! И тук е голямата измама! Това не са деца на нацията! Това са наистина био роботи, клонирани био роботи, клонирани от жената, която ги ражда. Още на времето Исус Христос ги нарича деца на дявола! ( вж. ЕВ. И, 8; 44)

При това обаче има друг много важен проблем: а това е, че евреите стопяват човеците – основното население на страната.

Външно погледнато, те са граждани на тази страна, езика им е матерен, всичко с изключение на това, че те са същества без душа! Аз не съм го измислил това! Казва го Исус Христос, потвърждава го по-късно и Учителят Петър Дънов! Какви други доказателства искате?- Двама Божи пратеници! Остава да изследвате и да се убедите сами. Вече го правя от години! А как евреите стопяват нацията? – всеки евреин произвежда (от кръстоската) по две момчета, но нито едно момиче! Тези две момчета по-късно ще глътнат всеки по едно момиче! После всяко момиче ще произведе по две еврейчета – тайната еврейска конспирация расте за сметка на жизнеността и демографията на основното население на страната. Така те гълтат жените от основното население на страната и то започва все повече да намалява и застарява! Факт, който никой не може да оспори! И този процес е от много векове! Това е еврейската тайна, за която говорят и в ционските си протоколи. В Талмуда им също е записано:

„Раждаемостта на гоите трябва силно да се ограничава.“ ( Zohar II, 4b);

„ Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат.“ (Talmud IV/4/81+82 ab).

(какво означава това сме го разглеждали.)

В обръщение към евреите пак там, е казано:

„Вие сте родоначалник на всички народи, вие сте избраният между народите, вие сте владетелят между народите. Вие сте обичаният между народите, вие сте най-довереният между народите.“ (Sabbat 105a).

С това обръщение към евреите, сатаната формира мощен егрегор на еврейско влияние! И този егрегор ги крепи във вековете. Погледнато обективно, не евреите владеят света, но ето този егрегор, формиран от тези няколко послания, владее света, а евреите го поддържат и жънат неговите успехи! Това е изцяло заслуга на дявола! Той отлично познава Езотеричното, Божественото Учение. Светът се управлява от егрегори! И за добро и за лошо! За хората най-мощният егрегор е ЛЮБОВ КЪМ БОГА! Затова дяволът с хитрос е разградил този егрегор – народите станаха материалисти, парите станаха бога и така той завладява света. Не ни остава нищо друго, освен осъзнавайки какво се е случило, да се върнем при нашите корени, при нашият Отец-Бога.

През 1942г. Всемирното Бяло Братство е във война с дяволът и успява да го прогони от Духовният свят на Земята. Това ни го изяснява Учителят! Сталинградската битка е духовното съответствие на тази война. Сега техният „елит“, сатанистите, както ги наричат още, това е дяволът, в неговото проявление на Земята! Какво е характерно за дявола, евреите? Отново казал го е Исус Христос:

Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше от край време човекоубиец и не устоя в истината; защото за него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща“ (ЕВ.И, 8; 44)

ТОВА Е ПРОТИВОБОРСТВО – ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ СА РУСНАЦИТЕ С КАСКИТЕ И ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ. АКО СЕ ОБИЧАХА НЯМА ДА СА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ. НО ОБИЧАТ СЕ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ БОГА – ТОВА Е БОЖЕСТВЕН ЗАКОН! И ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ СА ОТ БОГА! СЛЕДОВАТЕЛНО СА ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ И МАЛКО УВЛЕЧЕНИ РУСНАЦИ. ТОВА Е ТОЗИ МИТИНГ.

Сега човечеството е достигнало до ниво на насищане с деца на дявола – тайната еврейска конспирация, при която човечеството е изправено пред сериозен проблем: ако се продължи стопяването на местното население, скоро няма да има раждане на нормални деца! Сега всеки ще си мисли, че това би харесало на евреите – да, ама не е така! Не е така, защото те не могат да се възпроизвеждат! Нашите жени ги разплождат. Следователно трябват им жени! А за да се поддържа някаква популация от хора, е нужно да има някакво количество нормални хора. В същото време тайната еврейска конспирация е толкова трайно завладяла света, че вече нормалните мъже са им много и затова е това неистово налагане на джендърството. И въпреки това това не им решава проблемът, защото и техните деца – мъжкари непрекъснато нарастват по количество! Така и техните „деца“ им стават много! Решението им е тотален контрол над раждаемостта. Затова целта им е да превърнат човечеството във „ферма“ за задоволяване на техните нужди от жени, кръв за сатанинските им ритуали и човешки органи за трансплантация – погледнете „елитът“ им – все старци на преклонна възраст, които кроят планове как да останат още живи. Затова се предприема и тази офанзива с КОВИД-19! Проблемът е сложен и не може да се изясни с една кратка статия, но ние се надяваме че показваме „плевнята“, а който иска ще намери и „вратата“! Още повече, че тези проблеми ги разглеждаме подробно в други наши материали. Ето защо в началото твърдим, че протестиращите в Русия не са руснаци! Те са руски граждани, безспорно, но са от тайната еврейска конспирация. Погледнете „протестиращите“ – това са все деца, млади хора! Това е новата генерация на децата на дявола. Русия, както и всички народи сме проспали времето, когато е трябвало да се започне разяснителна работа сред жените – трябва да им се обясни, че те деца раждат, но деца нямат, защото тези техни деца са клонирани био роботи. Те душа нямат и съответно чувства. Веднъж родени и отгледани, те нямат отношение вече към майка, баща – точно като кукувичетата. Изпълнени са с неистова тайна омраза към човешкият род и работят за неговото унищожение и разсипване. Видял съм го. Аз не говоря от себе си. Казвам това, което ми се диктува от Духовния свят. Ако искате вярвайте! Моето задължение е да изпълня Божията Воля.

ТОВА Е САТАНИНСКАТА ПРОГРАМА!
ДА НИ ПРЕВЪРНАТ В ЖИВОТНИ (СТАДО), КАТО ВЪВ „ФЕРМА“ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ТЯХНИТЕ НУЖДИ ОТ ЖЕНИ, КРЪВ ЗА САТАНИНСКИ РИТУАЛИ, ОРГАНИ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ!

Проблемът, че жените вече не достигат на евреите е една от причините за организиране на нахлуването на мюсюлмани в Европа. Те трябва да спомогнат за внос на жени! Въпросът е още по-сложен, защото става въпрос не за обикновени мюсюлмани, а за дьонмета.

Сложна е тази война на сатанистите с Русия. Тя си има вътрешни сили, които не се изчерпват с тези по улиците, има си и външни врагове, които са от същото котило. А Навални е водач на тайната еврейска конспирация в страната. Той изпълнява инструкциите на сатанистите. Сред тези, които го поддържат в протестите има незначителен процент руснаци. (не руски граждани, а руснаци) Тайната еврейска конспирация са „ръцете“ на сатанистите в съответната страна. Казват , че на времето Сталин е осъзнавал това – колко е вярно не знам. На болгарите ще кажем: гледайте кои поддържат Навални, за да видите кои са слуги на сатанистите в страната. Гледайте, за да осъзнаете, че тайната еврейска конспирация не е химера, а реалност.

От всяко нещо може да се извлече и някаква полза. В случая може да се направи оценка за големината на тайната еврейска конспирация в Русия. На болгарите пак ще кажем: Това е проявлението на тайната еврейска конспирация, за която толкова много говорим. Вижте я нагледно! При нас ситуацията не е по-различна!

Болгари и Руси сме два братски народа – двама братя от един баща! Може ли единият брат да е безразличен към това, което става с другият брат? Не можем да помогнем с много, но психически можем много! Затова призоваваме всички русофили, т.е. болгари да изградим мощен егрегор на любов и поддръжка на братята руси. Просто нека да бъдем съпричастни! Казано е: “Брат брата не храни, но тежко му, който го няма!“ А ние имаме и това си ни е богатство! И не обърквайте нещата – те са показани ясно на схемата по-долу.

ОТ ВЕКОВЕ СИ МИСЛИМ, ЧЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НИ СА МЕЖДУ ДВАТА НАРОДА! И ПРЕЗ УМ НЕ НИ Е МИНАВАЛО, ЧЕ ВСЪЩНОСТ КОНТАКТУВАТ ТАЙНИТЕ ЕВРЕЙСКИ КОНСПИРАЦИИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ!

Войната, която водят сатанистите с човечеството, представяна като „пандемия“, с кодово наименование КОВИД-19, е езотерична война, която се води по техниките на черната магия – познание което е развивано и прилагано още от четвъртата раса. Ако това се осъзнае, то с тази добре организирана „пандемия“ ще се приключи в рамките на седмица. Разглеждаме го отделно.

„Пандемията“ КОВИД-19 е първата в света (поне в новия свят) война, която се води по правилата на езотеричното познание. Ето защо тя може да се нарече и информационна война – информационна в смисъла на езотериката, т.е. използване на човешкото съзнание като оръжие срещу себе си. Русия е въвлечена в двойна такава война: от една страна „пандемията“, а от друга – война на вътрешната тайна еврейска конспирация. При тези войни е характерно това, че истинският противник е невидим. Но в името на оцеляване на човечеството от еврейският „ярем“, както те сами се изразяват, Русия трябва да устиска срещу този натиск.

В тази усложнена обстановка е важно и хората, и народите да имат приятели. А интересът на сатанистите е точно обратен и те правят всичко възможно да създават интриги както между отделни прослойки вътре в страните, така и между народите. Казали са си го сами в ционските си протоколи. Ще ги цитираме:

ПРОТОКОЛ №3

ЮДЕЙСКАТА СИМВОЛИЧНА ЗМИЯ Е ОПАСАЛА СВЕТА.

„Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. (годината е 1897) Останало е още едно малко пространство (това „пространство“ е царска Русия – те сами си го казват), и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръг на символичната змия, както ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи.“

ПРОТОКОЛ №5

ДВАДЕСЕТ ВЕКА ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ ВРАЖДИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА И НАРОДИТЕ.

Една световна коалиция на гоите би могла временно да спечели някакъв успех над нас, но ние сме осигурени срещу това, поради дълбоките корени на разединението между тях, които вече не могат да бъдат изкоренени. Ние противопоставихме едни срещу други личните и национални интереси на гоите, религиозните и племенни ненависти, които насаждахме в техните сърца в продължение на двадесет века. Благодарение на това нито една държава, протягаща ръка за съдействие, няма да получи подкрепа от никъде, защото всички знаят, че съглашението против нас не ще бъде от полза за никого. Ние сме толкова силни, че всекиму се налага да държи добра сметка за нашата сила. Държавите не могат да направят дори нито едно малко, частно съглашение, без и ние тайно да участваме в него.

ПП: Сега проблемът „Македония“ става ли по-ясен?


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44