акцентирана

ЛЮБИМА МОЯ ЦЕНЗУРО, ДОБРЕ ДОШЛА!

Рубрика: Духовна свобода се постига чрез изграждане на национален егрегор – ТОВА Е ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН. За целта Словото трябва да достигне до всеки. То ни се дава от Духовния свят, а ние трябва да го разпространим до всички болгари. ЗАТОВА ДАЖЕ И ДА НЕ ГО ЧЕТЕМ НЕКА ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ. Болгария се освобождава от физическо робство 1878г., НО СЕГА НИ ТРЯБВА И ДУХОВНА СВОБОДА. Човек не може да бъде свободен без ДУХОВНА СВОБОДА. ЗАТОВА НИ Е НУЖЕН ЕГРЕГОР – ТОЧНО ТОВА И ИЗГРАЖДАМЕ С НАШИТЕ ПУБЛИКАЦИИ. НЕКА ВСИЧКИ ДА НИ ПОМАГАТ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО. Всички заедно можем всичко да постигнем. Нека да си пожелаем УСПЕХ!   

Когато някой ти идва на гости го черпиш с бонбони. Аз обичам болгарските шоколадови бонбони, но някакви хайвани продадоха фабриката ни за шоколадови бонбони, а с чужди бонбони аз не черпя – с чужда пита помен не правя. Всъщност тези, които продадоха фабриката и разориха страната ни са тайната еврейска конспирация (ТЕК), която управлява страната, водейки я към гибел. Дано по-скоро болгарите се сафирясат най-после и проумеят що става в нашата Родина.

Та днес от Духовния свят ме подсетиха да погледна статията „ НАВАЛНИ И ВОЙНАТА НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В РУСИЯ“. Отворих я и виждам някаква промяна-а-а!( следва кратка извадка от статията)

ФИГ.1. ИЗВАДКА СЪС ЗЛОПОЛУЧНАТА „КОРЕКЦИЯТА“ НА ЛЮБИМАТА МИ ЦЕНЗУРА ОТ СПОМЕНАТАТА СТАТИЯ.

 Прочети, читателю, текста заграден с червено. Какво разбра? Нищо. И аз също. Била ми на гости любимата ми цензура, значи. На това място имаше една схема (виждаш ли там скъсаната картинка), която ти показвам по-долу. В нея е изяснено отношението между двата братски народа-руския и болгарския. И това страшно много разтревожило любимата ми цензура и тя я резнала! Останали само текстовете на куп и затова нищо не се разбира. Както и да е. Ще я видиш по-долу и ще разбереш. По-важно е друго: ЗАЩО,АДЖЕБА, СА ТОЛКОВА РАЗТРЕВОЖЕНИ? СИГУРНО СМЕ КАЗАЛИ НЕЩО, КОЕТО НЕ ИМ ХАРЕСВА, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СМЕ КАЗАЛИ ИСТИНАТА! Те само тогава може да се разтревожат. ТА НАЛИ СА СИ ПОСТАВИЛИ ГЛУПАВАТА ИДЕЯ ДА НИ НАКАРАТ ДА МРАЗИМ БРАТА СИ. А пък се бият в гърдите, че са ни приятели! УЖ!

ФИГ.2. ОТ ВЕКОВЕ СИ МИСЛИМ, ЧЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НИ СА МЕЖДУ ДВАТА НАРОДА! И ПРЕЗ УМ НЕ НИ Е МИНАВАЛО, ЧЕ ВСЪЩНОСТ КОНТАКТУВАТ ТАЙНИТЕ ЕВРЕЙСКИ КОНСПИРАЦИИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ! Това е изразено с дебелите сини стрелки- тлъсти значи. Взаимоотношението между двата народа е само намерения, затова е с прекъснати линии и малкото самоинициатива на сдружения разни – червената стрелка – затова е малко хилава! И да не мислите, че това е от вчера? От VII век е! Когато „норвежците“, което ще рече евреите, атакуват нашите земи от север, от към морето, пристигайки с кораби, достигат и разрушават чак до КИЕВ и така основават Русия! Това е драматично време, когато губим драматично една война, за която в историята нищо не се говори! ТОВА РАЗКРИВА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ТАЗИ ЗЛОВЕЩА АТАКА ОТ КЪМ ГЪРБА НА НАШИТЕ ВОЙНИ, КОИТО СЕ СЪСРЕДОТОЧАВАТ ЗА ЗАЩИТА НА ЗЕМЯТА НА БОГА – ТАЗИ ЗЕМЯ, В КОЯТО СЕГА ЖИВЕЕМ И КОЯТО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАМЕ, БОЛГАРИНО! ИНАЧЕ КЪДЕ ЩЕ ВЪРВИМ? Затова и пренасят столицата ни отсам Дунава! А кога „норвежците“ напускат Русия? – може ли някой да каже? – защото такова нещо не е известно да се е случвало! А за войната не се говори, защото победителите не искат, защото искат да задържат завоеванието си вечно, а победените са забравили за нея, защото са се загубили в историята! И за да се скрие за тази война, историята и на двата, сега, народа все от евреи се пише. КАКВА ДРАМА! А ЗАГУБИЛИЯТ СЕ Е ВИНАГИ ЛЕСНА ПЛЯЧКА! НА РУСИЯ Ѝ ТРЯБВА ДУХ, А НА НАС НИ ТРЯБВА СИЛА. НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА? НО АКО ДВАТА НАРОДА СЕ СЪБЕРАТ ПО БРАТСКИ НИЩО НЯМА ДА ИМ ЛИПСВА.

Болгарино, сегашната т.н. Западна Европа е предишна част от нашата Болгария – т.н. Панонска Болгария, за която и хал хабер сега си нямаш! Та тези, които са унищожили тази наша държава сега се пънат да са ни приятели, но при условие, че ни скарат с други наши братя – руснаците. Искат значи да целуваме ръката им окървавена от кръвта на нашите деди! Туй го наричат Евр(оп)ейски съюз. Всъщност този „съюз“ е една шайка разбойници скрили се зад това гръмко име. Парламента им е същата креатура като нашето „Народно събрание“! Там решава ЕК, а тук решава ТЕК (което ще рече: Тайната еврейска конспирация!) Различават само по една буква – нищо работа! В първата – „Т“-то, което ще рече тайна, е премахнато, даже! Кога, болгарино, ще проумееш това? – думите нямат никакво съдържание в наше време – НИКАКВО! ГЛЕДАЙ ДЕЛАТА ИМ! ТАКА ПИШЕ И В ПИСАНИЕТО:ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ“! Та затова, санким, са се разтревожили от това, което сме нарисували. В тази схема е показана истината – и двата народа пъшкат под еврейски ботуш и ако искат да се измъкнат из под този „ботуш“ трябва не да се карат, за да угодничат на „ботуша“, а да се хванат за ръце и да го изхвърлят. В Писанието е казано: „Който е най-малък между всинца ви, той ще е голям.“ (ЕВ. Л.9;48) и още: „Най-големият от вас, да бъде вам слуга.“ (ЕВ. М. 23;11) Така ги е подбрал Учителят. Това е определил като „Спасение“, в Завета, Който ни е оставил! А „слуга“ означава – да бъде закрилник, защитник. Защото и двата, сега, народа са проводници на Бялото Братство – болгарите са Духът, а русите са силата! Тя от Бялото Братство им се дава, за да може двата народа да защитават земята на Бялото Братство. Интересно е, че и баба Ванга – пророчицата казва същото, макар с други думи! Ето затова ги е разтревожила нашата рисунка. И то толкова много, че даже не са си го скрили!

Любима моя цензуро, нямам бонбони да те почерпя, защото ни продаде фабриката! Няма как да те черпя! Пък и да ти призная не ми е чак толкова зор за това. Ха вървете си сега от дето сте дошли и да не се връщате повече. И никога да не забравяте, че ние сме само кооптиран член на Евр(оп)ейския съюз, което ще рече временен, защото ни „приехте“ в нарушение на нашите държавни закони, което съгласно и вашите правила е „забранено“! Тая дума никак не е хубава! Да вземете да я подмените – като половете например. Та нали вече никой не знае мъж ли е жена ли е! Господи, какви времена настанаха – да не се знае как се казва на тези, които раждат децата. Ама пък е забавно, защото сега и мъжете могат да раждат! Еха-а-а! Ама хак ни е, като сме напуснали нашия Отец, а сме се цанили слуги на сатанистите, на евреите. А има едни, които и мъж да са и жена да са все не могат да раждат, те пък трети пол ли са? Пол значи половинка! Т.е. с друга половинка прави едно цяло и тогава може да ражда! Ха сега кажете къде е половинката на този трети пол! АМИ КАЖЕТЕ ДЕ!

ХАЙДЕ ДА ПРОГЛЕЖДАМЕ!

Едно време един баща имал двама сина. Единият хукнал по акъла да дявола, прахосал бащиното си имане и после се върнал, ама „гол като пушка“. Казват му „блудният син“. И нас сега това ТЕК ни ошушква до голо, но ние сме непричьом. Бог ни дал всичко, но ние напук – с дяволчетата софра ще делим – ще гуляем значи. И никакво производство не ни трябва! Ще търгуваме значи! Няма нищо в левия ни джоб, но ще го преместим в десния – търговия! Злато имало, ЗЛАТНА ЗЕМЯ СМЕ ИМАЛИ (тя пък за какво ни е? – нали има фурни!) и други богатства ни е дал Бог, но да си ги чукат в главите тези от ТЕК! Нека ги заболят главите! А ние ще търгуваме – като Пижо и Пендо – дека решили да продават буре ракия на пазара. А Пижо вика на Пендо: Пендо, имам един гологан давам ти го и ще си пийна една ракия. След малко Пендо вика на Пижо: връщам ти гологана и аз ще си пийна една ракийца. Така си менкали гологана, значи, изпили ракията, нафраскали се до козирката и се пребрали като „богати търговци“. Та и ние сега сме „богата държава“ – ЕК печати едни ХАРТИШКИ, ПАРИ ИМ ВИКАТ, и раздават ли раздават. Така ни ошушкват до голо, ама ако не ни дадат пак сме недоволни.

То и да ни дадат лошо и да не ни дадат пак лошо. Ще река: НИЩО НЕ ДАВАТ, ПРИЯТЕЛИ, А НИ ОШУШКВАТ! ДО ГОЛО! Оглозгват ни до кокал! Купуват, което ще рече – ограбват, всичко срещу …нищо! Ето това се казва търговия! Може да е разбойническа, ама си е търговия от всякъде! Точно както е казано в Талмуда им!

А градината ни, което ще рече държавата ни, иска МОТИКА, но кой ще ти гледа градината, сега е модерно да сме в Евр(оп)ейския съюз – раздават шарени хартишки, значи! С ТЕЗИ ШАРЕНИ хартишки (то прави са – луд на шарено се радва!), които ни раздават и са ги кръстили „пари“ не заробват нас, ние отдавна сме се заробили доброволно при това, но заробват нашите пра-, пра- правнуци! И само тях ли? На никого зорлем нищо не можеш да дадеш, а камо ли пък акъл!

Тия от ТЕК се групирали в три основни партийки, будалкат ни и ние ги определяме да ни ошушкват, защото е забавно да се видим ошушкани до голо – като „блудният син“! Ще останем в историята като него!

Сега всички в тази странна страна, ама съвсем всички, разбират от политика! То си е забавно! Като няма да работим с акъл и мишци, то поне с език да работим! Та чувам да казват: Тези избори не ни харесват, дайте да направим нови! Стрували пари, голяма работа, ама поне килипир ще има за някои и ще погледаме сеир! И никой не иска и да знае, че тези от ТЕК са си все толкова и както и да се избираме все ще са толкова. (Вижте избирателите на ГЕРБ – това са те от ТЕК. Множко са май, а?)То едно време един ми рече, по повод на една моя грешка: „Както и да се въртиш, задникът ти все отзад ще бъде“. И прав е човека! Запомних го за цял живот.

А да напомним на болгарката, че тези от ТЕК са множко, но всичките тя ги е създала! Защото те сами не могат да се размножават! Нашите хубавелки жени ги създават!

ХЕЙ, БОЛГАРИНО, КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕШ, ЧЕ ИМА ДВА ВИДА СЪЩЕСТВА НА ЗАМЯТА – ЧОВЕЦИ И ЕВРЕИ, КОИТО СА ДЕЦА НА ДЯВОЛА И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЧОВЕЦИТЕ, ОСВЕН ЧЕ СА В ЧОВЕШКИ ТЕЛА. ТОВА СА ПЕРФЕКТНИТЕ БИО РОБОТИ. ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО ДОСТИЖЕНИЕ НА ДЯВОЛА! С НЕГО ТОЙ ЗАВЛАДЯ СВЕТА! А ТОВА, ЧЕ ПРИЛИЧАТ НА НАС ИМ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИГРАЯТ С НАС НА „ПЛЕЙБЕК“! ХИТРО, НАЛИ? (Как става това, ще го разглеждаме на друго място.)

За ГЕРБ са гласували около 840 000 души! Това е ТЕК! Тук има само едни объркани болгари – това са „амбициозните“, за които Айнщайн саркастично се изказва, които евреите лесно са отделили от народа ни – като са ги натикали в разни техни организации и са им втълпили, че те са умни, а народа е глупав и е обидно те да бъдат с него! Тук са разни масончета, тамплиерчета и още ред такива! Това е твърд електорат! Когато се обединят наглостта и наивността (жал ми е да ги наричам глупаци) това е неразбиваема сплав. Тук изненади не може да има! Така че като махнете само няколко процента от това число 840 000 ще получите оценка за ТЕК в страната. Преди 30 години на тяхно събиране, на високо ниво при това, е казано: „Трябва да сме някъде около 1 200 000. Очевидно оценката им е вярна! И като се има предвид, че всички ключови постове в страната са в техни ръце, то е ясно, че те са сила, която управлява страната! А през това време, нашенката болгарка продължава да ги разпложда! Организират вече и еврейски селища в страната! Това с пълното съдействие на ГЕРБ! И идете ни кажете, че ГЕРБ не са еврейска партия ТЕК. Тези жени раждат само мъжкари (такъв е законът), и така настава тежка демографска криза! Да ѝ отдадем заслуженото за предателството на болгарката! Тя е осъзнала нещо просто: половата ѝ система е богатство, което тя може да продаде скъпо! За това се трябват пари, а евреите казват: “Парите са в нашите каси“. И вярно, наблюдавам външните тайните евреи, които наводниха страната и заедно с болгарката създадоха еврейски селища – пари са наливани! И как да не наливат – сега парите са виртуални и цената им винаги гоите я плащат! Евреите са господари, а болгарите техни слуги. Тези жени са т.н. ПАНДОРКИ! ИЗВЕСТНИ СА В ИСТОРИЯТА. Ще говорим за това на друго място.

Та и ГЕРБ, и ДПС имат твърд електорат исках да река. На първите това е ТЕК, а на вторите е религиозен. За всяка партия е важна главата, затова евреите се оприличават на змията. Та главите и на двете тези партии е все от ТЕК! Разликата е само, че на втората партия (ДПС), те са ДЬОНМЕТА. (което ще рече, че са приели мюсюлманството на ужким, за заблуда на електората си. А иначе са си от ТЕК.) От ТЕК се облажва и БСП, но сега я резнаха, защото трябваше да се спасява ГЕРБ. Тези избори показаха колко са болгарите-избиратели на БСП. Тук има само малко от ТЕК, които са съгледвачи най-вече! Сега БСП има уникалната възможност да стане болгарска партия, защото до сега тя никога не е била такававинаги е владяна от ТЕК. Сега голямата задача на сатанистите е: трябва да се спасява ГЕРБ, трябва да се спасява ТЕК, защото излязоха на светло и по най-бързия начин трябва пак да отидат в конспирация! То и затова и другите герберски креатури загазиха – не им бутат аванта! Знае ли някой в тази екзотично наивна страна, че половината от реалните, а не списъчните, избиратели са от ТЕК. А болгарите защо да гласуват – те СЕИР СИ ЧИНЯТ! НА ГОЛ Г..! Евреите ще ги разделят на парчета по разни партийки, платени чужди слугисейр да пада!

Така че едни нови избори освен харчене на народна пара до нищо друго няма да доведат! РЕШЕНИЕТО (по нашето скромно мнение) Е:

ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО! Парадоксално изглежда, но сега то е най-стабилната възможна формация, която може успешно да управлява страната – нищо няма да иска и нищо няма да дава – самата форма на парламента ще го поддържа. Така то става правителство на мълчаливо мнозинство! Кой ще застане срещу него? Нали се самоубива така! Има и един стабилен гръб в лицето на президента, а чрез него и на …Путин! На всеки разумен управник му трябва международна подкрепа! И на „най-силния“! Това е основен принцип в управлението. Справка – нашите царе! Сега няма войни ще рече някой. А от къде следва това? От наивността човешка. Войните не са пушкала! Пушкалата са просташката страна на войните!

И така, само наивника не вижда, че ТЕК от Болгария и ЕК от Евр(оп)ейския съюз са от едно котило! Разликата е само, че едните работят за ошушкването( оглозгването) ни от „столицата“ на ЕК, а другите – от „провинцията“ ѝ! С тази велика измама „пандемия“ и съответно „ваксиниране“ те очевадно го доказват! Само дето няма кой да каже, че „царят е гол“ – както е в приказката „Новите дрехи на царя“.

Та рекох, 100 пъти да гласуваме все това ще бъде. Дяволът си знае работата, той ни е натакмил тази измама – наречена избори. Така е направил безстопанствена държавата ни! Ами че тези от ТЕК – неговите деца, те нали това искат!

НЕ Е ПРОБЛЕМЪТ В ИЗБОРИТЕ, А В ИЗМАМАТА ЕВРЕЙСКА – избори разумно управление не правят!!! ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ ДЪРЖАВАТА РАЗУМНО, АКО ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИЯТА ДА СМЕ УМЕН НАРОД! Разумно ще рече по друг начин – това сме го можели докато не сме се цанили слуги на дявола, което ще рече на евреите! Затова всички трябва да разберем, че СПАСЕНИЕТО Е: НАЗАД КЪМ КОРЕНИТЕ НИ! (как? – това отделно)

УПРАВЛЯВАТ РАЗУМНИТЕ ХОРА, А ДРУГИТЕ ГИ ПОДДЪРЖАТ! А дайте сега да се питаме: Ама има ли я ТЕК (тайна еврейска конспирация), няма ли я? – или я има, или я няма! Дайте да гласуваме! ДА ГЛАСУВАМЕ ИЛИ ДА ГЛАСУВАТ! Е ПА НЕКА ДА СЕ САМОИЗБИРАТ! РАЗДАВАТ ХАРТИШКИ обаче-е-е! И ТО ШАРЕНИ! ТЕЗИ НАСТРАНА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО И… ОТ ГЛАСУВАНЕТО! НОВА ДЪРЖАВА НИ Е НУЖНА!

НОВА!

ЩЕ МИ СЕ ДА ТЕ ПОПИТАМ, БОЛГАРИНО: КОЙ Е СТОПАНИН НА ТАЗИ ЗЕМЯ? – ТЕК или ТИ? ЩОТО АЗ ЗНАМ, НО МЕ Е СРАМ ДА ТИ ГО КАЖА! СРАМ МЕ Е! ДАНО И ТИ НЯКОГА ДА СЕ ЗАСРАМИШ! НЕ ПИТАМ ЗА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО БЕЗ ДА ТИ МИГНЕ ОКОТО ДАЖЕ, Я ПРОДАДЕ НА ЕК – ЗА ШАРЕНИ ХАРТИШКИ, С КОИТО ДА НИ ОШУШКАТ – ОГЛОЗГАТ ДО КОКАЛ!

В ционските си протоколи са казали: „…Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала. Ама това го върши ЕК! Само малоумен може да не види, че писаното в ционските протоколи се изпълнява от ЕК на любимия ни Евр(оп)ейски съюз, според ГЕРБ! И само малоумен не би могъл да види, че ТЕК (тайната еврейска конспирация) и ГЕРБ е едно и също.

ПИТАМ СЕ: КАК ТАКА НИКОЙ НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КЪДЕ ОТИВАМЕ, като се юрнахме към Евр(оп)ейския съюз – ЧЕ ТАМ ОСВЕН ШАРЕНИ ХАРТИШКИ, НИЩО ДРУГО НЕ ДАВАТ – ДЕМЕК СА ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ! А ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА РАЗБИРА КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА? “харам ти на „специалистите“, се казва по моя роден край! Ами всичките ти „специалисти“ са от ТЕК, бе болгарино! А синовете ти: те искат СЛУГИ ДА БЪДАТ! Зарязаха си Родината и хукнаха да слугуват! „БЛУДНИЯТ СИН“ – ТОВА СА ТЕ!

Да те попитам още: как така от нищото САМО ЗА 10 години СМЕ ЗАДЛЪЖНЯЛИ С 63 МИЛИАРДА ЕВРО! От нищото! От нищото, ама сме в Сладката прегръдка на другарката фо-о-о-н! М-м, Браво! Да живей ГЕРБ, което ще рече ТЕК! Едно и също е! А ето какво евреите казват за себе си и как точно съвпада с разрухата на страната ни:

Ние, евреите, сме унищожители и ще останем такива. Всичко, което ще направите за нас няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.” Този евреин се казва: Морис Самуел. Jou Gentiles, p.155; Harcourt, Brace, 1924г. И още: „Вие не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие.” Изказването е на евреина Маркус Ели Раваш, Century magazine, February, 1928 г.. Както се казва, коментарите са излишни.

„Блудният син“ – това сме ние! И ще се върнем при Отца си, ама когато започнем да ядем картофи със свинете – както е казано в Писанието! До тогава ще робуваме! Защото ум царува, ум слугува, ум патки пасе! Сега сме до „патките“, а додето се завъртим да царуваме ехе-е-е-! НО…

ХАК НИ Е!

ПП: АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ТЕКСТОВЕТЕ от сайта МУ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ПАРОЛИТЕ, ТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е ТВЪРДЕ ГОЛЯМ НАИВНИК! ВЛИЗАТ СИ В САЙТА ТИ КАКТО СИ ИСКАТ И КОГАТО СИ ПОИСКАТ. АКО СИ ИМ „ЛЮБИМЕЦ“, ТОГАВА ПЪК РЕДОВНО! УСПОКОИТЕЛНОТО Е, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ГО ПУБЛИКУВАШ. Е, МАЛКО СЕ ЧУВСТВАШ КАТО ГОЛ НА УЛИЦАТА, НО ТАКОВА Е ВРЕМЕТО – „ЛЮБИМЕЦ“ ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО! Даже и гол!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44