пандемия

ЛЪЖИТЕ НА ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ

(Национален център по заразни и паразитни болести – проф. Тодор Кантарджиев)

проф. Кантарджиев

Във Фейсбук „броди“ наша снимка, показана на ФИГ.1. Точно както е нарисувано, цензурата ни затвори устата. Защо се страхуват от нашите разкрития на лъжата, наречена „пандемия КОВИД-19“ ? Ако ние говорим неистини – тогава ние сами ще си затворим устата. Нашата уста затвориха, но дадоха думата на проф. Кантарджиев да говори, за да ни „опровергава“. Тогава ще ни дадете право на отговор-законът е такъв!

Ще цитираме професора дословно: „Можем да кажем, че сме я свели пандемията до разумни граници, намалява броя на случаите. Разбира се това не трябва да ни успокоява напълно. Все пак някои от мерките, които се предвиждат в нашата страна, трябва да бъдат спазени. Това е носенето на маски на закрито, да не се събират много хора и когато са на закрито да има проветряване“, отчете Кантарджиев. И сега ШЕДЬОВЪРЪТ: „..Фактически проблемът беше, но мисля, че хората с разбиране се отнесоха, като се събират семействата и родовете на гергьовденските празници, това да бъде на открито. Има ли ветрец, рискът от заразяване е много нисък“. Излиза, че видите ли, вирусите се носят във въздуха! Като пухчетата на глухарчето! Това не му стига (да не би някой да не е разбрал) и за да не му се скарат, добавя: „От голямо значение е влагата и събирането на много хора на едно място“. Това за влагата е негово лично „откритие“, защото го свързва с Индия – там нали много вали! Но тук е сбъркал (ПАК)! Влагата, дъждът има значение, БЕЗСПОРНО, но когато се пръска с химикали от въздуха със самолети на СЗО (безспорно фашистка организация). Тогава дъждът сваля всичките химикали на земята! Затова и Индия ПЛАМНА от „пандемия“, предизвикана от пръскането от въздуха! Много е удобно дъждовното време! Самотетите летят малко над или в облаците, и дъждът е „ХИМИЧЕСКА ВОДА“! Но да се върнем в нашата страна, защото следващият „ШЕДЬОВЪР“ за нас се отнася: „Когато човек се излага на майско слънце с къси ръкави и къси панталони, за 15 минути кожата произвежда необходимото количество витамин D за неговия имунитет. (това лято значи с тоалет „ала проф. Кантарджиев“!) Второ, на закрито с маски и трето, най-важно е проветряването на помещенията. По категоричен начин беше доказано, че тази инфекция е аерозолна. Когато при дишане фини частици, попаднат в горните отделения на дихателната ни система, се предизвиква заболяването.Проветряване, дистанция и носене на маски на закрито“, категоричен е Кантарджиев.“ Както казваше на времето журналиста Петко Бучаров, „ДА, АМА НЕ!“

ФИГ.1. НОСЕНЕТО НА МАСКИ ИМА ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА ПРИЗНАЕМ САТАНИНСКАТА ВЛАСТ, ЧЕ СМЕ ИМ РОБИ! НИКАКЪВ ДРУГ СМИСЪЛ НЯМАТ – ВЪВ ВЪЗДУХА НЯМА ВИРУСИ!

Затова ще ви кажем ясно: ВИЕ СТЕ ЛЪЖЕЦ, ПРОФЕСОРЕ! Никой никъде не е доказвал, че във въздуха има вируси! Много труд се хвърли за това, но резултат НЯМА! И НЯМА КАК ДА ИМА! Ето защо:

Доказателството ще направя по всепризнат метод, известен от математиката – казва се, „чрез допускане на противното“. Тогава трябва да допусна, че вие сте прав! Нека да допуснем, че има вируси във въздуха! Но тогава би следвало, че вируси на КОВИД-19 могат да се индентифицират, да се отделят и така да се изпълни условието на Кох за идентификация на вируса! ВЯРНО ЛИ? Но това не е направено, въпреки огромните усилия на учените!

НИКОЙ, НИКЪДЕ, НИКОГА НЕ Е ОТКРИЛ ВИРУС НА КОВИД-19!

Всичко, което ни се показва са компютърни модели, а не реални вируси!

ВЯРНО ЛИ Е? – ВЯРНО Е ЛЪЖЕЦО! ТОГАВА КАК ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИМА ВЪВ ВЪЗДУХА НЕЩО, КОЕТО НЕ Е ОТКРИТО ВЪОБЩЕ?

Ще застанеш пред народа ни и ще се извиниш, защото ни срамиш като болгари! Колко пъти да ти го казваме?!

НЕ СА ОТКРИТИ ВИРУСИ ВЪВ ВЪЗДУХА, ЗАЩОТО Е НЕВЪЗМОЖНО!

НЕВЪЗМОЖНО Е, защото вируси такива каквито вие търсите просто НЯМА! Много е важно за мен да изясня: НЕ КАЗВАМ, ЧЕ НЯМА „ВИРУСИ“, КАЗВАМ, ЧЕ ТАКИВА „ВИРУСИ“ КАКВИТО ВИЕ ТЪРСИТЕ НЯМА! (използвам вашата терминология, за да не настане още по-голям хаос.) Точно затова вие затъвате във все по-големи лъжи. Науката не е просто някакви познания! ТЯ Е ПРЕДИ ВСИЧКО ПЪРВО МОРАЛ! Няма да те питам дали го имаш, защото ти си лъжец! Всички от НОЩ (вече бившия) сте такива, но те не ме интересуват, защото те са евреи, но ти си болгарин.

Проявлението на всички видове заболявания, в това число и КОВИД-19 се проявява съгласно Основния закон на Битието, който съвременната наука нито познава, нито пък иска да чува за него. Заравят си главите в пясъка като щрауси! Сякаш от това светът ще се промени както те искат. Това е така, защото от векове науката е окупирана от еврейските „учени“. Ето какво те самите казват в ционските си протоколи за науката:

(ЮДЕИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ НАУКАТА И ЗАБЛУЖДАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ.)

Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със звания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти така комбинират, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока.

ТАКАВА Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА! ТЯ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИСТИНАТА, А ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ ИНТЕРЕСИ – ДА ДЪРЖАТ В ЗАБЛУДА НАРОДИТЕ! ТОВА СЕГА СЕ ПРОВЕЖДА С Т.Н. „ПАНДЕМИЯ“ И СЪОТВЕТНО „ВАКСИНИ“, ЗАЩОТО ТЕ СА СВЪРЗАНИ И ВЗАИМНО ОБУСЛОВЕНИ! И всички тези „професори“, които ни говорят по телевизията са или от тайната еврейска конспирация, или техни слуги!

И проблемът е, че заблуждават много хора, които се подвеждат по техните „научни“ титли и така стават жертва на сатаниските пъклени замисли – евгениране на хората, което те представят като „ваксиниране“, което пък води до промяна генома на клетките на техните тела и това, в крайна сметка, води до унищожаване на човешкият род! Разглеждаме го подробно в нашите публикации публикувани в нашият сайт : Bolgaristina.com. Тук в подробности няма да влизаме, ще кажем само, че „В САЩ Върховният съд отмени универсалната ваксинация. Бил Гейтс, главният специалист по инфекциозни болести на САЩ Fauci и Big Pharma загубиха делото си във Върховния съд на САЩ, като не успяха да докажат, че всичките им ваксини през последните 32 години са безопасни за здравето на гражданите! Делото е заведено от група УЧЕНИ, водени от сенатор Кенеди“. АКО ИСКАЙТЕ ВЯРВАЙТЕ!

КАК СЕ ПОЯВЯВАТ МУТАЦИИТЕ НА ВИРУСИТЕ В ТОВА ЧИСЛО И НА КОВИД-19?

Математически Основният закон на Битието се изразява с равенството (2).

От това равенство следва, че всяка енергийна промяна е свързана и с масова промяна, т.е. с промяна масата на разглежданата система. От друга страна е известно, че всяка система, било физическа или биологическа си има собствена честота на трептене. Това е същността на основния Хермесов принцип – ВСИЧКО Е ТРЕПТЕНЕ!

При създаването на масирана страхова психоза, промяната мощта на егрегора на страха ще води до формиране на различно количество зловредна енергия (лявата страна на равенство (2)), която взаимодействува с клетките на тялото, и предизвиква съответно формиране на зловредна маса (дясната страна на равенство (2)) , която наричаме вируси, в случая. Това лесно се постига, защото сатанистите разполагат с възможностите за формиране на енергия сред различните народи и могат да си играят с техният страх като на пиано – всеки народ отделен клавиш. На практика това е страхов генератор! Нека да изразим тази отделена енергия и чрез Планковото съотношение, показано като равенство (3). Това равенство не е нищо друго освен математичен израз на основният Хермесов принцип – „ВСИЧКО Е ТРЕПТЕНЕ“, известен от Учението на Бялото Братство от памтивека! Макс Планк (1858 – 1947) просто го преоткрива в 1900 г. и му дава съвременен математичен вид:

В това равенство „h“е постоянна величина – константа на Планк (квант на действието), „ω“ е кръгова честота, а „ν“ е честотата на собствено трептене на разглежданата система, в случая човешката клетка. Тук веднага ще кажем, че за всеки индивид собствената честота на трептене е различна, защото всеки човек е уникален в космоса. ОТ ТУК И ОТ РАВЕНСТВО (3) СЛЕДВА,ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНА ЗАРАЗА ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК!

т.е. „заразата“ не се разпространява, а се създава! И това разобличава лъжите за т.н. „пандемия“!

А това означава, че заразата е резултат на страхова психоза, а не на зараза! Това е било известно от дълбока древност, затова в миналота хората са уповавали на Бога! Но сега това познание е забравено! И сме на този хал!

Когато това познание се знае тогава стават невъзможни всякакви измами със заразността на вирусите! Вирусите не са заразни! Те се формират в тялото на човека като резултата от страховата психоза. Ето защо в Танзания нямаше „пандемия“ от Ковид-19! Там самият президент застана в ефир, използва силата на телевизора за разпространение на своята увереност и успокои своят народ! Така страхът изчезна при тях и заедно с това изчезна и „страшният“ короновирус! Президента им Магуфули очевидно е бил запознат с техниките на черната магия, с която черните сатанисти вкараха народите в невиждана до сега страхова психоза и по този начин предизвикаха небивал хаос в човечеството. То и затова явно беше убит! Този хаос, който е мечтата на евреите, изказана гласно от Рокфелер още през 1994 г. (ФИГ.2)

ФИГ.2. ЕТО КАК САТАНИСТИТЕ САМИ ИЗРАЗЯВАТ СЪЩНОСТТА И ЦЕЛИТЕ НА ЦЯЛАТА ЕСТЕРИЯ ОКОЛО Т.Н. „ПАНДЕМИЯ“, КОЯТО НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН БИОЛОГИЧНА ВОЙНА, КАКВАТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ ПОЗНАВА!

 Тази промяна обаче не е непрекъсната,  защото процесите в космоса са квантови т.е. дискретни, с други думи групирани в отделни интервални стойности. Това е очевидно, защото иначе всичко би представлявало една пихтиеста маса. А Учителят казва, че светът е геометрия и числа, които сегашната наука нарича кванти. В тези стойности ще се отделят вируси, които ще се различават по нещо и това са „страшните“ мутации на вируса! Какви възможности за изследване се разкриват!

Какво следва от това обаче? – използвайки това познание, което е известно още от четвъртата раса, но сега забравено и затова неизвестно, поне до сега, сатанистите могат да си създават колкото си искат „мутации“ и да ги използват за разрастване на страховата психоза сред хората колкото си искат, като по този начин искат да ни принудят да се ЕВГЕНИРАМЕ, което е генна терапия за промяна геномът на човека и превръщането ни в послушно двуного животно. Това ясно го е казал Кисинджър, когото ние цитираме по-долу. (ФИГ.4)

В същото време те лъжат изплашените хора, че това е ваксина!

Това заявява и проф. Кристиан Перон, който оглавява oтдeлeниeтo пo инфeĸциoзни бoлecти в извecтнaтa фpeнcĸa бoлницa „Гapчec“. И нaтъpтвa нa фaĸтa, чe ниĸoгa в живoтa cи дoceгa нe e бил пpoтив вaĸcинитe. Tъĸмo oбpaтнoтo – нacъpчaвaл e xopaтa и e нacтoявaл зa пpилaгaнeтo нa мнoгo oт тяx.Toзи път oбaчe нe e тaĸa. Πpoфecopът e нa ĸopeннo пpoтивoпoлoжнo мнeниe зa Koвид „вaĸcинaтa“, пocлeдицитe, oт ĸoятo мoгaт дa бъдaт фaтaлни зa мнoгo xopa.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-1.png
ФИГ-3

Тук ще кажем в аванс, че този чудовищен експеримент на сатанистите не е първи – по същият сценарии се провежда и т.н. Испански грип в 1917г., когато използвайки психозата на войната са избити с „ВАКСИНА“ 50 000 000 души! Причината ЗА ТЕЗИ МАСОВИ ИЗБИВАНИЯ НА ХОРА е свързана и с проблемите на евреите при тяхното размножаване – те не могат да се размножават, нашите жени ги размножават, но се раждат момчета, така еврейчетата нарастват и нашите мъже стават „излишни“ и ги избиват или с войни, или с „ваксини“, или и с двете, или с разни болести и пр. За пореден път ще кажем, че те са друг свят, създаден от техният бог-дяволът и който е безжизнен, паратизиращ свят върху нашия, човешкия, създадения от Бога свят! Какви са проблемите ще ги разглеждаме на друго място. Спираме до тук, защото целта ни тук е да докажем, че проф.Кантарджиев ЛЪЖЕ!

ВИРУСИ ВЪВ ВЪЗДУХА НЯМА! МАСКИТЕ СА ИЗЛИШНИ! АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ!

П.П.: Тук разгледахме външният начин за получавани на вирусни мутанти, освен това има и вътрешен начин, който се обуславя от самото проявление на „ваксините“, но това ще го разглеждаме на друго място.(вж. „Езотеричната наука доказва как възникват вирусите. Силата на егрегорите.“)

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-2.png
ФИГ.4. ТОВА Е КРАЙНАТА ЦЕЛ НА „ПАНДЕМИЯТА“ – „ВАКСИНИРАНЕ“ И ПРЕВРЪЩАНЕ НА ХОРАТА В „ОВЦЕ-СТАДО“! ТЕЗИ, КОИТО ОЦЕЛЕЯТ ПРИ ТОВА! ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ „ИГРАТА ПРИКЛЮЧВА“, А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОСТАВА БОРБАТА ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД! ПОБЕДАТА Е НА ПОСЛЕДНИТЕ И ЖАЛКО ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ! ЗАЩОТО „БОГ ИСКА ДА СЕ СПАСЯТ ВСИТЕ ЧЛОВЕЦИ“ (ТИМ.2;4), НО „КОЙТО НЕ СЕ НАМЕРИ В КНИГАТА НА ЖИВОТА, ХВЪРЛЕН БИДЕ В ЕЗЕРОТО ОГНЕНО“.(О.И. 20;15)


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44