акцентирана

„КРЪВНИЯТ ДАНЪК“, ВЗЕМАН ОТ БОЛГАРИТЕ Е БИЛ ИЗПОЛЗВАН ГЛАВНО ЗА САТАНИНСКИ РИТУАЛИ

ЕНИЧАРИТЕ

Когото и болгарин да попитате какво се е случвало с момченцата, които са били отнемани от болгарските семейства за „кръвен данък“, всеки ще ви каже, че от тях се е състояла еничарската войска на султана. Затова всеки казва, че те са ставали еничари – най-жестоките потисници срещу народа ни и най-вярната войска на султана. Защо са ставали такива отцемразци? – защото са им отнемали душата, а същество (те вече не са хора) без душа е неограничено в своята жестокост. Това са така наречените зомбита – за него няма милост има само необходимост, която някой му е втълпил в животинския мозък. Същото е и с евреите, разликата между тях и еничерите е само в това, че първите се раждат без душа, а на вторите им е изтръгната душата по-късно. Как им изтръгват душата? – обрязват ги и им променят вярата. Така връзката с Бога е прекъсната и те остават завинаги в животинския свят, в който живеят и евреите. Самото им наименование показва това. Нека запишем думата яничарин така: ЯН.и.ЧАР. За да го обясним ще припомним за ИН и ЯН. Всички момчета са ИН. А те стават ЯН, към това прибавят и саблазните – ЧАР.

ОСНОВНА ГЕОМЕТРИЧНА ФИГУРА НА ЗАКОНА НА БИТИЕТО

А СЕГА ВИЖТЕ ФИГУРАТА В ДЯСНО. ТОВА Е ОСНОВНАТА ФИГУРА НА ЗАКОНА НА БИТИЕТО! КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ПРИЛАГА ТАЗИ ФИГУРА, ТОЙ ВЛАДЕЕ ЧОВЕШКАТА ДУША, НАПРИМЕР И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ НЕЩА! ТОЧНО ТАЗИ ФИГУРА НИ ПРИЛАГАТ ЕВРЕИТЕ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА НИ ОТКРАДНАЛИ ТОВА ПОЗНАНИЕ – КБЛ (те го наричат Кабала, то има по-друго звучене, но това в случая не е важно!), А НИЕ СЪОТВЕТНО СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ!

И СЕГА С „ПАНДЕМИЯТА“ КОВИД-19 И ГМО-„ВАКСИНИТЕ“ НИ ПРИЛАГАТ СЪЩАТА ГЕОМЕТРИЧНА ФИГУРА.

ТЯ ИМА МАГИЧЕСКА СИЛА!

С НЕЯ ИЗВАЖДАТ ДУШАТА НА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ПОДДАДЕ НА СЪБЛАЗНИТЕ НА ДЯВОЛА. С ТАЗИ ФИГУРА ДЯВОЛЪТ-ЕВРЕИТЕ ПРОМЕНЯТ СВЕТА! С ТАЗИ ФИГУРА ИЗВАЖДАТ И ДУШАТА НА НАШИТЕ ДЕЦА, КОИТО СА НАПРАВИЛИ ЯНИЧАРИ! ЕВРЕИТЕ ЛИ? – ДА, ЕВРЕИТЕ! ТЕ ЗНАЯТ ТАЗИ ФИГУРА! ТУРЦИТЕ НЕ Я ЗНАЯТ!

А КОЙ ВИ Е КАЗАЛ, ЧЕ СМЕ БИЛИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО? – така пише в учебниците! В кои учебници? Тези, които евреите са ни писали! Само това е достатъчно, за да се разбере, че това е лъжа, защото еврите не могат да пишат истини! Ако те пишеха истини, то нямаше да са деца на дявола! Ами, че убедете се сами: вижте по-долу какво пишат в учебника по История на децата от 9-ти клас! Те смятат, че вече са ни омаломощили и са стнали по-смели в лъжите си! ВИЖ, БОЛГАРИНО, СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧЕНЦА! Това евреин го е писал, това еврейско министерство на „просветата“ го е одобрявало! Кой иска още доказателства?

АКО ПРОУМЯВАТЕ КАКВО НАУЧИХТЕ СЕГА, ЩЕ ВИДИТЕ ВЕДНАГА, ЧЕ СВЕТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО НИ ВНУШАВАТ ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ – БОЛГАРСКИ НЯМА! ОТ ТОВА, КОЕТО НИ ВНУШАВА ЕВРЕЙСКОТО НИ ОБРАЗУВАНИЕ, КОЕТО ПОЛУЧАВАМЕ В БОЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА!

САТАНИНСКИТЕ РИТУАЛИ

Какво всъщност представляват сатанинските ритуали? От край време нашите деди са обвинявали евреите, че пият детска кръв, но естествено те винаги са отричали това. Сега обаче имаме писмено доказателство за това и то не от кой да е, а от един от главатарите на техният „елит“ – казва се Хенри Кикинджър – познато име. Ще го цитираме:

„Веднъж, след като стадото (това сме ние) приеме ПРИНУДИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ, ИГРАТА ПРИКЛЮЧВА. Те ще приемат всичко – ПРИНУДИТЕЛНО КРЪВОДАРЯВАНЕ или даряване на органи за „общото благо“.“

Какво означава „ПРИНУДИТЕЛНО КРЪВОДАРЯВАНЕ“? Възстановяване на „КРЪВНИЯТ ДАНЪК“! Никакви илюзии! Принудително ти вземат детето по някакви измислени причини, както са лъгали нашите деди, че детето им отива да стане войник- еничарин в султанската война. А всъщност огромната част от тях са били използвани за САТАНИНСКИ РИТУАЛИ – ПИЕНЕ НА ЧОВЕШКА КРЪВ! (конспиратор!- приемам!)

Тези сатанински ритуали се провеждат и сега! Затова сега се води жестока война за освобождаване на децата, използвани за тази цел, от подземията, където ги държат. Това все още се крие от човечеството и за да се прикрие изтеклата информация за насилието над деца са измислили т.н. педофилия. Съществува ли такава? – да, но тя е само част от сатанинските жестокости спрямо децата. Те използват едно от качествата на човешкото тяло, че може да чувства само една болка. Така в своя ужас от насилието над него, детето вероятно даже и не разбира, че през това време те му пият кръвта. Няма да убеждавам малоумниците, но ще попитам мислещите: Какво е предназначението на тези деца от подземията? Те са толкова малки, че за сексуален тормоз физически не стават. Ако тези изроди биха искали да си задоволяват сексуалните страсти, те биха използвали нормални жени за това! Тогава? За какво ги използват? – като кръвни донори!

КОЙТО ИМА СЪРДЦЕ НЕКА СЕ ЗАМИСЛИ!

Човечеството се е добрало до сведения за наличието на деца в подземни тунели. Става дума за стотици хиляди деца! И тук въпросът е: от къде са взети и как са попаднали там? Кой ги скрил там и защо? Известно е, че в световен мащаб ВСЯКА ГОДИНА изчезват над 22 000 деца! Но и това не обяснява огромното число на децата от тунелите!

Известно е, че се извършват експерименти със женски яйцеклетки, затова има създадени такива организации – за изкупуване на яйцеклетки под предлог, че жените ще могат по-късно да ги използват за изкуствено забременяване! Това са инвитро методите – партеногенеза. Дали пък там в подземията не се правят такива опити? Те пред нищо не се спират! Те не знаят що е това морал! Те са обсебени – трябва им човешка кръв! А защо им е? – Известно е, че кръвта е тази, която носи живота. А евреите са безжизнена система. Те знаят това, а ние и не подозираме, че е възможно да има такова нещо! На нас и през ум не може да ни мине такава мисъл, защото човека така е устроен, че мисли за другите както той е устроен! Ето затова ние не проумяваме толкова много векове, че живеем съвместно с същества, които приличат на хората, но не са човеци – представят ни се за евреи и ние вярваме в това! Какво всъщност представляват? – перфектни био роботи! (Ще го доказваме отделно.) Те се надяват, че като пият човешка кръв ще добият живот, за да се размножават. Това ние не го възприемаме с нашето съзнание, защото не знаем и начина, по който те се разплождат – той е различен от този, който е при нас! Точно затова нашите жени, които са използвани при този начин на разплождане, раждат почти винаги момчета. Има причина за това! Всички смятат, че много разбират по правенето на деца! А дали е така? – Ще видим.

Този ужасен ритуал е наследен още от злото от предните раси! За такива се говори, например в т.н. „Старогръцки легенди“ – Горгоните са разкъсвали хората и са пиели горещата им кръв. Сега, няма да убеждавам наивниците, за които това са само легенди, защото Учителят казва, че писаното в тези „легенди“ се е случвало, само дето гърците са преправили написаното. То както и при Писанието е същото!

Започна грандиозна битка за спасяване на тези деца! Евреите ще бъдат разоблечени, независимо, че техните медийни глашатаи, медийната проституция, крият по всякакъв начин това от народите. И забележете: вместо да се откажат от тези си сатанински ритуали, те веднага търсят друг начин, даже още по-жесток, за да продължат да пият човешка кръв. Сега така искат да променят съзнанието на хората, че те сами наивно да отдават децата си за „ПРИНУДИТЕЛНО КРЪВОДАРЯВАНЕ“. И това искат да го постигнат чрез принуждаване човеците да се „ваксинират“ с ГМО – ваксини и така да променят съзнанието им, да ги превърнат в послушни животни. Вижте какво казва този злодей Кисинджър: „… ПРИНУДИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ и играта приключва!“ А защо им е това? – сам казва: „Те ще приемат всичко – ПРИНУДИТЕЛНО КРЪВОДАРЯВАНЕ или даряване на органи за „общото благо“. А какво ще постигнат с ваксините също го е казал:

„ Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото.“ Кога ще стане това? – след ГМО-„ваксината“! Никакви илюзии!

Може ли по-ясно да се каже! И може ли да има по-сигурно доказателство от това, което те самите са казали. И има ли някой, който да не разбира смисълът на тези думи? – те ни управляват като създават илюзии в нашето съзнание!

И точно затова ни разиграват сценки с демонстрационно „ваксиниране“ на техни „видни“ представители!

Народите не вярват на управляващите! А това означава, че много са лъгани! И сега, при последната им лъжа, тя не хваща, като при „лъжливото овчарче“!

Питам се дали може някой да намери подходящата дума за тези изверги? Те си мечтаят да ни превърнат във „ферма“ от човешки същества, която да задоволява техните сатанински стремежи – да ни пият кръвта, да ни вадят вътрешностите, за да подменят техните износени и така се надяват да добият вечен живот, да имат в наличност достатъчно жени, които да ги разплождат и да могат да контролират числеността на човешката популация – както се организира животинска ферма, но сега от човеци! Затова за тях сме стадо! С това те си въобразяват, че ще победят Бога!

Вече много пъти казваме, че те не могат да мислят, а само комбинират фактите, ето че тези им стремежи доказват точно това! Те не разбират абсурда на всичко това! Те никога няма да осъзнаят, че светът се управлява от Бога, а не от дявола! Четете внимателно какво казва Кисинджър, един от технити „умници“ – той доказва, че те не могат да мислят. Сега, анализите на разликите между нашето мислене и тяхното комбиниране на фактите са много интересни, но това ще го направим на друго място.

В края на XX век в генетиката са направени важни открития. Те доказват, че децата на дявола не могат да намерят начин за самостоятелно размножаване. Тогава те вземат друг обрат в търсенето на решение как да оцелеят. И решението им е: Чрез ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ да превърнат човеците във „ферма“ за задоволяване на техните нужди от кръв, органи и жени за разплод. Всъщност точно това е казал Кисинджър в горното си изказване. Анализирайте добре казаното и сами се убедете, че това е точно така. Подробно ще разглеждаме това на друго място. А сега да се върнем към „кръвният данък“, който по време на робството е вземан от болгарите.

„КРЪВНИЯТ ДАНЪК“ НА БОЛГАРИТЕ Е БИЛ ЗА НУЖДИТЕ НА ЕВРЕЙСКИТЕ САТАНИНСКИ РИТУАЛИ – ПИЕНЕ НА ЧОВЕШКА КРЪВ!

Чудовищни разкрития!

Пиенето на човешка кръв е сатанински ритуал от хиляди години!

И за да скрият истината за „кръвният данък“, за заблуда на човечеството са създали еничарската войска. Така прилагат своята изпитана тактика: „плейбек“ – показват нещо, като обясняват, че го използват за дадено явно нещо, но скрито го прилагат за съвсем друго нещо. Това аз наричам „плейбек“ – скрита измама. ЗА ДА ДОКАЖЕМ ТОВА НЕКА ДА ПОСМЯТАМЕ:

Тъй като не разполагаме с точни данни, ще използваме данни, които са очевидно занижени. Така ще приемем, че по време на т.н. „турско робство“, болгарите сме били 10 000 000. Били сме много повече, защото съществуват оценки, според които, ако не е било това робство, сега трябва да сме поне 120 000 000. Нека да сме 10 милиона. Всяко семейство в онова време има по 4-5 деца и родителите стават 6-7 и възрастното поколение да кажем, че стават по 10 човека в едно патриархално семейство. Това означава, че има около 1 000 000 семейства. От всяко семейство се иска да даде едно момче за „кръвен данък“! Казват, че това е през 5 години, но и по-често. Това „по-често“ показва, че това не е държавна политика, а някой друг се разпорежда с това. Очевидно е, защото тези деца трябва да се настанят някъде, трябва да се заделят средства за това, а това става по определен закон, ако е държавна политика! Ние ще приемем, че „кръвен данък се събира на 5 години. Ако пресмятаме за едно поколение -25 години, това прави 1 000 000 деца, дадени за „кръвен данък“! Това, ако от семейство се иска по едно дете, но е казано, че данъка се събира на 5 години! За тези 25 години това прави по 5 деца от семейство за едно поколение! А това прави 5 000 000 деца! Това е чудовищна цифра! А колко е елитната еничерска войска? За това четем: еничарският корпус през 1566 г. наброява 12 000, постепенно нараства до 27 000 през 1575 г.; през 1592 г. те са 48 688 души; след кратка стабилизация в началото на XVII век , броят им е между 37 000 и 45 000 войника и продължава да расте. През 1698 г. техният брой е 70 000, през 1728 г. – 81 000, а в началото на XIX век преди ликвидирането на корпуса (1826г.) в него се числят 140 000 души. Не случайно се казва „души“, защото вече към корпуса се числят разни други групи, включая пожарникари, молли и пр. Нека да приемем условно, че са 80 000. За едно поколение обмяна на състава на такава елитно поддържана армия може да стане не повече от веднъж – станаха 160 000 деца са използвани за войската. Кръвният данък е 5 000 000 деца! Ние даже пренебрегваме това, в 16-17 век войската е по-малка. А сега да направим разликата: 5 000 000 – 160 000 = 4 840 000! А това прави 3,2% от децата, които отиват във войската! И за да прикрият тази колосолно обезкръвяване на народа ни, се развива баснята, че видите ли едно време много деца са се раждали, но и много умирали! Много умирали или много са вземани за кръвен данък! И тук нямаме впредвид болгарите и другото християнско население от т.н. сега Западни Балкани!

Тук не говорим за кръвта на милионите болгари избити, изклани от т.н. турски башибузук. Не говорим за Батак, за старазагорските кланета, за хилядите и хиляди незнайни загинали болгари. Казват „турски башибозук“. А турски ли и този „турски башибозук“? И сега, например, обвиняваме циганите за издевателства над беззащитни хора от селата, но какви са всъщност. Терорът е еврейски! Това са еврейски цигани! Ще кажете, че такива няма. ами „няма“, защото толкова се интересувате и лековерно вярвате на еврейските телевизии с какви лъжи пълнят съзнанието ви. Тогава няма да има! Та тогавашният „турски башибозук“ са такива, като сегашните цигани- разбойници. Истинските цигани тихомълком си събират отпадъци от кофите за боклук, за да преживяват! Това са циганите, другите са еврейски цигани и съставляват тайната еврейска конспирация сред циганското население.

Да се върнем на нашите изчисления: ПИТАМ:

КЪДЕ „ИЗЧЕЗВАТ“ ТЕЗИ 4 840 000 БОЛГАРСКИ МОМЧЕНЦА? КЪДЕ? ИЗВЕРГИ!

СЛЕДОВАТЕЛНО ИМЕТО НА ТОЗИ „ДАНЪК“ Е ТОЧНО – „КРЪВЕН ДАНЪК“, САМО ДЕТО Е СКРИТА ВТОРАТА ЧАСТ НА НАИМЕНОВАНИЕТО МУ:

ЗА ПИЕНЕ НА КРЪВ ПРИ САТАНИНСКИТЕ ИМ РИТУАЛИ.

А сега нека всеки сам да си направи сметка колко тона кръв са ни изпили евреите!

АКО ИМА БОЛГАРИ-ИСТОРИЦИ ГИ ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ РАЗМЪРДАТ И ДА НАПРАВЯТ ПО-ТОЧНА ОЦЕНКА НА БРОЯ НА БОЛГАРСКИТЕ ДЕЦА УНИЩОЖЕНИ, ЗА ДА ИМ ИЗПИЯТ КРЪВТА ЕВРЕЙСКИТЕ ИЗВЕРГИ! ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ВСЯКА ПРОЛЯТА КРЪВ ИСКА ОТМЪЩЕНИЕ. НИЕ ЩЕ КАЖЕМ: СЕГА СЛЕД КАТО И ТОВА ЗНАЯТ СЪВРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ И АКО ПАК ОТИДАТ ДА РАЗПЛОЖДАТ ЕВРЕИТЕ, ТО НЕКА ГРАМАДА ОТ ПРОКЛЯТИЯ СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ТЯХ! ЗАЩОТО ТЕ СТАВАТ СЪЩИТЕ ИЗВЕРГИ, КАТО ЕВРЕИТЕ.

ЕВРЕЙСКИТЕ ПРЕТЕНЦИИ или как се пише „история“ по еврейски!

Как се пише история „по еврейски“? Няма да обяснявам, ще цитирам от един доклад на евреин- историк. Докладът носи заглавие: „История на Евреите в България – нов поглед върху изследванията базирани на еврейски, османски и други източници“ автор е д-р Цви Керен от Израел, а преводът е от друг евреин от Болгария д-р Ангел Чорапчиев. Педставям извадка от този доклад:

„…В търсене на материали за книгата ми, посветена на еврейството в Русчук, посетих още веднъж централният архив на „Алианс“ в Париж. Там се натъкнах за първи път на редица документи, свидетелствуващи за множество случаи за преследване на евреи по време на Руско-Турската война както от страна на казаци от руската армия, така и от страна на местното българско население. Между тези документисе открояват два случая с многобройни жертви на убийство, изнасилване и пргонване от дома. Това са погромите над еврейското население в Казанлък и в Стара Загора. Тук не е мястотто да навлизаме в подробности относно тези два инцидента, бих искал само до отбележа, че на мен не ми беше известно абсолютно нищо за тях. Опитите ми да науча нещо повече за тези погроми от колегите ми историци в Израел, България и дори в Европа не доведоха до нищо – никой от тях не можеше да даде каквато и да е информация. Нещо повече; в научната литература на иврит и на други езици, посветени на войната от 1877-1878 година,включително еврейската преса от този период, почти не се споменава за тези трагични събития, или ако се споменава, то е мимоходом и без да се дават подробности. Този факт ме подтикна да задълбоча търсенето си относно споменатите инциденти и да направя специално проучване в редица архиви, проучване, което представих преди известно време пред конференция в Анкара, посветена на Руско-Турската война. Това мое изследване се базира на различни документи, спомени и данни от пресата от тази епоха. Затова, в заключение, бих искал да се върна и да подчертая значението и важността на използването на непубликуваните извори.“

РАЗБРАХТЕ ЛИ? – ТОЗИ „ИСТОРИК“ ГОВОРИ ЗА СТАРАЗАГОРСКИТЕ КЛАНЕТА! САМО, ЧЕ СЕГА, СПОРЕД ЕВРЕИТЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ НЕ СА БОЛГАРИТЕ, А… ЕВРЕИТЕ! И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ НЯМАЛО НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ ЗАТОВА???!!! Е, ЩОМ Е ТАКА ЩЕ СИ ПИШЕМ ТОВА, КОЕТО НИ ОТТЪРВА – ТАКА ЕВРЕИТЕ ПИШАТ ИСТОРИЯ!

КАКВА ИЗВРАТЕНОСТ! „НАУКА“ БИЛО ТОВА – „ЕВРЕЙСКА НАУКА“!

Ето такива са и учебниците, които сме се оставили да пишат за нашите деца!

Тук само ще припомня за „ПЪТЕВОДИТЕЛЯТ“ , който издадоха през 2012 г. под заглавие: A Guide to Jewish Bulgaria, което ще рече „Пътуване къв еврейска Болгария“! – нагли еврейски териториални претенции!

И „ни вопъл, ни стон“ болгарски! Чудовищно!!!

Те се определят като по-раншни заселници на Балканите! А нашите деди дошли и ги изгонили от тези земи! И сега те заляха страната като „туристи“, който се връщат да посетят земята, която е била на „техните деди“, а ние „варварите“, виждате ли сме ги изгонили! И нито една дума на протест от страна на болгарите! Чудовищно нехайство ли, НЕ! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! СПРЯМО НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ! ЗАЩОТО ТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА И СЪЗДАВАТ, УСИЛЕНО ПРИ ТОВА (и то със съдействието на управляващите!) ЕВРЕЙСКИ СЕЛИЩА В ЗЕМЯТА НА „ТЕХНИТЕ ДЕДИ“! ПИСАХМЕ И ОТДЕЛНА СТАТИЯ ЗА ТОВА – (ВЖ. „„ПЪТЕВОДИТЕЛЯТ“ и ПРЕДАТЕЛСТВОТО“) НИКОЙ НЕ РЕАГИРА НА ТАЗИ СТАТИЯ! АЗ НЕ ГОВОРЯ ЗА ОФИЦИАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ! То няма български такива – всички са завлядяни от тайната еврейска конспирация! АЗ ГОВОРЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БОЛГАРИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ПРОДАВАМЕ ЗЕМЯТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕВРЕИ, КОИТО СЕ „ВРЪЩАТ В ЗЕМИТЕ НА ДЕДИТЕ СИ“! ВСИЧКИ, КОИТО КУПУВАТ ЗЕМИ СА ЕВРЕИ, КАКТО И ДА СЕ КРИЯТ!

А ТИ В КОИ ЗЕМИ ЩЕ ОТИДЕШ, БЕЗУМЕН БОЛГАРИНО?!

АЗ НЕМЕЯ ПРЕД ТВОЕТО БЕЗУМИЕ, БОЛГАРИНО!

БИЛИ ЛИ СМЕ ПОД ТУРСКО РОБСТВО?

НИКОГА! ШОК! Зная, братя мили, какво ви е в душите! Зная! Но много поколения вече живеем в заблуда! ДА! БИЛИ СМЕ ПОД РОБСТВО И ТО НАЙ-ЖЕСТОКОТО ВЪЗМОЖНО – АГАРЯНСКО, САТАНИНСКО, ЕВРЕЙСКО! ОТНАЧАЛО НАШИТЕ ДЕДИ СА ГО НАРИЧАЛИ АГАРЯНСКО! ТЕ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ ТОВА Е ЕВРЕЙСКО РОБСТВО, ЗАЩОТО АГАРЯНИТЕ СА ЕВРЕИ! За да скрият това, еврейските „учени“, техните измамници, приравняват смисълът на думите „турчин“ и „агарянин“. Само, че турчин идва от теурк (тьйорк), а така ние сме се наричали навсякъде по света! А агарянин очевидно идва от името на слугинята на Аврам – Агарта! ( Друг е въпросът, че и това е лъжа.) И до сега ни заблуждават, че агарянин и турчин е едно и също! Но това е гнусна еврейска лъжа! Някъде из болгарските източници го има описано това! Преди години ми попадна едно такова изследване. Вероятно и сега може да се намери, въпреки строгият еврейски контрол над историческите източници. Болгарите-историци го дължат това на нашия народ! Чета и речника с думите, които е употребявал Апостола на Свободата. И там безсрамно е казано, че видите ли, Апостола е употребявал и турчин, и агарянин и произволно правят извода, че следователно той не правел разлика между тях! А това не е вярно! Апостолът казва ясно, че в бъдещата свободна държава ще живеят заедно и болгари и турци и…., но нищо не казва за агаряните! Той знае кой са! Това става ясно от отношенията му с Любен Каравелов, но спираме до тук. Това – отделно.

Капитан Димитър Списаревски

Само се замислете: вземат се деца за сатанинския ритуал – пиене на човешка кръв. Това е за момченцата, а жените ни са отвличани в робство. За какво робство става дума? – Те са отвеждани в робство, за да раждат принудително деца на дявола! Кой се занимава с тази отвратителна търговия? – евреите! Това са извесни неща, БОЛГАРСКИ ИСТОРИКО! ЗАЩО МЪЛЧИШ? СТРАХЛИВА ДУШИЦЕ! Как нашите деди ставаха хайдути, за да запазят не живота си, а достойнството си, защото са преценили, че то има по-голяма стойност! Как Капитан Димитър Списаревски стана първата в света турпила, за да защитава своя народ! И хиляди такива достойни синове на Майка Болгария си отдадоха живота за Нея, а ти какво пазиш? – дребната си душица!

Ще разглеждаме падането на Болгария под робство отделно, но сега само ще попитаме: А кои бяха тези, които отвориха портата на крепостта -Търново? – евреите! Кои извършваха кланетата в града? – евреите! (ВИЖТЕ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ, А НЕ ПОВТАРЯЙТЕ КАТО НЕВМЕНЯЕМИ ЕВРЕЙСКИТЕ МАНТРИ, КОИТО НИ ВНУШАВАТ ЧРЕЗ ИСТОРИЧЕСКИТЕ КНИГИ И УЧЕБНИЦИТЕ В УЧИЛИЩЕ, КОИТО ТЕ НИ ПИШАТ!) Кои отвеждаха жените ни в робство? – евреите! (търговията с роби е била винаги еврейска) А известно ли е в някакъв исторически източник султан Баязид да е влизал в Търново? – няма! И за това заплаща с отмъщение, което само сатанисти могат да измислят. Войската, която евреина цар Иван Шишман предателски извежда от Търново, (и за това мълчиш, болгарино-историк!) се присъединява към войската на султан Баязид, за да участвува в битката с монголските орди на Тимур и се бият храбро и загиват там – те вече нямат Родина! 40 години след падането на Болгария под сатанинско робство, Турция е напълно отслабена от междуособици, предизвикани от техните господари-евреи. В своето окаяно положение, болгарите отиват да им помагат! Защо не тръгват да се освобождават, а тръгват да им помагат?! Защо? – защото са техни братя! (Не гледайте сегашна Турция, това не е Турция, а параван за еврейското господство над тези стратегически земи.) И когато Учителят говори как можем да се справим със сегашното еврейско господство, Той казва: „Нещата много лесно ще се оправят, но Турция не е готова!“ И тайно им изпраща книги с Негови беседи! И на всичкото отгоре казват: Болгарите паднаха под турска власт. А че сам султанатът е под еврейско робство, за това се мълчи! И до сега е така. Няма да се отклонявам повече. Темата е голяма. Тепърва ще я говорим. Човечеството няма представа в какъв свят живее, защото се поддава на отлично разработеният сценарий на еврейските лъжи – аз го наричам „плейбек“, което означава измамата е отзад (следователно невидима!)! „Плейбек“, защото само в музиката измамата може да се види! Навсякъде другаде е скрита. Но за това по-късно. И точно, за да може лесно да минава „плейбека“, евреите обръщат човешкото съзнание за възприема само външната страна на нещата!

И тук, най-после, трябва да проговорим за нещо отдавна забравено от нашата история!

Ние, болгарите сме единственият народ в света, който се състои от две части – едната е свързана със сърдцето – европейците, а другата е свързана с ума – азиатците! Ето затова сме братя! Но това е дълга тема. Сега само ще приложим една принципна схема, върху която е изградена историята ни. От нея се вижда как се формира КАВКАЗКАТА РАСА! Вижда се, че сме Божи народ, стига да може да се чете самата схема. ВЕЛИК НАРОД, а сега паднал и хленчещ! „Събуди се, събуди се! Облечи се в дрехите си на великолепието си“! Казано е в Писанието ( ИСАЯ. 52;1) . Това за тебе се отнася, Болгарино! И още ще ти кажа, болгарино: „И след това видях, и ето на небето се отвори храмът на скинията на свидетелството.“ (О.И. 15;5) Това се случва в ТВОЯТА ЗЕМЯ, В НАШАТА ЗЕМЯ, БОЛГАРИНО! БОЖИЯТА ЗЕМЯ, ДАДЕНА НА БЯЛОТО БРАТСТВО ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА, казва Учителят, А ТОВА ОЗНАЧАВА НА БОЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПРОВОДНИЦИТЕ НА БЯЛОТО БРАТСТВО НА ЗЕМЯТА! И следователно никога не е имало никакви евреи по тези земи, защото те са деца на дявола! Има само пришълци, а не поселници! Това са съвършено различни неща! Едните са гости (емигранти се наричат сега), а другите са собственици на тази земя! Тя им и МАЙКА!

Изходът от Египет е Болгарски! Това е казано от Учителя! А Египет, Етиопия и Болгарите сме един народ! А Божествената форма, чрез която се развива болгарският род преди „Изхода“ е по-различна.

Формирането на „рибният мехур“ (vesica piscis ) е основната Божествена форма, по която се извършва обмен между двата вида Божествена енергия – условно наричани – електрическа, свързана с ума и магнетична, свързана със сърдцето, с чувствата. И точно това, че ние, болгарите сме два вида, свързани точно с тези енергии е най-мощното доказателство, че ние сме Божият народ, че Бог чрез нас твори и затова се казва, че сме записани на Дланта МУ! Обмяната на тези енергии става точно в „рибният мехур“. В разглежданият случай това е Мала Азия. И точно затова евреите буквално разсипват от много векове този район и народите, които живеят там. Така се спъва развитието на човешката раса, като се препятствува обмена на енергия между двата човека (болгарски), защото човека е ум и сърдце, но и човечеството е също ум и сърдце! Така пък се формира човешката раса!

Забележете, че наскоро три държави от Азия поискаха да се признае, че са болгари и държавите им да се наричат болгарски и веднага се намери повод да се започнат войни и съсипия на този район!

Народите не знаят това, но евреите отлично знаят силата на тези земи и затова ги държат здраво в ръцете си.

Точно силите на обмена обясняват защо в древната история има периодическо размесване на това население с населението от Азия и Европа. Затова в древността и центърът на Болгарската държава е бил в тези земи. Сега сме забравили това. А силите на обмена са мощни. Ще дадем пример: Обменът на енергиите между Земята и Луната става по тази Божествена форма. Точно този обмен предизвиква приливите и отливите. Точно този обмен оказва влияние върху женската полова система и пр. Това са неща, които ще разглеждаме отделно, тук споменаваме това само, за да обосновем защо наричаме турците наши братя. Да те са от другият кръг, различен от нашия, но двата кръга образуват „рибен мехур“ и точно чрез обмена на енергията между европейските и азиатските болгари, чрез „рибният мехур“- Мала Азия се формира Кавказката раса! Всичко останало са политически глупави приказки. Следователно Кавказката раса сме ние, болгарите! И понеже всички са единодушни, че бъдещето е на Кавказката раса, то от тук пък е ясно, че болгарите сме определени за семка на новата раса, че тази Нова раса от нас и чрез нас ще израстне. Това ясно е заявено от Учителят. Какви други доказателства можеш да искаш, болгарино! Стягай си „цървулите“! Работа ни чака! Ние сме единственият народ в света, който знае каква е Божията Воля спрямо нас! И отговорността ни е ОГРОМНА!

Водата помни! Това е кристалът, който тя образува при думата Болгария! Уникална форма! Тези две отделни части са необоримо доказателство, че ние, болгарите се състоим от два рода, които са УМ И СЪРДЦЕ! И това е доказателство, че ние сме Божият народ! Това водата го казва, защото тя формира своите форми от памтивека!

Само да вметна още нещо: Самият факт, че няма друг народ, който да се състои от две части е необоримо доказателство, че те са творение на евреите! Няма как божествен народ да е само от една част! ПРОСТО НЯМА КАК! ЗАЩОТО ЧОВЕКА, СЪЗДАДЕН ОТ БОГА Е „ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ“, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ, ЧЕ СЕ СЪСТОИ ОТ СЪРДЦЕ И УМ! ТЕ ИМЕННО СЪСТАВЛЯВАТ ДВАТА ЧЕЛОВЕКА В ЕДНО! И АКО НЯКОЙ НЯМА ЕДНОТО, НЯМА КАК ДА ИМА И ДРУГОТО. ТОЧНО ЗАТОВА НИЕ КАЗВАМЕ, ЧЕ ЕВРЕИТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ! ТЕ КОМБИНАТ ФАКТИТЕ! ТАЗИ Е И ПРИЧИНАТА ПОРАДИ, КОЯТО ДРУГИТЕ НАРОДИ СА В КОАЛИЦИЯ С ЕВРЕИТЕ СРЕЩУ БОЛГАРИТЕ.

НЕ ИМ СЕ СЪРДЕТЕ! ТЕ СА ДРУГ ВИД ЯНИЧАРИ!

СЛЕДИТЕ ОСТАВАТ

Все по-често се питам: Колко болгари се замислят, че тези ужаси от времето на агарянското, сатанинско, еврейско робство, за които сега четем, в предни цели 5 (пет) живота сме ги преживявали реално в тогавашни свои животи? Че това не се отнася за наши деди, защото това сме били ние самите! И то не само веднъж, а цели 5 (пет) пъти! Потършувайте в душите си и ще видите, че съм прав.

Турско робство по нашите земи не е имало и няма как теоретически да има! Защото с т.н. „турци“ сме братя! Това са онези, които в VI век идват на помощ на европейските им братя и спасяват тези земи от евреите, в онези драматични времена! Това е т.н. сега, измислено от евреите, „Велико преселение на народите“! Ще говорим за това подробно. А Турците и като народ и като държава, ние сме ги създали с определени геостратегически цели, тогава! Вижте още нещо: та те даже име нямат! Турци идва от теурки (тьйорки ще го кажат родопчани!), а така са се наричали нашите деди навсякъде по света, защото това просто означава Божествен народ! Сега и те и ние сме се загубили, защото сме поробени от евреите.

На сегашните жени, които предават своя народ без даже да се замислят и лягат с евреите, за да ги разплождат, ще кажа: И представа си нямате, че в предишни животи (пет), в онова далечно минало сте били насилвани от тези същите, с които сега лягате в кревата да ги разплождате! И представа си нямате, че сте едни от тези показани по-долу, отвличани в робство – за разплод, защото те не са турци, а тайни евреи (наричат ги „дьонмета“) и не могат да се размножават. Това, което ви разказваме е истина, защото знаем закона! А вие какво знаете? ПРЕДАТЕЛКИ! Всяко деяние си има цена! И представа си нямате каква е цената, която вие ще платите! Да предадеш народа си това е бунт срещу Бога. Казано е: „Колкото по-високо хвърчиш толкова от по-високо ще паднеш.“

ЕВРЕЙСКИТЕ ЛЪЖИ ПРОДЪЛЖАВАТ

ДЕЦАТА ЗА „КРЪВЕН ДАНЪК“ СА ВЗЕМАНИ, ЗА ДА ИМ ПИЯТ КРЪВТА В САТАНИНСКИТЕ ЕВРЕЙСКИ РИТУАЛИ, ИЗМАМНИЦИ! ПОД 5% СА ТЕЗИ, КОИТО ПОПАДАТ ВЪВ ВОЙСКАТА И ТО СЛЕД КАТО ИМ ИЗВАДЯТ ДУШАТА И СЛЕД ТОВА ГИ ИЗПРАЩАТ ДА БЕЗЧИНСТВАТ СРЕД СВОЯ СИ НАРОД. ТОЗИ КОЙТО УДАВЯ В КРЪВ РОДОПИТЕ И НАЛАГА МЮСЮЛМАНСТВОТО ТАМ Е ЕНИЧАРИН – КАРАИБРАХИМ(четете романа на Антон Дончев „Време разделно“) ХВЪРЛЯ БАЩА СИ И БРАТ СИ В ПРОПАСТТА, ЗА ДА ГЛЕДА КАК ЩЕ УМРАТ, ЗАЩОТО НЕ СА ОТ „ПРАВАТА ВЯРА“, А ХРИСТИЯНИ! ЧАКА СЕСТРА МУ ДА РОДИ, ЗА ДА ДАДЕ ДЕТЕТО Ѝ ЗА ЕНИЧАРИН! ТОВА ЛИ ВИ Е „УНИКАЛНИЯТ ШАНС“ ИЗРОДИ? Затова СЕМ (СЪВЕТ ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ) иска да забрани филма по този роман и с това доказа, че са ИЗРОДИ, ИЗЧАДИЯ НА ДЯВОЛА! ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

Отнемането на момченца от болгарските семейства за т.н. „кръвен данък“ е за да използват тези деца за пиене на кръвта им в еврейските сатанински ритуали! А вижте по-горе какво пишат в съвременните учебници по История на децата ни, за да прикрият истината за престъпленията си!

КОИ СА ТЕЗИ, КОИТО ПИШАТ УЧЕБНИЦИТЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА?ТАЙНИ ЕВРЕИ, НИКАКВА СЪМНЕНИЕ В ТОВА! А ТОВА Т.Н. МИНИСТЕРСТВО НА „ОБРАЗУВАНИЕТО“ ОТ КОГО СЕ РЪКОВОДИ?ОТ ТАЙНИ ЕВРЕИ!

НЕ МОЖЕ ОБРАЗУВАНИЕТО ДА СЕ ПРЕДОСТАВИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ въобще! ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА ЕВРЕЙСКИ КРЕАТУРИ!

НА ВСИЧКИ НПО-та, които са също еврейски креатури, ще кажем същото: ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ ОТ ДУШИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА!

ОБРАЗУВАНИЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИНСТВЕНО НАРОДНО ДЕЛО! САМО НАРОДЪТ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ ПРАВИЛНОТО ВЪЗПИТАНИЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА, ЗАЩОТО САМО ТОЙ ЕДИНСТВЕН Е ЗАГРИЖЕН ЗА БЪДЕЩЕТО И УСПЕХА НА СВОИТЕ СИ ДЕЦА! ЧРЕЗ ТЯХ ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА НИ!

На болгарите историци и педагози ще кажем:

Не се вайкайте, а започвайте да пишете учебници за нашите деца.

Оставили сме образуванието на децата ни в ръцете на най-отявлените, на най-жестоките към човешкият род – НА ЕВРЕИТЕ, децата на дявола – да бъркат с мръстните си пръсти в крехките детски души!

Докога бе, брате болгарино, ще стоиш, ще се вайкаш и няма да вземаш съдбините си в собствените си ръце!

ДОКОГА?

ПП: СТРАХЛИВЕЦЪТ

Снощи си завърших статията и я оставих да „пренущува“. Сутринта се събудих с един неканен далечен и разтърсващ спомен. Ще го споделя, защото той е пряко свързан и пълна противоположност на това, което е капитан Димитър Списаревски, за когото мисля тези дни, а е поучителен и за времето, в което живеем. Ще го разкажа накратко:

Бях в началните курсове на студенството си. Пътувам в трамвая, седнал на предната седалка. Качи се възрастен човек и аз станах и застанах прав до него. Така той започна да ми разказва за времето когато бил авиатор в „орляка“ от пилоти, които са охранявали небето над София по време на войната и как бил заедно с капитан Димитър Списаревски. Той ми каза: „Аз съм единственият пилот оцелял от отряда, в който бяхме заедно със Списаревски. Тях – каза той – ги избиха един по един, но те се биеха, а аз бягах. Като се насочи към мене самолет и аз бягам.“ С него се качи и една жена, която го придружаваше – навярно жена му. Погледнах я. Тя го гледаше със съжаление и може би дълбоко в очите ѝ се четеше и омраза. По очите ѝ разбрах, че тази си „изповед“ той говори непрекъснато. Аз не го познавам, защо му трябва да ми разказва това? Съвестта го бореше, но той не и даваше да се прояви.

В своите си очи, той беше хитър, а другите глупаци – затова ги избили. Говореше разпалено. Сякаш е голям герой. Аз за нищо не бях го попитал. Той сам започна да ми разказва. Мисля си: в авиацията бойните самолети летят по двойки, като задният пази опашката на атакуващият. Представяте ли си, да имаш такъв в екипажа си – ти разчиташ да ти пазят гърба, а той офейкал! На следващата спирка слязоха. Жената вървеше след него, сякаш искаше да каже на хората от трамвая, че тя не е с него. Той говореше високо, хората от трамвая го слушаха. Една жена се опита да го репликира, но бързо млъкна и всички, които слушаха мълчаха. В трамвая беше настанала тишина.Това същество умираше всеки ден! Но то не осъзнаваше това!

Сигурно изплува в съзнанието ми този далечен спомен, защото тези дни си мисля за капитан Димитър Списаревски. За неговото родолюбие и за тези, които избягаха от Родината без да им мигне окото. Разбират ли те, че и те като горният Страхливец не осъзнават, че всеки ден умират!

Хвала на тази болгарка, която е родила Капитан Списаревски!

СПОЛАЙ ТИ, БОЛГАРКО!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44