общество

КОЙ УПРАВЛЯВА СВЕТА?


„СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ“ И ДИКТАТОРИТЕ-ДЖУДЖЕТА.


Светът навлезе в последната фаза на изпълнението на еврейския план за завладяване на света. Това се прикрива зад фразата „нов световен ред“. С други думи светът, според тях, започва ново начало и това било „рестарт“! Зад този рестарт казват, че стоят Клаус Шваб, основател и президент на Световния икономически форум, който редовно се провежда в Давос, а другият играч бил Кристалина Георгиева, изпълнителен директор на МВФ. Тя била убедена, че Големият рестарт щял да започне 2021 година. Защо пък точно тогава? Колко хора знаят, че точно в тази година, но преди Христа, Мардук, т.е. дяволът, завладява Нашата столица Бабил (Вавилон, я наричат евреите) и човечеството навлиза в зодия „Овен“, който е знака на дявола. Аз говоря за истинския зодиак. Времето на великата Шумерска цивилизация на болгарите завършва и „Телеца“ се оттегля от историческата сцена доброволно. Това са фактите. Вижте, че в това време вече могъщият преди това „Телец“ (Бик) е изобразяван полегнал на земята (има такива рисунки от онова време). Първото, действие, което предприема Мардук е да унищожи Шумерската цивилизация с една световна война. Ще я разгледаме подробно отделно, защото тя е пряко свързана с нашата история. В света настава терор на дявола.

Сега, съгласно правилата на зодиака, след като даден зодиакален знак привърши, трябва господствалия представител да „сдаде властта“ на следващия. С други думи, с навлизане в зодия „Риби“ трябва човечеството на започне нов цикъл на развитие, по нови принципи и дяволът да се оттегли доброволно. И още едно уточнение: В края на всеки знак, на земята идва Божи пратеник, който трябва да въведе човечеството в новите принципи, съгласно новите енергии, които Бог е определил за земята. Така с навлизане в зодия “Риби“, за такъв Божи пратеник Бог е определил своя Син Исус Христос! Винаги Божият пратеник идва малко по-рано от настъпването на новият зодиакален знак и Исус не прави изключение, Той идва на Земята около век преди началото на зодия “Риби“. Исус има тежката задача да събуди човешкото съзнание за нов живот и почти успява, но вредата върху човечеството е огромна от управлението на дявола и хората бързо заспиват наново. А какво прави дяволът, когато идва времето той „да сдаде властта“ чрез своите деца – евреите, както сега се наричат? Той няма никакво намерение да отстъпва властта и спомнете си думите на еврейския първосвещенник Каяфа, че е по-добре един да умре вместо те да загинат. С това се решава съдбата на Исус. Човечеството е спасено от Исус, но за една вечер отново заспива неговото съзнание и дяволът- фанариотите, т.е. евреите, клонингите отново успяват да го манипулират. Спомнете си съдът на Пилат Понтийски, той прави опит да спаси Исус, като предлага на народа да помилва този, когото те изберат между Исус и престъпника Варава. И народа, подтикнат от фанариотите избира Варава! Колко страдание ни струва този фатален избор. (То е като сегашните избори, същото е) „Децата на дявола“ се възползват от ситуацията и … Варава става духовен водач на човечеството! Ще попитате как така? Интересно е, че е много просто да се сетиш, че това е станало. Вижте: има закон, изключително важен за нас хората, който трябва не просто да се знае, а да се осъзнае дълбоко в нашето съзнание. Той гласи: Бог мисли за нас, толкова колкото ние мислим за Него! Всичко оставало са лъжи на църквата! Ние изоставяме, предаваме на смърт Божият пратеник и си избираме престъпника. Ами тогава той ще ни управлява! Кой може да оспори това? Цели 20 и кусур века! (И с изборите е така! ) Кой си дава сметка за това и кой е посмял да говори за това?! 21 века! Именно защото Варава е духовния водач на човечеството се създава тази църква. Тя е такава, защото от клонингите е създадена. Учителят казва: „Исус не е християнин!“ Какво означава това? И когато Учителят говори за това, Той казва: „От Учението на Исус е останало само името!“ и още: „Такъв бог, какъвто проповядва църквата НЯМА!“ ТАКЪВ БОГ, КАЗВА УЧИТЕЛЯТ, НЯМА! И когато Той говори за Бога, винаги уточнява, че Той говори за Бога, Който е създал света, а не за бога на църквата.
И така, след като човечеството навлиза в зодия „Риби“ вече дяволът е узурпатор. Той е убил Божия пратеник и отново заграбва властта над човечеството. Това продължава и до сега! Това е истината за властта на дявола. По Божия закон сега трябва да властва Учението на Учителя, защото Той е Божият пратеник за новия зодиакален знак – „Водолей“, в който навлезе човечеството! До кога дяволът, чрез своите деца евреите ще продължи да властва над човечеството? От самото човечество зависи. Трябва да е ясно: Учителят казва: „Бог няма да дойде при вас, вие трябва да отидете при него!“

Тези събития са отдавна забравени от човечеството, но децата на дяволът ги знаят, защото те си знаят престъпленията. Ето защо тази Кристина Георгиева толкова упорито твърди, че новият „рестарт“ трябва да започне през 2021 година.
Но тук има и нещо изключително любопитно. Точно в същото време и Б.Б. иска „рестарт“ в Болгария! И той говори за нова конституция! Това джудже-диктатор се вижда в огледалото наравно с световните диктатори! Това е болестта на дребните диктатори! И това е сигурно доказателство, че той пък е заболял от тази параноя. Но и още нещо е очевидно: Той, джуджето, работи за изпълнение на световния план на евреите за световно господство! Следователно той е част от тях, техен представител, лакей, в Болгария и затова той вмъква Болгария в този зловещ план! Като прибавим и тава, че чрез него евреите строят еврейски селища в страната, изпълняват и другия си план за заграбване на болгарските земи, върху които да си създадат нова Балканска Юдея! Тогава кажете ми по-голямо предателство дали е възможно да съществува?
Но да се върнем на сценария за „нов световен ред“: „Династията Уиндзор и ООН са главни изпълнителни ко-продуценти. Основните спонсори включват Бритиш Петролиъм, Мастъркард и Майкрософт. От самосебе си е ясно на всеки, който знае колко комплексно се взимат геополитическите и геоикономическите решения, че тези двама актьори (Клаус Шваб и Кристина Георгиева) просто четат сценарий. Наречете авторите „глобалистки елит“. Стремежът да се създаде желязна концентрация на власт и геоикономически диктат беше представен за първи път – под измамното прикритие на „устойчиво развитие“ – още през 2015, в ООН. Истинските намерения, скрити в този план на „световния елит“, трябваше да се обвият в „луксозно хартия“! Затова беше предприета мащабна, съгласувана и закодирана пропагандна кампания! В ход беше пусната нова световна биологично-психологична война – Третата световна война, която е планирана от векове, когата е разработен планът за налагане на човечеството на еврейско световно господство!

„ Карантинната истерия на цялата планета, която издигна Ковид-19 до размерите на постмодерна чума, беше последователно развенчана, в различни статии, от високоуважаван източник от Кеймбридж. На практика контролираното разрушаване на цели отрасли от глобалната икономика позволи на корпоративния и лешояден капитализъм, по цял свят, да заграби нечувани печалби от унищожението на колабирали бизнеси.“

Каква е идеята на този бърз „рестарт“? Това всъщност е бърз преход към „новия световен ред“, обвит в ново понятие, та докато народите разбират смисъла на новата реторика да се окажат оковани в робските окови на евреите и с това да се сложи началото на еврейското световно господство. Това е идеята, а дали ще се осъществи, това е съвсем отделен въпрос. В една публикация четох следното:
Накрая излиза, че е приложим единствено всеобщ План А, за да накара тези системи да си взаимодействат незабележимо – Великият рестарт, бърз преход към Новия Свтовен Ред, който винаги примамливо се е мержелеел, но никога не е бил прилаган. Няма план Б. И всичко това протече с широкоразпространен прием от публиката – удивителен процес на доброволен сервитуд.“ Сякаш то вече се е случило. Не битката тепърва предстои. За да успее еврейският план трябва да е успешна Третата световна война за тях. Но такова нещо съвсем не може да се каже. А една война, когато не се спечели, тя задължително се губи!
Когато чета горните констатации от цитата, аз се усмихвам, независимо от смразяващата безнадеждност, която лъха от тях. Очевидно, че такава е целта. Евреите действуват арогантно, искайки да вселят в човечеството животински страх и преклонение пред тяхната сила. Те точно така и са си го казали в ционските си протоколи. Ще ги цитираме: „…За нас е нужно, щото още от първия момент на ПРЕВРАТА зашеметените и потиснати от гняв и недоумение народи да почувстват, че сме толкова силни, неуязвими и изпълнени с духовна мощ, че в никакъв случай няма да се церемоним, че не само няма да обръщаме внимание на техните мнения и желания, но ще сме готови и способни във всеки момент и на всяко място, с подавляваща сила и строгост да задушим всички прояви на недоволство; че ние, които с един замах установихме всичко, каквото ни е било нужно, в никакъв случай няма да делим с тях НАШАТА власт… Тогава те от страх ще си затворят очите и смирено ще чакат развитието на събитията.

Интересно е, че клонингите когато говорят за своето възцаряване ГОВОРЯТ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ. Същото говори и Б.Б.! А това означава, че това джудже-диктатор е просто изпълнител на циониския план в Болгария! И като се прибави и това, че чрез него се осъществява планът на евреите за завладяване на болгарските земи и строежа на еврейски селища в страната, то по-голямо предателство не виждам какво може да бъде.
Само че нещата съвсем не стоят така. Всяко нещо, което се случва има две сили, които го обуславят! Едната е външната, видимата и другата е вътрешната, невидимата и който не държи сметка за това означава, че е меко казано наивен, защото точно невимата сила е проявлението на Бога. А външната сила представлява манипулацията на дявола – евреите. Манипулацията е основната сила на дявола. Тя се формулира така: „Всичко каквото искам да ти направя, ти сам ще си го направиш и ще си платиш на всичкото отгоре!“ Ако го сравним с покера, например, това се нарича бламиране. Но когато нямаш силни карти както и да бламираш, не ще спечелиш, още повече, че в случая Бог знае картите на дявола. Когато говори за дявола и неговите деца-евреите/клонингите, Учителят казва: „Те са много умни“, а после се усмихва и казва: „Е, не чак толкова. Те са много хлъзгави, но вече сме ги вързали!“ А Учителят знае какво говори.

Има още нещо важно: Всяка система, каквато и да е тя, се подчинява на всеобщ езотеричен, което ще рече, Божествен закон, а именно:„ Всяко нещо се връща там от където е произлязло“. Ние не откриваме Америка. Този закон е припомнен на човеците от Исус, а в ново време е препотвърден и от Учителя! А сега да изясним случващото се. На времето, когато дяволът Мардук идва на власт, той започва война именно за суровините, като очевидната цел е да заграби цялата икономика на онова време. Суровината тогава е съсредоточена в нефтените езера в Мала Азия – нефта е бил на повъхността и е съставлявал цели езера. За да унищожи противника си, дяволът запалва тези нефтени езера. Възникват невиждани пожари! Изгарят несметни количества нефт. Образувалия се отровен облак унищожава хората. Малкото, които оцеляват напускат завинаги този район. Загива цъфтящата цивилизация на Шумерите заради алчността на дявола. Сега се разиграва също сценарии за световно господство и присвояване на несметни богатства. И сега се започна световна война – точно според циониския план! Коя е тази война? – Ковид-19! Очевидно е пълното съответствие! Тогава човечеството от Мала Азия загива. Загива от биологична война – от отровните газове на пушека. И сегашната война е биологична – КОВИД-19! А това означава само едно: системата на дявола се е върнала в изходното си положение, а това означава, че неминуемо загива! Това сега се случва. И колкото са по-настоятелни в налагането на своя „нов световен ред“ толкова по-бързо ще загинат! В моя роден край има една такава приказка: “„Волът рие пръстта, тя на гърба му пада!

ИЛЮЗИИТЕ НА ДЯВОЛА И ХИПНОЗАТА НА ЧОВЕЦИТЕ

Забелязвате ли? Светът се управлява от цикловото управление на Бога! Времето на дявола изтече! А ние сами си причиняваме страданията, защото от нас зависи кога ще се освободим от робството на евреите – „децата на дявола“-клонингите. Евреите, те са откраднали името на нашите деди, които наистина са се наричали евреи. Думата „евреи“ се състои от корена „ев-“, което означава истински, висш, духовен, а това пък със сигурност доказва, че децата на дявола – клонингите не може да се наричат евреи! От „ев-“ произлиза всичко, казва Учителят! В първоначалния си вид „ев-“ е „еу-“, от където пък идва думата „еуди“ или „юди“, „юдеи“! И това ни име са откраднали! В Египет „еудите“ се наричат иахуди или яхуди и с това име напускат Египет! „Изход“ е на нашите болгари. Учителят казва: „Ние (Бялото БРатство) изведохме умните хора от Египет и той западна“, оставен в ръцете на клонингите. И да доизясним: в думата „иахуди“ – „д“-то е съответното на „р“-то от евРей и идва от болгарската дума „делям“, т.е. правя и до сега в народния ни език е запазена тази дума. От там е и името Делчо, но това ще го оставим за по-късно. А „р“-то означава прилагане на духовното от „ев-“ на земята, а „д“-то е баланс между духовното и силите на земята, т.е също като „р“-то. Така е формирано името ни от гледна точка на това, че задачата ни е да стопанисваме земята, с ясното съзнание, че тя е от Бога дадена на човеците, което ще рече на болгарите. Същото е и при „еуда“, защото там пък „д“-то е баланс между духовното и материалното.
Тогава как са се казвали тези, които сега се наричат евреи? – никак! Те са били винаги в конспирация! А щом са в конспирация, те не могат да имат име! Иначе каква конспирация ще е това. И сега е така – в Болгария те се наричат болгари, в Русия се наричат руснаци и т.н.

И сега са в конспирация, но сега сме ги допуснали тайно да заграбят държавата ни! Това е сегашната реалност ! Нашите деди са ги наричали езичници, защото не са в Бога и не могат да бъдат в Него! Тогава това се е знаяло. Сега сме го забравили! И още, наричали са ги също грипи. Затова пък сега с наша помощ, с познанието на нашите учени произвеждат вируси! Злото не може да твори! Казва го Учителят! Вирусите ги създават човеци, които слугуват при дявола. То е същото както нашите жени ги размножават, защото те не могат да се размножават, защото са ялови. Ялови са и в науката, но с илюзията на парите са хипнотизирали хората да им слугуват. Парите са сила, но са силата на илюзията. Когато човечеството се оттърве от илюзията на дявола ще види, че се страхува от нищото. То е като надуваемите детски играчки – надуваш и играчката нараства докато рече „пук“ и …изведнъж виждаш, че в ръцете си нямаш нищо. Това ни го казва Учителят. Затова той казва: „Вие живеете в света на сенките.“, т.е. на илюзиите. И ни го обяснява така: Нарисували са ви една линия и са ви казали, че не можете да я прескочите и вие и не правите опит да я прекрачите. Всичкият напредък в света се дължи на човеците, а не на клонингите, които са лулу. Така ги нарича сам дяволът, когато ги създава. Те са най-ограничените същества на земята, казва Учителя. Те не могат да се развиват. Спираме до тук, за да продължим на друго място. А за парите също отделно. Само да добавя, че от факта, че ни спират с нарисувана линия, означава само едно, че в нашето съзнание ние живеем в двумерното пространство! А човека е поставен да живее в тримерното пространство! Какво падение на човечеството, живеещо в илюзиите на дявола, в неговата хипноза! До кога, приятели?

Клонингите, лъжовно наричащи се евреи, са създадени на земята и са без душа, което означава, че не могат да имат връзка с Бога! Точно затова те не могат и да се размножават самостоятелно! Нашите жени ги размножават! Ние, болгари, сами си създаваме враговете, които ни унищожават! Тези жени, болгарки, които се женят за евреи извършват нечувано престъпление спрямо човешкия род! Те не разбират какво правят. Те деца раждат, но деца нямат ! Техните деца са „деца на дявола“, същества без душа, клонинги, изпълнени с дива омраза към човешкия род, защото са от друг свят – техният свят е животинския свят! Те и затова не могат да се прераждат. Затова пък са премахнали раздела за инкарнацията от Библията – за тях той е безсмислен и освен това непрекъснато им напомня, че те са лулу, несъвършенни същества. Това ги и мотивира да изпитват такава дива омраза към човешкия род. Това Учителят го е изяснил подробно!

Преди няколко дни, разговарям с позната жена, която е от Странджанския край. Питам я за изсичането на горите там. Тя ми казва: „Секат, като че ли след тях няма да има хора, те деца нямат ли?“ Какъв въпрос! Да, нашите жени, които ги раждат нямат деца, но и самите клонинги също нямат деца! Чий са децата тогава? – ничии, на дявола. Те затова са клонинги. Те нямат чувства, защото са без душа, а чувствата точно с душата са свързани, затова по народно му казваме: те са без сърдце. Затова човека е богат по душа, а клонингите и най-богати, са най-бедните несретници. Представяш ли си да не знаеш какво е чувство, да не се радваш, да не плачеш ако щеш.
Всяка събудила се душа е щастлива! Има огромна разлика между човешкия мозък и мозъка на клонингите! Има огромна разлика между начина, механизма на мислене на човеците и на клонингите. Спираме до тук. Ще го изясняваме отделно.

ПОСЛАНИЕ

Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. ПРОСВЕТА НИ Е НУЖНА! Трябва да се заемем с връщането на държавата ни от еврейското управление, в което сме сега! ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ НИ УПРАВЛЯВА!

И никога не забравяйте:КЛОНИНГИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ САМОСТОЯТЕЛНО. НАШИТЕ ЖЕНИ ГИ РАЗМНОЖАВАТ! Те са безжизнена система! Нашите жени им дават живот! Сега те са в паника! Въпросът е обаче: До кога ние сами ще се самоунищожаваме?


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44