пандемия

КОЙ УПРАВЛЯВА „ПАНДЕМИЯТА“ В БОЛГАРИЯ?

Тази картинка не е моя! Така ми се диктува така я направих. Нещо повече, аз нямах такава идея. Моя е само заслугата да извърша материалните действия. Духовният свят взема нещата в свои ръце, не е трудно да се подсети за това човек. АМА АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ! Да ви е според вяра ви. Това което осъзнавам обаче е, че направата на тази картинка някак странно съвпада с новата атака на сатанистите с т.н. бустерна ТРЕТА ИГЛА на т.н. ваксина. А това показва, че от Духовния свят следят събитията, които се случват в страната. Тази картинка е предупреждение, защото казано е: „Бог иска да се спасят всите человеци.“ (€€€€€€) Да се спасят, ако те искат! Изборът е свободен! Затова е казано още: „И който не се намери в книгата на живота, хвърлен биде в езерото огнено.“ Сега това са мисли за разумните хора. Ние трябва само да припомним, че това т.н. ваксиниране в генната наука се нарича ЕВГЕНИРАНЕ, защото води до промяна ДНК на човешките клетки. Това ни предупреждава и френският учен проф. Пиер Карден, за което говорим вече много време.

А ЕТО И ПОСЛАНИЕТО НА БИВШАТА „ЗВЕЗДА“ ОТ НОЩ:
С този вирус трябва да се води решителна борба.
❗️В момента 97% от хоспитализираните с инфекцията пациенти в COVID-зоните на ВМА са неваксинирани.
🍀Надеждата, с която посрещнахме 2021 година се оправда – ваксините на този етап са единственият начин да се защитим от коварното заболяване.
Доказано е, че определен период след имунизацията защитата намалява. ❗️Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла”, да си поставя и „трета”❗️
Не остана човек, който да не се е „сблъскал” с вируса – лично или чрез свои близки и приятели. Всеки ден виждам колегите си в инфекциозната клиника, които се научихме да разпознаваме по силуетите им. Те забравиха какво е да работят без тежкото защитно облекло. Но в очите им все още се чете надежда, че хората ще си върнат вярата в науката и че заедно ще се спечелим тази война!
❗️Примерът на проф. Мутафчийски бе последван от негови колеги, общо 11 медици, които си поставиха допълнителна защита срещу COVID-19.
#ВярвамеВнауката
#АзСеВаксинирах
#ЗаедноМожем

А ето и причината заради, която от Духовният свят ни предупреждават за случващото се. И ето вече на сцената изскача и нов играч – стария началник на ЗАДКУЛИСТНИЯТ, СЕГА, ОПЕРАТИВЕН ЩАБ НА САТАНИСТИТЕ – още един профе-соросоид Мутафчийски. Ама случило се велико събитие – СЛОЖИЛИ МУ БУСТЕРНА, ТРЕТА ИГЛА от туй, което наричат „ваксина“. МНОГО СЪВПАДЕНИЯ СЕ СЪБРАХА, не намирате ли? Тук да кажем само нещо, което се провежда тихомълком: Не са ТОЛКОВА ВАЖНИ проблемите при Мутафчийски и другите профе-соросоидчета, нито при „ваксинирането“ на хората от след родова възраст – най-многото, което може да се случи е да измрат преждевременно, както той ни плаши.

ПРОБЛЕМЪТ Е С ДЕЦАТА, ХОРАТА НА РОДОВА ВЪЗРАСТ. ТАМ Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ – ПРОМЯНАТА НА ТЯХНОТО ДНК! ТЯХ ГИ ИЗПРАЩАМЕ В ЖИВОТИНСКИЯ СВЯТ. И ОБЩЕСТВОТО СРЕЩУ ТОВА ЗЛОДЕЯНИЕ НА САТАНИСТИТЕ ТРЯБВА ВОЙНА ДА ВОДИ, НО ДА НЕ ГО РАЗРЕШАВА.

Вижте как хитро ПЪРВО ПОДМИНАХА ОТНАЧАЛО и бременните, и децата, но след като първите хора се поддадоха на страха и се ваксинираха, вече имайки опора в тях, защото те ВЕЧЕ СЕ ОТДЕЛИХА ОТ ХОРАТА И СА В ЕДИН ОТБОР СЪС САТАНИСТИТЕ (дали това се разбира или не, е друг въпрос). ТАКА САТАНИСТИТЕ МИНАХА В НАСТЪПЛЕНИ И СРЕД ДЕЦА И БРЕМЕННИ. (В политиката се използва същата психическа „игра“ между впрочем. Наблюдавайте я особено ясно изявена при втори тур на изборите.)

Казват ни, че 97 % от хоспитализираните са неваксинирани! Агитацията продължава! Ами то ваксинирани най-напред са твърде малко, второ все още ваксинраните са под влиянието на плацебо ефекта, който е ЕДИНСТВЕНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ВАКСИНИТЕ – предизвикват такъв ефект, който постепенно отшумява и затова това заболяване няма имунитет.

Ето защо дупченето с БРУСТЕРНИ ИГЛИ ЩЕ Е ДО БЕЗКРАЙ!

Те сами си го казват, че „имунизационната защита намалява“ ! Вярно е, че всички се сблъскваме с вируса, но то е по две причини:

ПЪРВАТА причина (наричам я първична) се проявява от нагнетяването на страхова психоза сред населението. ТОВА СЕГА ЯСНО СЕ ВИДЯ ЗА МИСЛЕЩИТЕ. ПЪРВО, СЛЕД КАТО САТАНИСКИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ БЕШЕ ОТСТРАНЕН ИЛИ ПО-ТОЧНО СЛЕД КАТО ТЕ ИЗБЯГАХА, НАСТАНА УСПОКОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И „ПАНДЕМИЯТА“ ЗАМРЯ! УПЛАШЕНИ ОТ ТОВА, ЧЕ СЕ РАЗКОНСПИРИРА САТАНИСКАТА ИЗМАМА С „ПАНДЕМИЯТА“, ТЕ БЪРЗО СЕ ЗАВЪРНАХА (очевидно по заповед на господарите им) И ЗАПОЧНАХА ОТНОВО С ПОМОЩТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ (други в страната няма!) ДА НАГНЕТЯВАТ СТРАХОВА ПСИХОЗА И „ПАНДЕМИЯТА“ СЕ ВЪЗСТАНОВИ! И понеже се вижда вече и втората измама с т.н. „ваксини“, че не действат и че временното им действие ЯСНО ПОКАЗВА, ЧЕ ЕФЕКТА Е ОТ ДРУГО ЕСТЕСТВО – доказаният отдавна в медицината и не само, т.н. сега ПЛАЦЕБО ЕФЕКТ – психическото оздравяване на организма. (по-нататък ще разгледаме законите, върху които това се проявява) побързаха да наложат и т.н. БУСТЕРНА игла – трета ваксина!

ТУК ЩЕ КАЖЕМ, ЧЕ И ТОЗИ ЕФЕКТ И САМОТО ПРОЯВЛЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО СА В СЛЕДСТВИЕ НА ВЕЛИК БОЖЕСТВЕН ЗАКОН, КОЙТО ОБАЧЕ САТАНИСТИТЕ ПРИЛАГАТ В НЕГОВОТО ЗЛОВРЕДНО ДЕЙСТВИЕ! ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ВСЕКИ ЗАКОН ИМА СВОЕТО ПРОЯВЛЕНИЕ И В ДОБРОТО И В ЗЛОТО!

Именно затова човек е или в Бога или е в животинския свят на дявола и негов роб! НЯМА ТРЕТО ПОЛОЖЕНИЕ! (Дали се осъзнава това е друг въпрос.) И понеже говорим за два свята, то ето какво казва Учителят:

„…Природата изкоренява користолюбието, както постъпва с растенията. В това отношение и човека е растение, което се движи. Той е ДВОЙНО РАСТЕНИЕ. ТО СЪДЪРЖА ДВЕ СТРАНИ – ЕДНА ЖИВОТИНСКА И ЕДНА ЧОВЕШКА…“ ( от томчето „Условия за растене“, 1930г.; стр.115. беседата е: „Иде Исус“)

И когато говорим за това, че ваксините прекъсват връзката с Бога, защото въвеждат дисхармония в тялото, а дисхармонията поражда дисхармония имаме точно това предвид: Човек остава само в животинския свят, а това е светът на дявола, в който управляват неговите деца, евреите. За това ще кажем още нещо, еврейската наука не признава съществуването на Бога и е комбинативна извадка на фактите подредени по начин, който евреите искат – казали са си го сами в ционските си протоколи. Ще ги цитираме:

Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което НИЕ сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, ЧРЕЗ НАШАТА ПРЕСА ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със знания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които НАШИТЕ АГЕНТИ така комбинират, че да възпитат умовете им НУЖНАТА ОТ НАС ПОСОКА.“ (протокол №2)

ОПИСАНО Е ТОЧНО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА!

ВТОРАТА причина (наричам я вторична!) е проявление от реакцията на организма срещу ваксината. Това ясно сме го обяснили в статията: „Обръщение към математика на задкулисния НОЩ проф.Витанов“.

С ДРУГИ ДУМИ ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ И ПОЯВАТА НА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ МУТАНТИ СА ПРОЯВЛЕНИЕ ТОЧНО НА ТЯХНАТА ЗАРАЗА!

Ама това е очевидно за мислещите хора. Казват, че вирусите мутирали. Но това е невъзможно! Защото мутира или се развива, което е едно и също, може да се случи само при две условия: ПЪРВО, ако разглежданата система има съзнанание и ВТОРО, ако тази система е свързана с БОГА! А в случая нито едно от тези условия не са изпълнени. Животът се дава и управлява от Бога! А сегашната „наука“ не признава съществуването на Бога! Тогава как ще искат да се вярва на тяхната лъжлива „наука“, към което ни призовават. Разглеждаме подробно тези въпроси в статиите: „Имат ли съзнание вирусите? А могат ли да мутират?“ и „Какво прави Бог по време на пандемия?

А що се отнася до лекарите от инфекциозните отделения, те не могат да си оставят защитното облекло! АМА НАЛИ УЖ СА ЗАЩИТЕНИ от „ваксината“! ЯСНО Е, ЧЕ ТЯ НЕ ДЕЙСТВА ТУК! И това е необоримо доказателство, че ваксината няма никакво положително действие. ПОВТАРЯМ: ВАКСИНАТА НЯМА НИКАКВО ПОЛОЖИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ. При лекарите не се проявява плацебо ефекта и ваксината на тях не действа! ДОКАЖЕТЕ ОБРАТНОТО! ЗАЩО ТУК НЕ СЕ ПРОЯВЯВА ТОЗИ ПЛАЦЕБО ЕФЕКТ? – защото лекарят приема поне част от заболяването на пациента му – няма как да се избегне това. Той трябва да може обаче да преработи тази негативна енергия. Но в случая това не става, защото самият той се страхува. Ако престане да се страхува няма да се заразява.

Това доказва доц. Мангъров – той не ходи със защитно облекло в клиниката си ПЪК Е ЗДРАВ!

Я-я, как ли стават тези Лаботи?

ПП: #Той вярвал в науката. В коя наука? – В Божествената ДА! Защото тя е изградена по Божествените закони, по които е създаден света! А еврейската наука, с която ни изясняват т.н. „пандемия“ е очевидно фалшива, щом не може да се справи с проблема;

#Той се бил ваксинирал. Посланието е: Аз съм по-умен от вас, последвайте ме! Най-умните на света е известно кои са – глупавите – те са единствените, които всичко знаят и всичко могат. Та сега такива ни учат какво да правим.

А АЗ ЩЕ РЕКА: СЛУШАЙТЕ ДУШАТА СИ! ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО И ЗНАЕ, И НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДЕ! НИКОГА! ТЯ Е ВРЪЗКАТА НИ С БОГА!

# А това „Заедно Можем“ си е чиста проба демагогия! Как ни призовават да сме с тях за нещо, което те не разбират. Тогава е очевиден стремежът да ни подведат,

МЕКО КАЗАНО!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44