акцентирана

КОЙ СЪЗДАДЕ ПРОБИОТИКА НА КИРИЛ ПЕТКОВ И ЗАЩО Е „КАНАДЕЦ“?

След комунистическия преврат в 1989г. започна небивала кражба в държавата. То и целта на този преврат беше такава – комунистите не само да станат господари в държавата, но и да заграбят нейните богатства. Всеки крадеше в бранша, в който е бил до тогава само господар. Този процес не подмина и Българска Академия на науките (БАН). Тези, които се заеха с ограбване на интелектуалната собственост на държавата се ориентираха да изнесът откраднатото в Канада. Предимствата са очевидни, затова няма да ги коментираме. Ще кажа само онова, на което съм личен свидетел. Един от най-големите институти в БАН беше „Институт по металознание ….“ – сменяха му няколко пъти името, но беше известен в цялата страна като „института на Балевски“, защото разработваше технологии свързани с едно българско изобретение в областта на леенето – казва се „Метод за леене с газово противоналягане“. В предвид на закрилата на акад. А. Балевски, този метод се разрасна и започна да лее отливки, които успешно се конкурираха с такива, получени по други методи на леене. Всичко свързано с него беше изнесено в чужбина, а иновациите бяха изнесени в Канада. Печалбата от този интелектуален труд сега отива в нечии джобове. Сега какво представлява този „институт“ вече, не е обект на нашия разговор.

В годините непосредствено след преврата, се запознах с един тaeн eвpeин ( това по-късно схванах.). Той ме открехна за разработен в БАН пробиотик (сега се нарича така). Той е разработен във връзка с това, че БАН участваше в една международна програма ( с тогавашния СССР), свързана с разработки за космичната индустрия, тогава. Ние работехме и по въпроса за храните в космоса. Защо казвам, че eвpeинa ме открехна? Той ми се похвали, че са ходили при него да му предлагат от тази хранителна добавка, харесала му и понеже аз работех в БАН ме помоли да отида и да му взема от нея. Намерих лабораторията и тогава започна разпит: кой съм, от къде зная за това и пр. и накрая не ми дадоха. После това някъде изчезна! Сега вече може да се каже, че е отишло в научния център (таен) в Канада и сега се връща под формата на собственост на Кирил Петков. А това пък е сигурно доказателство, че той е от тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция – не е лесно да се разкрие това, защото тя е дълбоко ешалонирана – на 7 нива.

Една такава технология е едно листче хартия!

Измамата продължава! Това те наричат „промяната продължава“! ВСЪЩНОСТ ИЗМАМАТА СЪЩО Е „ПРОМЯНА“! Смениха се само артистите, но пиесата е същата! ТОЧНО КАКТО НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА НАШАТА ЯСНОВИДКА СЛАВА СЕВРЮКОВА – „ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА“!

Нямам никакво намерение да се занимавам с това, кой е баща му и каква роля е играл в ДС и в т.н. приватизация. („приватизация“ е дума, зад която се скрива грозното, но точно понятие „ограбване на народна собственост“!) Опитах да надникна в интернет, но там , кой знае защо (не се сещам) се появява веднага заплаха за вирус – и там вирус! Думите „приватизация“ и „демокрация“ са хитро измислени, за да се възползват от нашата наивност. То е като с кокошките: викаш „кът, кът“ и готово – всички тичешком пристигат, остава да си избереш коя да сложиш в тенджерата. Това „кът, кът“ ни се прилага вече много пъти, но ние винаги се хващаме с надежда, че ще има зрънце да си хапнем – вместо това – в тенджерата!

ТОВА, ЧЕ НИ ОБЕЩАХА „НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА“ СИ Е СЪЩО ТАКАВА „ТЕНДЖЕРА“!

Очевидно е, че бащата се е погрижил за синчето – откраднатото трябва да се осребри! Кирил е завършил някакъв харвардски курс – изглежда, че това е като тези курсове които ги имаше и в нашата образувателна система и се наричаха „след дипломна квалификация“. Думата „харвард“ обаче е респектираща за обърканото вече съзнание на болгарина, който от памтивека е възпитаван да се отнася с уважение към по-знаещите от него. Някога това е било много полезно, но сега плащаме тежък данък на измамници с научни титли – справка ковид „пандемията“.

Кирил в живота си е направил два проекта като „велик бизнесмен“: Единият е откраднатата технология за хранителната добавка за космонавти от БАН, за която говорихме по-горе; другата е закупуване на земя край София и отдаването ѝ под наем (говорим за промишлена земя).

Когато го слушам внимателно какво говори винаги оставам с впечатлението, че той има проблем с паметта. А такъв човек не е да му се възложи да управлява държава! Може би това обяснява защо толкова много държи да бъде в екип с Асен Василев – взаимно се прикриват.

А за другарчето му пък Асен – негови съученици твърдят, че той е от обществото на ЛГБТИ . Аз не твърдя това, но обществото трябва да настоява това да се изясни, защото позицията му в държавата не е каква да е! Такива хора са твърде лесно манипулируеми и ЗАВИСИМИ!

Вземете например: ГЕРБ ТВЪРДЯТ, че ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ДОГОВОРЪТ С АЗЪРБАДЖАН ЗА ГАЗТА, КОЙТО Е СЕКРЕТЕН, Е ИЗТЕКЛА САМО ДВА ДНИ СЛЕД КАТО ТОЙ Е ПРЕДОСТАВЕН В НОВИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! Не може да не знаят това, защото на такива документи има гриф „секретно“! Кой и защо публикува тази информация (с цел компромат!) и КАКВА Е ТАЗИ „НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ“ КЪМ КОРУПЦИЯТА! А може би е валидна само първата част на израза – „нулева толерантност“, но към противниците! Слушах внимателно интервюто на Кирил Петков в НОВА с Крумова. На разумните хора трябва да им „настръхнат косите“ – той говори за диктатура и даже не осъзнава това! Пълна некомпетентност, но с хъс да владеят НС, което уж е ВЪРХОВЕН ОРГАН! УЖ!

Вече е крайно време да се замислим какво всъщност представлява т.н. разделение на властите? Наистина ли са разделени и каква е взаимната им обвързаност? Колко века са ни нужни, за да излезем от хипнозата на измамата на сегашната форма на управление?

ВСЪЩНОСТ НА КАКВО СМЕ СВИДЕТЕЛИ?

Подхвърлиха ни въдичката „нулева толерантност към корупцията“ и ние я захапахме – така сами се напъхахме в НОВИ измамни ръце и така властта в страната беше завладяна от друга върхушка на тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция, а ние болгарите останахме отново, за кой ли път, „с пръст в устата“! Защо е „въдичка“? – ами защото нито условия има за това, нито време имат за това! Те имат да изпълнят само няколко задачи и ще ги свалят от власт, за да отпадне проблемът с „нулевата толерантност към корупцията“ – не са имали време, не са я направили, значи. Едната задача със сигурност е предаване на националните ни интереси, свързани с т.н. „македонски въпрос“ – ТЕ ЩЕЛИ ДА НАДГРАЖДАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИСКАНИЯ КЪМ С. МАКЕДОНИЯ! ВТОРАТА, също със сигурност, е свързана със създаване на условия за „ваксиниране “ на децата ниИЗВЕДНЪЖ Кирил Петков се оказа ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ ПО ВАКСИНИРАНЕТО! ТРЕТОТО, също със сигурност, е натикване на натовски войски в страната ни –

СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ НА HATOBCKИ BOЙCKИ В СТРАНАТА НИ!

И ОЩЕ – приемане на Иcтaнбулckaтa кoнвeнция! И ДООГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА – КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОЩЕ ЧИТАВО!

А че приказките за „нулева толерантност към корупцията“ си е чисто и просто „въдичка“ се вижда от факта, че техният транспортен министър си купи министерството! И това, ако не е корупция, здраве му кажи!

Когато искаш да промениш нещо ти трябва да създадеш нов модел, нов морал на работа, който сам ще отстрани старата гнила система, но когато просто променяш само хората в старата система, то си е „стани да седна“ – ти се наяде, дай сега аз да се наям! Ограбването на държавата ни продължава – „Продължаваме промяната“!

И тук се сещам за думите на Махатма Ганди. Той казва: „най-големи беди ни докара НАШАТА ИНТЕЛЕГЕНЦИЯ, възпитана В ЗАПАДНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ“! ЮПИТАТА! ЯДОХМЕ ПОПАРАТА НА ЮПИТАТА, ОБРАЗОВАНИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА, СЕГА СЪРБАМЕ ПОПАРАТА НА ЮПИТАТА, ВЪЗПИТАНИ В АМЕРИКАНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ!

Какво е характерно за тях? – ТЕ СА БЕЗРОДСТВЕНИЦИ – АЛЧНИ И БЕЗКРУПОЛНИ ПРОДАЖНИЦИ НА РОД И РОДИНА!

Тук обаче има още едно пъклено дело, което това правителство трябва да изпълни: А това е да вкара нова генерация от тaйнaтa eвpeйckа кoнcпиpaция във властовите сфери, които трябва да решат проблема им с завземане на властта от eвpeитe, които бяха прехвърлени от Изpaeл в Болгария тайно и така създадоха с помощта на нашите жени eвpeйcки ceлищa в страната. Това са онези eвpeи, които нахлуват в страната под прикритието, че са „мaкeдoнци“! И те наистина идват от С.Македония. Там има създаден лагер (официално общност за създаване на ново съзнание на бъдещата раса или нещо такова!), в който eвpeи- eмигpaнти се обучават на болгарски език, обучавани от наши eвpeйcки чeнгeтa. В страната се създават eвpeйckи ceлищa – тайно за сега – очевидно докато укрепнат, точно както сами са си го казали в циoнckитe си пpoтoкoли! Създава се в страната тайна Юдeйcka дъpжaвa! Болгарино, ти си длъжен да се събудиш! Държава нямаш – няма кой да ни защити!

Ние твърдим, че македонските управляващи са тaйни eвpeи! Там е на власт тaйнaтa им eвpeйcкa кoнcпиpaция! Помислете: би ли би възможно да има eвpeйcки лагер за подготовка за нахлуване в страната ни, ако и едните и другите не са eвpeи? Та това и изключително враждебен акт на мaкeдoнcкaтa cтpaнa към нас, болгарите, защото там се подготвят онези, които се готвят да изградят върху нашата земя БAЛKAHCKАA ЮДEЯ! ДА СЪЗДАДАТ СВOЯ ДЪРЖAВA ВЪРХУ НAШAТA ЗEМЯ! С други думи готвят се да ни унищожат и да заграбят земята ни. Те вече се готвят за това и в международен план като издадоха свой документ – пътеводител, в който твърдят, че те са били далеч преди нас, болгарите, на Балканите – във Втори век, а ние според тях, сме дошли чак в седми век и сме прогонили техните деди. Та те сега се връщали към исконните земи на техните деди! ЗА ТОВА ТРЪБИМ ОТ ГОДИНИ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАГЛА ПРЕТЕНЦИЯ КЪМ НАШИТЕ ЗЕМИ, НО ТИ, БОЛГАРИНО, ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ ЖИВЕЕШ В СВОЯ СИ ИЗМИСЛЕН И БЕЗХАБЕРЕН СВЯТ! Имаме отделна статия в нашия сайт на тази тема.

Болгарино, това което ти говорим е фантастика, нали? KOHCПИPAЦИЯ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Не може да бъде, болгарино, защото не искаш да си признаеш, че си загубил чувството си за собственост върху тази земя, ЗЕМЯ, КОЯТО НАШИТЕ ДЕДИ СА НАПОИЛИ С КРЪВТА СИ И С ЖИВОТА СА Я ЗАПЛАТИЛИ, ЗА ДА ЖИВЕЕМ НИЕ СЕГА В НЕЯ! КАКВО БЕЗХАБЕРИЕ! Ето затова „НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ“! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, но питам те: А къде ще живеят децата ти, непрокопсанико! Внуците ти къде ще живеят? Къде ги пращаш да се скитат „немили недраги“! ВЪОБЩЕ ИСКАШ ЛИ ДА МИСЛИШ ЗА ТОВА?

Тайната eвpeйcкa кoнcпиpaция се е разделила на две части – задачата на едната е да окраде страната ни отвътре – такава задача изпълняват ГЕРБ и ДПС – те са „сиамски близнаци“, а другата е да ни обвържат с такива международни връзки и договори, че да не можем да се оттървем от тяхната робска зависимост – последното извършва ПППП на Кирил Петков и Асен Василев.

В същото време от Божествения свят, казва Учителят, са взели решение да ни оставят да ни оберат от тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция до шушка, та да ни принудят да се върнем при Бога! Защото Бог чрез нас твори на Земята, ние сме Божият народ! Сега отново Бог ни кани на „свадба“, казано езотерично, което ще рече, че Бог ни чака да се върнем при него, за да ни даде своята благословия! Нека да припомня, че вече сме отказвали веднъж на такава покана за Божия „свадба“ и като резултат настава пълна дезинтеграция на една огромна държава, за която сега даже и не си спомняме, а когато ние говорим за това някои открито изказват съмнение в това, което говорим.

Сега сме на прага на започване процес на интеграция на болгарските държави по света, но това без Божия благословия не може да стане! РЕШЕНИЕТО НИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТАЗИ КРИЗА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ЖИВОТА Е САМО ЕДИН – ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕМ В ПЪТЯ, КОЙТО НИ Е ОЧЕРТАЛ УЧИТЕЛЯ В НЕГОВОТО НОВО УЧЕНИЕ, КОЕТО ТОЙ НИ РАЗКРИ В СВОИТЕ БЕСЕДИ, ОТКРИВАЙКИ ВЕЛИКА ШКОЛА НА БЯЛОТО БРАТСТВО В БОЛГАРИЯ. А ТОВА УЧЕНИЕ Е ХРИСТОВОТО УЧЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ УЧЕНИЕ НА БЯЛОТО БРАТСТВО – ЕДНО И СЪЩО Е! Има беседа, в която Той ни разкрива какво следва за даден индивид, род, народ, цивилизация, когато се противопостави на Божия план. Беседата се казва „Живият кръг“. Разглеждали сме я в миналото, но идва времето, когато трябва да я разгледаме отново. Само ще кажем сега, че всички изчезнали народи, изостанали същества и народи са в резултат точно на неподчинение на Божия закон! Тази е причината за изоставането на циганите например в наше време, но в далечното минало – на догоните, на т.н. „индианци“, тази е причината за унищожаване на древният град Троя и пр. и пр.

За „свадбата“ на Бога, Учителят ни разказва в беседата „Изpaил и бoлгapин“. Там е казано ясно, ще го цитираме: „ … Следователно, ако имате в себе си една божествена идея и я отхвърлите настрани, мислите ли, че и вашето положение ще бъде добро? Щом влезе в ума ви една Божествена мисъл, вие ще paя приемете – нищо повече. В нея се крие вашето бъдещо щастие. Щастието на човека стои в това да бъде болгарин. Днес всички сте изpaил. Няма човек, който да не е изpaил. (Оставете лъжите на т.н. eвpeи! – б.а.) Значи, всички сте извън Рая и отсега нататък трябва да влезете в Рая, да станете болгари. За сега, първи вкарват в Рая болгарите. – Как ги вкарват? – С камшик.“

Сега този „камшик“ плющи по гърбовете ни!

Това поне умните болгари трябва да схванат и да поведат народа ни към БОЖИЯ ПЪТ, което ще рече да се приеме Учението на Учителя, да се изучава Неговата Паневритмия (рекох НЕГОВАТА, защото сега това, което се играе не е Паневритмията на Учителя, а eвpeйcкa кoмпилaция от Неговата Паневритмия, направена така, че да вреди на народа ни! Допуснахме това и си носим последствията!

НЯМА НЕНАКАЗАНО НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА БОЖИЯТА ВОЛЯ! НЯМА ТАКОВА! И обратното е вярно: ЗА ВСЯКО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НЕГОВАТА ВОЛЯ, БОГ НИ ИЗПРАЩА СВОЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ! Ако искате вярвайте и страдайте според вярата ви!

ТАЗИ КОМПИЛАЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА в Париж от СВЕТОВНИЯ ИЗPAEЛCKИ CЪЮЗ, чието седалище е в този град. ВОДИ СЕ ГЛОБАЛНА И ВСЕОБХВАТНА МНОГОВЕКОВНА ВОЙНА ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЧOВEШKИЯ ГEHOM ОТ ДЯBOЛA ЧРЕЗ CВETOBHATA TAЙHA EВPEЙCKA KOHCПИPAЦИЯ. И СЕГАШНАТА „ПАНДЕМИЯ“ Е САМО БРЪНКА ОТ ТАЗИ ВОЙНА. АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ И СЕ БOЦKAЙТE КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ. ТЕ ТОЧНО ТОВА ИСКАТ ОТ НАС!

ЗАТОВА ТАКА УСЪРДНО СЕ „ГРИЖАТ“ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44