ежедневие

КОЙ СТЕ ВИЕ, ПРОФЕСОРЕ?

ЕДИН ПРОФЕСОР БРОДИ ИЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ.

Напоследък се забелязва как един професор се разкарва из социалните мрежи и раздава наляво и надясно интервюта. За какво говори този мастит учен? Ами за това колко тъп е болгарския народ, например, как протестите в страната са организирани от външни сили и ние като първи глупаци се връзваме да служим на чужди интереси. В общи линии до това се свеждат неговите интервюта. Сега въпросът е, защо този професор се появи точно пък сега и чии интереси обслужва?
Съвсем малко преди това се появихме ние в социалните мрежи и разбунихме духовете с отрицателното си отношение към Евр(оп)ейския съюз. Заговорихме за тайната еврейска конспирация, че болгарските правителства произлизат от тази същата тайна еврейска конспирация. Това е не само необичайно, но крайно вредно за тайните планове на същата тази конспирация, чиято цел е унищожаване на болгарите и в техните земи да съградят тяхна си еврейска държава, която може да се нарече с общото име Балканска Юдея.
Сега, според еврейските стратези, когато болгарите се откъснат от мъртвата хватка на този т.н. Евр(оп)ейски съюз, то неминуемо те ще се насочат към Русия, а това не бива да става, защото това ще осуети техните планове за Балканска Юдея. От тук пък следва, че трябва да се противодейства на нашите публикации. Това става по два начина: Първият е стандартен и тривиален и се нарича цензура. Ограничаване колкото е възможно. Но това само не е достатъчно. Трябва и трибун, който да разказва, че от болгарите нищо не става и следователно техните протести рано или късно ще стихнат безславно. Трябва трибун и то титулуван трибун, защото народа е наивен, той се доверява на „научните“ титли.

Известно е, че носител на моралът в дадена страна е народа, това е свързано и с детската наивност на народа. Така той става лесна плячка на злостната пропаганда на тайната еврейска конспирация, която е свързана с лъжата и измамата. Ето защо един народ, за да се предпази от измамите, трябва да има свой водач, който да го пази от неговата собствена наивност. Това ,обаче, е недопустимо от еврейските стратези. Затова още в дълбока древност те избиват народните водачи и ги заменят с подставени свои измамници. От тогава народите тръгват надолу в своето развитие. И до сега е така. Та искам да река, че този мастит учен не е нищо друго освен представител на тайната еврейска конспирация. Той няма да си върже червена лента на челото с надпис, за да го познаеме. Казано е в писанието: „По делата им ще ги познаете!“ Кого? Ами точно тази тайна еврейска конспирация, за която говорим!

Та задачата на този професор е да разсейва народа, да внася смут сред хората, докато ние говорим за вредата за болгарите от членството ни в Евр(оп)ейския съюз. Тук ще кажем отново, че ние не сме членове на този Евр(оп)ейски съюз, а само кооптират член, следователно временен, защото ни приеха в нарушение на нашата Конституция. Само това е достатъчно пък, за да стане ясно, че тези там, от този Евр(оп)ейски съюз не зачитат националното достойнство на своите членове и че всички техни членове са не просто равноправни членове, но подчинени на един тамошен „елит“ наречен „скромно“ Комисия. Чийто основен закон е олигархичното заграбване националните богатства на държавите членки в този съюз. Това стана съвсем ясно, с „мерките си“ за възтановяване на икономиките на страните членки – печатане на виртуални пари до дупка! Но това е механизъм на олигарсите, което ще рече на евреите. Едно и също е! Тази комисия всъщност на практика представлява този много „демократичен“ съюз. Това съвсем ясно се видя, когато ЕП гласува резолюция за отмяна на лятното часово време, но се оказа, че това не зависи от решението на депутатите, а от решението на тази всемогъща КОМИСИЯ. И тук да добавя: и Болгария, като кооптиран член (независимо, че те ни смятат за редовен, но нямат документи за това, защото техните документи са фалшиви!) в Евр(оп)ейския съюз нямат право да ни приемат в „чакалнята“! Ние не сме техни членове! Но те се правят на разсеяни. Тяхното управление е „демокрация“ , следователно диктатура. Те сами си го доказват. Ние просто само казваме: „Я-я-я-я! Царят е гол!

Думата „демокрация“ е лъжливо понятие, защото демокрация, теоретически даже, не може да съществува в този смисъл, в който се опитват да ни заблудят. Та народа не управлява, тогава той не може да определя законността в страните и съюза като цяло, защото няма реална власт! Що за демокрация е това тогава? И ние виждаме резултатите от тази „демокрация“! Това понятие „демокрация“ е параван за партийна, което ще рече, еврейска диктатура. Народите трябва да се стремят към СВОБОДА, БРАТСТВО и … не може да се казва „равенство“, както пак евреите ни заблуждават, защото това също не може да съществува и не е правилно да съществува. На всеки му се дава от Бога толкова, колкото е развито неговото съзнание. Ако така се разглеждат нещата, то само тогава може да се говори за равенство и то такъв вид равенство. Това Учителят много внимателно, но подробно го е изяснил в своите беседи. Третата добродетел може да бъде МИЛОСЪРДИЕ. И тогава девиза ще бъде: СВОБОДА, БРАТСТВО, МИЛОСЪРДИЕ! Но евреите не разбират що е това милосърдие и го наричат „глупавото милосърдие“ на гоите. Те трябвало винаги да се възползват от него! И сега се опитват да се възползват от нашето милосърдие в тази биологично-психологична война срещу народите, като ни призовават за милосърдие ту към родителите ни, ту към децата ни (училища и детски градини) в новата им измама наречена КОВИД-19. А че войната е биологична е ясно, но защо пък психологична? – Защото единственият начин да се управлява и подчини един народ е като му се внуши страх! Но забележете: ТОВА Е ФАШИСТКА ДОКТРИНА! И още: когато започнаха протестите в страната, първото, което се опитаха да направят управляващите е именно това – да вселят страх в народа! Ами, че това си е чиста проба ФАШИЗЪМ! Тогава изводите са очевидни!

КОВИД-19 Това е Третата световна война на евреите, чрез която съгласно техният план, те трябва да се възцарят като световни господари, която своя фантазия сега прикриват зад фразата „нов световен ред“ или нов „рестарт“ на икономиката. Но самият факт, че уинзорите в лицето на принц Чарз прочита доклада им за този „рестарт“ е доказателство, че става въпрос за еврейското световно господство. ( Това го изясняваме в статията: „Механизъм за стопяване на болгарската нация“) Имаме всичките основания да предположим, че този Чарз не беше болен от КОВИД-19, а се усамоти, за да предотврати евентуален шпионаж и така на спокойствие да си приготви доклада. А че не беше болен въобще си пролича и от отговорите му към журналистите за „болестта“ му.

За нас, болгарите обаче има още една причина, за да не се примиряваме с това, че нашите измамни правителства ни въвлякоха в този еврейски съюз, чиято основна цел е да се направят едновременни вътрешни преврати в неговите страни членки така че евреите да станат световни господари. Този съюз е временна структура, чиято цел е само тази и след това ще бъде съзнателно разтурен – отделните страни по-лесно се управляват от световната еврейска конспирация, която тогава вече ще бъде явно световно господство!

Коя е тази причина? Колко болгари знаят, че тази т.н. сега Западна Европа е била част от болгарската държава, която е унищожена от точно тези, на които сега трябва да целуваме ръка, за да ни дават подаяния от нашите пари, които ние внасяме в съюза като вноска, очевидно в знак на благодарност за тяхното благоволение, че са ни заробили! Това е обширна тема и ще я разглеждаме отделно.
Болгарино, трябва да знаеш, че в този съюз целуваш ръката на палачите на нашите деди от Панонска Болгария, за която ти даже не си спомняш, че е съществувала! Сегашните управници на този Евр(оп)ейски съюз са наследниците на Тевтонския орден, унищожил Панонска Болгария! Питам те, болгарино, готов ли си да целуваш ръката на убийците на нашите деди? И за да ти стане ясно за какво говоря ще ти кажа, че Учителят казва, че в това избиване на болгарите са избити 50 милиона! Болгари! Това Учителят го казва. Когато го прочетох още два пъти се връщах да препрочитам текста да не би да съм сгрешил! Имате ли престава за какъв геноцид става въпрос – 50 000 000 болгари избити. Т.н. инквизиция за нашите деди е създадена! А един художник и пътешественик Жак Кало е минал от место където са избивани нашите деди и нарисувал ужасната картина. Вижте я! И след това отивайте да целувате когото си искате!


И като завършек ще кажа, че този мастит професор не е нищо друго освен таен агент на тайната еврейска конспирация. Е, сега може да го слушате колкото си искате. Поне ще се учите на това как се фабрикуват еврейски лъжи.

Да кажем за още една истина, дълбоко скривана от нас, болгарите: Болгарино, нашите деди са водили нескончаеми битки за защита на Христовото Учение, което е нашето Учение (което е описано в Гностичното Евангелие) до 17 век, когато са последните издихания на съпротивата, пречупена с кладите на инквизицията. При което единствената ни „вина“ е в това, че ние не искаме да предадем нашата вяра в Христа, която е различна от тяхната вяра, която е вярата на Варава! Тава е сегашното християнство – учението на Варава. Затова е и разбойническо. За нашата вяра, за Христовото Учение, Симеон Велики води 40 годишни войни! Това е нашето, Христовото Учение, същото Учение ни проповядва и Учителят. А ти стоиш и вярваш на еврейските лъжи. Вярваш на насадената ни от евреите религия, но тя не е нашата религия. Тези са служители на църквата на Варава! И ни лъжат, че са от Христовото Учение! Те не избраха Исус, а избраха Варава! Това е огромна лъжа вече повече от 20 века! Време е да си припомним, кои сме били, кои са нашите деди. Да се намерим в историята и като блудният син да се върнем при Нашият Отец, защото ние сме Божият народ. Нашата история са откраднали децата на дявола – евреите и затова бързат да ни пишат те историята, за да я пълнят с лъжи и така да скриват своята кражба си. А докога ще е така, питам те, болгарино!

Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Когато сме заедно всичко можем да постигнем. И никога не забравяйте: ПАРТИИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ КРЕАТУРИ. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ – ТУК, В БОЛГАРИЯ И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. След като те сами си го казват, защо да не им вярваме?

И никога не забравяйте:КЛОНИНГИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ САМОСТОЯТЕЛНО. НАШИТЕ ЖЕНИ ГИ РАЗМНОЖАВАТ! Въпросът е до кога ще се самоунищожаваме?

Таню Делчев – Сдружение „Просвещение за Школите на Бялото Братство“. За коментари в Facebook – Tanio Delchev, сайта ни е Bolgaristina.com.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44