общество

КОЙ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВИ СМЕСТТА „МОЛОТОВ“?


Преди години работех с един евреин. Много исках да науча какво всъщност учат в техните неделни училища, но нищо не изкопчих. Но все пак нещичко ми каза. От него научих, че там се учат как се прави барут с подръчни материали, какви са пропорциите, по колко от така приготвения барут трябва да се слага, за да се постигне желан резултат – даде ми пример със скала, дърво. Как да се взриви сместа и пр. По отношение на барута те са специалисти. Знаят и как се прави смес „Молотов“, но тук не ми каза много пък и аз го слушах само принципно – за какво ми е това? Друго, с което ги занимават е изучаване картата на града и знаят отлично как по най-бързият начин могат да достигнат до дадено назначение, когато получат парола за това. Те си имат пароли за действие.
А сега нещо по отвлечено но само на пръв поглед. Когато избираха Б.Б.( не помня кое), едно от предизборните му обещания беше да изгради в София велосипедни пътеки – 50 км. Направи ги. Всички казват това е добре. Но какъв е скритият замисъл на тези „пътеки“. Подсетих се когато разбрах, че евреите/клонингите изучават картата на града и след като наблюдавах нещо ужасно в Рим. Преди няколко години умря последният нацистки престъпник (не го помня, пък и не искам нито да го помня, нито да го споменавам).Гледам по телевизията стълпотворение от народ, не искат да пропуснат катафалката. Настояват да не се даде място за гроб. Катафалката едва напредва през тълпите, а те удрят, ритат по нея. Тогава си дадох сметка, че това са всъщност клонингите от тайната еврейска конспирация в Рим. Те са се струпали набързо, защото са получили парола. Навсякъде начините им на действие са едни и същи. Но тогава си спомних и за нашият прекрасен поет Димчо Дебелянов. Стихотворението си „Един убит“ той завършва така: „мъртвият не ни е враг“! А тук има само животинска омраза. Такава е, защото те живеят в техен си животински свят, а той е такъв, защото нямат връзка с Бога. Кой може да оспори това? Как са създадени клонингите/евреите от дявола ще го разглеждаме отделно, защото обяснението е дълго. А от това, че нямат връзка с Бога, следва, че не могат да мислят! Да! Учителят казва това! Затова и не могат да се развиват. „Това са най-изостаналите същества“ – пак думи на Учителя! А Той знае! Това е така, защото мисълта на човека идва от Бога, чрез душата си ние се свързваме с Него и от там черпим информация за всичко, което се случва в света в зависимост от степента на отвореност на съзнанието на всеки индивид. А клонингите нямат душа! Тогава? Те не мислят, но могат да комбинират фактите. Тяхното „мислене“ няма нищо общо с нашето мислене. Точно затова те живеят в света на следствията, а не на причините и точно затова са зомбита. Те сами си го казват: Когато в ционските си протоколи обясняват как ще наложат своя юдейски цар за световен лидер, те неосъзнато казват: „Като установим приблизително последователността на действията – ще довършим подробностите в комбинациите, които ще довършат преврата в хода на държавната машина.“ Затова цялата наука, целия ни живот е организиран по този начин, защото ние сме напуснали Бога и сме приели да живеем в света на дявола. Сега няма за говорим защо е станало това. Ще го разглеждаме на друго място.
За клонингите, тероризмът във всичките му форми е техният начин на живот. Това е тяхната идеология. Когато говорят за възцаряването си те заявяват дословно:„За нас е нужно, щото още от първия момент на преврата зашеметените и потиснати от гняв и недоумение народи да почувстват, че сме толкова силни, неуязвими и изпълнени с духовна мощ, че в никакъв случай няма да се церемоним, че не само няма да обръщаме внимание на техните мнения и желания, но ще сме готови и способни във всеки момент и на всяко място, с подавляваща сила и строгост да задушим всички прояви на недоволство; че ние, които с един замах установихме всичко, каквото ни е било нужно, в никакъв случай няма да делим с тях нашата власт… Тогава те от страх ще си затворят очите и смирено ще чакат развитието на събитията
Изглежда, че все още не си даваме сметка, че в това време живеем, според тях. Тази власт, която ние смятаме за наша, всъщност е тяхна!

Евреинът Дарвин разви в еврейската теория „за видовете“ тезата, че човекът е произлязъл от маймуната. Замисълът е, че човека , е произлязъл от животно. Вярно е, но това за тях се отнася и за да скрият това, защото те знаят своя произход, (ние не го знаем, защото се заблуждаваме от това, че приличат на нас) слагат всички „в кюпа“ – наричат ни „гои“, което ще рече животни. Не, ние човеците сме произлезли от Бога! Но те не са! Те са „деца на дявола“! (вж. ЕВ.И.гл.8;44ст.)
Наблюдавах ги по време на протестите как майсторски подготвяха своите терористични действия, представяйки се за протестиращи, а реално действията им са насочени точно срещу протестиращите. Тогава мислено се върнах на предишният протест – 2013г. Тогава ни заложиха също капан, разровиха пак паветата, разкарваха един техен автобус напред назад, за да ни въвлекат да го замеряме с павета, които са ни подготвили, но никой не се поддаде на тази провокация. И толкова се бяха увлекли в подготовката си, че бяха си блиндирали автобуса отвътре! Те бяха сигурни, че ще успеят да ни въвлекат в планът си. Дадоха и сигнал за атака, като счупиха стъкло на автобуса, но никой не се поддаде. Но това не им попречи да лъжат, че това е дело на протестиращите граждани, докато едно младо момче не публикува свой запис на случката, от която ясно се вижда, че стъклото се чупи отвътре, а не от вън. И изведнъж се замълча за случая от (някои ги наричат) проправителствените медии. Защо трябва да ги наричаме така? Това са еврейски медии. Те сами са си го казали.
И сега, поучени от своя опит от предния протест, при сегашните протести не се надяваха да ни подведат, а сами се заеха да си извършат пъклените дела и да ги препишат на нас. Ясно се видя и как набързо ги скриват, когато стане напечено да бъдат разкрити. На другият ден продължават да нагнетяват обвиненията си, влияейки върху подсъзнанието на хората и най-вече настървявайки с това своите си. Изведнъж се оказа, че са намерили бутилки със запалителна смес „Молотов“! На какво разчитат? Ние хората няма да се „вържем“, но това е сигнал към своите си, а те не мислят, те са зомбита! Това е коварството на техните действия. Те дават парола на своите си, чрез измислени обвинения към нас, човеците. Когато те говорят, те говорят конспиративен език, който е насочен по един начин за техните си клонинги и по друг начин за нас. А ние, поне до сега, не схващаме това, защото си мислим, че всички сме хора. Да, ама не! Има човеци, но има и клонинги/евреи, които са зомбита, не мислещи, но действащи същества. Това е светът , в който живеем. Сигурно са намерили такава бутилка – никакъв проблем не е да се подхвърли такава, зад някаква плоча. От това по-просто няма, но тогаз в съзнанието ми изплуваха разговорите с евреина. Те се учат на този занаят: и как се прави барут, и как се прави тероризъм. Техният свят е тероризъм над човеците. Това са клонингите.
Всичко това ме върна в ред спомени: В института където работех бях в една стая с един евреин. Един ден при него нахлу едно малко дете-еврейче, я има 5 години, я не. И без повод при това, започна да говори такива мръсотии за Болгария, че само безмълвно се споглеждахме с една колежка – дума не можем да отроним. Каква омраза и каква мръсотия се лееше от устата на това еврейче. Не съм в състояние даже да предам в най-общ вид мръсотиите, които избълва! Аз нямам такъв език, в съзнанието си нямам такива думи! Майка му работи в същия институт и е секретарка на евреите, които естествено са началници. Ситуацията стана конфузна, евреина се опитва да го спре, но напразно. Повече не го пуснаха в стаята при нас, но идваше в института и можех да го наблюдавам. Отрасна, тръгна на училище и го изпратиха да се учи на бойни „изкуства“. Там ги учат на такава жестокост, че веднъж му бяха счупили крака, после ръката. Мисля си, защо наричат „изкуство“ това, което е обучение как да се убива? Ами я вижте насилието в училищата! То пак от тях идва. Нима никой не знае това? Но гоите могат да се използват за тренировка и без това са беззащитни. Питате ли се: кой и защо е надъхал това дете с такава омраза?
Наблюдавах ги веднъж в трамвая. Качиха се две еврейчета и едно циганче. Те си прилагаха опита как се подтиква към престъпление. На това ги учат в техните неделни училища, очевидно! Всичко става пред очите ми и ги чувам какво му говорят. Циганчето не издържа, скочи и беше готово да троши, но аз го гледах упорито, то ме забеляза и се успокои.
Чакаме автобус на „Златни мостове“, а пътят е много прашен от пясъка хвърлян през зимата. Група еврейчета минаха веднъж с кола, вдигна се пушилка – не се диша, отминаха, после се върнаха и отново вдигнаха прах, след това отново. Хората се възмущават, от колата се чува ехидният им смях. Такива случаи са описвани от времето на турското робство.
Отивам на работа с автобус от градския транспорт. Качва се еврейче, облечено в бяла фланелка с надпис: „Аз обичам евреите“( на английски) и започва да се разкарва назад- напред из автобуса. В автобуса имаше глъчка, но когато започна демонстрацията на еврейчето, настана пълна тишина. Чуваше се само бръмченето на автобуса. То не издържа психически и сложи ръце върху надписа и се спря на средата, където нямаше хора. Никога няма да забравя тази напрегната тишина! Народа ни не е осъзнал още, че държавата ни е в ръцете изцяло на евреите. Ние все още не осъзнаваме, че обществото се състои от два вида същества – човеци, създадени „по образ и подобие“, това сме болгарите и клонинги или евреи, все едно е – същества без душа и следователно без никакви чувства или както се казва „без сърдце“. Огромна е пропастта между нас и тях. Това са два съвършено различни свята. Те живеят в света на терора. Те сами си го казват. Ще ги цитираме: „… В тези комбинации аз включвам свободата на печата, правото на сдружение, свободата на съвестта, изборното право и много други права, които трябва да изчезнат от човешката мисъл още на другия ден, след като бъде провъзгласена новата конституция.“ Това се казва „рестарт на държавата“ по еврейски, който „рестарт“ иска да въвежда тяхното послушно „българско“ правителство и „народно събрание“. Остава ние да се съгласим!
Снощи 5.09. 2020г. чух за оскверняване на църквата „Света Петка“ и уж случайното внушение на техните репортери от техните телевизии (в Болгария няма болгарска телевизия), че видите ли това може да е дело на онези вандали от протестите. Постъпката е грозна, но тя е еврейско дело! Няма кой друг да го направи, защото терора е тяхно дело! Те си го казват открито, а ние остава да проумеем, че това е точно така. Ще ги цитираме: „ Вие казвате, че ако преди определеното време се узнаят нашите планове, против нас ще се вдигнат с оръжие в ръка; но ние сме взели мерки срещу това и на Запад имаме вече такава терористическа система, която може да накара и най-храбрите души да затреперят. Подземни съобщения като “Метрополитен”, ще бъдат прокарани под всички столици и, ако стане нужда, тези столици ще бъдат вдигнати във въздуха с всичките им организации, държавни институти и население.
Гоите са стадо овци, а ние за тях сме вълци. А нали знаете какво става с овците, когато в кошарата им се промъкнат вълци?“…
А що се отнася до църквата ще река: Ние сме християни, а вие в Бога не вярвате! Може да сте използвали някоя ваша маша, като онова циганче от трамвая, но то е пак под ваше ръководство.
Болгарино, и най-глупавия вече проумя, че тази система на управление, наложена от евреите, не е нищо друго освен форма на терор над нас, човеците , от страна на клонингите. Трябва ни нов път на развитие, наш си, човешки път! Било е! Били сме велик народ и пак ще станем! Вярвайте го, мечтайте го, искайте го, молете се Богу и ще успеем! Обичам ви!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x