акцентирана

КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ЗЕЛЕНСКИ?

ВОЙНАТА:

Сега всички казват, че в Украйна бушува война. Това не е вярно! Това, че се стреля не означава още има война. Нека да изясним понятията: Когато се каже, че има война, тогава всеки е свободен да се присъедини към военните действия със свои сили! И сега, ако в Украйна имаше война отдавна НАТО и САЩ да са навлезнали със свои войски в Украйна и да се е започнала мащабна световна война. Русия обаче в лицето на Путин дълго се е готвила за сегашният сблъсък. Те казват: В Украйна се провежда „Ограничена военна ОПЕРАЦИЯ“! Това коренно променя ситуацията. Сега никой друг не може да навлезе в територията на Украйна, защото той ще предизвика световна война, това е ясно, НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ТОЙ ЩЕ Е ТОЗИ, КОЙТО Е ЗАПАЛИЛ ТАЗИ ВОЙНА! Ето това е ОГРОМНАТА разлика! А това, че тези, които знаят това и не го изясняват на народите е част от друга една война – ИНФОРМАЦИОННАТА ВОЙНА, която вече е световна война и бушува с пълна сила в целия свят! И ние, барабар Петко с мъжете сме застанали на страната на тези, които ще я загубят с гръм и трясък, защото сега видимо печели ЛЪЖАТА в тази война. Освен тези две войни се води и трета война – икономическа война! Някой ще каже, че тази е най-важната – НЕ! Най-важната четвъртата война, която се води е Идеологическа война. Е, Тя е вече най-важната. Така че сега бошуват всички тези войни успоредно и ЕДНОВРЕМЕННО! В момента Русия почти не участвува в информационната война и търпи сериозни поражения в нея! Нейната тактита е друга и тя ще стане ясна след като приключи операцията по пленяването (ако не се самоунищожат) на фашистите скрили се в тунелите на завода „Азовстал“. Но да оставим това и да изясним ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ВОЙНАТА. За целта трябва да изясним нещо, което се крие в дълбока тайна от управляващите света евреи, който са завладели (те сами си го казват) ИЗЦЯЛО световния печат и медийното пространство като цяло.

И така: Голямата тайна на евреите се състои в това, че те НЕ СА ХОРА, а творение на черните адепти, дявола, както ги наричат в църквата. И църквата те са завладяли и са се скрили зад карикатурното представяне на „дявола“ с рога и копита! НИЩО ПОДОБНО – дяволът е огромно общество, което воюва с Бога и иска да завладее цялата Земя. Това е злото в света! ДЯВОЛЪТ – КНЯЗЪТ в съревнованието си с Бога е успял да създаде свое същество – ТО ОБАЧЕ Е МЪЖКО И НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВА. Бог воюва с тях като е спрял възможността им да се размножават! ТЕ СА ЯЛОВО, БЕЗЖИЗНЕНО ОБЩЕСТВО! Така дяволът е бил безпомощен да прави зло на хората, но това продължава до времето на шумерската цивилизащия, когато с помощта на второ женско предателство сред боговете от Духовния свят, той успява на намери решение на проблема си. КАКВО Е ТОВА РЕШЕНИЕ? Ще го кажем в кратце, защото обяснението е много дълго и ще бъде обект на други публикации. ОТ КРЪСТОСКАТА МЕЖДУ ЧОВЕШКА ЖЕНА И ТОВА СЪЩЕСТВО се ражда ново същество, което е това, което сега в науката се нарича БИО РОБОТ! ТЕЗИ ИМЕННО СЪЩЕСТВА СЪСТАВЛЯВАТ т.н. ТАЙНА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ! Те нямат нищо общо с евреите, но във вековете са успели да откраднат това име, което принадлежи на нашите деди – ИСТОРИЧЕСКИТЕ ЕВРЕИ! (Едно кратко доказателство: В Новия завет ап. Павел има Послание към евреите – всеки може да си го прочете. Но към кои евреи? Първо, сегашните евреи нямат нищо общо с Бога – това е изяснено от самия Исус Христос (вж. ЕВ. И. гл8;ст.37- 47), второ, а от това следва, че самият ап. Павел не може да бъде „евреин“ съгласно сегашните разбирания. ДА ТОЙ Е ЕВРЕИН, но ИСТОРИЧЕСКИ ЕВРЕИН! И пак ще кажем: и следователно ап. Павел няма нищо общо със сегашните т.н. евреи!)

И така сегашното човечество е съставено от два вида същества: ЧОВЕЦИ, СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГА „по образ и подобие“ и от БИО РОБОТИТЕ НА КНЯЗА-ДЯВОЛА, които съставляват ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ. Тук няма да се впускаме в подробно описание на разликата между двете същества, това ще го сторим на друго място. Сега само ще кажем най-важната, според нас, разлика: ВИЖТЕ: ние човеците мислим, защото сме свързани със СЛОВОТО БОЖИЕ! Дали го осъзнаваме е друг въпрос. Ще го докажем набързо: Има една прекрасна молитва, казва се МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА, та там е казано: „… благодарим ти за умът, който си вложил в нас…“ (няма по-сигурно доказателство от текстовете на молитвите – иначе би означавало, че обвиняваме БОГА в лъжа, което е само по себе си АБСУРД! А сега за разликата: НИЕ МИСЛИМ, ЗАЩОТО БОГ ТАКА НИ Е СЪЗДАЛ и точно затова основен Божествен принцип е ХАРМОНИЯТА. Така в Божиите решения, в нашите човешки мисли има САМО ЕДИНСТВЕНИ РЕШЕНИЯ. Това е и дълбокия смисъл на хармонията! А как е при био роботите на княза? – ТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ, защото нямат връзка с Бога – очевидно е, защото иначе ще са Божии създания, а те не са! Но могат нещо друго – те могат да комбинират фактите! И тук е най-силното доказателство, че те са БИО РОБОТИ! И от това следва, че те живеят в света на следствията! И цялата ни наука, целият ни сегашен живот е изграден върху следстивята! Но следствията не могат да дадат решение на проблемите, защото причините за случващото се идват от Духовния свят, а те нямат връзка с него! И от тук следва, че техните заключения за случващото се е свързано с комбиниране на фактите! Но комбинациите, известно е добре от математиката, НЕ СА ЕДНОЗНАЧНИ! ТАКА СЕ РАЖДАТ МНОГО ОБЯСНЕНИЯ на фактите, които се случват във връзка с дадено събитие и следователно се раждат много решения! А ТОВА Е МЕХАНИЗМЪТ НА ЛЪЖАТА! Те сами са си го казали в ционските си протоколи, където сами си казват, че не правят нищо друго освен да комбинират фактите в посока, която им оттърва! Спираме до тук.

А сега да видим какво се случва, в резултат на това различие – НЕПРЕКЪСНАТИ ВОЙНИ, защото другото отличително качество на био роботите е неистовата омраза, с която се зомбират ОЩЕ С ТЯХНОТО ЗАЧЕВАНЕ! Да! С тяхното зачеване! Жените ни са всъщност употребявани, но те не осъзнават това или се подлъгват по хипнозата на парите. За това отделно. Човеците се раждаме в Любовта на Бога и като резултат основна човешка добродетел е МИЛОСЪРДИЕТО! А био роботите се раждат в диаметрално противоположно положение – обратното на любовта – ОМРАЗАТА, ДИВА ИЗПЕПЕЛЯВАЩА ОМРАЗА КЪМ ЧОВЕШКИЯ РОД! Защо? – защото сме различни! ТОВА ХРАНИ ОМРАЗАТА НА УКРАИНЦИТЕ И НА МАКЕДОНЦИТЕ В НАШИ ДНИ! И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА БИО РОБОТИ!

А сега за същността на сегашните войни в Украйна: Князът-дяволът воюва за завладяване на Земята – иска това да бъде негово царство, но Бог е определил Земята да бъде УЧИЛИЩЕ за неговите цеца, пръснати в цялата вселена! Това е единственото ,чилище в цялата галактика! По тази причина в света се водят непрекъснати войни! (Казват, например, че след ВСВ, например само три дни е имало без война.) Защо Бог допуска съществуването на био роботите на дявола? – защото човека е същество, което се развива, за разлика от био роботите, които ПРОТИВНО НА ВСИЧКИ ТВЪРДЕНИЯ, НЕ СЕ РАЗВИВАТ! ТЕ СА В СЪЩОТО СЪСТОЯНИЕ, В КОЕТО СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ВЕКОВЕ! Тази илюзия, която битува в обществото се формира от неосъзнатото поведение на човеците, че те служат на био роботите, които пък си присвояват техният труд. Това сега вече започва отчетливо да се забелязва от оценките им за бойните действия в Украйна, например. ЗАЩО НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ? – АМИ ОЧЕВИДНО Е, АКО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК – човека се развива заради промяната на Божествените енергии, които Бог създава в резултат на Неговото непрекъснато усъвършенствуване на света, който Той е създал! Био роботите на княза няма от какво да се развиват, защото те не са същества, който да са свързани с дадени променящи се енергии! Те са зомбита – раждат се и живеят по зададена от баща им програма – унищожаване на човешкия род! А Бог използва това, за да даде свобода на своите създания да придобият СВОБОДА В ИСТИНАТА на материята!

Хиляди и хиляди години био роботите работят за плана на дявола за унищожаване на човешкия род! Това е човешката история, която сега човечеството изучава. То се е загубило в исторически план и сега обслужва плановете на княза, за собственото си унищожаване, БЕЗ НИ НАЙ-МАЛКО ДА ОСЪЗНАВАТ, поне до сега, ТОВА! За да изясним нещата в неговата цялост е нужно много описание, ето защо ние ще се ограничим до тук.

А сега за същността на войните в Украйна: Дълбоката и основната причина за тази военна операция е това, че е дошло време човеците да осъзнаят същността на света, в който живеем, а именно, че живеем в състояние на противоборството на два паралелни свята – СВЕТЪТ СЪЗДАДЕН ОТ БОГА и СВЕТЪТ НА БИО РОБОТИТЕ, СЪЗДАДЕНИ ОТ КНЯЗА-ДЯВОЛА, ЧЕРНИТЕ АДЕПТИ! Дошло е времето не само да осъзнаем това, но и да се отделим от тях. Време разделно е! Дошло е време, когато човешките жени ще проумеят, ме всъщност те създават злото в света, защото то, ЗЛОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПЛОЖДА БЕЗ ТЯХ! ТЕ ГО РАЗПЛОЖДАТ! С други думи дошло е време да си приберем жените при човеците. Те трябва да престанат да обслужват интересите на дявола-княза – за раждат негови деца! Това става при кръстоската между нашите жени и био роботите на княза! НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Учителят казва: Когато в чиста вода се влее мръсна вода, то цялата вода вече е мръсна! Да, тази мръсна вода са био роботите на дявола!

В Талмуда им е казано: : „Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат.“ (Talmud IV/4/81 + 82 ab ) 

В „Програма за изтребление на българите“ приета на ционисткия конгрес от 1980г. се казва:

„Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение…“

вж. още „МЕХАНИЗЪМ ЗА СТОПЯВАНЕ НА БОЛГАРСКАТА НАЦИЯ“ .

А КОЙ Е ЗЕЛЕНСКИ?

За да отговорим на този въпрос трябва да изясним още нещо – в какво време живеем. Всички казват: бушува война между Русия и Украйна, но разумните хора отлично разбират, че войната се води между САЩ (НАТО) и Русия, а Украйна е само терен за водене на войната. Това е т.н. прокси война! И мнозина разбират, че това е началото на Трета световна война, една непрогнозируема война, но с ясни цели и за двете страни в конфликта. Тези, които не осъзнават връзката между т.н. „ПАНДЕМИЯ- КОВИД-19“ и войната в Украйна значи, че нищо не разбира от случващото се.

Световната еврейска конспирация се стреми към световно господство. Те не си го скриват даже и ясно са си го описали в ционските си протоколи. Те ги наричат „Протоколи на ционските мъдреци“, но ние питаме що за „мъдрост“ и що за „мъдреци“ са това, когато от пъвият до последния прококол се говори за това как ще унищожат гоите, както те наричат човешкия род, и как ще установят свое световно господство. Ще го доказваме:

Ще цитираме началото от „Надгробно слово на равина Райхорн“, произнесено 1869г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда. Същата реч е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването ѝ. Той казва:

  • „1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение на господството си над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля — християните, християнството.
  • 2. Тази година, събрани около гроба на нашия преподобен Симеон-бен-Иехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че изминалото столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.“
  • (Брой 195 от 21 октомври 1920 г. в-к „Ла вией Франс“ публикува много важна констатация:
  • „Съществува поразителна аналогия между Протоколите на циониските мъдреци и речта на равина Райхорн, произнесена през 1869 г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда. Същата реч е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването й. Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, също бил убит малко по-късно в дуел. Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в Протоколите“.)

Как ще постигнат своето господство е описано подробно в „Протоколите на ционските мъдреци“, които всеки може да си прочете в интернет. Но има още нещо, което не всеки може да прочете: При проучването си, работейки над книгата си „ Тайните протоколи“ нашият изследовател Никола Николов се натъква на книгата “The Ultimate World Order” by Robert H. Williams (“ The Jewish Utopia”) – книгата е открита в една Еврейска колекция в библиотеката на Тексаския университет – автентичен и пълен план на ционистите за световно господство, който обяснява подробно „Новият социален ред”, който ционистите се надяват да установят, след като са използвали комунизма, демокрацията и една  Трета световна война, за да достигнат целта си“, казва авторът на книгата. Това се случва в наше време, съгласно плановете на световната еврейска конспирация – в ционските си протоколи те са записали, че до тяхното световно възцаряване ще се минат поне още 100 години, а протоколите са от 1898г.

Какво са постигнали с комунизма? – изпитахме го на гърба си! Само едно не разбрахме: ЧЕ КОМУНИЗМА Е ЕВРЕЙСКА ДОКТРИНА, ЧИЯТО ЦЕЛ Е УНИЩОЖАВАНЕ НА ПРАВОСЛАВИЕТО И СЛОВЯНСТВОТО! ТОВА ДО СЕГА НЕ УСПЯХМЕ ДА ГО ПРОУМЕЕМ! НЕ УСПЯХМЕ ДА ПРОУМЕЕМ, ЧЕ т.н. ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ Е ЕВРЕЙСКО ДЕЛО, ЧИЯТО ЦЕЛ Е БИЛА ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА В СТРАНАТА НИ! ТОВА НЕ РАЗБИРАМЕ И СЕГА! А ето и тяхната оценка за т.н. революции (нали и ние си имаме деветосептемврийска революция): „По наше желание трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, която, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.” Добре, че истинския Бог не е евреин! А че революциите те ги правят пак те си го казват: „ … Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот…”

А ето какво те си казват сами за тяхната „демокрация”: „Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.” Коя е тяхната банка, познахте ли? – казва се МВФ!

Май пъзелът започва да се подрежда! Но ще кажем още нещо:

И още един цитат: „Едни от най-видните еврейски „мъдреци“ са Ено Азев и Е. Фрем, който е бил равин – умира 1925 г. в един манастир в Сърбия, където се подслонява и укрива. Той разказва на останалите калугери, че намерените Протоколи са само малка част от еврейските планове за управление на света, както и че те не изразяват напълно омразата, която те питаят срещу всички неевреи.

(The Protocols of Zion, Emissary Publication, стр.101.)

И още да припомним, че по време на френската, руската революции, на деветосептемврийския преврат в България и след това беше унищожен националния и интелектуален елит на тези народи.  От кого? Вместо очевидният отговор нека да сведем глава пред жертвите на световната ционистка змия, както те сами се наричат. Тук само да вмъкнем, че те казват, че техните жертви в холокоста са 6 милиона, което е: ПЪРВО, нагла лъжа, защото по оценките на световните организации на Червения полумесец и Червения кръст, натоварени с това изследване, те са около 150 000!!! Но евреите скриват техният доклад и го заместват с техен, където стават 6 000 000! Но още по-важното е, че холокоста е организиран от самите евреи! Целта е да се заплати за замисления от векове т.н. сега Евр(оп)ейски съюз. Те са си го казали сами! В ционските протоколи е казано дословно: „… Европа, която ще бъде център на нашето управление“! Защо им е нужно да го правят? Не е за прекритие, както мнозина биха казали, НЕ! ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПО ТОЗИ НАЧИТ ЕДИН ВЕЛИК БОЖЕСТВЕН ЗАКОН, в неговото негативно приложение! ЗАКОН, КОЙТО НИЕ, ЧОВЕЦИТЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ОТ ВЕКОВЕ! Още от времето, когато евреите открадват световното познание при завладяването на т.н. сега Вавилон, а БАБИЛ в миналото, но за това на друго място.

(И само като вметка: този равин се укрива в Сърбия! Запомнете това, защото на друго място ще доказваме, че Сърбия е еврейска държава, със изградена солидна еврейска конспирация! И че този т.н. сръбски народ е създаден по механизма, който сме описали по-горе! Този сръбски народ е създаден от болгарките, кръстосвали се с тайни евреи, това е сръбския народ! Това е и т.н. македонски народ, това е и т.н. украински народ и много, много други „народи“!)

„Когато ние се възцарим, нашите оратори ще тълкуват великите проблеми, които вълнуваха човечеството и го доведоха в края на краищата до нашето благодатно управление. Кой ще се усъмни тогава, че всички проблеми са съставна част на нашия политически план, който никой не е подозирал през течение на много векове?“

Нека да цитираме още малко:

 „Ние, евреите, сме унищожители и ще останем такива. Всичко, което ще направите за нас няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.” Този евреин се казва: Морис Самуел. Jou Gentiles, p.155; Harcourt, Brace, 1924г.

Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен това правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли веднъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.” И още: „Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпространим идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.”

„ През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.” – годината е 1869.

Вие не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие.” Изказването е на евреина Маркус Ели Раваш, Century magazine, February, 1928 г..

А сега да видим как евреите осъществяват преврати в отделните държави и тайно заграбват властта, скрити зад демагогски лозунги за „демокрация“!

За целта евреите измислят най-голямата измама в управлението на държавите, наречена РЕПУБЛИКАНСКА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ! Ето какво те самите си казват за това управление. Ще ги цитираме:

РЕПУБЛИКАТА Е ЕТАП КЪМ ЮДЕЙСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО.

„Всяка република минава няколко стадии. Пълният от тях включва първите дни на обезумял слепец, който се лута ту надясно (това е унищожаването на монархиите – б.а.), ту наляво; вторият е демагогията (това е комунизма у нас, а „демокрацията“ на запад – б.а.) ; третият – анархията, която е законна рожба на демагогията (сега сме в този период – б.а.). Анархията неизбежно води към деспотизма, но не към законния, открития и отговорния деспотизъм, а към невидимия и неизвестния, присъщ на всяка тайна организация, която действа безцеремонно, защото се прикрива зад гърба на разни агенти, честото сменяне на които не само че не вреди, но подпомага тайната управляваща сила, тъй като тази смяна я избавя от задължението да харчи средства за възнаграждение на дългосрочни служители.“

ВНУШЕНОТО ОТ ЮДЕИТЕ ВСЕОБЩО ГЛАСОПОДАВАНЕ ПОНИЗИ СИЛАТА НА НАРОДИТЕ.

За тази цел ние трябва да привлечем към гласуване всички граждани, без разлика на клас и на ценз, за да подчертаем абсолютизма на общественото мнозинство, което не се състои само от интелигентните класи. По такъв начин, като втълпим на всички мисълта за значението на отделната личност, ще разрушим значението и възпитателната роля на гоевското семейство, ще отстраним изпъкването на индивидуалните умове над тълпата, която ръководена от нас няма да им даде да се издигнат, нито дори да се изкажат. Тълпата е привикнала да слуша само тези, които й плащат за послушанието и вниманието. С всичко това ние ще създадем такава сляпа сила, която никога не ще бъде в състояние да се мръдне без ръководството на нашите агенти, които ще заместят гоевските лидери. Народите ще се подчиняват на този режим, защото ще знаят, че от новите лидери – наши агенти, ще зависят и работата, и подаянията, и получаването на всички блага.

ЮДЕИТЕ ЩЕ ВЛАДЕЯТ МИСЪЛТА НА ТЪЛПАТА.

„От всичкото това вие схващате, че като спечелим мнението на тълпата, ние облекчаваме само хода на нашия механизъм; вие забелязвате също, че не с дела, а с думи, пуснати по един или друг въпрос ние търсим одобрението на тълпата. Ние постоянно ще разгласяваме, че във всичките си мероприятия се ръководим от надеждата, свързана с убеждението ни, че служим на общото благо.“ – ето защо избираме все едни и същи измамници! НЕЩО ПОЗНАТО, НАЛИ?!

ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ ЧРЕЗ ЕДНОВРЕМЕННИ ПРЕВРАТИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.

„Когато най-после окончателно се възцарим чрез едновременни държавни преврати, които ще се извършат, когато всички съществуващи правителства бъдат признати за негодни, а до тогава ще мине още доста време, може би и цял век – ние ще вземе мерки, за да не се правят срещу нас заговори. Затова най-напред безмилостно ще наказваме всички, които посрещнат нашето възцаряване с оръжие в ръка.“ А сега да направим сметка: Тези протоколи са докладвани 1898г., възцаряването започна с т.н. „ПАНДЕМИЯ“ – 2020Г. СТРАННО СЪВПАДЕНИЕ! Случайно? – случайности има само за глупаците! А сега вече трябва да е ясно, защо НАТО и т.н. Евр(оп)ейски съюз се разпространяват с такава главоломна скорост след краха на СССР! И сега, когато Руската федерация се изправи на крака, САЩ, която е „тоягата“ на световната еврейска конспирация побърза да предизвика ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! Тази война, която те са планирани от векове и която е крайната точка в техният план за световно господство – „нов световен ред“, „великото зануляване“ и пр. СЕГА ЯСНО ЛИ Е КОЙ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В УКРАЙНА?! Обърнете внимание, че тази война, която започна преди 8 години, започна с опити за унищожаване на православието! За унищожаването на православието и словянството, евреите в ционските си протоколи са казали, ще ги цитираме, но преди това да вметнем, че войната срещу православието се води от много векове! В защита на истинското Христово Учение, по думите на Учителя, ние болгарите само в защита на Панонска Болгария( за която читателю не знаеш нищо) сме дали 50 милиона! Да! 50 000 000 жертви, унищожени от т.н. Тевтонски орден! Същият този орден, който създава сегашна Русия, откъсвайки я от Болгарската държава, който унищожава Болгарската столица КИЕВ! Да КИЕВ! и още колко! А евреите „плачат“ за 6 000 000 жертви, при това фалшиви, защото истинското число е около 150 000! А сега цитата:

ЮДЕИТЕ ПОДРИВАТ ХРИСТИЯНСТВОТО.

Ние вече се погрижихме да дискредитираме гоевското духовенство, а с това и да разстроим делото му, което би могло да ни пречи твърде много. Влиянието на духовенството върху народа се понизява всеки ден. Свободата на съвестта сега е провъзгласена навред, и следователно само няколко години ни отделят от момента, в който християнската религия ще рухне. С другите религии ние ще се справим още по-лесно, но да се говори за това е още рано. Ние ще поставим християнството и духовенството му в такива тесни рамки, че тяхното влияние ще тръгне по обратния път на предишното си движение.

Когато настане времето да се унищожи окончателно папският двор, показалецът на една невидима ръка ще посочи на народите пътя към него. Тогава народите ще се хвърлят върху му, но ние ще се явим като папски защитници, за да не допуснем да се отиде до голямо кръвопролитие. Тази диверсия ще ни даде възможност да се промъкнем в недрата на папския двор и няма вече да излезем от там, докато не подчиним всичките му сили.

юдейският владетел ще бъде истинският вселенски папа. Той ще бъде патриарха на интернационалната църква.

Но докато превъзпитаме младежта в новите преходни вероизповедания, а след това и в нашата вяра, ние няма открито да засягаме съществуващите църкви. Ще се борим с тях чрез критика, която да предизвика разкол.

Въобще, ръководеният от нас съвременен печат ще изобличава държавните работи, религиите и бездарността на гоите по начин, който без да почива на някакви принципни положения,само ще ги унизява всячески, за да ни даде възможност да ги унизим така, както умее само нашето гениално племе. ( В КАКВО ИМ БИЛА ГЕНИАЛНОСТТА!)

И още нещо: Понеже в Болгария е унищожено земеделието, то нека да видим кои са движещите сили за това унищожение, защо го правят? Ще ги цитираме отново:

ЮДЕЙЩИНАТА СЕ КРЕПИ ВЪРХУ ГЛАДА И ИЗРАЖДАНЕТО НА НАРОДНИТЕ МАСИ.

„Аристокрацията, която по право се ползуваше от труда на работниците, беше заинтересувана от това, работниците да бъдат сити, здрави и силни. Ние, обаче, сме заинтересувани в обратното – в израждане на гоите. Нашата сила и власт се крият в хроническото недояждане и в слабостта на работниците, защото това ги закрепостява под нашата воля, а правителствата им няма да намерят нито сила, нито енергия да ни противодействуват.“

За целта те унищожава и земеделието в отделните страни, което гръбнака на благоденствието на народа. Ето как:

ЮДЕЙСКИЯТ КАПИТАЛ УНИЩОЖАВА ЕДРОТО ЗЕМЕВЛАДЕНИЕ.

„Аристокрацията на гоите, като политическа сила, умря – няма защо да държим сметка за нея; но и като земевладелска сила тя за нас е вредна, защото може да бъде самостоятелна в придобиване средства за живот. За това е необходимо на всяка цена да я обезземлим. Най-добрият способ за достигане на тази цел е увеличаване на поземлените данъци и ипотекиране на земята. Тези мерки сигурно ще поставят земевладението в тежки условия и гоевските аристократи, привикнали да не се задоволяват с малко, несъмнено ще изчезнат.“

Сега ясно ли е защо беше заграбена земята на болгарските селяни и изгонени в града! А сега земята ни се владее от тайни евреи! Цялата ни хранителна верига е в тяхни ръце и затова и земеделието ни е унищожено! В надгробното си слово равина Райнхорн казва:

„Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт. С призив за социална правда и равенство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този начин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.“ Този целият път извървя нашето земеделие в годините!

ЗА ПРАВОСЪДИЕТО

И понеже сега се говори за това, че правосъдната система не работи, то ето защо това се случва. Пак ще ги цитираме споменатия равин:

“ Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието (християнското), ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.“ Има ли още неяснота? Сега е ясно, че т.н. реформа в правосъдната система никога няма да се проведе докато правосъдието е в еврейски ръце! Ще има само демагогия, говорене, но реални промени няма да има! В света като цяло цари хаос и безредие, съзнателно създаван от тайната еврейска конспирация! Ето защо:

ОБЩЕСТВЕНИЯТ ХАОС ЩЕ НАЛОЖИ ЮДЕЙСКОТО ГОСПОДСТВО.

„С всичко това ние така ще изтощим гоите, че ще ги принудим сами да ни предложат международната власт, която, поради това, че сме навсякъде по света, ще може без всякаква спънка да обхване всички държавни сили на света и да образува свръхправителство. На мястото на съвременните правителства ние ще поставим страшилище, което ще се нарича свръхправителствена администрация. Ръцете на това страшилище ще бъдат протегнати към всички страни и ще обхванат като в клещи всички общества. При такава организация, естествено, нашата колосална сила не може да не покори всички народи.

Ние разчитаме да привлечем всички нации на работа за изграждане новото световно здание, което проектираме. Ето защо преди всичко ни е необходимо да притежаваме извънредна смелост и сила на духа, чрез които нашите деятели ще сломят всички препятствия, изпречили се на пътя ни.“ Ето го и т.н. Евр(оп)ейски съюз! Той е центъра на тяхното управление! Те сами са си го казали – цитирахме ги по-горе.

И все пак как постигат това? Ето основните сили, с които евреите владеят отделните държави:

ЮДЕЙСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ Е НАЧЕЛО НА ВСИЧКИ ИНИЦИАТИВИ.

„Върху развалините на естествената и родова гоевска аристокрация ние поставихме начело на всички инициативи аристокрацията на нашата богата интелигенция. Цензът на тази нова аристокрация ние поставихме в богатството и в науката. Богатството е в нашите каси, а науката се движи от нашите мъдреци.“ – това са т.н. професори, „световно известни учени“, академици и пр., които ни заливат с лъжи от еврейските телевизии. Наслушахме им се в апогея на пропагантната война на т.н. „ПАНДЕМИЯ“!

ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ СИЛИ.

В действителност за нас няма препятствия. Нашето свръхправителство се намира в такива особено благоприятни условия, които са дали основание да го наричат с динамичната дума – диктатура. Аз мога с положителност да заявя, че в сегашното време ние сме законодателите; ние определяме състава на съда и ние раздаваме правосъдието; ние наказваме и помилваме; ние седим на водаческия кон като повелители на всички войски. Ние управляваме със силна ръка, защото държим в ръцете си и остатъците на разнебитената гоевска общественост, която някога е била силна, но сега покорна нам. Ние държим в ръце необузданите честолюбия, ненаситната алчност, безпощадното отмъщение и злобната ненавист.“

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.

Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси.“ И сега ПРЕВРАТА и възцаряването на евреите: Пак ще ги цитираме:

ПРЕВРАТЪТ

„Като установим приблизително последователността на действията – ще довършим подробностите в комбинациите, които ще довършат преврата в хода на държавната машина. В тези комбинации аз включвам свободата на печата, правото на сдружение, свободата на съвестта, изборното право и много други права, които трябва да изчезнат от човешката мисъл още на другия ден, след като бъде провъзгласена новата конституция. Само в момента на преврата ние имаме възможност отведнъж да обявим всичките си постановления; всяко забавено изменение носи опасност, защото, ако това изменение бъде прокарано със сурова строгост, то може да доведе до отчаяние, предизвикано от страх, че ще последват нови изменения от същия характер; ако ли пък то се изтълкува като по-нататъшна отстъпчивост, има основание да се заключава, че ние сме съзнали нашата грешка, а това ще подкопае ореола на непогрешимостта на новата власт. Може още да се помисли, че сме се уплашили и сме се видели принудени да правим отстъпки, нещо от което никой не ще бъде благодарен, защото ще счита, че сме длъжни да правим отстъпки. И едното, и другото, и третото са вредни за престижа на новата конституция. За нас е нужно, щото още от първия момент на преврата зашеметените и потиснати от гняв и недоумение народи да почувстват, че сме толкова силни, неуязвими и изпълнени с духовна мощ, че в никакъв случай няма да се церемоним, че не само няма да обръщаме внимание на техните мнения и желания, но ще сме готови и способни във всеки момент и на всяко място, с подавляваща сила и строгост да задушим всички прояви на недоволство; че ние, които с един замах установихме всичко, каквото ни е било нужно, в никакъв случай няма да делим с тях нашата власт… Тогава те от страх ще си затворят очите и смирено ще чакат развитието на събитията.“

ЮДЕИТЕ СЧИТАТ НАРОДИТЕ ЗА СТАДО ОВЦИ И ЗАТОВА ЩЕ ГИ ОБЕЗПРАВЯТ.

Гоите са стадо овци, а ние за тях сме вълци. А нали знаете какво става с овците, когато в кошарата им се промъкнат вълци?… Гоите ще затворят очите си още и за това, защото ние ще обещаем да им върнем всичките отнети свободи, след като усмирим враговете на мира и закрепим новите институти. Трябва ли да казвам колко време гоите ще очакват това възвръщане на правата?“

А КОЙ ВСЕ ПАК Е ЗЕЛЕНСКИ?

Зеленски, тайният еврейски всемирен монарх, който се надяват евреите да обявят публично, ако послушно продължи да жертва Украйна за целите на ционизма – създаване на световна еврейска монархия – „новият световен ред“!

Някой може би си мисли, че забравихме за това! НЕ, НЕПРЕКЪСНАТО КЪМ ОТГОВОРЪТ НА ТОЗИ ВЪПРОС ВИ ВОДИХМЕ! Кой е Зеленски? – тайният все още ЕВРОПЕЙСКИ СВЕТОВЕН МОНАРХ, за който говорят евреите в ционските си протоколи! Той трябва да бъде възцарен официално след като, според мечтанията на евреите, победят във войната в Украйна! Това е Зеленски! Ако наблюдавате внимателно събитията, които се случват, ако внимателно слушате какво той казва, то лесно ще стигнете до това, което ние тук твърдим за него! Само на един въпрос си отговорете: каква работа имат американските конгресмени при Зеленски и то във време на война?

Но да видим какво казват самите еврееи за своя избаник – еврейският монарх. Ще ги цитираме:

Американски конгресмени се срещнаха със Зеленски в Киев. НЕТЪРПЕЛИВИ МЕРАЦИ, ГОНЯТ ТЕЗИ КОНГРЕСМЕНИ. Какви? – казали сме го.

НАД ИЗТОЩЕНИТЕ НАРОДИ ЩЕ СЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ВСЕМИРНИЯТ ЮДЕЙСКИ ЦАР.

„Признаването на нашия самодържец може да стане и преди унищожаване на конституциите. Моментът за това признаване ще настъпи, когато народите, измъчени от неуредиците, несигурността и некадърността на управниците, които ние сме създали, викнат: “Махнете тези управници, дайте ни един всемирен монарх, който да ни обедини и да унищожи причините за раздорите: границите, националностите, религиите, държавните разхищения; който да ни даде мир и покой, каквито ние не можем да намерим при нашите управници и представители.”

Но всички вие отлично знаете, че за да може да се изкаже подобно всенародно желание, необходимо е непрестанно, във всички страни, да се объркват отношенията на гражданите, да се изтощават правителствата, да се преуморяват от безредици, вражда, борби, ненавист и болести и пр. всички, така че гоите да достигнат положение да не виждат друг изход, освен да приемат нашето пълно господство… Ако ние дадем на народите отдих, едва ли някога ще настъпи желаният от нас момент.“

ЮДЕЙСКИЯТ МОНАРХ ЩЕ БЪДЕ СВЕТОВЕН ПАТРИАРХ.

КОГАТО ЦАРЯ ИЗРАИЛЕВ СЛОЖИ НА СВЕЩЕНАТА СИ ГЛАВА КОРОНАТА, КОЯТО ЕВРОПА ЩЕ МУ ПОДНЕСЕ, ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ПАТРИАРХ НА СВЕТА.

Необходимите жертви, които той целесъобразно ще принесе за благото на народите, никога няма да достигнат числото на ония жертви, които гоевските правителства в течението на вековете са принасяли от манията си за величие. Нашият цар ще бъде в постоянно общение с народа. Той ще му говори от трибуната слова, които още същия час мълвата ще разнася по целия свят.“ ( от протокол №15) Затова Зеленски говори в Евр(оп)ейския съюз „през ден“ и се разпространяват речите му, които са чиста проба лъжи и демагогия!

„…ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ ЦЕНТЪР НА НАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ…“ (от протокол №15) Но това „управление“ е очевидно Евр(оп)ейския съюз! ТОЗИ СЪЮЗ-„ЦЕНТЪР“ СЕ ГОТВИ ДА ПОДНЕСЕ КОРОНАТА НА ЦАРЯ ИЗРАИЛЕВ И ДА ГО ПРИЗНАЕ ЗА СВЕТОВЕН МОНАРХ!

А КОЯ Е ТАЗИ „ЕВРОПА“, КОЯТО ЩЕ МУ ПОДНЕСЕ КОРОНАТА? – ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ТОВА е т.н. Евр(оп)ейски съюз! МАСКИТЕ СА СВАЛЕНИ! СРЕЩУ РУСИЯ ВОЮВА СВЕТОВНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, КОЯТО ПРОВЕЖДА СВОЯТА (ПО ПЛАН) ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА СВОЕТО СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО! ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! А ЕВР(ОП)ЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН СЪЮЗ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В СВЕТА! НЕКА НЯКОЙ ДА НИ ОБОРИ!

ЮДЕИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИКАКВИ ЖЕРТВИ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОЯТА ЦЕЛ.

„Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!

…Ние не сме държали сметка за жертвите, дадени от скотското семе на гоите; не са малко и нашите жертви, но в замяна на тях ние дадохме на синовете на Израила такова привилегировано положение на земята, за каквото те не са могли дори да мечтаят. Със сравнително малко жертви от наша страна ние не само запазихме народността си от гибел, но печелим победата на световната арена.“

И накрая ще завършим с един наш коментар в ФБ:

„Руснаците ще променят начина си на водене на войната, когато проумеят най-после, че т.н. УКРАИНЦИ СА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, КОЯТО Е ЗАВЛАДЯЛА УПРАВЛЕНИЕТО НА Украйна! Омразата при тях е начин на живот и това определя и поведението им на фронта. По един начин се държи нормален човек, по съвсем друг – био робот на дявола, който в случая се нарича украинец! ТОВА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ХОРАТА, ТРЯБВА ДА ГО СХВАНАТ! Сблъсъкът не е между човеци, а между двете паралелни формирования на съвременния свят, който се състои от човеци, създадени от Бога „по образ и подобие“ и от деца на дявола, които в своята същност са био роботи, зомбита, които се хранят с омраза и в този смисъл са ВАМПИРИ! Ето защо срещу тях се воюва с други психически методи! РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ НА ТОВА, АКО ИСКА ДА ПОБЕДИ И ДА СПАСИ ЧОВЕЧЕСТВОТО! Живеем във време, когато се решава задачата за разделяне на ХОРАТА ОТ ДЕЦАТА НА ДЯВОЛА, КОИТО СА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, А В СЛУЧАЯ СЕ НАРИЧАТ УКРАИНЦИ, за руснаците, а за нас, болгарите се наричат „МАКЕДОНЦИ“! (Русия има грях към нас за това и трябва да намери начин да изправи грешката си! Русия сега изпитват това, което ние изпитваме от поне век и половина!) Те са безжизнени същества – НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ САМОСТОЯТЕЛНО, размножават се само и единствено от нашите, човешките, жени, при което се раждат почти винаги само мъже и така се стопява автохтонното население на съответната страна! ТАЗИ Е ПРИЧИНАТА В УКРАЙНА ДА СЕ Е СТОПИЛО НАСЕЛЕНИЕТО С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ! НИКОЙ И С НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОМЕНИ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! ПРОСТО СЕ РАЖДАТ ТАЙНИ ЕВРЕИ ОТ КРЪСТОСКАТА МЕЖДУ ЧОВЕШКИ ЖЕНИ И ТАЙНИ ЕВРЕИ И ТАКА СЕ ПРОМЕНЯ СЪСТАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО – НЕВИДИМО, ЗАЩОТО ТЕ ВЪНШНО НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ НАС, ХОРАТА – ЗАТОВА КАЗВАМЕ, ЧЕ СА БИО РОБОТИ, КОЕТО Е ВЯРНО!!! ТАКА СЕ СЪЗДАВАТ НОВИ НАРОДИ! ТАКА Е СЪЗДАДЕН „МАКЕДОНСКИЯ НАРОД“, ТАКА Е СЪЗДАДЕН И „УКРАИНСКИЯ НАРОД“ И ОЩЕ МНОГО, МНОГО ДРУГИ. ТОВА Е ПРОЦЕС, КОЙТО Е ОПИСАН И В БИБЛИЯТА, АКО ЗНАЕМ КАК Я ЧЕТЕМ! Припомнете си разговора на „бога“,( който е всъщност дявола) – затова той казва на Авраам: „От тебе ще произлязат много народи“! Това ще го изясняваме отделно, защото е дълго за изясняване. ЗА ДА ПОБЕДИШ ПРОТИВНИКА СИ ТРЯБВА ДА ГО ПОЗНАВАШ! А СЛУШАМ ВСИЧКИ АНАЛИЗАТОРИ ГОВОРЯТ САМО ПОВЪРХНОСТНИ НЕЩА И СЛЕДОВАТЕЛНО МНОГО МАЛКО ИСТИНА ИМА В ТЕХНИТЕ АНАЛИЗИ.“

НАВЛЯЗОХМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО НА РАЗДЕЛЯНЕ НА ЧОВЕЦИТЕ ОТ БИО РОБОТИТЕ НА ДЯВОЛА-ЕВРЕИТЕ! ТЕЗИ,КОИТО СА С ПО-ОТВОРЕНИ СЪЗНАНИЯ И РАЗБИРАТ ТОВА, КОЕТО ГОВОРИМ, ПОМАГАЙТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ БОЛГАРИ! ЗАДАЧАТА НА БОЛГАРИТЕ Е ДА УСПЕЕМ ДА ИЗПРАТИМ ПРОСВЕЩЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. НИЕ СМЕ НОСИТЕЛИ НА ДУХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО! ВЕЧЕ СЕ СЪБУЖДАМЕ ЗА МИСИЯТА СИ!

ПП: Казваме, че евреите са био роботи! Ето какви са ни съображенията за това: Био робот означава биологичен индивид, който не е свързан с Бога! От това произтичат неговите особености и отлики от човеците, създадени от Бога „по образ и подобие“. Характеризира се с това, че не може да мисли, като човеците, а комбинира фактите и затова живее в света на следствията, където връзка с Бога не съществува! Той умее да комбинира фактите и така си изгражда своите лъжи, които са два вида: от една страна изгражда лъжи за човеците, но от друга страна и изводите от това комбиниране и него го заблуждават. Така той лъже и сам себе си. Така тези същества не могат да живеят в света на хармонията, който свят е построен от Бога. От това следва и най-важното в случая – те не могат да се размножават самостоятелно! За да има дете трябва да има хармония в тялото, което го създава иначе то не може да расте хармонично, по определени закони, по съзнанието което създава човешкото тяло, което пък от Бога произхожда! Ето защо единственият начин да се създаде човешко тяло е женският организъм на човешка жена! И ОТ ТОВА ПЪК СЛЕДВА НАЧИНА ЗА ОТЪРВАНЕ ОТ БИО РОБОТИТЕ НА ДЯВОЛА – ЕВРЕИТЕ. НАШИТЕ ЖЕНИ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГИ РАЗМНОЖАВАТ! САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ТЯХ! Войните не решават този проблем, защото проблемът е ДУХОВЕН! Опитват се да ни обвиняват в разпространение на омраза към евреите! ТОВА НЕ Е ВЯРНО! Това, че казваме истината съвсем не означава, че говорим с омраза! Никой не може да се нагърби да твърди, че истината е омраза! Напротив, ние изпитваме съжаление към нашите жени, които се омъжват за тайни или явни евреи, защото те не осъзнават, че ДЕЦА РАЖДАТ, НО ДЕЦА НЯМАТ! Това, което се ражда е „кукувиче“ по отношение на майка си! То е от друг свят! Тази е причината поради която се пълнят и старческите домове! Тези хора НЯМАТ ДЕЦА! ТЕ СА ОТГЛЕЖДАЛИ ЕВРЕИ – БИО РОБОТИ! Спираме до тук. Има още много за изясняване.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44