общество

КЛОНИНГИТЕ

(продължение на „МЕХАНИЗЪМ ЗА СТОПЯВАНЕ НА БОЛГАРСКАТА НАЦИЯ“ – №2)

А сега да видим какво става след женитбата? Раждат се деца естествено! Чудесно! Само, че тези деца са деца на дявола, а той, дявола, не може да се размножава самостоятелно – раждат се, ще го кажа по народному, ялови деца. При първата кръстоска между евреин и човешка жена се ражда клонинг – получаваОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ
Уважаеми полицаи, написъл съм Обръщение към вас, с което искам да ви разкажа в какво време живеем и какви предателства се извършват в страната ни. Цензурата обаче не ми разрешава да я публикувам в Facebook. Страхуват се да научите истини, които не са известни на българите, защото ще разберете кого всъщност пазите. Цензурата се контролира очевидно от еврейската „фирма“ „К2 Глобъл Корпорейшънс“ , която сега е реалното българско правителство. Управлението на страната е съвсем явно окупирано от евреите от Израел. Затова ви моля да се запознаете с това обръщение, което съм публикувал в сайта Bolgaristina.com. Вижте кого пазите и се определете на окупаторите ли ще служите, или на своя народ, се „муле“. Как така до сега има толкова много мастити генетици не можаха да открият това? Кой държи юздите на науката тогава? Голям въпрос и това ще го разгледаме, но по-късно. И преди да продължим, да изясним още нещо: наричат се евреи, но те нямат нищо общо с евреите! Има исторически евреи, но за тях ще говорим на друго място. Изобщо всичко е лъжа върху лъжа, като кромид лук. Ето защо колкото повече се разравя, за да се започне от чисто и истинно място, всичко звучи невероятно. Какво не бих дал, за да разберете, че говоря истината, но ще трябва малко търпение. Ще кажа: Аз говоря това, което Учителят ни е изяснил в Школата Си, и е отразено в беседите Му. Тук само го преразказвам в синтезиран вид. Учителят разкрива това на нас, болгарите, защото, казва Той, болгарският език е най-древният езотеричен език и само на него може да се предадат точно езотеричните истини. И защото Бог твори на Земята чрез нас, болгарите, затова се казва, че сме записани на дланта на Бога.
А сега да се върнем към размножаването на клонингите. Казахме: те самостоятелно не могат да се размножават, ето защо на тях непрекъснато са им нужни човешки жени, в случая болгарки. Защо това е така е дълго за обяснение, ще го разглеждаме отделно.

Сега отиваме към обяснение на тежката демографска криза в Болгария. Ще го кажа още веднъж ясно: Човешките жени могат да раждат от т.н. евреи (истинското им име е грипи), но раждат ВИНАГИ и без изключение деца на дявола, които не са хора, но клонинги!
Това не е фантастика или нечие бълнуване, а научно изследване на проблема! Научната мисъл нека да говори, а не политиците! В миналото това се е знаело! Тази истина се е знаела, но сега се крие от хората – след като сме се отдали на слугуване на дявола постепенно е забравена. От дълбока древност са се търсели начини за ограничаване на такива бракове.

Тук разглеждаме проблемите за изясняване ситуацията, в която сега се намираме. Не може другояче – коя лъжа да хвана и коя да оставя и колко време ще ми е нужно, за да се изясни в детайли всеки проблем, забравен от много време? (всякога познанието се усвоява на нива, постепенно)

А какви са последиците от това, че болгарката се кръстосва с евреите/грипите и им произвежда деца-клонинги ще изясним на реален пример: Да разгледаме набързо как е създадена древна Юдея:
Древна Юдея е създадена чрез отцепване на част от страната ни Израил, земята ни в Мизия, сега Мала Азия. Нека да е ясно: израил и болгарин е едно и също! Това Учителят го е изяснил във великолепната Си беседа „Израил и болгарин“. Древната страна Израил е болгарска държава! Ами вижте: в нея живеят израелтяни, чийто друго име е болгари. За какви евреи може да става дума тогава? Думата „евреи“ е имала съвсем друг смисъл, а сега е лъжовна! И за това ще говорим по-нататък.

И така: Как става това отцепване? – болгарката в тази земя разпложда (размножава) предимно грипите и като резултат болгарите-израелтяни намаляват драстично! „Заслугата“ е изключително на болгарката-израилтянка! Сега се разиграва точно същият сценарии в съвременна Болгария! Затова евреите, които нахлуха в страната като „македонци“ са в еуфория – изпълнява се техен древен план, който тогава е бил успешен. Чета по улиците са записали:„SYSTEMA FOREVA“. За нищо не подозиращите болгари това нищо не им говори, но те си знаят, така се и насърчават явно. То затова и дойде папата – да освети първото еврейско селище в Болгария! И да благодари на „нашия“ свети синод дето е дал земята си за строежа на жилища за еврейското селище! Спомняте ли си как папата се наведе да целува ръка на патриарха. (как да кажа нашият, кажете ми.) Този жест от никакви протоли на отношенията между тях не следва.

А нашите болгари от този квартал, на които явно им е дошло до гуша, им отговарят: „COPELEX смърт за к.рвите“. На един балкон клонингите са записали: „Всичко опира до кръвта… Чиста раса.“ За тази „чиста раса“ говори и нашият добър познайник и техен вдъхновител- Дизраели. Ще го цитираме:

„ Неоспорим факт е, че никой не може да унищожи една чиста раса от кавказки корен. Това е един физиологически факт, един прост закон на природата, който е попречил на египетски и асирийски царе, римски императори и християнски инквизитори. Нито наказателни закони, нито физически изтезания могат да въздействуват на една по-висша раса да бъде погълната от една по-нисша или да бъде разрушена от нея. Смесените преследващи раси изчезнаха, докато чистите преследвани останаха. И в този момент на световна деградация и упадък еврейската мисъл и ум упражняват грандиозно влияние над Европа”.

Каква лъжа! Евреите оцеляват не защото са „чиста раса“, а защото човешките жени ги размножават за сметка на човешкия род. А що се отнася до чистотата на расата, то няма по нечисти от евреите, защото те нямат жени, които да ги размножават! Те се раждат от всякакви жени, затова има бели, черни, жълти, червени, цигани, турци и всякакви евреи! Това е тяхната „чистота“.

Забележете: Кавказката раса сме ние, болгарите! Тук няма място за съмнение! Историята ни е открадната, ролите са разменени! Така се унищожава психически един народ, а физически – като нашите жени ги размножават в своето невежество и безотговорен егоизъм за сметка на нашия народ. Как по-меко да го нарека? За всеки случай, за разумните болгари, това си е чиста проба предателство на интересите на народа за сметка на личен егоизъм, според тях, но истината е, че са лековато излъгани. Ще го повтарям много пъти: Тези жени деца раждат, но деца нямат, защото това, което раждат са клонинги, същества без душа. Тези деца не са от света на майката, те не хранят никакви чувства към нея! Те са от света на дявола, а не от нашия свят. Тя е сама там в света на клонингите.
А в ционските им протоколи е казано: „Нашата власт е най-силна, защото е невидима.“
Невидимият „народ” и НЕВИДИМИТЕ „царе” много добре са описани от този същия Бенжамин Дизраели (покръстен евреин) публикувани в новелата му„Conningsby”, публикувана в навечерието на Втората ционистка конференция във Франция през 1844 г.. Ние, българите, познаваме твърде добре този noevo christiano. Да, този същият, който разгроми Санстефанска България на Берлинския конгрес! Войната на евреите срещу българите продължава!!! И ще добавя: Тя никога не е преставала! В „Програма за изтребление на българите“, която приемат на циониския си конгрес в 1980г., състоял се в Москва е казано: „Хилядолетният ни враг е все още жив.“ Никакви илюзии, ние сме от два различни свята и за двата едновременно няма място! Това те са си го казали. Ще го говорим на друго място. Защо не разбираме, че сме от два различни свята? Ще го изясним така: Когато говорим за „оня свят“ ние гледаме към небето. Но Учителят казва: „На небето няма нищо, тук е „оня свят“, но е невидим.“ Светът на децата на дявола/клонингите е също на земята, но за разлика от „оня свят“ е видим! Ето защо ние в нашето съзнание не го разграничаваме. Техният свят се характеризира с това, че той е в пряка зависимост от нашите жени! Клонингите не могат да се размножават! Нашите жени създават техният свят и те го поддържат като им раждат деца, които са деца на дявола, клонинги, неосъзнавайки какво огромно страдание причиняват на нас, хората. Това е истината. Ето защо, трябва да започнем масова просвета, да изясним същността на причините за нашето унищожаване, за тази тежка демографска криза. Причината е, че нашите жени не раждат човешки деца, а деца на дявола, говоря за тези, които се женят за клонинги/евреи! Как могат да ги различават, защото те са точно като нас на външен вид (защото са клонинги) това ще го говорим отделно.

И така, без да навлизам в подробности, за сега, само ще кажа, че клонингите (наричащи себе си евреи) не са хора, защото нямат душа – това Учителят го е изяснил, Исус Христос го е казал и аз не виждам кой нормално мислещ човек, може да се съмнява в това. Тогава питам: за каква кръв говорят? Та те в този смисъл въобще нямат кръв. А физическата кръв, която е в телата им, тя е от нашите жени.

Кв.„Гоце Делчев“ , заедно с кв. „Манастирски ливади“ съставляват на практика самостоятелен еврейски град. А в кв. „Надежда“ са „по-откровени“ – тук са написали: „Ще ви ръгаме говеда“. Болгарино, кажи ми, братко, какво искаш да се случи, та да се събудиш?! И да проумееш, че в Болгария сега се изпълнява план, по който от Палестина беше създаден Израел. Схемата е същата. Но тя е още по-стара! На друго място ще ви кажем какво те самите казват за това. Тук не може, защото е дълго за обяснение. Изобщо разкритието на еврейския план ще го правим на етапи. Иначе ще стане голямо мазало.

Вижте какво съвпадение – най-луксозния трамвай – „№7“, свързва точно тези квартали. Какъв гениален кмет, а? Какъв усет има само!
Този „древен план“ за унищожаване на болгарите е описан в „Книга на пророк Езекиила“. Нищо ново под Слънцето! И след хиляди години пак сме изправени пред същия проблем! Колко пъти трябва да ни удрят в главите, та да поумнеем?! Няма да се връщам по-назад, защото планът е един и същи и не можем да намерим противодействие, защото нашите жени ги размножават! Ние си създаваме проблемите и после търсим как да ги преодоляваме!
Само да вмъкна и това: Нали е ясно, че клонингите пророци не могат да имат! Те нямат връзка с Бога въобще! Какви измами, Господи!
В онези древни времена разумните болгари-израилтяни се стряскат и ограничават контактите на болгарката-израелтянка с грипите. Това е описано в Евангелие на Йоан гл.4 – Срещата на Исус със самарянката. (ст.9) Така се отделя пък Самария, в която се забранява на болгарката-израелтянка дори да разговаря с грипите – в Евангелието те са наречени юдеи. Така самаряните и до сега оцеляват заобиколени от всякъде с грипи. Те са болгари и са единствените, които са запазили древният обичай на болгарите за мартеницата в този район! И те съвсем не са единствените, които правят такава забрана! Така например, Констанций II, владетел на Източната Романия (евреите я кръстиха Византия) с център Константинопол, след разпада на Романия (сега се нарича Римска империя) в 339 година забранява браковете между евреи и християнки. („Евреите светът и парите“ – Жак Атали; стр. 105)! Ще кажете, ама той е евреин. Да, споменава за това, защото има за задача да скрие истината, да „замаже“ причината, за тази забрана. В цялата книга той само това прави- замазва.
Известно е, още например, че на съборите в Орлеан през 538 и 541 година е забранено всякакво общуване с евреите пак със същата цел.
Същото казва и Учителят, цитирахме Го по-горе. Мълчат историците за това. Питам: Кой управлява науката? Отговорът е грипите/евреите. Те сами си го казват. Ще ги цитираме: „Върху развалините на естествената и родова гоевска аристокрация, ние поставихме начело на всички инициативи аристокрацията на нашата богата интелигенция. Цензът на тази нова аристокрация ние поставихме в богатството и в науката. Богатството е в нашите каси, а науката се движи от нашите мъдреци.”
Още малко да се върнем на самаряните. Самаряните са юдеи! Което ще рече, че те са в Учението на Мойсей (трябва да се пише Мо.Есей, но в тази вода сега няма да влизаме)! Сега в кратце, защо самаряните са юдеи, но не са грипи! Това е така, защото т.н. юдаизъм на самаряните е древното Учение на Мо.Есей, което не е грипския юдаизъм. И изобщо, грипският/еврейският юдаизъм, не е духовно учение, нито религия. Те сами си го казват. Ще ги цитираме: “Юдеизмът не е вяра, а икономически закон.“ Това трудно се разбира от човеците, които са свързани с Бога. Но за грипите парите са бога. Това не е просто алегория, а факт. Точно търговците им съставят тяхната Мишна, която е основата на Талмуда им и това още във времето когато „менителницата“ е основно разменно средство. Парите са създадени от Бялото Братство, казва Учителят, но „тогава те имаха друго предназначение“. Следователно, именно търсенето на начин да завладеят парите е създало техният юдаизъм! Затова той е икономически закон! Сега парите са нещо много смешно, но човечеството не разбира това, защото не разбира начина на „мислене“ на грипите. И понеже не се разбира, то смешното се превръща в драма.
От много векове се е търсело решение на проблема за ограничаване на човешката жена да се кръстосва с клонингите – децата на дявола. Точно тази кръстоска е довела до унищожаване на цялата древна култура. В това е и генезиса на всичкото страдание на хората. И това е така, защото жените ни произвеждат клонингите, които ни унищожават. В Талмуда им е казано: : „Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат.“ (Talmud IV/4/81 + 82 ab ) Това го изясняваме на друго място! Тази своя „победа“ дяволът залага преди 40 века, когато човечеството напускайки зодия „Телец“, навлиза в зодия „Овен“, говоря за истинския зодиак, а не за това, което сега ни се представя за такъв – то е фалшификат. (За зодиаците отделно)Тогава са превърнали жената-майка кърмилница на обществото в средство за забавление. Не бързайте с изводите. Ще изясним проблема в цялостност и ще покажем решението му. Не е толкова просто: „Богът, казва Учителят, е ограничил злото“. Но не е ограничил свободният избор на хората. В това има много дълбок смисъл, но важното е, че вече сме във времето, когато можем успешно да решим този проблем. Пак казвам, ще го разгледаме много подробно! А само от горния цитат от Учителят, пък става ясно защо се прави всичко възможно да се държат болгарите настрана от Учението на Учителя – там се съдържат всички решения на човешките проблеми! „Разгледал съм всичките 7000 възможности, които могат да ви се случат на Земята, казва Той, просто трябва да ги изучавате“. Той е Божи пратеник, както е Исус Христос и по-силно, но сега няма да се спирам на това.
А сега да доизясним проблемът с т.н. „съветски специалисти“. Всяка болгарка, а те се лепят на тях като „мухи на мед“ – привилегии има значи, ражда по две деца, които са тайни еврейчета-деца на дявола. Така се разраства отдавна формираната в Болгария тайна еврейска конспирация. Нека по-възрастните си спомнят за бездетните семейства от 80-те години на миналия век – 300 000! Точно затова е наложен тогава и модела с „едното дете в семейството“ – трябва да се стопява болгарският род! В „Програма за изтребление на българите“ приета на ционисткия конгрес от 1980г. се казва:„Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение…

Кой може да каже, че това е невярно?( от 150 000 на 59 000) Сега започва да прозира и проблема: кои са тези, които „системата ги убива“! Ще го изясним и този проблем. И като резултат от всичко това раждаемостта за 40 години е намаляла над 2,5 пъти! Изключително голям успех за източните евреи и като резултат тежка демографска криза в страната – сега се раждат под 70 000 деца в годината. Толкова бяха преди преврата от 1989г. За следващите 20 години раждаемостта е спаднала с почти 20%! За само 20 години! (Вижте колко са първолаците. Това не може да се скрие.) И за да постигнат подобен резултат и западните евреи, затова внасят толкова евреи, колкото е раждаемостта на страната за година. Ще направим точен анализ на друго място.

А че е такава целта се вижда от съвпадението на числата между годишната раждаемост и внесените евреи-„македонци“. Как са внесени? Това е твърде интересно! Ще го разглеждаме подробно. След само един цикъл след тези 71 000 в страната ще се раждат под 35 000 деца на година и ще станем малцинство спрямо тайната еврейска конспирация в страната. (Пак ще кажа, тази тайна конспирация нашите жени я създават – те сами не могат да се размножават!) Тогава нито избори нито каквото и да било ще зависи вече от нас! Това е задачата им! Такива са целите им. Такъв е еврейският план за създаване на Балканска Юдея! В този план, за твое сведение, болгарино, участва целият Евр(оп)ейски съюз. Остава някой да оспори това. Въпреки това ще го доказваме. Това не е изненада – така е записано в общата им програма, известна като „ционските протоколи“ и в специално приетата от тях „Програма за изтребление на болгарите“ от 1980 г., която цитирахме по-горе. Болгарино, ако искаш вярвай, братко. Дано умните болгари да са толкова, колкото очаквам.

Следва „КАК НИ УНИЩОЖАВАТ ИЛИ МАЛКО АРИТМЕТИКА“

Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Когато сме заедно всичко можем да постигнем. И никога не забравяйте: ПАРТИИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ КРЕАТУРИ. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ – ТУК, В БОЛГАРИЯ И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. След като те сами си го казват, защо да не им вярваме?


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44