акцентирана

ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА Е ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

СЦЕНАРИЯТ НА „ВТОРАТА ВЪЛНА“ ОТ ПАНДЕМИЯТА „КОВИД-19 СЕ ИЗПЪЛНЯВА ИЗЦЯЛО ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

Целите, които преследват сатанистите при опита им да наложат „нов световен ред“ е да се създаде „огромна мащабна криза“ по думите на Дейвид Рокфелер. А това изисква създаване на всеобща паника сред населението. След първоначалният им успех при „първата вълна“, народа ни се окопити и излезе от стресовата ситуация. Планът на евреите отиваше към провал. Затова измислиха втора вълна, но този път хората не им обърнаха внимание даже. Тогава те преминаха към изпитаното си във вековете средство: САМИ да организират това, което им е нужно, но от името на хората, възползвайки се от това, че те все още не могат да ги различат сред себе си. Какво им е нужно за сценария? – да има много хора, които да искат да се тестват и така да се създаде впечатление за паника сред населението – това е първото, което им е нужно. Болгарите не се интересуваха от тези тестове! Нашите, болгарските лекари също се намесиха, за да успокоят народа ни! Тогава ръководството на „пандемията“ организираха тайната си конспирация! Създадоха се опашки от желаещи да се изследват. От къде следва това? – от това, че в началото нямаше желаещи да се тестват! Как изведнъж по-късно се намериха толкова желаещи. Къде бяха преди това?

ОГРОМНАТА ВЪЛНА ОТ „ЗАРАЗЕНИ“ И „БОЛНИ“ СА ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ! ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЦИОНИСКА ЗАПОВЕД ЗА ЗАБЛУДА НА БОЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ! ВСИЧКО ТОВА Е САМО СЦЕНАРИИ!

Второто, което им е нужно е да напълнят болниците, да изнемогват лекари и мед. сестри. За целта опитаха първо с циганите, но те ги „издъниха“! Спомнете си видиоклипът с празното „ковид отделение“ и няколко цигани да хвърлят „гюбеци“ в него! Тук ще ти река, болгарино: твърде нехайно се отнесе и този път по този случай. Защо не се поинтересува къде е това „ковид отделение“, какво правят тези „болни“ цигани там? По коя методика се лекуват с „гюбеци“? Тогава щеше да ти станат нещата много ясни и щеше да предотвратиш сегашното затваряне на страната, което е в наш общ ущърб – съмнение няма в това! Трябва най-после да разбереш, болгарино, че за да се справиш със сценария, който ни разиграват евреите, трябва да се размърдаш. Със стоене пред еврейската телевизия няма да постигнеш нищо! Там се сипят непрекъснати лъжи и измами и ти в един момент сам ще започнеш да се съмняваш, дали пък не е истина! Това са изпитани еврейски методи! Ако ние им докажем лъжата, тогава отпада и крайната им цел – ВАКСИНИРАНЕТО!

НЕ ИСКАШ ДА СЕ ВАКСИНИРАШ, НО НЕ ИСКАШ И ДА СЕ РАЗМЪРДАШ! Ще ти кажа: Със сигурност едното ще се случи! ИЗБОРЪТ СИ Е ТВОИ!

Сега как се напълниха болниците? – от тайната еврейска конспирация по нареждане на техните водачи! За разлика от при нас, когато ако искаш ще направиш нещо, при тях хънта мънта няма! Казано и край! Доказателството: Нашите, болгарските лекари, за тях няма постове в иерархията на управлението на здравната система – те са „бачкаторите“ в отделенията. Те забелязаха, че болниците се пълняв СЪС ЗДРАВИ ХОРА! Ама били много уплашени. Такава им е инструкцията, така лъжат! Твърде малко време е минало откакто започнахме да говорим за тайната еврейска конспирация. Тази истина не е достигнала още до хората, особено пък лекарите, натоварени с цялата отговорност на лекарският им дълг в такъв момент. Това са лекари-болгари! Има една друга огромната част от лекарското съсловие, които са от тайната еврейска конспирация. Те участват в сценария и затова си траят. Та нашите лекари с изненада зконстатират, че леглата им се заемат от здрави хора, уж много уплашени! Ако ще ги лекуват от уплаха, то каква работа имат в ковидотделенията?! Доказателство на казаното е разказа на проф. д-р. Георги Михайлов от свищовската болница:

„Народът е в стрес! Трябва да му се обясни, че COVID-19 НЕ Е ОПАСНА ИНФЕКЦИЯ!
Имам възможността да видя на терен колко е стресиран народът ни. Половината от пациентите в свищовската болница са хора БЕЗ НИКАКВИ СИМПТОМИ или с много леки грипоподобни такива и изобщо нямат нужда от болнично лечение. Но въпреки това НАСТОЯВАТ да ги приемем в болницата. (те настояват, а нареждането от „щаба“ е да ги приемат в болницата, въпреки че са здрави! Такова чудо е гангстерско поведение на този „щаб“! )
Трябва да има кампания, която да достигне до умовете на всеки болгарски гражданин. Да се изясни, че това не е особено опасна инфекция, че ПОЛОВИНАТА ОТ ПАЦИЕНТИТЕ, КОИТО СА В БОЛНИЦА, СА НАПЪЛНО ЗДРАВИ, но психирани от медиите. А голяма част от останалите са с толкова леки грипоподобни симптоми, че спокойно могат да се лекуват в домашни условия. “ – продължава професорът.
В момента в свищовската болница освен Covid- отделението работи ЕДИНСТВЕНО това за хемодиализа. Връщаме хора с РЕАЛНО ТЕЖКИ заболявания, като диабет, сърдечно-съдови и прочие, за да настаняваме хора с хипохондрия. Така описва ситуацията в Свищов проф. д-р Георги Михайлов.

Точно така описват ситуацията и в Пловдив и други градове. Очевидно навсякъде е така. ТАЗИ ПОКЪРТИТЕЛНА КАРТИТА САМО ДОКАЗВА НАШЕТО ТВЪРДЕНИЕ, ЧЕ „БОЛНИТЕ“ СА ВСЪЩНОСТ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, ИЗПРАТЕНИ ПО НАРЕЖДАНЕ В БОЛНИЦИТЕ, ЗА ДА СЪЗДАВАТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗА МАСОВО ЗАРАЗЯВАНЕ. А УМИРАЩИТЕ СА РЕАЛНО ОТ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, КОИТО СА ОСТАВЕНИ БЕЗ ЛЕКАРСКА ГРИЖА. КОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ГЕНОЦИД!

ГЕНОЦИД ОТ ТЕЗИ, КОИТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ, БОЛГАРИНО!

Тази инсценирана паника, обаче им свърши работа на еврейските сценаристи на „пандемията“ – те са част от световният заговор на сатанистите срещу човечеството в налагане на техният „нов световен ред“, което означава налагане на еврейско световно господство, описано от тях самите в ционските им протоколи.

И така: ПЪРВО, тайната еврейска конспирация разигра сценария за „страшната пандемия“ и с това обоснова „загрижеността“ на световната еврейска конспирация, глобалистите, както ги наричат още, за налагане на ваксиниране на населението. Само, че този път потърпевшите сме ние, човеците!

ВТОРО, започна втората част на сценария, налагане на ваксиниране на населението! Нека да уточним, това не е ваксиниране, а генно модифициране на генома на човека! ПО ТОЧНОТО ИМЕ Е ЕВГЕНИРАНЕ. На тях им е ясно, че не биха могли да наложат своя „нов световен ред“, ако не усмирят народите, които все по-организирано се надигат за съпротива. Това усмиряване те се надяват да постигнат чрез техните „ваксини“!

СВЕТЪТ Е ПОДЛОЖЕН НА ЕВРЕЙСКИ ГЕНОЦИД! „ТРЯБВА НИ ОГРОМНА,  МАЩАБНА КРИЗА И ХОРАТА ЩЕ ПРИЕМАТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД“ – ДУМИ НА ДЕЙВИД РОКФЕЛЕР

СВЕТЪТ Е В УСЛОВИЯТА НА СВЕТОВНА ВОЙНА – БИОЛОГИЧЕСКА И ПСИХИЧЕСКА!

Шведският виросолог Андрес Тенгел: „Ковид-19 до сега не е убил нито един човек, този вирус не убива! Ковид-19 е световна политическа измама и Швеция ясно показа, че дори и да не се вземат никакви мерки , нещата не излизат извън рамките на нормалното, дори сме под чертата на един обикновен грип в момента.“
Ковид-19 не убива хора!

КОВИД -19 Е СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ХОРА!
В Швеция нямаме починали от Ковид-19, дори напротив в момента сме под чертата дори на един обикновен грип тип А или Б. ВСИЧКО ТОВА НИ КАРА ДА СМЕ БЕЗКОМПРОМИСНИ И ДА ОБЯСНИМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА! “


Ако КОВИД-19 не убива хора, тогава от къде идват умрелите ? Единственият разумен отговор е, че се убиват хронично болните, лишени от лекарска грижа заради този същият короновирус! „Най-неприятното е това, че ние в този период на ковид изпускаме много други заболявания.“, казват лекарите.

А ТОВА ВЕЧЕ СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД! ГЕНОЦИД СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Това ни най-малко не трогва евреите. Това те сами си го казват! Ще ги цитираме:

ЮДЕИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИКАКВИ ЖЕРТВИ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОЯТА ЦЕЛ.

Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!

Ние не сме държали сметка за жертвите, дадени от скотското семе на гоите; не са малко и нашите жертви, но в замяна на тях ние дадохме на синовете на Израила такова привилегировано положение на земята, за каквото те не са могли дори да мечтаят. Със сравнително малко жертви от наша страна ние не само запазихме народността си от гибел, но печелим победата на световната арена.“

Какви са фактите?

85% от заразените с коронавирус въобще не развиват някаква клинична картина, тоест те не се разболяват.
10-12% развиват клиника на банални вирусни инфекции, като при повечето хора заболяването отшумява за 3-4 дни без антибиотици.
3-5% може да развият по-тежка клиника, като основно усложненията идват от белите дробове. Самият вирус има афинитет към рецептори в белодробните алвеоли и се настанява първо там. Усложненията са при хора с компрометиран имунитет хронично болни, възрастни с няколко заболявания, прекарали тежки хирургични интервенции, лъчетерапия и химиотерапия.


Няма особена разлика между коронавируса и обичайния тазгодишен грип като усложнения и смъртност. В момента отделенията са пълни с заболели от втората вълна на стандартния грип. Има и смъртни случаи, свързани с него. Но никой не ги брои, както се прави с жертвите на коронавируса.


Всяка година има 2-4% смъртни случаи при всяка грипна вълна без това да причинява блокиране на цялото общество, напомня горнооряховският лекар.


По правилата на медицинската практика въобще не се налага хоспитализиране на установените с коронавирус. Само се рискува заразяване на лекари и сестри и разпространение на вируса.


„Натрупва се ненужно напрежение, което ще има и много негативен икономически ефект. Но пък ще има и такива, които ще спечелят. Вече сме виждали как се дават милиони за лекарства срещу свински грип, които после се изгарят, защото са се оказали ненужни. За съжаление и този път не се показахме като зряло и информирано общество, а се поддаваме на внушение и паника“, коментира д-р Борислав Генчев от Горнооряховската болница! А това са лекуващите лекари!

И това хората от щаба много добре го знаят. Но всяват напрежение и то съвсем целенасочено.“ – казва доц. Мангъров. А той знае!

ТОГАВА ТОЗИ Т.Н. ЩАБ Е ДОКАЗАНО ЧАСТ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

Нещо повече, за да се усили картината със смъртността, която е преди всичко на хората „с компрометиран имунитет“ ни пръскат допълнително с химикали и няма кой да ни защити от този чудовищен гиноцид! Съзнателно се избиват „хронично болните, възрастните с няколко заболявания, прекарали тежки хирургични интервенции, лъчетерапия и химиотерапия“, за да се подържа паника сред населението! А това се нарича ГЕНОЦИД!

В България по заповед на НАТО се пръска със химикал, който причинява химичекси пневномит.
Химическия пневномит е копие на коронавируса. Всяка вечер се пръскат градовете и се заразява народа. Това е истината, за това има толкова болни от уж от “коронавирус”. Пазете се приятели и споделете истината, за да знаете, какъв геноцид се извършва над народа български.
Всички пилоти знаят истината но мълчат!“ – пише пилот от авиацията от Граф Игнатиево.

Според проф. Григоров от ваксината полза няма, защото имунитет срещу COVID-19 има само за 3 месеца.
“Бил съм военен лекар и сме учили за масовото поразяване по време на войни, това е една война с вируса”, отбеляза проф. Григоров.

„Вече нямаме доводите, с които да успокояваме хората. PCR-ът нищо не показва. От тези 4000 положителни писиара на ден, не повече от 100 човека ще са с клинична изява.
И не повече от 10 ще са с тежка форма, а не повече от 2-ма ще отидат в интензивно отделение.“ Това казват специалистите, а съвсем друго се „бълва“ от еврейските телевизии в страната!

„Води се също биологическа война и духовна война.
Освен коронавируса, човечеството бе заразено с вирусите на страха и паниката.“ – думи на друг болгарски лекар – д-р Румен Стоилов.

Още редица учени лекари са против това, което се случва в страната, но те са малко и без власт! Властта е в ръцете на тайната еврейска конспирация!

ОТ ВСИЧКО ТОВА НЯМА КОЙ ДА НИ ЗАЩИТИ, БОЛГАРИНО! ДЪРЖАВАТА НИ Е НАПЪЛНО ОКУПИРАНА ОТ СВЕТОВНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, А ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ТЕХНИТЕ ЗАПОВЕДИ СА ТУКАШНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ. ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ! ГЛЕДАЙТЕ ГИ ПО ТЯХНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ ПРИЛАГА ВЛАСТ! ТРЯБВАТ НИ УСИЛИЯ, ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА! МОЖЕМ! НУЖНО Е ДА СИ ПОВЯРВАМЕ И ДА СЕ ЗАЛОВИМ ЗДРАВО ЗА РАБОТА!

Само този, който няма очи и този който не желае да вижда, не ще види пораженията, които юдейството е нанесло на човечеството. Само тази душа, която се е откъснала от своя народ и не чувствува болките му, не ще трепне пред конвулсиите на милионите свои родни братя, грабени, лъгани и заблуждавани от децата на дявола – синовете на Юда.“ думи на преводача на ционските протоколи.

ЗА ДА УВЕЛИЧАТ СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД-19 ИЗБИВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ХОРАТА С УВРЕДЕНА ИМУННА СИСТЕМА! Целенасочено, защото е спряна всякаква БОЛНИЧНА ПОМОЩ ЗА ТЕЗИ ХОРА! Това казват лекуващите лекари!

ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ЗА КАКВО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ИЗМАМНО МЕРОПРИЯТИЕ СТАВА ДУМА? И КАКВА Е НЕГОВАТА ВАЖНОСТ ЗА ТЯХ, ЗА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, КОИТО ПРОВЕЖДАТ ЗАПОВЕДИТЕ НА САТАНИСТИТЕ НА МЕСТНА ПОЧВА! ТОВА СА ТЕЗИ ЩАБОВЕ И ПР. ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ ЗАЕТИ С МАНИПУЛИРАНЕ И ВСЯВАНЕ НА СТРАХ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО.

ТОВА Е ПРОЯВЛЕНИЕ ИМЕННО НА ТАЗИ ТАЙНА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

Проф. Чалъков: COVID-19 е безобиден! 40% от пробите за короновирус са компрометирани.

Всеки ден ни съобщават по телевизията за някакъв брой заразени от короновирус. Но хората трябва да знаят, че в момента никой в държавата не може да провери верни ли са тези цифри… Срещу всички колеги, които се съмняваме, които сме на друго мнение, властта извади една виросогична полицейска бухалка. Тази бухалка я държат чиновници, хора, които нямат нищо общо с виросологиятаи епидемиологията, хора, които през живота си не са лекували пациенти. Трудовият ми стаж като лекар е 47 години и 27 дни. Този мач с епидемиити го играем всяка година.“, посочи проф. Чалъков.

Проф. Чолаков: „Ковид-19 е вирус на грипа. Не е нито толкова вирулентен, нито пък опасен. Единственото, по което се отличава от останалите сезонни вируси е, че е нов щам и ще ни е нужно по-дълго време да си създадем колективен имунитет.“
Всеки ден Щабът ни информира за някакъв си брой „оздравели“. Това е оксиморон. Няма как да са оздравели, след като не са били болни.
Щабът си е измислил някаква напълно нова, немецинска терминология, чиято единствена роля е да манипулира населението. В момента във всички реанимационни отделения имаме всичко на всичко 30 души. Броят им даже е необичайно малък за сезона. Но дори за тези 30 болни не се казва с какви придружаващи заболявания са. Не се казва и починалите с Ковид-19 от каква болест всъщност са починали.
След две-три години този сравнително безобиден вирус ще влезе в обикновената противогрипна ваксина. … Съобщават ни как за 1 година прекаралите короновируса в света са 80 мил. Души. И тази цифра би ни се сторила много мащабна и стряскаща, ако не знаехме, че за периода 2009-2012 всяка година в света са били заразени от различни грипни вируси 2,5 млд. души, а броят на починалите от тях е от порядъка на 100 млн. Но до началото на 2020г. тия данни никой не ги коментираше. Приемахме ги за „нормални“, завърши професорът.

Това твърди специалистът, а представителят на НОЩ , травматологът поф. Балтов твърди, че този вирус не прави стаден/колективен имунитет! Безотговорни изказвавия на безотговорни, но послушни „лекари“! Кои са тези „лекари“? Ето какво е казано в писмо на еврейския санхедрим (синедрион):

На 13 януари 1489 г. еврейският равин Хемор от гр. Арл във френския департамент Прованс пише писмо до Големия санхедрим със седалище в Константинопол, в което иска съвет как да постъпят евреите, тъй като жителите на Арл заплашвали синагогата. Последвал отговор:
Скъпи и любими брат на Мойсей,

……………..

3. направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

Ето защо няма болгари в управлението на здравната ни система, която е изцяло завладяна от тайната еврейска конспирация. И накрая: Обвиняват ни в конспиративни теории. (какво друго могат да направят?)

Конспирация са те и това открито са си го казали в ционските си протоколи, но няма кой да ги прочете, а те трябва да се изучават, защото там е описана доктрината на евреите, от там се вижда, че фашизмът, комунизмът(което е едно и също, разликата е в терминологията само) са все еврейски форми на управление! А КОНСПИРАЦИЯТА Е ОСНОВНО ТЯХНО СРЕДСТВО ЗА ТЕРОР И ЗАБЛУДА НА НАРОДИТЕ! ПРОЧЕТЕТЕ СИ ГО!

Кой и как може да събори една невидима управляваща сила, която е скрита зад официалната власт? А нашата сила е именно такава.“ (протокол №4) 

Кой е конспиратора? – „невидимата власт“ или този, който разкрива съществуването на тази „невидима власт“?

Спомняте ли си, един техен евреин ни разви „Теорията на относителността“. И съгласно тази теория, кой е „конспиратора“ е относително понятие. Тогава правото е на силния, казват пак същите евреи. Следователно

КОЙ Е КОНСПИРАТОРА?ТИ ИЗБИРАШ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44