акцентирана

КАКВО НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА Д-Р КРИСТИАН ПЕРОН ЗА ВАКСИНАЦИЯТА НА ДЕЦАТА?

На пръв поглед проблемът с ваксинацията е личен проблем за всички възрастни хора, но само на пръв поглед, защото ваксинираните сега създават тези т.н. „мутации“ (ще ги разглеждаме отделно), но за егоистичното затворено съзнание на ваксиниращите се това е така.

Само на кратко да изясним: ИМА ДВА ВИДА ЧОВЕЦИ – едните, които оценяват света, който ги заобикаля ВЪТРЕШНО, а другите, които го оценяват ВЪНШНО. С други думи едните оценяват събитията със сърдцето си, а другите с ума си. Първите са свързани с Бога и уповават на НЕГО! А другите си мислят, че могат да променят света така както те искат! А това, че това е невъзможно не могат по никакъв начин да проумеят. И така, първите са отявлени „антиваксери“ и тях с топ не можеш да ги накараш да се ваксинират, защото знаят, че така ще прекъснат връзката си с БОГА, което е самата ИСТИНА! А вторите нямат нужда от агитация – само им кажи, че има ваксини и те сами се редят на опашка – да не би да закъснеят, че вирусите ги нападат, и търпеливо се ваксинират с колкото боцкания им кажат. Ето защо всяка агитация е напълно безсмислена – излишно прахосване на народна пара! Нека ваксинираните да си дадат сметка, че са спонсорирани от „антиваксерите“ и би трябвало да са им благодарни за това, поне мислено!

СЕГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ БЕЗСМИСЛЕНАТА АГИТАЦИОННА АТАКА НА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО СЕ ОКАЗАХА ВСЕЗНАЙКОВЦИВСИЧКО ЗНАЯТ! ЩЕ ВИДИМ.

Далеч по-сложен е обаче проблемът с ваксинирането на децата, защото децата не са лична собственост, а богатството на ЦЕЛИЯ народ!

В същото време те са притежание на родителите И ТЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ ВМЕСТО ТЯХ! НИЕ ПИТАМЕ: ПРИ СЕГАШНАТА СЛОЖНА И НЕЯСНА СИТУАЦИЯ С ТЕЗИ Т.Н. „ВАКСИНИ“ ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА ПОДЛАГАТ ДЕЦАТА СИ ДОБРОВОЛНО НА ТОЗИ ОЧЕВИДНО ЕКСПЕРИМЕНТ, чиято цел е очевидно НЕ ХУМАННА – меко казано (е, според нас!) ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ обаче, когато трябва да се взема решение дали да се включи детето им в масовият сатанински експеримент, наречен „ваксиниране“,

не е техен личен проблем, а проблем на обществото!

И всеки родител трябва да държи сметка за две неща: ПЪРВО, че залага (дали вярва в това или не, е отделен въпрос) чужд живот – живота на детето си и ВТОРО, че то, „НЕГОВОТО ДЕТЕ“, не е лично, а национално богатство и трябва да се съобрази с настроенията на народа, защото целукупният народ по-добре от всеки индивид може да прецени как да ОЦЕЛЯВА,

А БОЛГАРИТЕ ЯСНО СМЕ ПРЕЦЕНИЛИ – ТОВА НЕ Е ЧРЕЗ „ВАКСИНАЦИЯ“!

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-43.png

Сега: Неуместни са оценките на когото и да е било, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ БОЛГАРИТЕ сме „НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОСТАЦИ В ЕВРОПА“ – думи на „негово величество“ – доц. Кунчев. Такова поведение е меко казано СКАНДАЛНО, а истинската дума е просташко, защото няма човек в света, който да е по-мъдър от народа си. Чувството за величие на такива същества е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ. Също – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

ВЯРНО Е, ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА БЕЗРОДСТВЕНИЦИ, НО ТОЙ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БОЛГАРИТЕ И ЗА БОЛГАРИТЕ!

НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ПЛЪЗГАТ ПО СЪЩАТА ТАЗИ „ДИНЕНА КОРА“! Ще видим до къде ще я докарат. ЩЕ ГО КАЖЕМ ЯСНО: САМО ГЛУПАКЪТ МОЖЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА ПО-УМЕН ОТ НАРОДА СИ! И ОЩЕ ЕДНИ – ТОВА Е ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В СТРАНАТА, която ни разсипва и вътрешно и външно. Изберете си, господа управляващи, вие от кои сте.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-20.png
ФИГ.1. ТОВА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК, УЧЕН, ХУМАНИСТ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАРОДИТЕ. ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ Е ЯСНО ОТПРАВЕНО КЪМ РАЗУМНИТЕ ХОРА ДА ЗАЩИТЯТ ДЕЦАТА – БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

Добре, това са общи размисли. Сега да разгледаме проблема от здравна гледна точка. За целта трябва да изясним последствията за това деяние от гледна точка на личното здраве на децата ни и тяхните възможности за продължение на родът, защото дали осъзнаваме това или не, но основното нещо, заради което гледаме деца е продължението на родът и от там на народа като цяло.

За целта нека да видим какво се случва с размножаването на евреите. Те в случая се явяват еталон за сравнение, защото са свързани със злото, точно както „ваксините“! Като казваме зло нека да дадем точно определение за това мъгляво понятие в нашето съзнание:

ЗЛО Е ТОВА КОЕТО НЕ Е В ХАРМОНИЯ С БОЖЕСТВЕНАТА ХАРМОНИЯ.

Или в нашия конкретен случай – с човешкото тяло. А че ваксините не са в хармония с човешкото тяло е вън от съмнение за всеки разумен човек, просто защото те са човешки продукт, а тялото ни е Божествен продукт. Човека няма Божествени способности, това и най-отявленият сатанист не може да го оспори.

И така: КАК СЕ РАЗМНОЖАВАТ ЕВРЕИТЕ? Вече много пъти казваме, че евреите са безжизнена система и те НЕ МОГАТ САМОСТОЯТЕЛНО ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ! Размножават ги нашите жени, които са Божие създание.

Евреите прекрасно знаят това. В Талмуда им е записано: „Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат“ (Talmud IV/4/81+ 82 ab)

И въпреки това какво се случва? При кръстоската между евреин и гойска жена, както те ни наричат, и както са си го написали в Талмуда, ВИНАГИ СЕ РАЖДА ЕВРЕИН, т.е. безжизнена система от гледна точка на разплождането. Второто важно нещо, което се случва е, че ВИНАГИ се раждат момчета. (изключенията са толкова малко, че не си заслужава в случая да се говори за това.) А тези момчета са ЛИШЕНИ ОТ ДУША! (изяснявали сме го това вече) Сега защо се раждат винаги момчета? Ще го кажем така: ЗАЩОТО ЕВРЕИТЕ ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ ОТ НАС ЗА РАЗПЛОЖДАНЕТО (ще го раглеждаме и това, но на друго място). И схемата с раждането на момчета не сработва само там където евентуално евреина не знае каква е „хватката“! Това обикновено те преживяват твърде зле и обикновено напускат жената, явно считайки, че тя е виновна за това, в което има и доза истина. Когато макар и малко, тези еврейски жени обаче се опитат да забременяват НЕ МОГАТ! ТЕ СА ЯЛОВИ. Това е така, защото, както казва Учителя, Бог е забранил злото да се размножава. Затова те са разкрили как да се раждат момчета и винаги правят такива.

ОТ ТУК Е ПРОСТО ДА СЕ СЪОБРАЗИ, ЧЕ АКО НАШИТЕ ЖЕНИ ПРЕСТАНАТ ДА ГИ РАЗМНОЖАВАТ, ТО ЕВРЕИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ – ТОВА НИ КАЗВА И УЧИТЕЛЯТ.

Това е познание, което ние не проумяваме много векове.Резултатът: Сега евреите са почти колкото са и човеците! Те непрекъснато СТОПЯВАТ човешкия род, защото ползват нашите жени да се разплождат, а жени не създават и човеците вече сме в СЕРИОЗНА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА. И ТАКА,

ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ЕВРЕИТЕ И НЕВЕЖЕСТВОТО НА НАШИТЕ ЖЕНИ.

Само да изясним, че те деца раждат, но деца нямат, защото техните деца са други съществаБЕЗ ДУША и те ги ИЗОСТАВЯТ след като бъдат отгледани, защото те не знаят какво е това милосърдие, защото нямат ДУША и НЯМАТ ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ РОДА – БЕЗРОДСТВЕНИ СА. ТАКЪВ Е БОЖЕСТВЕНИЯТ ЗАКОН – БОГ Е ОГРАНИЧИЛ ЗЛОТО, казва Учителят!

Доказателството ще ви избоде очите: Защо се пълнят старческите домове със стари хора? Това са родители точно на такива „ТЕХНИ“ деца! „ТЕХНИ“ АМА ДРУГ ПЪТ! КОЛКОТО КУКУВИЧЕТАТА СА ДЕЦА НА ПТИЧКИТЕ, КОИТО ГИ ОТГЛЕЖДАТ. ТЕ НАПУСКАТ ЛИ ГИ? – НАПУСКАТ ГИ. Е, СЪЩОТО ПРАВЯТ И „ДЕЦАТА“ НА НАШИТЕ ЖЕНИ, КРЪСТОСАЛИ СЕ С ТАЙНИ ИЛИ ЯВНИ ЕВРЕИ! Има облаги, си мислят, но те имат цена и тя ще бъде платена! В това прошка няма! АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ!

Защото техните деца са като кукувичетата отгледани от нищо не подозиращите птички, че кукувицата е подменила яйцата им. Проблемът е същия! ТОВА СА ИСТИНИ, А НЕ ЕМОЦИОНАЛНИ ИЗБЛИЦИ – ДОКАЗАНИ СА С ПРОЯВЛЕНИЕТО СИ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ! И това е ГОЛЯМАТА еврейска тайна, за която само споменават в ционските си протоколи. Даже и там не я разкриват. ТЯ НИ БЕШЕ РАЗКРИТА ОТ БОЖИЯТ ПРАТЕНИК БИЕНСА ДУНО или известен със светското си име ПЕТЪР ДЪНОВ!

На евреите не им остава нищо друго освен да проявяват огромната си изобретателност, за да държат болгарите надалеч от Неговото Учение. И ТОВА ПРАВЯТ С ГОЛЯМА УПОРИТОСТ И КОВАРНА ХИТРОСТ. (Това се върши чрез т.н. „Общество Бяло братство“ в Болгария – ИЗНЕНАДА! Но за това друг път.)

Така. А каква е връзката между обявената тема и механизма за размножаване на евреите, ще попитате? Много е проста, защото това, което се случва при размножаване на евреите ще се случи същото и при размножаването при вакснираните ни СЕГА деца. С други думи, ако децата ни успеят да оцелеят сега ( казват, че процента на умрелите е малък. Може да е така, но за тези на които се случи това нещастие този процент е 100%! При това, ТОВА Е НАПЪЛНО НЕОБОСНОВАН РИСК!), то след години те ще се сблъскат СЪС СЪЩИТЕ ПРОБЛЕМИ ПРИ РАЗМНОЖАВАНЕТО! ТУК ВЕЧЕ СЪМНЕНИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА! ЕТО ЗАЩО СЕ ПОСТАРАХМЕ ВКРАТЦЕ, НО ЯСНО ДА ИЗЛОЖИМ ПРОБЛЕМЪТ С РАЗМНОЖАВАНЕТО ПРИ ЕВРЕИТЕ. Проблемът е един и същи, разликата е само в мащабния фактор, т.е. това което се случва с евреите ще се случва същото при порасналите ни в бъдеще деца, само че на клетъчно ниво! И НИКОЙ РАЗУМЕН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ОСПОРИ ТОВА, защото светът е единен, законите са едни и същи и в микро, и в макро космоса. Това е т.н. ХЕРМЕТИЧЕН ЗАКОН, известен на разумните хора от много дълбока древност! Казват още: „КАКВОТО ГОРЕ, ТАКОВА И ДОЛУ“! И сегашните сатанисти са спокойни за това им престъпление, защото докато то започне да се праявява трябва да мине цяло поколение, ЧАК ТОГАВА ще стане ясно, че младите двойки са ЯЛОВИ при по-следващото поколение! А до тогава, както се казва: „Я камилата, я камиларя“! И вие родители вече няма да можете да видите плода на своята безотговорност, проявена сега НАД ЖИВОТИ, КОИТО НЕ ВИ ПРИНАДЛЕЖАТ!

КАКВО ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ВАКСИНИРАНЕТО НА ДЕЦАТА още ? – ЩЕ СТАНАТ „ИЗКУСТВЕНИ“ ЕВРЕИ, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДАТ ЛИШЕНИ ОТ ДУША! А ТОВА СЛЕДВА ОТ ФАКТА, ЧЕ ДУША ИМАТ САМО СЪЗДАНИЯТА, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С БОГА! А МЕХАНИЗМЪТ НА ДЕЙСТВИЕТО НА ВАКСИНИТЕ Е ТАКЪВ, ЧЕ РАЗРУШАВА ВРЪЗКАТА НИ С БОГА – ВСЯКА ДИСХАРМОНИЯ ПРАВИ ТОВА! И ТОВА Е И ЗА ВЪЗРАСТНИ И ЗА ДЕЦА! От къде следва това? – АМИ ОЧЕВИДНО Е! – БОГ НЕ ПОДДЪРЖА ВРЪЗКА СЪС ЗЛОТО, С ДИСХАРМОНИЯТА! НЕОБОРИМ ФАКТ Е ТОВА!

Длъжни сме да кажем още нещо: Механизмът на промените в клетъчният състав на човешкият организъм са същите като тези при разплождането на евреите! Същото е! Но от това следва, че здравето на хората е вече извън контрола на Бога! Човека доколкото може да оцелее ще стане редовен клиент на фармацевтиката, което е целта на евреите от много години. Известна е тезата на Ротшилд за това и неговите действия също.

А сега да видим какво ни казва и самият проф. д-р КРИСТИАН ПЕРОН. (ФИГ.1). Той точно това обяснява, което ние сме изяснили ПО-ГОРЕ!

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-46.png

АКО НЯКОЙ САТАНИСТКИ СПЕЦИАЛИСТ, като: проф. Кантарджиев, проф. Балтов, проф. Мутафчийски, който и президент искаше да става с ГЕРБ (къде ли изчезна сега?), новоизлюпеният професор ,до скоро доцент, Ангел Кунчев, там още редица сатаниски професори – все „специалисти“ АКО могат да ни опровергаят. НЕКА ДА ГО НАПРАВЯТ! НИЕ ОЧАКВАМЕ ТЯХНИТЕ ОБЯСНЕНИЯ ЗА БЕЗОТГОВОРНОТО И (смеем да кажем!) ПРЕСТЪПНО ПОДХОЖДАНЕ КЪМ ПРОБЛЕМА С ОЦЕЛЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА. До тогава, НИЕ ГИ ОБВИНЯВАМЕ В ГЕНОЦИД КЪМ НАРОДА НИ! ТО ИМА И „ВИДОВ ДЕН“, ПРЕДАТЕЛИ!

Когато се разглежда каквато и да е биологична система, трябва да се държи сметка за това, КАКВО ПРАВИ БОГ в дадена, „пандемична“, в случая, обстановка, предизвикана не от Него, а от хората. Ако това не се прави, АКО НЕ СЕ ОЦЕНЯВА КАКВО Е ПРОЯВЛЕНИЕТО НА БОГА В РАЗГЛЕЖДАНАТА СИТУАЦИЯ, това означава, че имаме работа или с ПЪЛНИ НЕВЕЖИ, или това е тайна биологична война, чиято цел е именно унищожение на човешкия род. Какво сега се случва,

СЛАВА НА БОГА, РАЗУМНИТИ БОЛГАРИ ГО РАЗБРАХА!

И накрая за неверниците два цитата:

Няма да коментираме: На никой слепец не можеш да покажеш слънцето!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44