акцентирана

КАКВО ЗНАЕМ ЗА УКРАЙНА? ОТГОВОРНОСТИТЕ НА РУСИЯ И БОЛГАРИЯ ЗА УКРАЙНА.

Питат ме: Какво прави Путин? Отговарям: ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ! Обяснявам: Украйна за Русия е това, което е за нас Македония! Същото е! Тогава пък аз питам:

Щом като ние се гордеем с това, че сме заели национално отговорна позиция с признаването на Македония (сега РСМ), с какъв акъл ( ако имаме наш си такъв) имаме НАГЛОСТТА да отказваме това право на Русия? УКРАЙНА е руската „Македония“! Кой разумен човек може да отрече това?


И НЕЩО ОЩЕ ПО-ВАЖНО:

КОГАТО НИЕ ПРИЗНАВАХМЕ МАКЕДОНИЯ, ЕЛЦИН на крака ни дойде, за да се запознае ЛИЧНО с нашата позиция И ТОГАВА ДА РЕШИ КАКВА ПОЗИЦИЯ ДА ЗАЕМЕ! Това е политическо отговорно поведение! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: НЕ ПРАТИ СВОЙ МИНИСТЪР, А САМ ДОЙДЕ! ВЕЛИКА РУСИЯ!

А ВИЕ, БЕ БЕЗРОДНИЦИ, КОГО ПРЕДСТАВЯТЕ?!


А сегашните „болгарски“ т.н. „политици“ ДО ЕДИН БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗАСТАНАХА НА ПОЗИЦИЯТА НА НАШИТЕ ОБЩИ ПРИ ТОВА ВРАГОВЕ! НАТОВЦИ БИЛИ, че вървете си при НАТО тогава! ОНЯ пък бил натовски генерал – ами върви при Толстенберг тогава! Ние го избрахме за болгарски президент, а той ни обяснява, че щял да работи за НАТО, защото бил натовски генерал. Измами ни и изпълни задачата, която очевидно ЦРУ му възложи и ни натресе един луд да ни управлява! Никога няма да ти бъде простено това! Но да оставим ЗА СЕГА това!


СЕГА Е ЗВЕЗДЕН МИГ В ОТНОШЕНИЯТА НИ С РУСИЯ, А НИЕ ГО ПРОПИЛЯВАМЕ С ГЛУПАШКИ БРЪТВЕЖИ!

Ние сме недоволни (и с право) за много руски решения, които са в ущърб на болгарските интереси. Сега ОБАЧЕ НИЕ имаме възможност да покажем що е това братско отношение! Единствен път от много векове и ние проявяваме ЧЕРНА НЕБЛАГОДАРНОСТ и чудовищна ГЛУПОСТ! СЕГА ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОДАДЕМ НАИСТИНА БРАТСКА РЪКА НА ПУТИН – СЕГА ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА, А НИЕ ДВА ПЪТИ! А те хукнали да го ругаят!


НЕКА ДА Е ЯСНО! РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА!

ТЯ ИМА МНОГО ГРЕХОВЕ СПРЯМО НАС, ВЯРНО, НО БЕЗ НЕЯ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ДИШАМЕ! И ОЩЕ НЕЩО: НА НЕЯ ТРЯБВА ДА Ѝ СЕ КАЖАТ НЕЩА, КОИТО ТЯ НЕ ОСЪЗНАВА В СВОЕТО СИ ИМПЕРСКО СЪЗНАНИЕ. За това после. Такива разговори могат да се водят само между разумни хора, но ние не отговаряме на тези условия! ТОВА Е ФАКТ!


Украйна е част от СТАРА ВЕЛИКА БОЛГАРИЯ! От освобождението насам, когато Болгарите се освобождаваме с помощта на Руския цар и руската армия, се говори само и единствено за т.н. Санстефанска Болгария, която при това е само един военен договор – нищо повече! НО НИКЪДЕ НЕ СЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОС, И ДО СЕГА, ЗА БОЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ НА СЕВЕР ОТ ДУНАВ! Русия се страхува от този разговор и затова иска да има буферна зона между нас и тях! Но това е разговор за разумни хора!


СЕГА РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА! И КАКТО ЕЛЦИН УВАЖИ БОЛГАРИЯ В ОНЗИ ВАЖЕН ЗА НАС МОМЕНТ ПРИ ПРИЗНАВАНЕТО НА МАКЕДОНИЯ И НИ ДОЙДЕ НА КРАКА, ТАКА И НИЕ СЕГА ТРЯБВА ДА УВАЖИМ РУСИЯ И ДА Ѝ ПРОТЕГНЕМ БРАТСКА РЪКА и да отидем на крака! Защото тя е наистина БРАТСКА!


ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

ВМЕСТО ДА БРЪТВИШ ГЛУПОСТИ, КОИТО СА ТИ ПРОДИКТУВАНИ ОТ ЛЕЛЯ ХЕРОВИЦА, КАЧВАЙ СЕ НА САМОЛЕТА И ОТИВАЙ ПРИ ПУТИН! ИНАЧЕ БИ БИЛ ЕДИН ОТ МНОГОТО, КОИТО ПРОДАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ И ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕ БРАТСКИ СТРАНИ! АКО ЩЕ ПИТАШ ЛЕЛЯ ХЕРОВИЦА, ТЯ СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ТЕ ПУСНЕ! ГАЩИ СЕ ИСКАТ В ПОЛИТИКАТА – ПОУЧИ СЕ ОТ ПУТИН! И не му давай съвети, че е малко смешно!

За ваше сведение, господин президент, в Украйна има над половин милионна болгарска диаспора! Това никак ли не ви интересува? Защото е смехотворно твърдението на министърката на външните работи, че имали готови самолети да ги превозват! Как можа да ги избереш? – с конкурс по простотия ли ги избира?

Украйна е тясно свързана с Болгария, само дето управляващите, понеже не са болгари, не се интересуват от това и всячески се стремят поколенията да забравят това. Ще ви припомня това с картинки, поместени по-долу.

СЕГА РЪКАТА НА БОЛГАРИЯ за РУСИЯ ИМА ЦЕНАТА НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПОДДРЪЖКА!

ТАКИВА МОМЕНТИ НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ!

НАПРАВИ ГО ЗАРАДИ БОЛГАРИЯ! ЛЕВСКИ УВИСНА НА БЕСИЛОТО, ЗА ДА НИ ИМА! ТАКА ПОСТЪПВАТ ДОСТОЙНИТЕ СИНОВЕ НА РОДИНАТА НИ! А ТИ С КАКВО ЩЕ БЪДЕШ ЗАПОМНЕН?


ВЗЕМАЙ САМОЛЕТА И НЕ ГУБИ ВРЕМЕ! ОТИВАЙ ПРИ ПУТИН!

ЕЙ, ЧОВЕК, МИСЛИ С ТВОЯТА СИ ГЛАВА! ПУТИН ЩЕ СЕ ЗАРАДВА, А НАТО ЩЕ БЪДЕ РЕСПЕКТИРАНО! НИЕ СМЕ СИЛНА ДЪРЖАВА, НО СИЛАТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА ЗАВИСИ ПРЕДИ ВСИЧКО ОТ ТЕЗИ, КОИТО Я РЪКОВОДЯТ! И ТОВА, ЧЕ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ САМО ДОКАЗВА КАКВИ ИЗЧАДИЯ Я УПРАВЛЯВАТ!
И НАКРАЯ, БОЛГАРИНО, ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА, ЗА ДА ТИ СЕ ПОДСКАЖЕ, ЧЕ ТИ САМ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЕМЕШ ЗА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА НИ! СЕГА ТЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЧУЖДЕНЦИ ЧРЕЗ ПРЕДАТЕЛИ! КОИТО ПЪК СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТ TAЙHATA EBPEЙCKA KOHCПИPAЦИЯ! Моля се БОГУ да ти се отворят очите, БОЛГАРИНО!


ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ТИ МОЖЕШ! ТОВА Е ПЪТЯТ НИ!

НАТО Е ДО ВРЕМЕ, НО РУСИЯ Е ВЕЧНА, А БОЛГАРИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

пп:

И понеже говорим за тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция, то да не си помислите, че случайно Володимир Зеленски е eвpeин? – нищо подобно, той просто произхожда от eвpeйcкo ceмeйcтвo. Haвaлни и той случайно е eвpeин и двамата (да бяха само те) изпълняват една и съща задача, но в различни условия;

Пyтин казва, че Укpaйнa е създадена от Bлaдимиp Илич Лeнин, а то пък пак „случайно“ той се оказва eвpeин! Неговата основна задача е да унищожи цapизмa в Pycия и да заграбят властта, разбира се. Те унищожават последователно и настървено мoнаpхиитe в цяла Eвpoпа. Отдавна, например, Фpaнция не е вече мoнаpхия, „случайно“ унищожена от eвpeитe (те си го казват сами в ционските си протоколи) и пр.

А самите eвpeи си казват, че най-голям враг в Eвpoпа им е PУCKИЯ ЦAPИЗЪM и му видяха сметката. Сега Пyтин се опитва да оправи „счупените грънци“ – та това се случва в Pycия.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44