акцентирана

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЪРВАТА И ВТОРАТА ВЪЛНА НА ИЗМАМАТА КОВИД-19?

Всички единодушно твърдят, че има втора вълна на пандемията КОВИД-19. Ние ще приемем това за чиста монета и ще сравним двете вълни. Първата вълна беше първото срещане на човека с този непознат вирус. Тогава беше естествено да се направят и социалните ограничения докато се изясни що за вирус е това? Какво се случва обаче при т.н. втора вълна. От началото на официалното обявяване на грипната вълна са изминали седем месеца. През това време ние няма как да не сме се срещали с този вирус, което означава, че той е попаднал в носоглътката на всеки от нас или на почти всеки – първото е недоказуемо, поне за сега. А това означава, че при тестването с ПСР при честно разглеждане на нещата ще излезе, че всички сме болни от този грип. Има вирус в нас, но ние не сме болни! И за да ни залъжат измислиха глупавото понятие – безсимптомни заразени. Ало, доктори, не ви ли е срам, ако знаете що е това, да говорите такива глупости! В човешкото тяло има неизброимо много разни видове вируси. Ако намерим начин или ако потърсим някой от тях и го открием в нашето тяло, питам, този човек болен ли е? Ако кажите да, ще трябва да питаме кой ви е дал диплома, ако кажете не, тогава сами си казвате, че сте безсрамни лъжци и измамници. Защо е така? Защото вирусът КОВИД-19, в случая е влезнал в носоглътката и там е хванат в слюнката и лигавицата в носа. Те тази защитна роля изпълняват. После ние ги изяждаме тези вируси, те попадат в стомаха и се разграждат. А ензими от тях чрез червата попадат в кръвта, която отивайки в белия дроб го предпазва от евентуално попадналите там вируси. Това е т.н. от нас „динамична ваксина“! А това пък в медиците го наричат „стаден имонитет“ – когато настава динамично равновесие между вирусите от въздуха и пречисващата роля на слюнката. Та нали точно това се искаше и се говореше още по време на „първата вълна“ и се изтъкваше, че това е спасителния вариант от вируса. Сега, когато това стана, изведнъж се развихри друга теория, че видите ли имало „втора вълна на пандемията“. ИЗМАМНИЦИ! НИКАКВА НОВА ВЪЛНА НЯМА. ТОВА Е ПРОЯВЛЕНИЕТО НА „СТАДНИЯ ИМОНИТЕТ“!
Сега да си отговорим на въпроса: Защо е нужна тази измама и на кого? Всички внимателни анализи показват, че евреите навлязоха в осъществяването на техният план за световно господство, което те сега прикриват зад нова фраза: „нов световен ред“ или „нов рестарт на икономиката“. Какво се случваше в света? Когато четем пророчеството на Данаил, разбираме, че „камъкът отсечен без ръце“, под ръководството на Учителят е ударил „великана“ в нозете и ги е строшил! Подробно ще разглеждаме това. Когато четем „Откровението на Йоан, там се говори за връзване на дявола, и това е в 20-та глава, което означава, че това става сега, в началото на 21 век! Към това ще прибавим и това, че ние от лятото на 2018г. говорим за еврейската тайна за тяхното размножаване – те не могат да се размножават самостоятелно, те са безжизнена система, нашите жени ги размножават! Това разкритие е смъртната им присъда! Те са безжизнена система, защото няма живот в тях! Живота е у Бога! Неговият подтик е Любовта! В такава ситуация, евреите изпадат в паника и предприемат своето изпитано средство за отвличане на общественото внимание – нова световна война! Да започнат конвинционална такава вече е невъзможно, защото имат насреща си възпиращата сила на Русия, която е военната мощ на Бялото Братство на земята и затова тя е непобедима. Вече имаха достатъчно опити, за да се убедят в това. Затова най-коварният начин за такава война е биологичната, която дава възможност и за психическо вселяване на страх, защото е невидима! А те са майстори на невидимите неща – та нали такава е и властта им до сега! Най-мощното средство за управление на народните маси е страхът.
В една такава война основна роля играят медицината и политиката! Страхът тук за жалост играе двуяка роля. От една страна той сковава мисълта на хората и те с животински инстинкт са готови да се подчиняват на всичко, за да оцелеят съгласно техните страхове. Втората роля на страхът е в самото заболяване. Спомняте ли си, че когато те е страх и минаващ покрай куче, то ще те нападне, но ако не те страх от него и го заминеш и то няма да ти обърне никакво внимание. Същият механизъм действува и при вирусите и всякакъв вид заболявания, между впрочем! Рекох, ВСИЧКИ! Така в човека изпълнен със страх, когато попадне вирус, той се разпространява и организмът не може да се справи с него и човека просто умира! Той образно казано умира от страх, а вирусът е външното проявление на неговият страх, както нахапването от кучето е външен израз на страхът от кучето. Това си има и чисто физическо, а не само психическо обяснение: важно е човешкото тяло да поддържа по-високо ниво на вибрация на клетките си от тази на самия вирус. Тогава човек не се разболява – организмът се справя с вируса. За да може да поддържа високо ниво на вибрация на клетките си, човек трябва да се свърже с Бога, от там той е позитивно мислещ човек, уверен в себе си.
От всичко това се вижда, че няма нищо опасно от новият вирус, ако човека е човек! Това би могло да се получи, ако обществото по принцип се настрои положително и уверено, че може да се справи успешно с предизвикателството на новия вирус. Но това би могло да стане, ако медиците постъпват като лекари и насърчават хората, че могат да се справят с вируса, че не трябва да се страхуват и да уповават на Бога. Трудно ли е? Не е трудно! Тогава защо това не се прави? И тук вече достигаме до същността на проблема „КОВИД-19“.
Във войната, която започнаха евреите, основна роля играят лекарите! От друга страна основен стълб, фактор на провеждането на всички еврейски мероприятия е тяхната тайна конспирация! От тук следва основен извод, че тези лекари, които ни мамят са всъщност представители на тайната еврейска конспирация. Една полза има от тази измамна „пандемия“ и тя е, че за да могат да я проведат ЩАТ НЕ ЩАТ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗАТ НА СВЕТЛО УЧАСТНИЦИТЕ В ПРОВЕЖДАНЕТО НА ТАЗИ ИЗМАМА, НАРЕЧЕНА „КОВИД-19“! Така поне част от тайната еврейска конспирация излиза на светло и престава да бъде конспирация и това са политиците и лекарите! Всички те са от тайната еврейска конспирация! Сега вече тази конспирация не е нещо невидимо и следователно изглеждащо нереално. НАПРОТИВ СЕГА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В КОВИД-19 СА НА СВЕТЛО И НЕОБОРИМО СА ЧАСТ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ И В СТРАНАТА И В СВЕТА КАТО ЦЯЛО!
А кога и как е формирана тази тайна конспирация? Ще приведем едно доказателство как е станало това. Това е писмото на еврейския принци (това е символично казано, защото това е писмо на еврейският санхедрим със седалище в Константинопол. Поради важността на информацията от това писмо ние ще го цитираме изцяло:

На 13 януари 1489 г. еврейският равин Хемор от гр. Арл във френския департамент Прованс пише писмо до Големия санхедрим със седалище в Константинопол, в което иска съвет как да постъпят евреите, тъй като жителите на Арл заплашвали синагогата. Последвал отговор:
„ Скъпи и любими брат на Мойсей, получихме твоето писмо, в което ни казваш за вашите безпокойства и беди. Ние изпитваме голяма болка, като чуваме за тях.
Съветът на Великите старейшини и равини е следният:
1. По отношение на това, че кралят на Франция ви
задължава да станете християни: направете го, след като не можете да направите друго, но нека законите на Мойсей бъдат запазени във вашите сърца.
2. По отношение на това, че са наредили да ви лишат от вашите имущества (законът е, че когато евреите се покръстят, те трябва да се лишат от имуществата си):
направете вашите синове търговци, така че малко по малко те да лишат християните от техните имущества.
3. По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

4. По отношение на това, че те разрушават вашите синагоги: направете вашите синове каноници и духовни лица, за да знаят как да могат те да разрушат техните църкви.
5. По отношение на другите неприятности, от които се оплаквате: направете така, че вашите синове да станат застъпници и адвокати и гледайте те винаги да бъдат по върховете и да се занимават с държавните работи, така че да можете да поставите християните под вашия ярем. Вие трябва да доминирате и господствате в света и да им отмъстите.
6. Не се отклонявайте от тази заповед, която ние ви даваме, защото вие сами ще се уверите от личен опит, че така както сега сте унижени, вие ще достигнете действително заслужената власт.
Подпис: V.S.S.V.F.F. Принц на евреите, 21 ноември (caslue) 1489г.“


Цялото лекарско съсловие сътавлява част от тайната еврейска конспирация! Изключение са една шепа болгарски учени и лекари, които в този отговорен момент си заемат позициите на истински лекари! Сполай ви! Същото е положението и със средно медицинския персонал. Не ми казвайте, че не е чак така! Защото отровителството в болниците се извършва точно от сестрите! Аз имам опит за това! Оцелях, защото Бог реши това!
Спомняте ли си, скандалът с нашите сестри в коя арабска страна беше! Имах възможността да наблюдавам част от тях. Очакванията ми се потвърдиха напълно. Това са „наши“ сестри от тайната еврейска конспирация. Няма да разравям позасъхнало л…о. На болгарите ще кажа: Братя болгари, ние нямаме политици, нямаме духовници, нямаме бизнесмени, нямаме съдилища, нямаме лекари! Всичко това е заето от тайната еврейска конспирация и не само. Страшно звучи знам, но докато не си кажем истината и докато не осъзнаем истинското си положение няма как да се измъкнем от тази кризисна ситуация, която ще изисква много време, за да се справим с нея. Имаме по „една шепа“ болгари в изброените отрасли, но това не е определящо! Затова и нещата у нас не вървят! Те няма от къде да вървят! Евреите са завзели цялостният ни живот. Трябва да тръгнем отначало и то в съвършено различен път на развитие, ако искаме да се запазим и като народ и като държава. Възможности има! Ние сме Божия народ! Бог ни очаква да се върнем при Него! Друго решение няма! Били сме и пак ще станем Божи народ! И нека да е ясно: има един основен принцип в отношениято на човеците с Бога и той гласи: Бог се сеща за хората толкова, колкото те се сещат за Него, иначе те живеят в царството на дявола, както сме ние сега. Ако ви харесва, ако не сте се настрадали оставайте тук, но разумните хора трябва да поведат народа ни в правилната посока! Как трябва да стане това? От Духовният свят, нашите Духовни болгари са готови да ни помогнат. Те и сега ни помагат – това което ние говорим ни се диктува от тях! Не сме сами, кураж и ще се справим! Чуден е пътят, по който ще тръгнем! Всичко е красиво като в приказка! Повярвайте си, че можем! Обичам ви!

ПП: Ако лекарите бяха от човешкият род в световен мащаб, не само в Болгария, те трябваше да кажат, че вирусите се използват за вкарване в човеците на хромозоми, които водят до генно модифициране на човека като психика, като здравна система. Те щяха да кажат, че тези ваксини, които ни готвят, от гледна точка на вирусите са безполезни, че чрез тях евреите решават свои проблеми за генното унищожаване на човешкия род, за разрастване на джендърството, че целта е да се ограничи мъжкото население сред човеците, за да се използват нашите жени за размножаване на еверите. Те не го казват! Какво друго доказателство може да се иска, за да се докаже, че това са същества от тайната еврейска конспирация! Цялата здравна система е обсебена от евреите. Как можаха група лекари от нашите болгари да създадат лекарство против високото кръвно за 10 години труд, а еврейските лекари измислят такива, които не само, че не лекуват, но усложняват проблемите. Те решават други проблеми: за тях ние не сме пациенти, а клиенти! За тях фармацевтиката е доходоносен, а не здравен отрасъл. Затова бяха готови да продадат лекарството срещу кръвно налягане на чужденци за печалба, но не за здравето на народа ни! Защо набързо изгониха цялото ръководство на €€€€€€€€€€. За да се скрие, че те са от тайната еврейска конспирация! Това са те, тайната еврейска конспирация. Тяхната сила е в конспирацията, но когато ги разкриеме се страхуват. Учителят казва: „Няма по-страхливо същество от дявола, но е много изобретателен в измамите си.“

Прочетете какво сме ние за тях, за господарите от тайната еврейска конспирация. И вижте коментарите! Има такива, които харесват това изявление! 28 са тези, които са коментирали и всички от тайната еврейска конспирация! Те са доволни! Нашите болгари се вдигнаха на протест и веднага се скриха. Изводите за теб не са трудни, болгарино!


ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ, БОЛГАРИНО! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЕМЕШ ДА ГИ ПОПРАВИШ! И АКО ДО СЕГА НЕ ТИ СЕ Е ВЯРВАЛО, ЧЕ ТЕ СА БЕЗ ДУША И БЕЗ СЪРДЦЕ, ЧЕ В ТЯХ НЯМА НИКАКВО МИЛОСЪРДИЕ, ТУК ТЕ САМИ СИ ГО ДОКАЗВАТ. ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВЕЧЕ НЕ СА ТИ НЕОБХОДИМИ НАЛИ, БОЛГАРИНО! И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНА! ТЯ НЕ СИ ГО СКРИВА! („Сякаш на държавата е изгодно да се грижи за пенсионери и те да живеят дълго. … Ще отида най-горе, но няма да разреша…) Това „най-горе…“ е правителството! Тя е убедена, че то ще бъде на нейна страна!

СЕГА ЯСНО ЛИ Е ЗАЩО ТАКА НИ УПРАВЛЯВАТ! ТОВА Е ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ! ИМА ЛИ ОЩЕ НЕВЯРВАЩИ?

И ТУК ЩЕ ТИ КАЖА, БОЛГАРКО, ОТ ТВОИТЕ КРЪСТОСКИ С ЕВРЕИТЕ – И ЯВНИ И ТАЙНИ, СЕ РАЖДАТ ЕЙ ТАКИВА УРОДИ. ТОВА СА ТВОИ ДЕЦА-КЛОНИНГИ! ДОВОЛНА ЛИ СИ? СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ РАЖДАШ ДЕЦА ОТ ЕВРЕИТЕ, КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ. И РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ ТОВА ТИ ДЕЯНИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО НАРОДА НИ?!

А ТИ БОЛГАРИНО, РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОБЩЕСТВЕНА НЕТЪРПИМОСТ КЪМ БЕЗРАЗСЪДНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ТАКЪВ ВИД ЖЕНИ?!

Една от основните характерни черти на евреите е тяхната ненаситна алчност. Именно алчността на горната са я довели до невниманието да издаде истинската им същност – нейната и на правителството ИМ. Когато човек чете ционските им протоколи, той се чуди възможно ли е да има такава дива жестокост и алчност . Сам руският учен проф. Нулис, когато подготвя протоколите за печат се зачудил и решил да провери това възможно ли е. Той отива при свои познати евреи и ги пита какво знаят те за протоколите и отговорът е шокиращ – те отговарят като за нещо съвсем нормално с думите: „Ами да, ние ги изучаваме, за да знаем до къде сме стигнали.“ До къде са стигнали в нашето унищожаване!

Заб.: И понеже в цитираното писмо има още нещо важно, свързано с нашата история ние ще го вметнем тук, но ще го използваме в друг материал: писмото е до „Големия санхедрим със седалище в Константинопол“, той носи кодовото наименование – еврейският принц. Това показва, че Турция е под еврейско робство. Същото може да се каже за Италия и Венеция, за Париж, където самите евреи си казват, че те са извършири „великата френска революция“ и те са и дали името „велика“ – за тях. Сега там е разположен „Световния израелски съюз“.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44