пандемия

ИМАТЕ ЛИ МНЕНИЕ, ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ?

(Национален център по заразни и паразитни болести – проф. Тодор Кантарджиев – ФИГ.1)

Проф. Тодор Кантарджиев
ФИГ.1„Който се ваксинира с Astra Zeneca около месец да яде повече домати и да пие доматен сок, това е най-доброто природно средство срещу кръвосъсирване“ – това казва този мастит учен! Това е и неговата отговорност за експериментите със здравето на хората при т.н. „ваксиниране“! Той коментира, че „ваксинираните могат да бъдат спокойни една-две години“. И точно след две години ще се прояви фаталното действие на ваксините, според бившият научен шеф на ПФАЙЗЕР/БИОН! Странно съвпадение! Ако тази зловеща прогноза се сбъдне, то тогава ваксинираните наистина няма за какво да се притесняват! ЧУДОВИЩНА БЕЗОТГОВОРНОСТ!!!

Професоре, вече месеци от както ви изпратихме снимката с коментара на вашия колега от Франция проф. Кристиан Перон (ФИГ.2). Вие не ни отговаряте. А ето какво направихме ние: Пуснахме тази снимка с изказването на професора в фейсбук. Въпреки че цензурата ни блокира акаунта за три дни събрахме 8 500 споделяния и побързаха да ни спрат брояча, над 120 коментара и над 600 харесвания и още продължаваме да получаваме отзиви! Следователно болгарите се вълнуват от казаното от проф. Кристиан Перон и това е разбираемо, защото е свързано с тяхното здраве. Неговото изказване е точно обратното на това, което твърдите вие от НОЩ, главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и министъра на здравеопазването (вече бивш) проф. Костадин Ангелов.

ТОГАВА ИЛИ ТРЯБВА ДА ОПРОВЕРГАЕТЕ КАЗАНОТО ОТ ПРОФ. КРИСТИАН ПЕРОН, ИЛИ ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИЕ СТЕ СГРЕШИЛИ!

Вие сте лекари или поне за такива се представяте и сте длъжни да изяснете на народа ни този казус! Разбирате ли това: ДЛЪЖНИ СТЕ! Ние знаем, че другите от изредените по-горе са от тайната еврейска конспирация в страната и като такива са изпълнители на нарежданията на своите господари от сатанинската организация, изградена с цел провеждането на сатанински експерименти с човеците. Ние спрямо тях не можем да имаме претенции, защото на тях това им е наредено и те изпълняват заповедите на своите господари. То е все едно да търсим сметка на тези, които са на фронта защо стрелят срещу нас! Ние трябва да се предпазваме от тях. Друг е въпросът, че те са измамници, защото се представят като болгари, но тази измама е извън темата на настоящата статия. Но вие проф. Кантарджиев сте единственият болгарин сред тази глутница от евреи, която измамва лековерните хора. И като такъв сте предател на народа ни, от който вие самият произхождате. Ето защо ви призоваваме да не ни срамите и да се разграничите от тях. И освен това професионално да изясните защо има диаметрално противоположни твърдения между тези на проф. Кристиан Перон и тези на еврейските измамници и вашите също. Проф. Кристиан Перон си залага името, рискува си кариерата и се проявява като лекар, за който здравето на хората е над неговата съдба! Това е поведение на Човек и Лекар! Вие можете ли да направите същото или страхливо ще унижавате народа ни като ВЕРЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА на сатанистите. Целият ти род ще се срамува от тебе, защото разследванията за престъпленията, свързани с измамата, наречена „пандемия КОДИД-19“ и „ваксините“ тепърва ще набира скорост. От това няма как вече да се оттървете. И по време на Второто световна война хитлеристите се считаха за недосегаеми. И сега сме във война – биологическа, но война! А вечна война няма.

НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ, ЧЕ НЯКОЙ ХОРА ТАКА ЛЕКОВЕРНО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ!

ПРИЗОВАВАМЕ РАЗУМНИТЕ: ОПИТАЙТЕ СЕ ДА СПАСИТЕ БЛИЗКИТЕ СИ!

ФИГ. 2

Слушайте професоре, вашата наука не е в състояние да обясни въобще какво се случва в човешкото тяло след ваксинация, от къде и как се проявяват т.н. от вашата „наука“ вируси. Как тогава се нагърбвате да служите на едно такова чудовищно престъпление като сегашното ваксиниране. Избити са ДО СЕГА милиони хора по света ей така за кефа на сатанистите! Избити са, защото човек не може да умре от тези вируси. Това го твърдят много учени по света, но ние няма да се позоваваме на тях, защото те твърдят това от практически наблюдения, а ние ще го докажем, че е теоретически невъзможно да се случва! Това са проявления на страхова психоза, защото се задействува рептилната част на мозъка! Това е и смисълът на измамата ви с т.н. PCR-тестове! Те това правят! Точно затова се бърка през носа, за да се задейства нервът свързан с рептилния мозък! Така всяка проба е положителна! Но след като свърши тестът човека се успокоява и НИЩО МУ НЯМА и понеже вашата схоластична „наука“ не може да го обясни сте измислили глупавото понятие „БЕЗСИМПТОМНО БОЛЕН“! (Нобелова награда за тъпотия, но и за наглост!)

Затова какво ще ни отчетат вашите PCR-тестове няма абсолютно никакво отношение към заболяването, наречено КОВИД-19, на човека! НИКАКВО!

И ВИЕ НАЙ-НАГЛО ЛЪЖЕТЕ НАРОДА НИ! И ГО ИЗБИВАТЕ! ИМА ЛИ НЯКЪДЕ СИЛА, КОЯТО ДА ЗАЩИТИ БЕЗЗАЩИТНИЯ НИ НАРОД?!

Но вие светила в еврейската „наука“ в областта на виросологията, трябва да сте наясно с това иначе, прощавайте, но сте или невежи или просто измамници, ако ВЪОБЩЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА! Но и при единият, и при другият случай вие правите варварско престъпление спрямо човечеството! А сега да ви отговоря защо е АБСОЛЮТНО СИГУРНО, че вирусите не могат да убиват хората. Когато страхът предизвика формиране на вирус в клетката като резултат от ОЗБ (Основен закон на Битието), по механизъм, който ние описваме в наша статия, самата клетка произвежда противоположното на този вирус, това вие наричате антитела. Не е правилно да ги наричате така, а това са антивируси! Те са същите като вируса, но са в протифаза в енергийно отношение и затова в сблъсъка между вируса и неговата противоположност настъпва процес на анихилация, отлично известен процес в атомната физика! И отлично доказателство, че законите във физиката и в живата материя- биологията са едни и същи! Това го доказваме в друга наша статия.(вж.„ Има само телевизорна пандемия. Това е езотерична война“ и „Езотеричната наука доказва как възникват вирусите.Силата на егрегорите.“) И понеже клетките се захранват енергийно от Божествените енергии, Които са неизчерпаеми, то няма как вируса да излезе победител, защото нито по мощ, нито по продължителност може да издържи на атаката на клетката. Това вие наричате проявление на имунната система. Това, че сте си наслагали разни „учени“ термини съвсем не може да скрие цялата ви непомпетентност по механизма на протичане на процесите в клетките на тялото. С това вие по-скоро прикривате своята безпомощност в обяснение на процесите, които се случват. Еврейската „наука“ не е наука, а схоластика се наричаше по-рано, когато имаше морал в науката – сега не е така!

Ако една наука, която и да е тя, не познава Основния закон на Битието, то тя не е нищо друго освен невярна човешка измишльотина! Всичко се извършва съгласно този закон, който е основата на Битието, а някой си се прави или не знае, че той съществува! Та тогава каква „наука“ ще е това? И това е направено съзнателно, защото дяволът/сатанистите знаят отлично този закон! Това става ясно от техните действия! И от техните изказвания!

Самите евреи си признават, че те просто комбинират фактите и ги нагласят така както им е угодно. Ще ги цитираме точно:

ЮДЕЙСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ Е НАЧЕЛО НА ВСИЧКИ ИНИЦИАТИВИ.

Върху развалините на естествената и родова гоевска аристокрация ние поставихме начело на всички инициативи аристокрацията на нашата богата интелигенция. Цензът на тази нова аристокрация ние поставихме в богатството и в науката. Богатството е в нашите каси, а науката се движи от нашите мъдреци.“ ( ПРОТОКОЛ №1)

ЮДЕИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ НАУКАТА И ЗАБЛУЖДАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ.

Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със знания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти ТАКА КОМБИНИРАТ, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока.“ (ПРОТОКОЛ №2)

ЮДЕИТЕ ПОДГОТВЯТ УСПЕХА НА РАЗРУШИТЕЛНИТЕ УЧЕНИЯ.

Не мислете, че нашите твърдения са голословни: обърнете внимание как ние подготвихме успеха на дарвинизма и марксизма. Разлагащото влияние върху гоевските умове на тези теории, поне за нас, юдеите, трябва да бъде очевидно.“ (ПРОТОКОЛ№2)

Не се ли случва всичко с измислената „пандемия“ и „ваксиниране“ точно както е описано по-горе! Кой се поинтересува какво всъщност се случва С ТАЗИ „ПАНДЕМИЯ“ и какво представляват тези т.н. „ВАКСИНИ“? И безотговорно ги прилагат върху хората! (Да ядяли домати, ни съветва проф. Кантарджиев – безумна безотговорност!) Това е безумно, чудовищно престъпление спрямо хората! И няма кой да защити народа ни! А това означава със сигурност, че цялата ни държава е превзета отвътре от тайната еврейска конспирация и че тези, които ни се представят за болгари, а налитат да ни управляват не са никакви болгари, а измамници от тайната еврейска конспирация! НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО?!

Спираме до тук за вирусите, защото сме описали процесите подробно в статиите цитирани по-горе.

А сега за ваксините. Сатанистите представят по същество два вида ваксини: РНК „ваксини“ с представител ПФАЙЗЕР/БИОН и друг вид, при който се използва умаломощен вирус от някакво животно, няма значение от каква маймуна е за нашите разглеждания, защото механизмът е един и същи, т.н. векторни ваксини. При първият тип ваксина – сам проф. Кристиан Перон не я признава за ваксина въобще, защото по същество това са генни разтвори, при които се извършва евгениране, а не ваксиниране! И уважаеми професоре, при тези ваксини не може ТЕОРЕТИЧЕСКИ да се получат т.н. от вас антитела! Разгледали сме го подробно защо (вж. ФИГ.20 в първата от споменатите вече статии – ваксините не създават антитела/антивируси, а мутанти на вируса!). Защо не може?- защото при това взаимодействие с клетката не се получава обръщане на фазата на трептене на енергията! Няма я онази стъпка от механизма, при който става обръщане на фазата на честотана на трептене на енергията! Бог е предвидил това, което правите и ви е заложил капан, в който вие сте с двата крака! Този „капан“ се нарича Основен закон на Битието, който вие очевидно не познавате. ТОГАВА НЯМА АНТИТЕЛА! А ТИ ИЗЛЪГА ХЛАДНОКРЪВНО НАРОДА НИ, ЧЕ ИМАЛО АНТИТЕЛА! Ха сега кажи: ИМА ИЛИ НЯМА АНТИТЕЛА ПРИ ВАКСИНАТА НА ПФАЙЗЕР! ИМА ИЛИ НЯМА?!

А сега за другия вид ваксина т.н. от вас векторни ваксини. А защо векторни и вие не знаете, но звучи впечатляващо! Това е основния ви мотив – използване на гръмки думи, за да смущавате невежеството на хората и да ги подчинявате така на своята воля – ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕЩ! И така, при тези ваксини, чийто представител е „ваксината“ на АСТРА ЗЕНЕКА се използват части от клетки от животни и ембриони (ако е вярно – ставаме канибали! УЖАС!), защото няма вируси!. В този случай се използва механизмът на стандартната ваксина, но собствената честота на трептене на клетката на животните, които и да са те, е различна от тази на човешката клетка! Ето защо неговата имунна система не го разпознава, то не е в протифаза на собствената честота на трептене на клетката и не може да настъпи процес на анихилация! Като резултат клетките ги прогонват като ги изпращат в кръвта и така настават процеси на запушване, тромби и пр. процеси вътре в кръвоносните съдове! КОЙ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ ТОВА?! Така, че тези процеси не са случайни, а СА ЗАЛОЖЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО В ПРОЯВЛЕНИЕТО НА ТОЗИ ВИД „ВАКСИНИ“!

А сега на въпроса: А ЗАЩО ПРИ ТЕЗИ „ВАКСИНИ“ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА СТАНДАРТНАТА ПРОЦЕДУРА – ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОЛУУМЪРТВЕНИ ВИРУСИ. ТОГАВА ТАКИВА ПРОЦЕСИ НЯМА ДА ИМА! ТОВА Е СТАНДАРТНАТА ПРОЦЕДУРА ОТКРИТА ОТ ЛУИ ПАСТЬОР! (затова той „СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА“! по думите на проф. Кристиан Перон, а се „ОБРЪЩА“, защото това е НАЙ-МАЛКО ВРЕДНИЯ вариант на ваксините!)

ОТГОВОРЪТ Е ЗАШЕМЕТЯВАЩ:

ЗАЩОТО НЯМА ВИРУСИ!

И СЕГА ОБВИНЕНИЕТО КЪМ ИЗМАМНИЦИТЕ ВАКСЕРИ-САТАНИСТИ! СЛЕД КАТО НЯМА ВИРУСИ, КОИТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТДЕЛИТЕ ТОГАВА КАК МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ ВАКСИНИРАНЕ ВЪОБЩЕ! ИЗМАМАТА ВИ НЕ Е ВЪПРОС НА НЕВЕЖЕСТВО, А НА ПЛАНИРАНО ИЗБИВАНЕ НА ХОРАТА! НА БОЛНИТЕ, НЕМОЩНИТЕ, СТАРИТЕ ХОРА!

СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА „ВАКСИНАТА“ ПФАЙЗЕР – ТЕ ТРЪГВАТ НА ТАКЪВ РИСКОВАН И ОЧЕВИДНО ОПАСЕН ВАРИАНТ, ПРОСТО

ЗАЩОТО НЯМА ВИРУСИ!

Вирусите, които се проявяват при страховата психоза са като пъпките по човешкото тяло – сърби, боли, но не можеш да я отделиш от кожата на тялото. Същото е и с тези „вируси“! И както изчезват пъпките по кожата на тялото така и след като премине страховата психоза на човека „вирусите“-пъпки също изчезват! А защо все пак умират хора? – умират от страх – страховият генератор (егрегор) на телевизора задействува в мозъка механизъм за смърт и той се самоубива без ни най-малко да подозира това! Този механизъм е отново свързан с ОЗБ! Едни и същи са законите и за добро и за зло! Мозъкът на човека може да го направи велик, но може и да го убие – зависи каква програма му се вменява! Забравена наука е това! Забравена, защото истинската наука е заменена с еврейската схоластика, която сега наричат „наука“!

НИКОЙ НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ Е ОТДЕЛИЛ ВИРУС НА КОВИД-19! ТОВА Е ЕДНА ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА! И САМИТЕ „ВАКСИНИ“ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИЗМАМАТА!

ИЗМАМАТА се доказва и от това, че до сега този НОЩ и не само той и дума не е обелил за пръскането от въздуха с химикали – наричат ги химически пневмонит! Пръскането е очевидно! А вие господа като уж много загрижени за здравето на хората можете ли да кажете по чие нареждане и защо и с вашето мълчаливо съгласие ни пръскат с отрови? ЦЕЛТА Е ОЧЕВИДНА: да изплашите до смърт хората и да ги предадете на тепсия на престъпната фармацевтична мафия, за да ги унищожава и физически и генетически! Тогава е очевидно, че ВИЕ СТЕ ЧАСТ от ТАЗИ МАФИЯ! И вие, професор Кантарджиев, сте част от тази престъпна организация на тайната еврейска конспирация, а сте болгарин! СРАМИТЕ НАРОДА НИ, ПРОФЕСОРЕ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ, АКО ЗНАЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА!

ПРЪСКАНЕТО С ПНЕВМОНИТ Е ОЧЕВИДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ТОВА Е БИОЛОГИЧЕСКА ВОЙНА НА САТАНИСТИТЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! НИКОЙ С НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ТОВА!

А НА ХОРАТА ЩЕ КАЖЕМ: РАЗКРИВАМЕ ВИ ИСТИНАТА! КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ НЕКА ДА МИСЛИ! АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ!

А ВИЕ ПРОФЕСОР КАНТАРДЖИЕВ, СТЕ ДЛЪЖНИ И КАТО ЧОВЕК, И КАТО ЛЕКАР ДА НИ ОТГОВОРИТЕ ПО ЗАСЕГНАТИТЕ ТУК ВЪПРОСИ, А АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ В СЪДА РАНО ИЛИ КЪСНО, НО ТОГАВА ЩЕ Е ПРИ УТЕЖНЯВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА! НАЛИ Е ЯСНО ТОВА! Защото нашата статия вече пусна часовника!

НА ВАШАТА СЪВЕСТ, ПРОФЕСОР КАНТАРДЖИЕВ, ЛЕЖИ СМЪРТТА НА ХИЛЯДИ ХОРА! ХИЛЯДИ, ЗАЩОТО НЯМА ЧОВЕК УМРЯЛ ОТ КОВИД-19! И ТЕХНИЯТ БРОЙ ВСЕ ПОВЕЧЕ НАРАСТВА!

А сега ще цитираме част от „доклада“ на председателят на НОЩ :

Председателят на щаба ген. Венцислав Мутафчийски съобщи, че за последната седмица нарастването на заразените на 100 000 души е с 23%. „Надминахме върха си от 23 ноември 2020г. още онзи ден, тогава върхът бе 667 на 100 000, сега сме на 679 на 100 000.“ Нарастването на заболеваемостта за последната седмица е 23%, а за 14 дни е 73%. По отношение на смъртността в момента има колебание. На седмична база смъртността бележи ръст само 5%, но на 14 дневна база ръстът остава висок 53% заради стръмното покачване през миналата седмица. Въпреки това България премина от трето на второ място по интензивност на нарастването на смъртните случаи в света след Унгария.“

Някой разбра ли нещо? И тези, които ги съставят също! Но е важно да се каже, че тази система на отчет е измислена от Евр(оп)ейския съюз, т.е. объркването е за цял свят. Принципът е точно като в приказката “Новите дрехи на царя“, говорене за нещо, което е недоказуемо и то с апломб, че това е проста работа – само простите не могат да го разбират! И всички мълчат, защото никой не иска да си признае, че не разбира нищо!

Абе хора, та това са безсмислени числа! ТЕ НЕ НОСЯТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО! Посланието им е:

МИЖАЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖЕМ!

Големите магазини остават затворени да не "правят ресторантьорите на балъци"
ФИГ.3. НОЩ

ПП: КЪМ НОЩ: НЕЧУВАНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЛЕКАРИ Е ТОВА ДЕТО ПАНИЧЕСКИ ИЗБЯГАХТЕ ВСИЧКИ ОТ НОЩ (НАЦИОНАЛЕН ОПЕРАТИВЕН ЩАБ) – ТА ВИЕ ПОЛИТИЦИ ЛИ СТЕ ИЛИ ЛЕКАРИ? И ТОВА САМО ДОКАЗВА, ЧЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВЪРШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАТО СЪЗНАТЕЛНО ИЗБИВАТЕ ХОРАТА С ЛАБИЛНА ПСИХИКА ЗА УГОДА НА САТАНИСТИТЕ – ВАШИ ГОСПОДАРИ! ДО СЕГА СИ МИСЛЕХТЕ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУЛИ, ЗАЩОТО НИКОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕ, НО СЛЕД КАТО ВКАРАХМЕ В БОРБАТА И ЕЗОТЕРИЧНАТА НАУКА НЕЩАТА СТАНАХА ВЕЧЕ ПРОЗРАЧНИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ОЧЕВАДНО! И ВИЕ ПАНИЧЕСКИ ИЗБЯГАХТЕ! БЯГСТВОТО НЯМА ДА ВИ СПАСИ. ИМА ВИДОВ ДЕН!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44