пандемия

ИЗВИНЕНИЕ КЪМ ТАНЗАНИЙСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ДЖОН МАГУФУЛИ

ЕДНО ЗАКЪСНЯЛО ПИСМО, НО В ИМЕТО НА УВАЖЕНИЕТО НИ КЪМ ПАМЕТТА НА ДЪЛБОКО УВАЖАВАНИЯТ ОТ НАС ПРЕЗИДЕНТ НА ТАНЗАНИЯ ДЖОН МАГУФУЛИ, ЩЕ ГО ИЗПРАТИМ В АВТЕНТИЧНИЯТ МУ ВИД.

undefined

Господин Президент, икаме да изразим нашата благодарност към вас, затова, че пръв в света ни разкрихте измамата с върлуващата в момента измислена пандемия Ковид-19. Чрез вашите разкрития ние разбрахме, че това е нищо друго освен съзнателна измама , провеждана по правилата на черната магия. Благодарим и за това, че експериментите, които сте провели с вашият екип от специалисти с вземане на проби от кози, овце, куаре, папая, хлебно дърво, заек и даже машинно масло доказват нашите твърдения за механизмите на измамата. Търсенето на истината доведе до нови научни разкрития, свързващи Езотеричната и съвременната науки, които готвим да публикуваме. В знак на благодарност към вас, ние разпространявахме в няколко поредни вечери вашият видео клип, където вие изяснявате вашата концепция за провежданата измамна пропагандна кампания на несъществуващата пандемия. В същото време с безпокойство наблюдавахме как цензурата упорито премахваше клипчето от социалните мрежи, където го разпространявахме – най-вече фейсбук. Не закъсняха и съобщенията за това, че сатанистите предприемат мерки да неутрализират вашата истина и готвят натиск от психически и от друг неморален характер, както върху вас, така и върху вашият прекрасен народ. В този смисъл ние се явяваме като катализатори на тяхната реакция, което сигурно ще ви създаде излишни грижи. Ето защо ние поднасяме своите извинения на вас и чрез вас на целия танзанийски народ. Вие трябва да се гордеете, че станахте родоначалник на съпротивата срещу измислената пандемия и съответно проблемите с налаганата със сила ваксина сред народите на Африка, Европа и САЩ.

Искрено се надяваме, че вие, като уповавате на разумността на вашия народ ще успеете да се противопоставите успешно на атаките на силите организиращи измамата, наречена пандемия КОВИД-19. Ние ви уверяваме, че ще правим всичко, което е по силите ни, за да участваме в тази всеобща борба на всички прогресивни хора по света.

Искрено ваш: инж.Таню Делчев, София, България, Председател на сдружение „Просвещение за Школите на Бялото Братство“

ПП:1). Ако проявите интерес към нашите разработки, свързани с разобличаване на измамата, с удоволствие ви съобщаваме нашият сайт: Bolgaristina.com, но са на болгарски език и все още имаме проблеми с превода. Вашите изследвания ни помогнаха много и в този смисъл може да се считате за съавтор на тези разработки. Още веднъж ви благодарим. И още веднъж поднасяме своите извинения за създадените ви грижи във връзка с изложеното, които ние вероятно сме ускорили несъзнателно.

2). Това беше писмото, което приготвихме за уважаваният от нас президент на Танзания. Сега вече знаем, че писмото ни е закъсняло. Знаем, че един добър човек си е заминал от този свят, в защита свободата на своя народ. Той е единственият президент в света, който се опълчи срещу злите сили, насилващи народите с тази измислена, и според нас пандемия. Танзанийският народ трябва да се гордее със своя президент, който е олицетворение на добродетелите на своя народ. Почивай в мир непознатий приятелю.

3). Ние българите сме древен народ като танзанийския народ. Някога културата на света е била в Африканският континент и нашите далечни, далечни деди са били също в Африка. Сега си търсим древните корени. Ние считаме, че Танзания е една от възможните сегашни страни, където е имало и наши деди. Нашият Бог в онова далечно време се е казвал Тангра. Доколкото знаем вашият древен Бог е носел близко име.

Ако това е така, това означава, че сме на правилна посока и ще молим за древни ваши исторически източници, свързани с нашето търсене, а ако то стане наше общо търсене ще бъдем особено щастливи за това.

И вашият народ и нашият народ познават древното познание на поличбите и магията, което е познание от четвъртата раса. Именно това познание, според нас, помогна на вашият, покоен вече президент, да открие измамата с КОВИД-19. Това за жалост му коства живота – много хора в нашата страна са убедени в това и затова ние скърбим за него и поднасяме нашите искрени съболезнования на вашият прекрасен народ.

В северните части на Африка са известни наши общи корени с местното население, там сме известни под името бурджани (сега българи).

Част от нашите деди са останали да живеят в родината си и до сега живеят там – това са таурегите, които са част от берберите. Таурегите живеят в пустинята Сахара, а там със сигурност са живяли хора от четвъртата раса, чийто наследници сме и вие и ние – това се надяваме да можем да докажем и с ваша помощ. За сега знаем само толкова и ще сме изключително щастливи, ако в името на загиналият президент, когото ние възнамерявахме да помолим за тази помощ, се намерят хора, с които да създадем дружески отношения, в търсене на общи корени. Вашата страна се казва Танзания, а у нас много хора, и аз включително, се казват Таню, Таня и пр.

С уважение: инж. Таню Делчев, Председател на сдружение „Просвещение за Школите на Бялото Братство“. Може да ни пишете както във Фейсбук, страницата ни е Tanio Delchev, или на E-mail: tanio_delchev@abv.bg или на taniodelchev@gmail.com

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ПАМЕТ НА ПОКОЙНИЯ ВЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТ НА СТРАНАТА ВИ ДЖОН МАГУФУЛИ.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-6.png
ТАНЗАНИЯ: ТУК НЯМА МАСКИ! НЯМА ЗАТВАРЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА! НЯМА „ПАНДЕМИЯ“ И…ВСИЧКИ СА ЖИВИ! ЖИВОТЪТ Е НОРМАЛЕН! ХОРАТА СА СВОБОДНИ! ТАНЗАНИЙЦИТЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ЧЕРНА МАГИЯ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44