акцентирана

ИЗБОРИТЕ СА МИРНИ ВЪСТАНИЯ

Нека да поразсъждаваме докато изборите са още „топли“:

Резултатите след последните преброявания: ГЕРБ-СДС с 26,49 % или 669 804 гласа, следвана от „Продължаваме промяната – Демократична България“ с 24,57% или 621 326 гласа. Трети са „Възраждане“ с 14,16% или 358 172 гласа, „ДПС“ на четвъртото място с 13,72%, „БСП за България“ с 8,93% на пето място, „Има такъв народ“ са шести с 4,11%. Близо 41% избирателна активност.

Преди няколко години един евреин- таен евреин – от тези, които ние смятаме за болгари, ми разказваше, че когато бил на празненство по случай явното им завземане на властта след преврата (на 10.10. 1989г.) бил седнал до …. ( известен съветник в правителството от онова време) и когато обсъждали колко са всъщност евреите в Болгария, той му казал следното: „Трябва да сме някъде към милион и двеста хиляди“ и той винаги когато ми го казваше дебело подчертаваше – „това е преди 20 години“ (сега са 30 и кусур, следователно и децата им са гласоподаватели!). Това е тайната еврейска конспирация в страната! А сега доказателството: Съберете гласовете на първите две партии – ГЕРБ и ПП-ДБ: 669 804+621 326 = 1 291 130. Няма да обясняваме повече! (защото е случайно, нали, болгарино!) А ти, болгарино, излизаш срещу тях с твоите мижави 358 172 гласа плюс някъде около 100 000 гласа, които обявяват, че никого не подкрепят (това е невъзможно, болгарино, избирателният закон друго отрежда! В БОЛГАРИЯ НЯМА НЕГЛАСУВАЛИ, СЪГЛАСНО ЗАКОНА – тайната еврейска конспирация се е погрижила за това.)

А сега да обясним защо няма негласували на изборите в кратце: Всичко е скрито зад понятието “проценти“. Ето как: Съгласно избирателните списъци в страната има (за по- ясно пресмятане, нека да са 6 000 000 с правото на глас, между впрочем в 1990 г. избирателите бяха грубо 4 500 000 – откъде дойдоха тези над 1 500 000 избиратели в повече? Как мислиш, болгарино? От къде – от небитието, а защо ще стане ясно.) И така в деня на изборите гласуват да речем 2 000 000. Това означава, че са участвали в гласуването 1/3 от имащите право на глас – 33%. Сега, броят се и се разпределят гласовете на гласувалите – така се определя процента на отделните партии – да речем 30%; 25%; 15% и т.н. НО ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ! А сега какво става с гласовете на негласувалите? СЕГА следва следната еквилибристика: 33% ГЛАСУВАЛИ се приемат за 100% – ТАКА „ТАЙНО“ СЕ ПРИСВОЯВАТ ГЛАСОВЕТЕ НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ! (НЕ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ,А?!) А как се „употребяват“ или по-точно казано ОТКРАДВАТ, тези неподадени гласове?! Съгласно примера, гласовете на 67% негласували се разпределят пропорционално на разпределението на гласовете на гласувалите!!! (Просто казват 33% е равно на 100%, т.е. 33%=100%!) КОЙ КАЗВА, ЧЕ НЕ Е ГЛАСУВАЛ? И все пак има малка разлика дали си гласувал или не и тя е следната: гласувалият си дава гласа осъзнато на 100%, а на негласувалият МУ ГО ВЗЕМАТ НА ПАРЧЕНЦА, определени от разпределението на гласувалите И ТО В ПОЛЗА НА „ИЗБРАНИТЕ“ ЗА ДЕПУТАТИ, т.е за държавната баница. Затова се казва: ГЕРБ има 26,49%! Това е лъжа! ГЕРБ има около 11%. Ето защо: 669 804 : 6 000 000 = 0,1 или около 11%! НО ТИ, КОЙТО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ СИ ГИ ВДИГНАЛ НА 26% и кусур! Най-голямата измама в управлението на държавата е т.н. народна демокрация – имаш право на глас (илюзорен), но тази игра трябва да се играе докато не си върнем държавата – иначе ги бетонираме във властта – кои? – тайната еврейска конспирация. Затова се приемат АНТИНАРОДНИ ЗАКОНИ в т.н. Народно събрание. Очичките си отвори, болгарино, очичките!

Какво всъщност представлява т.н. „демократичност“ на изборите, които всъщност са една ловко прикрита измама? Ето защо: Отколе се обработва съзнанието на народа да се отврати от изборите, да му се втълпи, че нищо не се променя, което е вярно, но при разигравания сценарий на тайната еврейска конспирация! Какво се получава на практика? Народа, болгарите не отиват да гласуват, но тайната еврейска конспирация гласува на 100% и то по инструкции – кой за кого трябва да гласува! Така „изборите“ се разпределят точно според планът на шефовете на тайната еврейска конспирация, която кой знае защо наричат ЗАДКУЛИСИЕ? Това се извършва с гласовете на тайната еврейска конспирация, която е основният контингент от обществото, който отива да гласува. А гласовете на болгарите, на народа се вземат и разпределят, но раздробени пропорционално според резултатите на гласувалите! Така ние непрекъсната избираме все едни и същи, защото само те реално гласуват. Това е тайният замисъл на т.н. демокрации и най-голямата измама на народите, наречена право на избор!

ИЗХОДЪТ

Смяната на властващите някога е ставала чрез въстания. Сега това е невъзможно! Единствен изход е да играем тяхната игра, но в наша полза. Как? Като гласуваме всички, за да подавим техните гласове. НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ, АКО ИСКАМЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА! Трябва ни болгарска партия и всички болгари да гласуватме за нея! И това може да стане все още докато тайните евреи не станали повече от нас. Някои смятат, че това е невъзможно, но нека да им припомним, че точно така загива цветущата ЕГИПЕТСКА КУЛТУРА! Спомнете си какво казва фараонът: „ … ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС…!“ Точно това принуждава нашите болгари да напуснат Египет – и това е т.н. ИЗХОД-ът! Но това ще го говорим на друго място.

СЪБУДИ СЕ, БОЛГАРИНО!

Какво всъщност представляват т.н. демократични форми на управление? – ИЗМАМА НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ. ТЕ САМИ СА СИ ГО КАЗАЛИ В ТЕХНИТЕ ЦИОНСКИ ПРОТОКОЛИ, КОИТО ТИ, БОЛГАРИНО ДАЖЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА ПРОЧЕТЕТЕШ, А КАМО ЛИ ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИШ!

В древни времена се казва, че е съществувал т.н. РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИ СТРОИ. Така казват, дали е така е отделен въпрос. Но се признава, че човека е бил роб, което ще рече ЗАВИСИМ! С времето съзнанието на човека се променя и тези, които управляват и ЕКСПЛОАТИРАТ ОБЩЕСТВОТО също променят понятията по такъв начин, че да объркват съзнанието на човека – говорят му това, което той иска да чува, но това са само думи, делата са им: пълна експлоатация и живот на гърба на народа. КЪДЕ СА СКРИЛИ СЕГА ИЗМАМАТА СИ? В КОЕ ПОНЯТИЕ? –

В нищо не значещата дума „ДЕМОКРАЦИЯ“! НЯКОГАШНОТО ПОНЯТИЕ „РОБ“ СЕГА Е ЗАМЕНЕНО С ПОНЯТИЕТО „ДЕМОКРАЦИЯ“, „ПРАВА“, „СВОБОДИ“! Да всеки е свободен да отиде на Луната, на Марс и т.н., стига да може! Или можем да кажем простичко – на старото понятие робство сега отговаря демокрация:

РОБСТВО = ДЕМОКРАЦИЯ!

(витиевато използване на понятията – нищо повече!) Ами опровергайте ни!

А сега да изясним защо властващите лъжливо завишават броя на хората с право на глас в страната: От горното се вижда, че колкото броя на хората с право на глас нараства, колкото това число става по-голямо, се постигат две съществени цели в измамата, наречена „избори“ – Първо, нараства изкуствено процента на негласувалите и изборите за властващите партии се превръщат във т.н. „корпоративен вот“, което ще рече, че изборите се решават от държавните и общински служители на съответната партия – затова ГЕРБ още дълго ще „печели“ изборите – за 12 години държавата се владее от техни привърженици, които РЕАЛНО ГЛАСУВАТ ЗА ЗАПЛАТИТЕ СИ, да запазят службичката си – голяма или малка, за мнимият си бизнес и т.н.; Второ, с нарастване процента на негласувалите, съгласно закона, ИЗКУСТВЕНО се повдигат процентите на корпоративния вот на партиите (по-горе обяснихме това). ЕТО ЗАЩО, НЕГЛАСУВАЛИТЕ В СВОЕТО ЕМОЦИОНАЛНО И НЕРАЗУМНО „ПРОТЕСТИРАНЕ“ КАТО „НЕ ГЛАСУВАТ“, всъщност вършат ДВОЙНА УСЛУГА на заграбилата властта тайна еврейска конспирация в страната – от една страна свалят избора до корпоративен вот, а от друга – този корпоративен вот го повдигат в пъти и така легитимират изборите ! Ето защо те пък от своя страна правят всичко възможно да увеличат процента на НЕГЛАСУВАЛИТЕ, защото ГЛАСУВАЛИТЕ „доят“ един път, а НЕГЛАСУВАЛИТЕ „доят“ ДВА ПЪТИ! НО ТОЧНО ТОВА ИСКАТ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ – ТЕХНИТЕ ШЕФОВЕ, НАРИЧАНИ „КОНСПИРАТИВНО“ – „ЗАДКУЛИСИЕ“!

И да попитаме: Не е ли „странно“, че когато има референдум/допитване, за да е законен трябва да са гласували НАД 50%, а на изборите за „народни избраници“ ТАКОВА ПРАВИЛО НЯМА!
Ето защо болгарите трябва да разберат следното: МОЖЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА, КАТО Я ИЗТРЪГНЕМ ОТ РЪЦЕТЕ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ само със ГЛАСУВАНЕ НА ВСИЧКИ БОЛГАРИ – БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! „Пушката“ сега, „въстанието“, е БЮЛЕТИНАТА, А НЕ ОБРАТНОТО – НЕГЛАСУВАНЕ!
Вижте, че една болгарска партия излезе напред и тайната еврейска конспирация, т.н. „ЕВРОАТЛАНТИЦИ“ (едно и също е!) са в паника и открито призовават да се обединяват, за да спрат възхода на болгарската партия! КАЗВАТ СИ ГО ОТКРИТО, ЗАЩОТО СА В ПАНИКА! Да ги попитаме: Защо бе, чоджум, нали уж е „демокрация“, нали уж народа „решава“, нали уж затова са тези избори! А те, болгарино, вече в страха си открито си признават, че изборите не са нищо друго освен измама, чрез която ДА СИ ЗАПАЗВАТ ВЛАСТТА!

КОЙТО ОБИЧА БОЛГАРИЯ – НА ИЗБОРИ!

И НАКРАЯ ДА ПОПИТАМЕ: С КАКВО МОРАЛНО ПРАВО ГЛАСУВАТ ТЕЗИ, КОИТО ЖИВЕЯТ ИЗВЪН СТРАНАТА? – Те са на чужда „ясла“ – в чужда държава! С какво право ще определят каква да е МОЯТА „ЯСЛА“ – ДЪРЖАВА? Те тук не се хранят, а моят хляб определят (С КАКВО ПРАВО? АЗ КРЕПОСТЕН ЛИ СЪМ ИМ? А аз определям ли техния хляб? ТОГАВА? Нали се говори за свобода, демокрация и пр., а аз съм зависим от тези, които са извън страната! ИМА ДРУГИ ФОРМИ НА КОНТАКТ С МАЙКАТА-РОДИНА – КУЛТУРАТА, НАПРИМЕР, НО НЕ И ГЛАСУВАНЕ! Те са напуснали страната НЕМОРАЛНО и трябва да си носят последствията от това. Те колко майки имат? ЩО ЗА МОРАЛ Е ТОВА? – А МОЖЕ БИ КОРЕНЪТ НА ДЖЕНДЪРСТВОТО от тук започва, а болгарино?! (за мюсюлманите ще кажа само това: А защо водачите им си останаха в страната ни?! – има нещо гнило – не намирате ли? Горките хора – за пореден път ги измамиха!) Обичам ги всички! НО НЕ Е МОРАЛНО да ми определят живота!

ОПРОВЕРГАЙТЕ НИ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44