родината

ЗА ЖИТНИЯ РЕЖИМ, БОЛГАРИТЕ, „ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО“ И СКИНИЯТА БОЖИЯ

Трети февруари е! Ден за започване на житния режим! Душата ми е празнична!Молитвите ми са така празнични! Настроение ми е приповдигнато! Защо разказвам това? Защото казах ясно, че с промяна на денят за житен режим от НПО (нестопанска организация) “Общество бяло братство“ цели да подпомогне соросоидите, сатанистите, ЕК от Евр(оп)ейския съюз в налагане на ДЖЕНДЪРСТВОТО в Болгария. Затова, ако не е вярно това, което говоря днес ще е лош ден за мен!

За това, че ще се опитат да ни наложат джендърството Учителят ни предупреждава твърде настоятелно! Той казва: „СЕГА РАЗВРАЩАВАТ ЖЕНИТЕ ВИ, НО ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ РАЗВРАТЯТ И МЪЖЕТЕ ВИ, ЧЕ ТОГАВА НАИСТИНА ЩЕ ЗАКЪСАТЕ“! От казаното е ясно, че Учителят не се съмнява, че жените ни не ще могат да издържат на еврейския разврат! Прочетете внимателно какво казва! Цитирането е точно! Вероятно затова Той работи над създаването на НОВАТА ЕВА! Тя ГОЛА по улиците няма да ходи! Силиконови ДЖУКИ няма да си слага! Силиконови ГЪРДИ няма да си слага! Ще има отговорност пред своя народ! БОЛГАРЧЕТА ЩЕ РАЖДА! (силиконките, пандорките раждат еврейчета – деца на дявола! И с това допринасят за унищожаване на болгарският народ! Говорим го не веднъж!)
А що се отнася до развращаването на мъжете, то е очевидно, че това е т.н. сега ДЖЕНДЪРСТВО! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО НА УЧИТЕЛЯТ Е ПОВОД СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ НАД СЛУЧВАЩОТО СЕ! СОРОИДНИТЕ НПО-та ВСИЧКИТЕ СА ВПРЕГНАТИ В РАЗВРАЩАВАНЕ НА БОЛГАРИТЕ – И ЖЕНИ И МЪЖЕ! ДАЖЕ УЧИЛИЩЕТО ВКЛЮЧИХА В ТОВА ПЪКЛЕНО ТЯХНО ДЕЛО! А „ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО“ Е СЪЩО СОРОСОИДНО НПО! ТО СЪЩО ПОДМОЛНО ЩЕ РАБОТИ ЗА ЗАДАЧИТЕ, КОИТО ИМ ПОСТАВЯ ТЕХНИЯТ ГОСПОДАР! Ето защо е важно те да бъдат разобличавани в своето престъпление спрямо болгарският народ! ТЕ СА СТРУКТУРА НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В СТРАНАТА!
Сега болгарите, които са в тази организация ще скочат! ЧАКАЙТЕ, МИЛИЧКИ, А РАЗГРАНИЧИХТЕ ЛИ СЕ? НЕ! ТОГАВА НЕ СТЕ ЛИ ПРЕКИ СЪУЧАСТНИЦИ? Ще ми развивате теории, че служите на Учението и не ви интересува какво правят тези от „шефовете“! Може и така да си мислите, но тогава защо продавате душите си на дявола? Защо участвате в изграждане на мощни енергийни егрегори, които не знаете за какво се използват? ЕЗОТЕРИКАТА НЕ Е ЗА НАИВНИЦИ! НО ИМА НЕЩО ДРУГО, което сега ще си го кажем: ТУК ИМА АВАНТА! Подсигуряват ви 3 седмици почти безплатна почивка в най-хубавата част на планината Рила! ПРИ СТЪЛБАТА БОЖИЯ! А за „работната група“ – 4 седмици! Що за безплатни мероприятия са- отделно! СЪБЛАЗНИ НА ДЯВОЛА! Има и още нещо: За доносничество се плаща отделно! Това е структура изградена по образец на тайната еврейска конспирация! Тук всеки трети е доносник! Такава им е схемата! Те сами са си я описали в ционските си протоколи! (Вие такива неща не четете! Да не се „омърсите“, знам! ) И за да няма голи отричания ще ви разкажа само един случай. Преди години обработват една „сестра“ (вие нали всичките сте братя и сестри!) за доносник! Тя си е мислила, че ще получава солидна сума и се съгласява, но те ѝ предлагат месечна „заплата“ от… 30 лв. Разочарована тя отказва и разгласи случая! Набързо го потулиха! Сега тези 30 лв. трябва да имат стойността на 50 лв. – вероятно затова Бойко Борисов дава на пенсионерите по 50 лв.! Но това е друга тема.
И понеже болгарите от това соросоиско НПО „Общество бяло братство“ знам, че сте много недоволни от тези разкрития, ще ви кажа още нещо: Когато разкрихме Божественият Камък на Рила, за Който Учителят казва, че от Него зависи съдбата на Болгария и ви приканих да възстановим СПИРАЛАТА НА УЧИТЕЛЯТ, развалена от същото това сдружение, кой от вас се отзова! КОЙ? НИКОЙ! ТА НАЛИ СТЕ „УЖ“ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ! Омирате за Него! Кой от вас е проявил поне интерес, защо КУХНЯТА ОТ ВРЕМЕТО НА УЧИТЕЛЯТ е унищожена! От същото това „Бяло“ братство! Защо даже огромната скала зад кухнята, която е служила за задна стена на кухнята е ВЗРИВЕНА! ЗАЩО? За да се заличи споменът за това, какво е било по времето на Учителя! А защо, можете ли да си отговорите на този въпрос? И вие, сте ПРЕКИ СЪУЧАСТНИЦИ В ЕВРЕЙСКИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ ЗА ПРЕПРАВЯНЕ НА УЧЕНИЕТО НА УЧИТЕЛЯ.

ПРОВЕЖДАТ СЕ МЕРОПРИЯТИЯ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА УЧЕНИЕТО НА УЧИТЕЛЯ ПО СЪЩАТА СХЕМА, ПО КОЯТО Е УНИЩОЖЕНО УЧЕНИЕТО НА ИСУС ХРИСТОС!

Оставили сте издаването на Словото Божие – беседите на Учителя в еврейски ръце! Те продадоха Учението на французкото „братство“, което се знае, че е „братство“ на черната ложа, на евреите. Вижте какво съвпадение – точно във Франция е и Световния израелски съюз със седалище Париж. („случайности са това“ и се успокойте) НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ БОЛГАРИТЕ! Колко от вас си дадохте сметка, че предавате СЛОВОТО БОЖИЕ, за Което Учителят ясно е казал, че отговорността за Неговото съхранение за бъдните поколения е на болгарите! Говорите за изпълняване на ВОЛЯТА БОЖИЯ, но като за нещо, което не се отнася за вас! Тук ще припомня, че най-същественото послание, което ни оставя последният председател на Бялото братство – Борис Николов, което е останало от Учителя е: ДА НЕ СЕ ПРОДАВА СЛОВОТО БОЖИЕ НА ФРАНЦУЗИТЕ! ( те не за пръв път искат това! Но сега всичко е в ръцете на тайните евреи) ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ САМИЯ УЧИТЕЛ! ПУКА ЛИ МУ НА НЯКОЙ ЗА ТОВА? А иначе Омирате за Учителя! КИЛИПИР ИМА В ТАЯ РАБОТА!


И едно малко отклонение, което сега е актуално: В Англия е Комитета на представителите – Еврейският парламент в Англия! И странно какво съвпадение, че точно от там се управлява сегашната „пандемия“! Това само за размисъл.

И още нещо: когато приканихме това „бяло братство“ да възстановим СПИРАЛАТА НА УЧИТЕЛЯТ (т.н. ОХЛЮВ) през следващата година, защото това стана в края на сезона, то какво се случи!

РАНО НА ПРОЛЕТ ОТИВАТ ОТБОР „ЮНАЦИ“ ОТ СЪЩОТО ТОВА „БЯЛО БРАТСТВО“ И ПРАВЯТ ОПИТ ДА ОТКРАДНАТ БОЖЕСТВЕНИЯ КАМЪК (спасява го хижарката по „случайност“) И С ТОВА ДА ПРИКЛЮЧАТ РАЗГОВОРИТЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПИРАЛАТА И ПОСТАВЯНЕ НА БОЖЕСТВЕНИЯТ КАМЪК НА МЯСТОТО МУ!

Такъв е отговорът на това „бяло братство“! И никой от вас, болгарите от това „бяло братство“ не си обърна гъза да се поинтересува какво иска този, та нарушава толкова хубавичкото ни спокойствие! Намерил се някакъв! Я, да си гледа работата! (меко казано)

Само две изречения за смисълът на БОЖЕСТВЕНАТА СПИРАЛА на Учителят. Там където е центърът на СПИРАЛАТА е СТЪЛБАТА БОЖИЯ! ВРЪЗКАТА НА БОГА С БОЛГАРИТЕ и чрез нас с целия свят! КАКВА ОТГОВОРНОСТ И КАКВО БЕЗХАБЕРИЕ. Всеки ден там НЕБЕТО се отваря и Бог изсипва своето благословение, което трябва да се поеме от СПИРАЛАТА, но тя сега е УНИЩОЖЕНА ОТ СЪЩОТО ТОВА „ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО! Нещо повече – даже част от скалата, която Бог е поставил е взривена! Та при евентуално възстановяване на спиралата, тя да се измести!

На това място е бил МОЙСЕЙ (той няма нищо общо с евреите!), когато е казано в Писанието: „Повика го Бог от сред къпината, и той рече: Ето ме. И рече му: Слушай! Изуй обущата от нозете си: защото мястото, на което стоиш земя е Свята“! (ИЗХ. 3;5) Тук се говори за „къпината“! Следователно по това време е имало спиралата! Унищожена от евреите! Такава има и по времето на Исус – унищожена от евреите! Но само разхвърлят камъните! Идва Учителят – възстановява ОТНОВО СПИРАЛАТА! И евреите отново я развалят, но този път вграждат и камъните като строят в близост хижа – „7-те езера“! Свещено място е мястото, където е построена хижата, но за това после.

ТАЗИ БОЖЕСТВЕНА СПИРАЛА ПО СЪЩЕСТВО Е СКИНИЯТА БОЖИЯ!

На това място се намира БОЖЕСТВЕНИЯТ КАМЪК, С КОЙТО ВСЕКИ УЧИТЕЛ ПОСТАВЯ НАЧАЛОТО НА НОВАТА ЕПОХА! ТУК Е И КАМЪКЪТ НА ЯКОВ! ТУК Е И КАМЪКЪТ НА ИСУС! НО ОБЕЗОБРАЗЕН ОТ ЕВРЕИТЕ! И НЕСТИГА ТОВА, НО ПРАВЯТ ОПИТ И ДА ГО УНИЩОЖАТ НАПЪЛНО, КОГАТО НИЕ ГО откриваме! Но са ни най-големите приятели сега! Защото сме им нужни като проводници, за да се осъществява злото, което правят на човечеството!

Само ще вметна: ТРЯБВА ДА ВЪЗСТАНОВИМ СПИРАЛАТА!

На това място е проповядвал и ИСУС и нещо неочаквано! ТОЙ ТУК Е РОДЕН!

В ПИСАНИЕТО СЕ ГОВОРИ ЗА ЯСЛА, НО САМО ТОВА И ТО ДО НЯКЪДЕ Е ВЯРНО! Чудодейни неща има да се разказват, но ТОВА ЩЕ НИ НАРУШИ РАХАТЯТ! ТАКА ХУБАВИЧКО СИ ПОЧИВАМЕ ТАМ! КОЛКО Е ХУБАВИЧКО ДА СМЕ БЕЗХАБЕРНИ! И НЯМА ДА ИСКАТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ДАЖЕ НАПИСАНОТО, ЗАЩОТО Е ПО-ХУБАВО ДА НЕ ЗНАЕТЕ! ТОВА ВИ НАРУШАВА РАХАТЯТ!
Знам, че говоря това, което ми се казва от БОГА, но има и още едно потвърждение на верността му: В днескашният ден как ще се чувствам! Защото в днешният ден започвам житният си режим, а го свързах с този на „Общество бяло братство“ от понеделник. СЛАВА НА БОГА! ПОКАЗА МИ, ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ЧЕ НЕ СЪМ СГРЕШИЛ! И съм щастлив!
И ЗА ДА БЪДА ТОЧЕН СЪМ ДЛЪЖЕН ДА КАЖА: Сред болгарите в това „бяло братство“ има и прекрасни хора, познавам такива! Те знаят, че е така както го описвам, но стискат зъби и мълчат в името на Учителят и се надяват нещата да се променят! Как ще се променят? Та нали ние, болгарите, трябва да ги променим!
Да довършим обяснението за егрегорите. Това „бяло братство“ е в голямата си час съставено от представители на тайната еврейска конспирация. Болгарите там са малцинство. Не може да бъде другояче! Съгласно еврейските правила, те трябва да имат 75% присъствие поне! Т.н. квалифицирано мнозинство, те са го измисли, защото знаят нещо, което ти, болгарино не знаеш, но за това друг път. Така те могат да организират такъв енергиен егрегор (и без болгарите), който в своята същност е мощен психо-генератор на енергия, която не се познава от съвременната наука. (поне не се говори за това) Ще използвам принципа на съответствието и ще говоря чрез познанието от електротехниката. Този психо-генератор (егрегор) си го представяйте като динамомашина, при която механичното въртене произвежда ток. Но злото е електродвигател, той за да се задвижи му е нужна електроенергия. А за да стане това той трябва да се свърже с динамото, но за целта са нужни жици! Е, тези „жици“ сме ние, хората! (евреите не са човеци, те са био роботи, деца на дявола ги нарича Исус Христос, но за това говорим на друго място). Те не могат да са „жици“ , защото нямат връзка с БОГА! И от казаното следва, че злото не го произвеждаме, но го провеждаме! Ние сме „жиците“! И следва още, че ако имаме нужното познание злото е безопасно за нас! Ето защо болгарите от това НПО – „Общество бяло братство“ изпълняват ролята на „жици“! Нищо не зависи от тях за произвеждането на злото, нещо повече, те не подозират за него, но са съществен елемент в произвеждането на злото. Затова евреите любезно ни се усмихват и са „много добри хора“!
Така страданията ние си ги провеждаме! И това е за цялото зло! И за сегашната „пандемия“ е същото! Разглеждаме го в сайта в пространна статия под заглавие: „ИМА САМО ТЕЛЕВИЗОРНА ПАНДЕМИЯ“! И това е цялата философия на страданието ни. За да се отървем от това зло просто трябва да се върнем при БОГА, там където сме били, когато сме били велик народ! Как ще стане това? Първо трябва да се създаде такова сдружение на болгарите, които искат да се върнат при Бога! Това всъщност ще е и БЯЛОТО БРАТСТВО НА БОЛГАРИТЕ! После ще се кръстим в Новото Учение! Как ще стане това? – ще го говорим, когато имаме готовност за това! Когато се върнем при Бога, Той ще ни води по светлият път на ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА!
Нека болгарите от НПО „общество бяло братство“ да разберат, че не могат хем да служат на дявола, стоейки в тази соросоидна структура, хем да си въобразяват, че служат на Учението на Учителя! Има такава Негова беседа, в която Той категорично заявява, че от Всемирното Бяло братство въобще не допускат такова нещо – да се служи и на Бога и на Магога! Трябва да изградят наша си БОЛГАРСКА СТРУКТУРА!
В Болгария има изпратени, по думите на Учителя, 800 духа от Бялото Братство. Те трябва да са вселени в човешки тела! А в началото е предвидено болгарите да бъдат поведени от 1500 души! Следователно всеки вселен трябва да спечели за делото на Бога поне още един! Та това е нищо! Тези 1500 души трябва да изградят вече егрегора на БЯЛОТО БРАТСТВО В БОЛГАРИЯ!

И ЧАК ТОГАВА МОЖЕ БОЛГАРИТЕ ДА КАЖЕМ, ЧЕ В БОЛГАРИЯ ИМА БЯЛО БРАТСТВО!

Сега има еврейска структура, изградена от тайната еврейска конспирация, която се управлява от френската, а сега и от израелската тайна конспирация. Та вижте как и едните и другите зорко бдят над случващото се в това НПО. В това участвуват и руските евреи, но те по-скоро го правят, за да държат руснаците настрана от Учението на Учителя! Както и евреите от Болгария правят същото спрямо болгарите! Затова до сега болгарите се питат: „Кой е този Дънов?“ – Божие превъплащение на БОГА НА СИЛИТЕ! ДУХЪТ НА ИСТИНАТА! ТОВА Е УЧИТЕЛЯТ.

ИМАМЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ВЪЗМОЖНО БОГАТСТВО!

Ние сме като онзи петел от разказа на Учителя, който клъвнал диаманта и останал разочарован, че не се яде и го хвърлил на страна! Ще го кажа и другояче: „ВОДА ГАЗИ ЖАДЕН ХОДИ“! Сега това сме, болгарите!
А защо точно днес пиша за тези неща? Когато сядах пред компютъра, не знаех какво ще пиша! Благодаря на Бога! Аз съм водолей и днес съм особено близко до Бога! ПРЕКРАСЕН ДЕН! ИЗПРАЩАМ НА ВСИЧКИ БОЛГАРИ БОЖИЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ, КОЕТО Е В МЕН! НЕКА БОГ ДА ПРОСТРЕ РЪКАТА СИ НАД ВАС! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ! ОБИЧАМ ВИ! ЩАСТЛИВИ БЪДЕТЕ! ПОНЕ КОЛКОТО МЕН В ДНЕСКАШНИЯ ДЕН! И нека Бог да ви благослови! Но не забравяйте: това може да стане само и единствено, ако изпълняваме Божията Воля!

ПРАВИЛОТО Е: КОЛКОТО НИЕ МИСЛИМ ЗА БОГА, ТОЛКОВА И ТОЙ МИСЛИ ЗА НАС.

Другото са само приказки без съдържание.
НЯМА ЛЮБОВ КАТО БОЖИЯТА ЛЮБОВ!

САМО БОЖИЯТА ЛЮБОВ Е ЛЮБОВ!
ДА ИЗПЪЛНИМ БОЖИЯТА ВОЛЯ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44