пандемия

ЗАЩО ИСКАТ ДА НОСИМ МАСКИ?

ЗАЩО ИСКАТ ДА НОСИМ МАСКИ?

На 28.02. сутринта вдигнах поглед към небето и видях, че вечерта са ни пръскали. Трябва да си малко наблюдателен, за да различиш природните облаци от изкуствените. Както всяка сутрин и сега се заех да си правя определени дихателни упражнения. Когато вдишвах „на дълго“ въздухът определено миришеше на някакъв химикал, какъв не мога да определя. Беше дошло време да направя експеримент и със себе си. Независимо, че замърсеният въздух обезмисля упражненията , аз продължих да ги правя и наблюдавах реакцията на организма ми. След не много време ме „блъсна“ главата. Ентусиазмът ми все повече се изпаряваше и втората част я преустанових. Започна да ми бучи главата, мисълта стана разсеяна, ушите бучат. Започнах да дишам „на късо“ – нормално. Сега миризмата на въздуха почти не се усещаше, ако обаче не си съсредоточен. Погледнах на улицата – хората си се движат както обикновено. Стигнах до извода, че те не усещат миризмата – всеки вглъбен в своите си проблеми. Тогава си припомних, че казват – при заразяване с КОВИД-19 един от първите признаци е загуба на обоняние. Мисля, че това не е точно. Наистина се губи обонянието, но при зараза от пръскането. Това имах възможността да го наблюдавам лично върху „болен“ от такова заразяване. Той ми каза, че първото, което изпитал е загуба на обоняние и вкус. Пак ще кажа: това не е от зараза от КОВИД-19 , а от пръскането с химикал. Вече е ясно защо им е нужно да се губи обонянието и вкуса – за да не се усеща миризмата от химикала, който е очевидно основната, важната за тях, част от коктейла, с който ни пръскат. Имам основание да мисля така, защото знам, че короновируса е резултат от страховата психоза, втълпявана на хората. Това го разглеждаме подробно в други наши материали.

А каква е ролята на маските в случая?

Ето каква – когато си със маска ти не можеш да изхвърлиш настрани, както е при нормално дишане, на парата от въглена кисилина, която се образува при издишването. Маската я задържа и при вдишване я поемаме отново в белите си дробове. Малко, малко, но я има и никой няма да каже, че е полезна! Освен тази вреда от маската за нас, за сатанистите обаче има една полза и тя е,че тази пара от киселината притъпява обонянието на човека и той не може да помирише миризмата от въздуха на заразата, с която са ни пръскали. Ето защо е от изключително важно значение за тях да ни задължават да носим маски. А иначе Омират“ да се грижат за нашето здраве, само и само да ни измамят да се „ваксинираме“! Ако не се носят маски, онези от хората, които са с по-изострено обоняние ще усещат миризмата от въздуха на химикалите, с които ни пръскат

и така мита за „страшната“ „пандемия“ ще се разпадне!

НЕКА ДА ПРИПОМНИМ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО НАРИЧАТ „ВАКСИНИРАНЕ“ СИ ИМА ИСТИНСКО ИМЕ – НАРИЧА СЕ ЕВГЕНИРАНЕ И ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕННА ТЕРАПИЯ, КОЯТО ПРОМЕНЯ ГЕНОМА НА ЧОВЕКА, НЕГОВАТА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ .ТОЙ ГУБИ ВРЪЗКАТА СИ С БОГА И СТАВА ЕДНО СТРАХЛИВО, ПОСЛУШНО СЪЩЕСТВО. ТОВА ИМ Е НУЖНО НА ЕВРЕИТЕ, КОИТО РЪКОВОДЯТ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА И ПРОВЕЖДАНА ОТ ТЯХ „ПАНДЕМИЯ“, ЧИЯТО КРАЙНА ЦЕЛ Е ДА НИ ЕВГЕНИРАТ! НА ТЯХ ИМ ТРЯБВА ДА ВЛАДЕЯТ НАШИЯ СВЯТ, ЗАЩОТО ТЕ ВЪРХУ НЕГО ПАРАТИЗИРАТ – ТЕ СА БЕЗЖИЗНЕН СВЯТ, НАШИТЕ ЖЕНИ ГО ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ! ТОВА НЕ Е НАШИЯТ СВЯТ! ТЕ САМИ СИ ГО КАЗВАТ.

Не сме го измислили ние! Това го казват и онези учени, на които им затъкват устата – „ВАКСИНИТЕ“ СА ГЕННИ РАЗТВОРИ –  в тях основна роля играе иРНК. Тогава защо няма нито един генетик между „експертите“? Генните разтвори не правят антитела – мамят ни! Казват ни, че ни ваксинират, но всъщност ни прилагат генна терапия при която се променя ДНК на клетките на тялото ни. Ние ставаме други същества! Това казва и френският проф. Кристиан Перон:

RT-PCR (обратна транскриптазна полимеразна верижна реакция) е техника, която се използва в самите PCR – тестове! ПИТА СЕ, КАК ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ТАКАВА НЯМА ПРИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО НА иРНК и ДНК на клетката? Нека „експертите“ да обяснят на народа този парадокс!

ИНАЧЕ НИЕ ГИ ОБВИНЯВАМЕ, ЧЕ СА ИЗМАМНИЦИ!

П.П. 1).На пръв поглед издишаната пара от въглена киселина е незначително количество, но именно тази пара от въглена киселина, която издишваме унищожава древните историческите артифакти, запазили се се с векове при липса на достъп на хора до тях и учените затова, и с право, ограничават достъпа до такива артифакти. Затова се казва: „Капка по капка вир става“! То и с нашето здраве е същото – „вдишка по вдишка болест става“!

2). „Пандемичните вълни“ ги прогнозират не учените, а политиците. В какви времена живеем: политиците станаха и учени, а учените техни послушни слуги.

3). А на оня „генерал“ от снимката горе му кажете, че в болгарската армия на гола глава не се козирува! С това само доказва, че служи на чужди интереси, следователно е ПРЕДЕТЕЛ! ТОЙ САМ СИ ГО ДОКАЗВА! За да покаже на господаря си подчинение има и други начини, които той до сега доказа, че владее отлично. Имаш ли идея, болгарино, какъв шут ни управлява? Психически повредено същество. Продава всичко и себе си дори, само и само да е на власт. Явно управляващите са достигнали до дъното на цинизма към НАРОДА – той им дава властта, за да управляват страната, а те я използват само за свои облаги. ТОВА Е ДЪНОТО!

Оказа се, че маските имат и неизвестно до сега на хората предназначение – да дишаме въглена киселина, за да не усещаме миризмата на това, с което ни пръскат. Каква „грижа“ за нашето здраве, само да ни евгенират веднъж! „Тогава играта приключва“, казва Кисинджър. И край на „грижата“! Те си го казват!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44