родината

ЗАГРАБВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА. КОЙ И КАК ОГРАБВА ЗЛАТНИТЕ ЗАЛЕЖИ НА СТРАНАТА?

Рубрика: Не ви го изпращам да го четете, а да го разпространите.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИЗРАЗИТЕ: „Собствената МИ страна“ и „Собствената СИ страна“? Всеки болгарин казва: В собствената МИ страна, защото той е част от нея! А този, който я чувствува като материална негова собственост ще каже : Собствената СИ страна! Тя за него е „дойна крава“! И го доказа! Кой може да оспори това? Когато някой ни говори, какво възприемаме? – това което той ни говори или нашите престави за казаното? – Това е слушане със сърдцето! А разумният човек слуша с ума си! Само тогава може да се каже, че той наистина мисли.

Всички се надпреварват да говорят за златните кюлчета в шкафчето на премиера Бойко Борисов, но никой не си задава въпроса ( или не иска да си го задава): А от къде е взел той това злато? В златните мини, се знае, че се добива злато и там се следи и държи под отчет всеки грам от скъпоценния метал. От там не е възможно да се вземе такова голямо, за подаръци, количество. Но има едно място, където се добива злато, но ТАЙНО. Това е медодобивният комбинат край гр. Пирдоп. Там се добива първо „сурова“ мед, т.н. черна мед, в която е и ЗЛАТОТО, КОЕТО СЕ СЪДЪРЖА В МЕДНАТА РУДА. След това чрез повторно претопяване и електролиза се отделя златото. Годишният добив от там ВЪВ ВРЕМЕТО ПРЕДИ ПРЕВРАТА от 1989г., наречен демокрация се добива около 500-600 кг. годишно. Злато, което се заприходява и съхранява в златният резерв на страната. За 20 години това прави 10 – 12 тона злато! А КЪДЕ Е? Тук не говорим за концесиите за златните мини, а само за завода от Пирдоп.  

След като се извърши масовата приватизация в страната и държавата беше тотално разграбена, дойде ред и на медодобивният комбинат. След малка еквилибристика в придаване на собствеността на истинския купувач, сега може да се каже, че комбината е закупен от немската фирма „АУРУБИС“. В предмета на дейност на фирмата обаче се казва, че фирмата  добива само ЧЕРНА МЕД и сярна киселина! А златото? За това нито дума! Но е интересен фактът, че тази черна мед се изнася за преработка в същият първичен купувач на комбината. Абе хората си разбират от работата – паднала им една беззащитна страна и ще ѝ разгонят верицата по всички правила на играта. А предатели винаги може да се закупят!

Но приватизаторите няма как да не знаят, че в комбината се произвежда злато, защото завода си има документация! Злато е това, то се следи до грам! Това е цех 100 на комбината, където сега скромно е казано, че са се добивали „благородни и редки метали“. Заради тези „редки метали“, за които пак никой „не знае“ бяха разстреляни едни „очи“. И така и не се разбра, защо бяха убити тези „очи“! Велика прокуратура, или велики конспиратори! А може би и двете.  

Така скрито от държавата се КРАДЕ споменатото количество злато. И тази кражба няма как да не е договорена между „нашите“ приватизатори и немската фирма „АУРУБИС“! С други думи те са ортаци! Договорили са си подялбата на плячката! Писах няколко пъти в Фейсбук за това, при което прокуратурата в нормална стрна би трябвало да се само сезира! Но г-н Гешев си прави оглушки и до сега! Това злато очевидно се прибира тайно и от някои „наши“ управляващи. Само от тук може да дойдат кюлчетата със злато на премиера. Още повече, че по твърдения на генерал Атанасов, върху кюлчетата е отпечатан ликът на премиера! Т.е. това са сувенирни кюлчета! А това е възможно само при положение, че това злато е някъде безотчетно! Няма друга възможност! Иначе трябва да има фактури на плащане! Борисов раздава такива кюлчета на свои хора, разбира се. СЕГА, НИЕ КАЗВАМЕ, ЧЕ ИМАМЕ ОСНОВАНИЯ ДА ТВЪРДИМ, ЧЕ ТАКОВА КЮЛЧЕ БЕШЕ ПОДАРЕНО И НА КАНЦЛЕРА НА ГЕРМАНИЯ МЕРКЕЛ ЗА НЕЙНИЯТ РОЖДЕН ДЕН! Много внимателно наблюдавах физиономията на Меркел при поднасянето  на подарък за рожденият ѝ ден от Бойко Борисов. Тя знаеше какво има в пликът, който ѝ се подаде, но се изкуши и го прие И ПРОЯВИ ПЪЛНА НЕУЧТИВОСТ И НЕ ПОГЛЕДНА КАКВО ИМА В ПЛИКЪТ С ПОДАРЪКА! Ние може и да грешим, но нека тя да каже това, ако е възможно. Тогава какво пък ние ще кажем все още не знаем.

Ние акъл на германците, какво трябва да правят, няма да даваме. Но нека да не обвиняват само нашите управляващи в корупция. Нека се поогледат и в собственият си двор. Нека да знаят, че тази тяхна фирма „АУРУБИС“ е доказано корупционна германска фирма, която ограбва богатствата на нашата страна не само от неравностойните договори, но и от тайна кражба на нашето злато.

И ТУК ЩЕ КАЖЕМ, ЧЕ ТОВА НАПЪЛНО ОБЯСНЯВА ЗАЩО ТАКА УПОРИТО ГЕРМАНСКИТЕ ВЛАСТНИЦИ ПОДДЪРЖАТ БОЙКО БОРИСОВ, НЕЗАВИСИМО ОТ ОЧЕВИДНОТО ПОТЪПКВАНЕ НА ЗАКОННОСТТА В СТРАНАТА НИ. (Ние няма да ги изброяваме, не само защото не ги знаем всичките, но и защото това е работа на германските власти, ако те сметнат това за нужно).

Сега тук е уместен въпросът: А каква е разликата между Германия и Евр(оп)ейския съюз, защото сделките на Аурубис се удобряват от него? Преди време един болгарин, който е работил в ГДАНС, в интервю при Лили Маринкова каза, че този същият Евр(оп)ейски съюз пере пари през Болгария.

Болгарино, искаше много да се чувстваш европеец, ти който си създал Европа, но сега даже си забравил това! Сега видя ли що е това простотия? ПРИ ЦЯЛАТА НИ НИЩЕТА, НИЕ СМЕ КУЛТУРЕН НАРОД, НЕ РАЗБИРАМЕ ТЯХНАТА ПРОСТОТИЯ!

Връщайки се на проблемите в нашата страна ще кажем следното: След като Иван Костов беше употребен като бърсалка и свърши мръсната работа на разграбването, наречено „приватизация“, в страната беше докаран на власт г-н Симеон Сакс Кубурготски, когото не е известно, защо всички наричат царя. Той очевидно беше докаран, за да се изгради чрез него, а и може би зад него цялата схема на управление на заграбеното. В такива ситуации се правят тайни споразумения между тези, които уж управляват, защото трябва да им се затворят устата, и истинските грабители. Г-н Симеон Сакс Кубурготски се постара добре и ограби все що можеше. Известни са неговите „реституционни“  дела за „царски“ имоти. Но той си остави и своя „кочияш“ да управлява страната вече повече от 10 години и да доведе страната до отчайващо положение. „Кочияшът“ му дойде на власт с парите на германската фондация „Аденауер“, което е още едно доказателство за намеса на Германия не само във вътрешните работи на страната ни, но и в нейното разграбване! Не ни остава нищо друго освен да „благодарим“ на германските властимащи за „помощта“ им! И да си спомним, че потеклото на г-н Симеон Сакс Кубурготски е също германско! Какво ли пък ще означава това? Ние ще се спрем до тук, няма да напомняме родословието на г-н Симеон Сакс Кубурготски. Все едно, че не го знаем, че много ДЕБЕЛА СТАВА РАБОТАТА за една такава непретенциозна публикация. Ако някой се досети, нека да ни пише.

А чий е заговорът? – на световната олигархия – тук има за оплячкосване много богатства! Те са изследвани от космоса! Всяка педя болгарска земя (и не само) е изследвана! Не случайно се готвят 100 концесионни „договора“, което ще рече оплячкосвания! А „кочияшът“ кара каретата на друг „кочияш“ за други… „Тъй върви света, лъжа и робство на таз пуста земя царува и като залог в потомство ден и нощ тук поменува…“ Всичко това народът може да си го спести, но ако е достатъчно мъдър, ако има достатъчно мъдри водачи! А той ще ги има, ако народът се обедини около една идея: СВОБОДНА БОЛГАРИЯ! А достатъчно много ли го иска? Когато няма такава идея ВИНАГИ „ПЯНАТА“ ЩЕ ИЗПЛУВА ОТГОРЕ! ВИНАГИ ДРЕБНИ БЕЗДУШНИ ПРЕДАТЕЛИ ЩЕ ГО УПРАВЛЯВАТ! ЗАТОВА ДЕДИТЕ НИ СА КАЗВАЛИ: „СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ“! Защото без СВОБОДА СИ МЪРТАВ – САМО ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ЖИВ!
НА „ПЛЕЙБЕКА“ МУ КАЗВАТ ОЩЕ ЗАДКОЛИСИЕ, ЗАЩОТО НАРОДНОТО СЪЗНАНИЕ ПО-ТРУДНО ОСЪЗНАВА ИСТИНСКИЯТ СМИСЪЛ НА ТАЗИ ДУМА. ТОЙ СИ МИСЛИ НАИВНО: ТАМ СА БОГАТИТЕ, ТЕ СА ДРУГО НЕЩО, КОЕТО НЕ НИ ЗАСЯГА, НО КАТО МУ КАЖЕШ „ПЛЕЙБЕК“ РАЗБИРА, ЧЕ Е ОГРАБЕН, ЗАЩОТО НЕГОВИЯТ ЖИВОТ Е „ПЛЕЙБЕК“!
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ ДУМИ Е: „ЗАДКОЛИСИЕ“ Е ЖИВОТА НА БОГАТИТЕ, А ЖИВОТА НА НАРОДА Е „ПЛЕЙБЕК“!

Сега всеки разумен болгарин трябва да си зададе въпроса: Всъщност, кой управлява страната? – „кочияшът“ или този, който се вози в „каретата“, наречена Болгария? Заслужава да си отговори на този въпрос.

А ние ще продължим на наблюдаваме сгромолясването на една гнила система, докарала ни до просешка тояга! Ние, болгарите, които сме с потенциала да бъдем най-богатата страна в Европа, сега сме най-бедната! И това е така, защото има правила, по които е устроен света, които отдавна сме забравили! Ще започнем да ги изучаваме, за да можем в скоро време да ги прилагаме. Всяко нещо, за да се приложи, то трябва преди това теоретически да бъде обосвано – иначе се върви по стари стереотипи и се получават старите резултати. В Писанието е казано:

В НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44