акцентирана

ЗАГОВОРЪТ ЗА ИЗГОНВАНЕТО НА 70 РУСКИ ДИПЛОМАТИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО

ЦЕЛТА НА ЗАГОВОРА

Руските дипломати и служители в посолството, обявени за персона нон грата си заминават. Всички се надпреварват да обвиняват за това „едноличното решение“ на министър-председателя в оставка Кирил Петков. В това едомислие има нещо смущаващо. А възможно ли е въобще един човек да предизвика такъв грандиозен дипломатически скандал и цяла една държава да не може да му попречи? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е? Но нека да караме по ред. Нека най-напред да видим кои са причините за този очевидно скалъпен скандал. Защо „очевидно“? – това не е емоционална оценка, а тъкмо обратното – всичко, което се твърди в този скандал е извършено в нарушение на правилата в дейността на държавните компетентни органи и на дипломацията. Как пък не се намери НИТО ЕДИН от тези „компетентни органи“, който да приложи правилата в държавното управление?!

Но нека първо да видим какви са целите на този скандал:

Светът се тресе от началото на Третата световна война! Това на всички разумни хора им е ясно. Води се многопластова война – и психологичиска включително! Известно е, че англосанксонците, което ще рече НАТО и Евр(оп)ейския съюз се стремят да настроят световната общественост срещу Руската федерация. А това означава МАСИРАНА ПРОПАГАНДА СРЕД народите на отделните държави. Такава психологическа обработка има и върху нашия народ – очевидно – почти цялата журналистическа машина бълва денонощно пропаганда срещу Русия. Ние болгарите и руските народи сме братя и ние храним топли братски чувства към нашите братя. Над 70% от народа ни е за запазване на добрите отношения с Русия! Сега това, че медиите говорят друго е естествено – те пропагандират срещу Русия. Народът ни обаче все повече се консолидира в своите симпатии към Русия. В този смисъл медийната пропаганда работи срещу себе си. Във все по-изострящото се противоборство с т.н. евроатлантици не може да не се отчете, че наличието на Руско посолство и две консулства в два големи и важни града е осъзнато или не, но морален стожер за народа ни, който се определя като русофилски! Тогава е очевиден стремежа на евроатлантиците да премахнат този стожер! ЕТО ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ТОЗИ СКАЛЪПЕН ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СКАНДАЛ! Ще го кажем още веднъж: ЦЕЛТА Е да се ПРЕМАХНЕ ПСИХИЧЕСКАТА ОПОРА за РУСОФИЛИТЕ в СТРАНАТА! Така англо-санксонците отвън и евроатлантиците отвътре се надяват, че по този начин ще успеят да пречупят упорството на русофилите в страната. Тук няма нищо неясно, нали?!

А СЕГА ДА ВИДИМ КОИ СА ОСНОВНИТЕ ЗАГОВОРНИЦИ.

Ясно е, че това е операция, която е задействувана от много време. Това за един ден, седмица не става!

Нека да видим хронологията на известното. Първи, който изнесе новината е Кирил Петков И СЛЕД ТОВА посланикът на Руското посолство Н. Пр. Елеонора Митрофанова.

А обстановката:

ПРЕЗИДЕНТА ОТСЪСТВУВА ОТ СТРАНАТА, ОТСЪСТВУВА И ПРИНЦИПАЛА НА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО! Случайно? – Едва ли!

А сега да разгледаме поведението на всички заинтересовани длъжностни лица в този скандал.

Да започнем от външният фактор – посланика на посолството:

Извикана в МВнР, за да ѝ връчат две вербални ноти, които А ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО, нямат подпис от министъра, с КОГОТО ВСЪЩНОСТ ТЯ ЕДИНСТВЕНО ИМА ПРАВО ДА КОМУНИКИРА! Извикана е от (извинете ме, но за случая) от някоя си заместничка!

ТЯ НЯМА ПРАВОТО ДА КОНТАКТУВА С НЕЯ ПО ПРИНЦИП, А КАМО ЛИ ДА ПОЛУЧАВА ТАКИВА ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ!

Сега въпросът е: Грешката (ОПРЕДЕЛЕНО) на посланика СЛУЧАЙНА ЛИ Е ИЛИ НАПРОТИВ?! Тя, за разлика от Кирил Петков, например, който е взет от улицата и направен министър-председател е била двадесетина години постоянен представител на РФ в достатъчно високо ниво на дипломацията, за да се смята, че е неука в „занаята“! НЕ ОБВИНЯВАМЕ, НО ЗВУЧИ НЕЛЕПО ДА СЕ СЧИТА, ЧЕ ГРЕШКАТА Е СЛУЧАЙНА! Нещо повече точно за тази ѝ „грешка“ МИНИСТЪР ГАНЧОВСКА Е ДЛЪЖНА ДА ОТПРАВИ (остра) НОТА ДО РУСКИТЕ ОРГАНИ, ЧЕ ПОСЛАНИКА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА НАРУШИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ПРАВИЛА!!! Гафът на посланика е очеваден! Тогава пита се: при тази остра конфронтация, която се демонстрира от правителството на Кирил Петков с Русия, ЗАЩО НЕ РЕАГИРА? Те сами му дават повод, а той и целият му кабинет и съответните органи, свързани със сигурността на страната не реагират! ЗАЩО? всички търсят конфронтацията, но никой или почти никой, разбирателството! ЗАЩО?

Прави впечатление и това, че Кирил Петков твърде настойчиво обвинява посланика на РФ, че го е свалила от власт, когато е от ясно по-ясно, че това е невъзможно! НЕГО ГО ПАЗИ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ – явно и на Обединеното кралство – тайно! Пита се: защо той се стреми да настройва обществеността срещу нея, а с това да предотврати и най-малкото допускане: „Ами ако има съгласувани действия?“ ЩЕ кажете, че това е невъзможно, но това са само емоционални твърдения. Само си припомнете, че в началото на военната операция в Украйна, на президента Путин му се наложи да сменя 150 (казват) висши служители от КГБ! И открито говорят за съпротивата на „петата колона“ !

НИЕ АКЪЛ НА РУСКАТА СТРАНА НЯМА ДА ДАВАМЕ! ОТ ТЯХ МОЖЕМ САМО ДА СЕ УЧИМ!

Следващият по ранг персонаж е болгарският президент:

Неговото поведение е точно като на ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ! Дълго ни заблуждава, че не бил запознат със случая! А се оказва, че това е изключено! (има не един, а двама представители в Съвета за сигурност!) А това означава, че законодателят е предвидил, че във всички случаи президента трябва да е информиран за случващото се там! Тогава президента влезе в амплоато на Кирил Петков и просто ИЗЛЪГА обществеността! ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА – НИКАКВА! (Това пък вече започва да открехва завесата, зад която се крие истинската причина, поради която президента Радев вкара в политиката двама нехранимайковци и ВРАГОВЕ НА БОЛГАРИЯ!)

Следващият пряк участник в скандала е самият МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ, Ганчовска!

Тя също скри изтината! Или казано направо и ТЯ НИ ИЗЛЪГА!

Другите персонажи са второстепенни, те могат да послужат за изясняване на фактите, но не са в правомощията си да спрат скандала, затова на тях няма да се спираме.

КАК МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ТОЗИ ГРОЗЕН И ПОЗОРЕН ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СКАНДАЛ?

( Обидното е, че англо-санксонското разузнаване без никакви усилия си постига поставените му задачи. Колко много предатели ни управляват, болгарино! Господи, ПАЗИ БОЛГАРИЯ)

КАК МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ СКАНДАЛА ПОЧТИ БЕЗ УСИЛИЯ!

ПЪРВО:

От ПОСЛАНИКА, като не приеме документите, които очевидно не отговарят на дипломатическия протокол! С поведението си той всъщност уронва престижа на институцията и държавата, която представлява! НО НЕ ГО ПРАВИ! В ПРЕРОГАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН Е ДА СИ ОТГОВОРИ ЗАЩО?

ВТОРО:

От ПРЕЗИДЕНТА НА БОЛГАРИЯ ген. Румен Радев!

Вместо да ни заблуждава и да изчаква скандала да го задмине, трябваше НЕЗАБАВНО ДА РЕАГИРА! Да свика Консултативния съвет за национална сигурност – и това, ако не е повод, здраве му кажи! ОЩЕ: Трябваше НЕЗАБАВНО да уволни шефа на ДАНС! (Има длъжности, които изгарят понякога, дори ако потърпевшите нямат НИКАКВА вина! Това е известно в дипломацията от векове! Това са т.н. „предпазни бушони“ – изгаря бушона и енергията, тока, се прекъсва!) Трябваше поне да призове за уволнение на зам. министърката, подписала нотите за екстрадация на 70 посланика и членове на посолството! Трябва да се настоява пред прокуратурата за намеса! А самата прокуратура се оказа, че тя не знаяла! И ТЯ НЕ ЗНАЕЛА! Ако това е вярно в началото, след това не е вярно, защото сега и „глухия цар“ чу за какво става дума – определено АКТ ЗАСЯГАЩ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, господин президент и господа прокурори! Защо прокуратурата нахлу в президенството за дребен, в сравнение със случилото се, случай, А СЕГА НЕ ЗНАЯЛА?! За да си обясним нещата е по-добре да цитираме какво са казали самите евреи в ционските си протоколи. Цитираме:

ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ СИЛИ.

В действителност за нас няма препятствия. Нашето свръхправителство се намира в такива особено благоприятни условия, които са дали основание да го наричат с динамичната дума – диктатура. Аз мога с положителност да заявя, че в сегашното време ние сме законодателите; ние определяме състава на съда и ние раздаваме правосъдието; ние наказваме и помилваме; ние седим на водаческия кон като повелители на всички войски. Ние управляваме със силна ръка, защото държим в ръцете си и остатъците на разнебитената гоевска общественост, която някога е била силна, но сега покорна нам. Ние държим в ръце необузданите честолюбия, ненаситната алчност, безпощадното отмъщение и злобната ненавист.“ (от протокол №9) [Има ли нещо невярно, болгарино?]

ТРЕТО:

Министъра на външните работи, вместо да се прави на „ощипана мома“ и да чака „инструкции“, за да я отмине и нея скандала, защото той набира скорост, ТЯ ТРЯБВАШЕ НЕЗАБАВНО ДА УВОЛНИ СВОЯТА ЗАМЕСНИЧКА, която си е превишила правата! ( Представям си какво министерство е това – да не е ясно кой какви правомощия има!) Да отмени нотите и да тръгне по процедурата на Виенската конвенция и на Протокола на нашата дипломация!

И така, след като в този скандал са замесени главните действуващи лица, които могат на часа да прекратят проявлението на скандала, а не реагират адекватно, то тогава

ТОВА НЕ Е ЛИ ГРАНДИОЗЕН ЗА СТРАНАТА ЗАГОВОР?!

Нещо повече, в този заговор, за който имаме пълното основание да предполагаме, че е инспириран от англо-санксонците, англичаните, САЩ. (Как така пък се случи, че скандала с предателството на управляващите за РСМ и този дипломатически скандал СЪВПАДНАХА? И тъй като само наивниците могат да предполагат, че има случайни неща, то е очевидно, че този дипломатически скандал е разработен от чужди разузнавания. Да благодарим и на ЕС, и на Макрон в частност.

Не казахме нито дума до сега за самия Кирил Петков. В случая той е само и единствено МАША, с която да се извадят „горещите картофи“! Той сам не може да сътвори такъв скандал. Той е само част от веригата на ЗАГОВОРА, ОРГАНИЗИРАН В „НАШИТЕ“ УПРАВЛЕНСКИ СРЕДИ, който твърди друго нека първо го докаже! Все още продължават да се пънат политически „калинки“, чиято задача е да поддържат напрежението в обществото, защото само по такъв начин може да се задържи лъжата! А за външните действуващи лица, ние не се месим в работите на чужди страни.

ПП: Болгарино, ние говорим ИСТИНАТА, поне част от нея! Проблемът ни е, че държава нямаме! Очевадно е, че т.н. „елит“ не управлява в интерес на народа, а тъкмо обратното! Не се чудете ( всички държави, не само нашата) са в ръцете на тайната еврейска конспирация! Няма да обясняваме, а пак ще цитираме от ционските протоколи:

РЕПУБЛИКАТА Е ЕТАП КЪМ ЮДЕЙСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО.

Всяка република минава няколко стадии. Пълният от тях включва първите дни на обезумял слепец, който се лута ту надясно, ту наляво; вторият е демагогията; третият – анархията, която е законна рожба на демагогията. Анархията неизбежно води към деспотизма, но не към законния, открития и отговорния деспотизъм, а към невидимия и неизвестния, присъщ на всяка тайна организация, която действа безцеремонно, защото се прикрива зад гърба на разни агенти, честото сменяне на които не само че не вреди, но подпомага тайната управляваща сила (туй дето му викаме „МАФИЯ и Олигархия – б.а.), тъй като тази смяна я избавя от задължението да харчи средства за възнаграждение на дългосрочни служители.“ (от протокол №4)

В тази си дейност еврейството се осланя и на масонството. Ето как го определят те самите:

МАСОНСТВОТО СЛУЖИ ЗА НЕПРОНИЦАЕМО ПРИКРИТИЕ НА ЮДЕЙСКИТЕ СИЛИ.

Кой и как може да събори една невидима управляваща сила, която е скрита зад официалната власт? А нашата сила е именно такава. Външното масонство 2 служи за непроницаемо прикритие на нея и на нейните цели. Планът за действие на тази сила, даже и нейното местопребиваване, ще останат за винаги неизвестни на народите.“ (от протокол №4)

И за да няма илюзии ще цитираме още, без коментар:

ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ ЧРЕЗ ЕДНОВРЕМЕННИ ПРЕВРАТИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.

Когато най-после окончателно се възцарим чрез едновременни държавни преврати, които ще се извършат, когато всички съществуващи правителства бъдат признати за негодни, а до тогава ще мине още доста време, може би и цял век ( протоколите са от 1898г – сега е това време! – б.а.) – ние ще вземе мерки, за да не се правят срещу нас заговори. Затова най-напред безмилостно ще наказваме всички, които посрещнат нашето възцаряване с оръжие в ръка.“ ( от протокол №15)

НАД ИЗТОЩЕНИТЕ НАРОДИ ЩЕ СЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ВСЕМИРНИЯТ ЮДЕЙСКИ ЦАР.

Признаването на нашия самодържец може да стане и преди унищожаване на конституциите. Моментът за това признаване ще настъпи, когато народите, измъчени от неуредиците, несигурността и некадърността на управниците, които ние сме създали, викнат: “Махнете тези управници, дайте ни един всемирен монарх, който да ни обедини и да унищожи причините за раздорите: границите, националностите, религиите, държавните разхищения; който да ни даде мир и покой, каквито ние не можем да намерим при нашите управници и представители.”

Но всички вие отлично знаете, че за да може да се изкаже подобно всенародно желание, необходимо е непрестанно, във всички страни, да се объркват отношенията на гражданите, да се изтощават правителствата, да се преуморяват от безредици, вражда, борби, ненавист и болести и пр. всички, така че гоите да достигнат положение да не виждат друг изход, освен да приемат нашето пълно господство… Ако ние дадем на народите отдих, едва ли някога ще настъпи желаният от нас момент.“ (от протокол №10)

НАКРАЯ ЩЕ КАЖЕМ:

НЯКОГА СМЕ БИЛИ СИЛНА ДЪРЖАВА, ЕДИНСТВЕНАТА НА ЗЕМЯТА, НО ТОГАВА СМЕ БИЛИ В БОГА! А СЕГА НА КОГО СЛУЖИМ, ЩОМ НИ УПРАВЛЯВА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ?

Исус Христос е казал в диспут с тях:

Вие сте от баща дявола и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец и не устоя в истината; защото за него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща.“ (ЕВ.И. гл.8; ст.44)

УЖ СМЕ ХРИСТИЯНИ, А НА БОГА СИ НЕ ВЯРВАМЕ! ТОГАВА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ, ЧЕ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ! ЗАЩОТО И НИЕ СМЕ ЛЪЖЦИ, тогава…

Учителят е казал: Определено е на болгарите да се повдигнат, но трябва да се върнат в Бога!

„Защото Бог поругаем не бива“!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44