акцентирана

ЕВРЕЙСКИ БЕЙБИ БУМ В СТРАНАТА – БОЛГАРКАТА УНИЩОЖАВА БОЛГАРИЯ!

Казват, че има бейби бум в болница „Надежда“- София. При тази отчайваща демографска криза това би трябвало да е радостна новина. Би трябвало, НО НЕ БИ! Защото този БУМ е на деца НА БОЛГАРКИ, правени от евреи от еврейското селище в кв.“НАДЕЖДА“. Това са деца, които са болгарски граждани, но не са болгарчета! Те само увеличават контингента на тайната еврейска конспирация в страната, които ще работят за нейното разсипване, колкото ще е останало до тогава. Защо е така вече сме го разглеждали подробно: това са деца без душа, деца на дявола ги нарича Исус Христос! Изпълнени с омраза към човешкият род! Те не са виновни! От кръстоската между евреи, тайни или явни, и болгарките (същото е и при другите народи) се получава винаги такова същество! То се отличава от човеците и от научна гледна точка са перфектните био роботи. Точно затова човечеството не може да ги различава от нормалните човеци! Това е изяснено от Исус Христос (разгледали сме го) и е препотвърдено от Учителят Петър Дънов! Нали си християнин, болгарино? – ТОГАВА ВЯРВАЙ НА БОГА СИ! В страната нахлуха евреи и организират свои селища със съдействието на властите. От кои е мислите кмета? – ГЕРБ. От къде нахлуха? – от С.Македония! Там се обучават от „наши“ ченгета на болгарски език! Странното е, че нашите разузнавателни органи нищичко, ама съвсем нищичко, не знаят, а техни колеги работят в този лагер за подготовка на еврейските емигранти! Но не си мислете, че те идват като емигранти. Нищо подобно – ТЕ ИДВАТ КАТО МАКЕДОНЦИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ НАСТАНЯТ ДА ЖИВЕЯТ В БОЛГАРИЯ! (Охо, тогава готово, сега ще ви уредим!) Сега ще се сетите ли откъде пък идва този войствен македонизъм? И дали пък това не е необоримо доказателство, че този войстващ македонизъм е всъщност ЕВРЕЙСКА БОЛГАРОФОБИЯ!

Македония е отделна страна, но никой и не подозира, че тя е тайна еврейска държава! Ако така разглеждаш нещата, болгарино, ще видиш, че всичко си отива на мястото! Например: ( Болгарският трибагреник го горят евреи, но за да гледат македонците и да ги насъскват срещу братята им! Наглите изказвания на управниците им, на „учените“ им са на тайни евреи! На тях документи не им трябват, те имат план! За какво са им нашите документи? А какъв е планът ще говорим на друго място. Там управлява тайната еврейска конспирация в тези земи! Намерете противоречие в думите ни!)

ОТ ДРУГОТО ЕВРЕЙСКО СЕЛИЩЕ – кв. „МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ“ В СОФИЯ СЪЩО ИМА ЕВРЕЙКИ БЕЙБИ БУМ! (само че преди около година и половина) Там в Южният парк (там си разхождат децата) е единствената детска площадка (до сега) с постоянно видеонаблюдение. В това еврейско селище кметицата на София е планирала да строи детска градина за 10 групи! Но забравя да спомене, че тази детска градина е за еврейчетата, родени от болгарките! При такава кръстоска винаги се ражда еврейче!

Само болгарски „бейби бум“ НЯМА!

Ами от къде да дойде? -то жени за това няма! Първо да се задоволи желанието и нуждите на евреите от жени, че ако остане нещо, тогава!

КОЛКО БОЛГАРИ ЗНАЯТ, ЧЕ ЕВРЕИТЕ НЕ МОГАТ САМОСТОЯТЕЛНО ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ! НАШИТЕ ЖЕНИ ГИ РАЗПЛОЖДАТ!

ПОЛОВИНАТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА БЕШЕ СЪБРАНО В СТОЛИЦАТА, КОЕТО Е ПРЕСТЪПНО РЕШЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Това не е въпрос на незнание, защото за такива неща се говори още в средният курс на обучение в училищата. Не е нужно да си умен, за да го проумееш! И въпреки всичко страната беше натъпкана в София! Защо? СЕГА ВЕЧЕ Е ЯСНО: ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪБЕРЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ЕДНО МЯСТО, ЗА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЕВРЕЙСКИ ТЪРЖИЩА ЗА ЖЕНСКА ПЛЪТ! Ама да не си меслите, че си го измисляме? – ние имаме лични наблюдения за това!

А сега да ви припомним, че търговията с роби, с женска плът, във вековете ВИНАГИ Е БИЛА ОРГАНИЗИРАНА ОТ ЕВРЕИТЕ!

Само една е разликата, болгарино, че СЕГА ДЪЩЕРИТЕ ТИ САМИ СЕ НАТИСКАТ НА ТЪРЖИЩЕТО! ПАК ЩЕ КАЖА: МОЖЕ ДА НЕ ВЯРВАШ, БОЛГАРИНО, НО АЗ, пишещият тези редове, НА ОЧИТЕ СИ ВЯРВАМ!

Подготовката за създаване на еврейски селища в страната е от години, но тук няма да се занимаваме с това. Болгарите проспахме времето, когато трябваше тази ЕВРЕЙСКА ПОЛИТИКА да се неутрализира. А то и няма от кого, страната от много години е на „автопилот“! НИЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА ПРОУМЕЕМ, ЧЕ СТРАНАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТАЙНА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, ОТГЛЕДАНА В СТРАНАТА НИ, ОТ БОЛГАРКАТА, И ЗАТОВА Е „НЕВИДИМА“!

ТАЗИ „НЕВИДИМА“ ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ СЕ СЪЗДАВА ОТ БОЛГАРКАТА! ТЯ СЕ КРЪСТОСВА С ЕВРЕИТЕ! Дълго време от незнание. Това е еврейска тайна! В Талмуда им е записано: „Раждаемостта на гоите трябва силно да се ограничава.“ (Zohar II, 4b) и още: „Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат.“ (Talmud IV/4/81+82 ab) (Какво означава това го разглеждаме на друго място в нашият сайт Bolgaristina.com.

Ето защо още в началото казахме, че тези деца от този бейби бум не са болгарчета.

Гледах видео клип за този бейби бум по телевизията – къде другаде? За целта няма пандемия, няма мерки! Репортерите – вътре при родилките! Значи има цел по-важна от „мерките“ за пандемията! Този видео клип е по-скоро сигнал за следващата партида евреи! Жилищата им са готови и стоят празни, болгарките са ДАШНИ! КАКВО ЧАКАТ? (евреите си имат конспиративен език) Подготовката им на болгарски език е в Македония. Затова пък е нужен там този войнстващ македонизъм!

ДАШНА Е БОЛГАРКАТА! Като погледнем статистиката да се хванеш за главата: 74 000 аборта срещу 59 000 новородени деца на година. Значи на набор се пада по 1,5 аборта ГОДИШНО, че и повече, защото евреите не разрешават аборти! Продава се лесно болгарката – само за една кола! Сега в „Надежда“ не можеш да видиш млада жена да ходи пеша. Какви са тези майки, които отглеждат такива дъщери? Какви са тези бащи, които са оставили дъщерите си за „развлечение“. Няма да коментираме как се наричат такива. Как ги наричат самите евреи също ще го подминем.

В „Надежда“ се строи, сякаш, светът ще се пренася тук! И жилищата стоят празни! Чакат си собствениците! Попитах: А как се справят с банковите си заеми? Отговориха ми: Те строят със собствени пари! Със собствени пари, добре, ама тези пари трябва да се съхраняват някъде! Сигурно не ги държат в чували! В страната се наливат пари, за строежи на еврейски селища! Болгарино, за това хал хабер си нямаш! Парите минават по техни си пътища! Затова се построиха толкова бизнес центрове и се строят! И там работят евреи! Паралелна банкова система! Къде по света се позволява такова нещо? Така банковата система в страната беше изолирана! И какво и е състоянието се знае, но не се говори, защото просто няма кой да защити националните интереси!

Какво „спечелиха“ надежденци от еврейското селище? – от години не се миеха улиците, но сега се мият! Изградиха се детски площадки, спортни площадки. Ремонтира се детската градина съвсем прилично. Не казваме, че е лошо! НО КАЗВАМЕ, ЧЕ ТОВА СЕ ИЗВЪРШВА ЗАРАДИ ЕВРЕИТЕ, А НЕ ЗАРАДИ БОЛГАРИТЕ! ТО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е ОЧЕВАДНО! А то уж сме в нашата си страна! И се питаме: това не е ли очевидно доказателство, че управлението на страната не е болгарско?
Сценарият, по който се организират еврейски селища в страната е същият като при създаване на Израел върху палестинска земя -1948г! Може би затова известният международен коментатор Т.Томов на два пъти го чувам да казва, че в Болгария след 15 години ще има кръвопролития!

Нова „Палестинска“ драма! Само, че сега Балканска и още по-точно БОЛГАРСКА!

Но болгарино, това е гражданска война, която ти сам ще си допуснал, защото не си намерил начин как да си прибереш дъщеричките от уличното „възпитание“. Такава гражданска война никога не можеш да спечелиш, болгарино, защото срещу тебе ще се опълчи цялото световно еврейство! Защото то ще има претенции върху тези земи! А ти какво ще имаш? Никой в света няма да те слуша, защото те ще имат „аргументи“, които сега разработват, а ти НЕХАЕШ! И още ще ти кажа:

Точно затова евреите още от сега предявяват териториални претенции към Болгария!

Твърдят в техни „научни изследвания“, че те са по-стари поселници на Балканите, а нашите деди, ВИДИТЕ ЛИ, ДОШЛИ И ГИ ИЗГОНИЛИ!

И НИКОЙ НЕ РЕАГИРА НА ТОВА! НИ НАУЧНИ СРЕДИ, НИ ДЪРЖАВНИ УПРАВНИЦИ! КАКВО БЕЗХАБЕРИЕ!

Написаха си и такъв „Пътеводител“ за техните „туристи“. КАЗВА СЕ : „A Guide to Jewish Bulgaria“ (само на английски). Гледам и не мога да повярвам: Превода е: „Пътеводител към еврейска България”! Няма грешка! Откъдето и да го погледнеш Jewish Bulgaria означава едно единствено нещо – еврейска България! Ние занемели ще попитаме:

Има ли разумен човек, който да не разбира, че тук става въпрос за открити и нагли претенции към културата ни, към територията на страната ни.

Тези евреи, които идват в страната ни и се представят за „туристи“ не са туристи, болгарино, защото те идват с убеждението, че се връщат в земите на техните деди, които ние сме изгонили! ТАКА ПИШЕ В ТЕХНИЯТ „ПЪТЕВОДИТЕЛ“! ПОНЕ ГО ПРОЧЕТИ БЕ АЙОЛ! В ТЕХНИТЕ ОЧИ, НИЕ СМЕ НАТРАПНИЦИ!!!

НОВА ИСТОРИЯ Е ТОВА! НО ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕДИН ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН, КОЙТО БОЛГАРИНО, ТИ ОТДАВНА НЕ ЗНАЕШ, ЗАЩОТО РЕШИ ДА СЕ ПРАВИШ НА АТЕИСТ! ДА НО ТЕ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ ТОЗИ ЗАКОН И ТВЪРДЕ ПОДЛИЧКО ГО ИЗПОЛЗВАТ. А ТОЗИ ЗАКОН ГЛАСИ:

ВСЯКА НЕОПРОВЕРГАНА ЛЪЖА, ОТ СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ СТАВА ИСТИНА! (точно затова, например, не е възможно помаците в Болгария да станат християни, независимо, че си знаят историята)

Тази е причината, поради която евреите заляха страната като „туристи“! И ходят из страната и унищожават, изтъргват старини, които напомнят, че това са болгарски исторически артефакти! Ти може да не вярваш, болгарино, но аз, пишещия тези редове, на очите си вярвам! Ти хич и не реагираш, като че това тебе не те засяга! Но на децата си, на внуците си ще оставиш КЪРВАВА БАНЯ! И тази кървава баня ти, болгарко ще си създала! Дано БОГ да просветли безразсъдното ти поведение, защото ЗАГРОБВАШ БОЛГАРИЯ!

74 000 АБОРТА И 59 000 НОВОРОДЕНИ ДЕЦА НА ГОДИНА!                 „БРАВО“, БОЛГАРКО!
В Болгария само ЩЪРКЕЛИТЕ останаха ПАТРИОТИ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44