родината

ЕВРЕЙСКИТЕ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БОЛГАРИТЕ или как се пише „история“ по еврейски!

Как се пише история „по еврейски“? Няма да обяснявам, ще цитирам от един доклад на евреин – историк. Докладът носи заглавие: „История на Евреите в България – нов поглед върху изследванията базирани на еврейски, османски и други източници“ автор е д-р Цви Керен от Израел, а преводът е от друг евреин от Болгария д-р Ангел Чорапчиев. Педставям извадка от този доклад:

„…В търсене на материали за книгата ми, посветена на еврейството в Русчук, посетих още веднъж централният архив на „Алианс“ в Париж. Там се натъкнах за първи път на редица документи, свидетелствуващи за множество случаи за преследване на евреи по време на Руско-Турската война както от страна на казаци от руската армия, така и от страна на местното българско население. Между тези документи се открояват два случая с многобройни жертви на убийство, изнасилване и прогонване от дома.

Това са погромите над еврейското население в Казанлък и в Стара Загора.(???)

Тук не е мястотто да навлизаме в подробности относно тези два инцидента, бих искал само до отбележа, че на мен не ми беше известно абсолютно нищо за тях. Опитите ми да науча нещо повече за тези погроми от колегите ми историци в Израел, България и дори в Европа не доведоха до нищо – никой от тях не можеше да даде каквато и да е информация. Нещо повече; в научната литература на иврит и на други езици, посветени на войната от 1877-1878 година,включително еврейската преса от този период, почти не се споменава за тези трагични събития, или ако се споменава, то е мимоходом и без да се дават подробности. Този факт ме подтикна да задълбоча търсенето си относно споменатите инциденти и да направя специално проучване в редица архиви, проучване, което представих преди известно време пред конференция в Анкара, посветена на Руско-Турската война. Това мое изследване се базира на различни документи, спомени и данни от пресата от тази епоха. Затова, в заключение, бих искал да се върна и да подчертая значението и важността на използването на непубликуваните извори.“

РАЗБРАХТЕ ЛИ? – ТОЗИ „ИСТОРИК“ ГОВОРИ ЗА СТАРАЗАГОРСКИТЕ КЛАНЕТА!

САМО, ЧЕ СЕГА, СПОРЕД ЕВРЕИТЕ, ПОТЪРПЕВШИТЕ НЕ СА БОЛГАРИТЕ, А… ЕВРЕИТЕ! И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ НЯМАЛО НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ ЗАТОВА???!!! Е, ЩОМ Е ТАКА ЩЕ СИ ПИШЕМ ТОВА, КОЕТО НИ ОТТЪРВА – ТАКА ЕВРЕИТЕ ПИШАТ ИСТОРИЯ!
КАКВА ИЗВРАТЕНОСТ! „НАУКА“ БИЛО ТОВА – „ЕВРЕЙСКА НАУКА“!


Ето такива са и учебниците, които сме се оставили евреите да пишат за нашите деца! А това е безхаберие от твоя страна, болгарино! После: АМАН! А какво друго очакваш? Оставил си твоята си работа друг да я върши и то отявленият ти враг през вековете! Думите не ми стигат!

Ще добавя: А какво са разбрали участниците в конференцията в Анкара? – Че болгарите са издевателствали над евреите! „Горките“, нали? Има обаче един закон, който евреите безнравствено и упорито използват и той е:

ВСЯКА НЕОПРОВЕРГАНА ЛЪЖА, ОТ СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ СТАВА ИСТИНА!

С този закон евреите са променили цялата история на човечеството във вековете! Така е унищожена и нашата история!

С този закон, след време, ние оставаме в позицията на изверги над „нещастните евреи“! Хитра маневра използвана през вековете – те винаги са били „онеправданите“. Само един пример:

Всеизвестен „факт“ е, че евреите са били 400 години роби в Египет! Всички знаят това, но вярно ли е? Нека да припомним от Евангелие на Йоан, гл.8: В спор с Исус Христос евреите казват: (33)„… Семе Аврамово сме, и никога никому раби не сме били; как казуваш ти: Свободни ще бъдете?“ (38) Исус им казва: „Аз говоря това, което съм видял у Моя Отец; също и вие вършите това, което сте чули от ВАШИЯ БАЩА“ (т.е евреите не са от Бога!) (39) „Те в отговор му казаха: Наш баща е Аврам. Исус им каза: АКО БЯХТЕ АВРАМОВИ ЧАДА, АВРАМОВИТЕ ДЕЛА ЩЯХТЕ ДА ВЪРШИТЕ.(44) ВИЕ СТЕ ОТ БАЩА ДЯВОЛА, И ЖЕЛАЕТЕ ДА ВЪРШИТЕ ПОХОТИТЕ НА БАЩА СИ. Той беше открай човекоубиец и не устоя в истината; защото за него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, ЗАЩОТО Е ЛЪЖЕЦ, И НА ЛЪЖАТА БАЩА“(44) (ЕВ. И. гл.8; ст. 33, 38; 39, 44)

Как може да се запази над 27 века лъжата, че евреите са били роби в Египет? И как може да се запази лъжата, че евреите са Аврамови чада 27 века?! И как може да се запази лъжата, че Изходът от Египет е еврейски?! Виждате ли силата на закона цитиран по-горе: ВСЯКА НЕОПРОВЕРГАНА ЛЪЖА В СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ СТАВА ИСТИНА!

Нека да изясним: Цитатите по-горе са от Библията, която е „ВЕРНО И ТОЧНО ПРЕВЕДЕНО ОТ ПЪРВООБРАЗНОТО“ 1885г.

Сега питаме:

Ако всички се бием в гърдите, че сме християни, защо не вярваме на нашият Бог Исус Христос, но вярваме на евреите, които са „деца на дявола“? Все пак някога трябва да си отговорим на този въпрос!

Сега да се върнем към разглежданият въпрос в статията.

Налага се да изясним:

Глупави ли са ни учените? Или да задам въпроса друго яче:

А имаш ли учени, болгарино? Защото цялата ти наука се контролира от тайната еврейска конспирация!

Това лично съм го изследвал години наред. Какво представляват научните ти центрове? – там е скрит средният ешалон на тайната еврейска конспирация, който се подвизава като научни работници. Същите, който слушаш в захлас, защото са с научи титли, а те просто злоупотребяват с твоето доверие и те измамват, както е изгодно на тяхната еврейска конспирация. Това е истината! Знам, защото бях в тези среди много години! И с КОРОНОВИРУСА е така!


Тук само ще припомня още, че в „ПЪТЕВОДИТЕЛЯТ“ , който си издадоха през 2012 г. под заглавие: „A Guide to Jewish Bulgaria“, което ще рече

„Пътуване къв еврейска Болгария“! – се предявяват нагли еврейски териториални претенции към болгарските земи!


И „ни вопъл, ни стон“ болгарски! Чудовищно!!!


Евреите се определят като по-раншни заселници от нас на Балканите! А нашите деди дошли и ги изгонили от тези земи, според тях! И сега те заляха страната като „туристи“, който се връщат да посетят земята, която е била на „техните деди“, а ние „варварите“, виждате ли, сме ги изгонили!

И нито една дума на протест от страна на болгарите! Чудовищно нехайство ли, НЕ! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! СПРЯМО НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ!

ЗАЩОТО ТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА И СЪЗДАВАТ, УСИЛЕНО ПРИ ТОВА (и то със съдействието на управляващите!) ЕВРЕЙСКИ СЕЛИЩА В ЗЕМЯТА НА „ТЕХНИТЕ ДЕДИ“! Но това е нашата земя, болгарино! (отидете и вижте кварталите „Манастирски ливади“, „Надежда“ в София)

ПИСАХМЕ И ОТДЕЛНА СТАТИЯ ЗА ТОВА – (ВЖ. „„ПЪТЕВОДИТЕЛЯТ“ и ПРЕДАТЕЛСТВОТО“) НИКОЙ НЕ РЕАГИРА НА ТАЗИ СТАТИЯ! АЗ НЕ ГОВОРЯ ЗА ОФИЦИАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ! То няма български такива – всички са завлядяни от тайната еврейска конспирация! АЗ ГОВОРЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БОЛГАРИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!

Ако, болгарино, не проумееш, че ти си никой – ВАЖЕН Е НАРОДЪТ! НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО! (да ти припомня заканата на Рокфелер, че до 2030г. ще изчезнат всички болгари!)

МОЖЕМ ДА ОЦЕЛЕЕМ САМО КАТО НАРОД, А НЕ КАТО ЛИЧНОСТИ! ТОВА ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА!

ВСЕКИ ЕГОИСТ Е МЪРТВЕЦ!

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ПРОДАВАМЕ ЗЕМЯТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕВРЕИ, КОИТО СЕ „ВРЪЩАТ В ЗЕМИТЕ НА ДЕДИТЕ СИ“! ВСИЧКИ, КОИТО КУПУВАТ ЗЕМИ СА ЕВРЕИ, КАКТО И ДА СЕ КРИЯТ!


А ТИ В КОИ ЗЕМИ ЩЕ ОТИДЕШ, БЕЗУМЕН БОЛГАРИНО?!
НЕМЕЯ ПРЕД ТВОЕТО БЕЗУМИЕ, БОЛГАРИНО!

Земята на всеки народ е свещенна! Тя му е от Бога дадена и никой няма право да я продава, защото никой не е собственик на земята! Тя е Божи дар! Тя е нашият ДОМ! Ние само я стопанисваме! Питам те, болгарино:

А ТИ КАК СТОПАНИСВАШ ЗЕМЯТА СИ?!

Тези които разрешиха да се продава земя ни на чужденци не са болгари! Това е същата тази тайна еврейска конспирация, която изкупува земята ни! Ние държава нямаме! Управлява ни тайната еврейска конспирация! Сами трябва да се пазиме! ЗА ВСИЧКО Е ТАКА!

Кога ще го разбереш, болгарино?!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44