ежедневие

ЕВРЕИТЕ РЕАГИРАХА КАТО УЖИЛЕНИ!

ПАПАТА: СЕКСЪТ Е УДОВОЛСТВИЕ ОТ БОГА ДАДЕНО …“!
Странното в това твърдение на папата е, че той, не говори за любов, а за секс, който всички разумни човеци знаят, че е животинска страст. Другото голямо удоволствие дадено от Бога било яденето. Но и едното и другото са свързани с плътта, но не с Духа! На базата на тази страст обаче съществуват клонингите (евреите). Защо е така? Защото те са от животинския свят и нямат връзка с Духовния и Божествения свят, защото душа нямат, а тя е връзката ни с Бога! Тогава остава за тях само животинския свят – четвърти свят няма!
Ние се появихме изневиделица да твърдим, че евреите не могат да се размножават и че нашите жени ги размножават! Това е тяхната тайна, която те старателно пазят от векове и до сега бяха уверени, че ние никога няма да се подсетим за това и така ще продължат тайно да ни унищожават, а за сметка на това нашите жени ще продължат да ги размножават. Тайната е разкрита! Очевидно това ги хвърля в паника и те спешно вкарват в действие своето дългобойно оръдие – папата! Той трябва да успокои (разбирай: излъже) пандорките/силиконките, че и сексът е от Бога! Сега, по-интересен е другия въпрос: Кой може да задействува това дългобойно оръдие: – отговорът е само един – синедриона! Такава е паниката сред евреите! Това, което разкриваме е началото на техният край на земята въобще. Учителят казва, когато хората разберат истината, те за две поколения ще изчезнат от земята! Ето това предизвиква паниката! А това, болгарино, означава освобождаване от робството на дявола! Иска се още малко усилия: да си приберем пандорките! Убеден съм, че когато те разберат какво престъпление на практика правят, не ще имат сили да продължат да го правят. Ще спомена само едно такова престъпление: Преди векове една само пандорка започва да размножава т.н. гърци сега! Казва се Хестия! Колко кръв, колко жертви, колко страдания ни струва това! А ако тази Хестия не беше направила това престъпление спрямо болгарския род, съдбата на болгарите щеше да е съвсем друга! Има ли някой, който да се съмнява в това! Затова вярвам, че новите „Хестии“ ще се приберат при народа ни, стига ние да успеем да им обясним какво на практика вършат. Сега някои ще питат: кои са тогава гърците? Ще ви кажем, но това сега е извън сегашната ни тема! Учителят казва: „Навлязохме в епохата, когато всичко крадено ще се върне, всички лъжи ще се разкрият“!
Да се върнем при папата. Сега аз няма да го поучавам този папа, що е това любов и що е секс. Още повече, че за педофилите това е съвършено непозната тема. А щом той така лъжливо говори за животинските страсти и ги приписва на Бога, това е сигурно доказателство, че е слуга на еврейската тайна конспирация. Питам се: как е станал тогава папа? Но самите евреи сами си казват в какви отношения са с папата.
В случая е важно да се каже още нещо: от горното следва още, че този техен синедрион внимателно следи за събитията в страната ни. Очевидно е тогава, че той е този, който напътства действията на тукашната тайна еврейска конспирация. И макар, че той сигурно не знае, но действията на Б.Б. се определят от инструкциите на същия този синедрион! Само си помислете: каква е паниката сред еврейството: те гръмнаха без да им мигне окото своето тайно дългобойно оръдие! Следователно за тях причината е голяма!
Друг е въпроса, че този папа е папа на себе си и на господарите си. Защо не може да отиде в нито една западна страна в Европа? Защо тези страни не го припознават като техен папа? А най-католическата страна в Европа -Испания, направо му каза да не припарва там. Да си отговарят те на тези въпроси.
Нас ни интересува, обаче, защо болгарските католици си подложиха момиченцата за първо причастие на един меко казано спорен папа. Най-малкото спорен, защото предният папа напусна поста си, защото очевидно искаше да запази човешкото си достойнство. И след това едва се промъкна негово съобщение, че не му разрешават да говори. Кой е този, който може да запушва устата на един папа? И за да отговорим на тези въпроси ще цитираме какво казват самите евреи за католическия престол: „ Когато настане времето да се унищожи окончателно папският двор, показалецът на една невидима ръка ще посочи на народите пътя към него. Тогава народите ще се хвърлят върху му, но ние ще се явим като папски защитници, за да не допуснем да се отиде до голямо кръвопролитие. Тази диверсия ще ни даде възможност да се промъкнем в недрата на папския двор и няма вече да излезем от там, докато не подчиним всичките му сили.
юдейският владетел ще бъде истинският вселенски папа. Той ще бъде патриарха на интернационалната църква.

А разговорът с болгарските католици ще го проведем отделно, защото вече всички трябва да разберат, че Болгария не е разграден двор и всеки, който живее в нея е ДЛЪЖЕН да я уважава и да съхранява нейното достойнство, включая и сегашните управляващи, които са от тази същата тайна еврейска конспирация. Тогава питам тези, болгари, които им помагат: осъзнавате ли вече, след тези разкрития, че сте предатели на своя народ? Че работите за унищожаване на народа ни, на Родината ни, на Болгария?!

А на събудените болгари ще кажем: Вярвайте в силата на мисълта! Това е най-голямата сила в целия космос и само Бог може да я контролира, защото всички човешки мисли от Бога произлизат! Затова мечтайте свободата, представяйте си, че живеете в нея, обичайте се, вярвайте, че това е реалност, молете се на Бога, тогава няма сила, която да спре реализирането на тези мисли!!!

А на събудените болгари ще кажем: Да можех да ви кажа колко ви обичам! 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x