ежедневие

Добре дошли в „БолгарИстина“

Здравейте,

радвамe се, че сте дошли на нашия уеб сайт.

Целта ни е да публикуваме полезна информация, свързана с историята и съдбата на нашия народ, с неговото минало, съвремие и бъдеще. Ще изправим, колкото ни позволят силите, доста от неистините, свързани с нашата история.Ще говорим за величието на нашите деди и тегобите на днескашния ден, и прекрасното бъдеще, което ни очаква, защото в природата има един неотменим закон, който се изразява в следното: “Там където е текло пак ще тече!“ А и народът ни се пробужда вече, а когато болгаринът се събуди, това е сигнал в природата, че настават големи промени. Казано е в ИСАЯ:

„Събуди се, събуди се, облечи се в дрехите на великолепието си.“ (Исая, 52;1) И още:

„Стани, свети: защото светът ти дойде, и Славата Господня изгря на тебе“ (Исая, 60;1)

Това за нашият народ се отнася! Как изгря Славата Господня над болгарите? – Божият пратеник на земята живя между нас, болгарите, цели 80 години! Тепърва ще ви поведем в приказния свят на болгарите!

Сайта сега тепърва започва своята работа. Ще се радваме да споделяте вашите мнения и препоръки, но от съображения за сигурност на сайта, това ще става само в социалните мрежи. На първо време във Facebook.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x