образувание

ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ СА СВЪРЗАНИ В ЕДИН ОБЩ ЕГРЕГОР. ДРУГОТО ИМЕ НА ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ Е НЕГРАМОТНОСТ.

Разликата във възприемането, запаметяването, ограмотяването на децата при индивидуално обучение и в класните стаи на училищата е огромна. Умът на всяко дете се умножава с броя на децата в класа. Така децата се социализират и израстват със самочувствие, че са част от едно цяло, което ги прави да се чувстват силни, горди и уверени. Дали точно това искат тези, които съвсем необосновано затварят училищата? Версията, че децата са приносители на зараза е невярна и това ние убедително го доказваме в статиите споменати по-долу. Разпространението на вируса не се предава от човек на човек, а възниква като резултат от страховата психоза. Той не се предава по въздуха въобще. Това е невъзможно. При индивидуалното обучение се използва компютър, но той няма това предназначение. Компютърът се използва за прилагане на научени неща или за разширяване на такива, но той е безполезен при индивидуално обучение на малки деца, защото излъчваната от него честота е уморителена за мозъка. Забрави се, че даже не се препоръчваше на бременни жени да работят на компютър!
Тази празна стая ни вещае само невежество!

Що е това егрегор и какво прави той описваме в две статии: „Езотеричната наука доказва как възникват вирусите. Силата на егрегорите“ и „ Има само телевизорна пандемия. Това е езотерична война“, но цензурата щом чу думата „езотерика“ и блокира целия сайт. Сякаш люта чушка им сложихме някъде. Защо ги е толкова страх? – защото ние доказваме, че сегашната наука не може да изясни проблема с вирусите. За сметка на това ние с математически равенства доказваме как те възникват и това, което най-много ги притесни е това, че ние обясняваме как възникват мутациите и как може да се получат произволен брой такива. А като се знае това, „пандемията“ може да се продължава до безкрай. Това пък води до нарастване на раздухваната страхова психоза, с която пък е пряко свързана появата на вирусите и от там се стига до постепенната умора на хората да се съпротивляват и те се съгласяват да бъдат евгенирани, което лъжливо ни се представя като ваксиниране. Евгенирането е генна терапия при която се променя геномът на човешкото тяло – човека губи човешката си същност и става послушно същество и редовен пациент на съвременната медицина, ако оцелее. Желани цели, очевидно. Съкращаването продължителността на живота е обаче сигурна. Разглеждаме всичко подробно ще търсим начин да ги представим на болгарите.

Това, което говорим за училищата е във връзка със силата на егрегорите. Човекът, и децата още повече, сме колективни съзнания. Когато даден индивид е свързан в такова колективно съзнание-егрегор той ползва мощта на умствените възможности не само на своя ум , а на егрегора като такъв. Ползва и познанието, което е съхранено в този егрегор. Така децата стават по-умни и съответно по уверени, защото чувстват мощта на егрегора макар, че не си дават ясна сметка, че самочувствието и увереността идват от там. Същото важи и за народа като цяло, ако той има разума и опита да може да си изгради такъв егрегор. Тогава той е народ. В противен случай е неорганизираната маса на населението, подхвърляно и експлоатирано от безсъвестни управници. Познато ли ви е?

Как се формира училищният егрегор? Първо училищата са обект на специално внимание от Духовния свят. Учителят казва, че в района на училищите винаги има духовно същество. В този смисъл училищата са по-духовни от църквите. В училището има много деца, които са насочили мисълта си в една цел – образувание и това по естествен път създава мощен училищен егрегор, който пък увеличава многократно умствените възможности на децата – така те запаметяват далеч по-добре, а егрегорът изпраща познанието в дълбочина на мозъка и познанието остава трайно в детският ум. Успехите на даден народ по принцип са свързани с изградените от него егрегори. При децата е същото. Това са реалности, които лесно се наблюдават сега, когато сатанистите решиха, че трябва да забавят и умственото развитие на децата и затвориха училищата. Шири се твърде обезпокоителна неграмотност.

В училище учителят е като магьосник в образувателния процес, защото има един невидим помощник – това е училищният егрегор. А самата класна стая играе ролята на мощен и стимулиращ мозъка психически генератор. Класната стая е „резонаторната кутия“ на училищният егрегор. При индивидуалното обучение всичко това отсъства.

Версията, че децата са носители на зараза е напълно невярна. Ние ясно сме доказали, че по принцип тази измислена „пандемия“ не е заразна, не се пренася чрез зараза, а се разпространява от страхова психоза за здравето на индивида. Това е заболяване, което не се пренася, а се предизвиква от самият човек. Разгледали сме го подробно в цитираните по-горе статии. Всички забравят, че никой не може да им отнеме живота. Учителят казва: „И косъм не може да падне от главата ви без решението на Господа, но докато проумеете това, косъм върху главите ви няма да остане“. Казано е: „Който пази живота си ще го загуби“ и точно това се наблюдава сега.

ПП: Там където успях да надникна в образувателния процес Е ДА СЕ ХВАНЕШ ЗА ГЛАВАТА – шири се отчайваща неграмотност! Училищните програми, макар и несъзнателно, не са пригодени за индивидуално обучение.

ДЕЦАТА ТРЯБВА ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ ВЪРНАТ В КЛАСНИТЕ СТАИ! Обществото трябва сериозно да се замисли как да се ПРЕГОВОРИ ПРОПУСНАТОТО.

ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ТАЗИ УЧЕБНА ГОДИНА Е НЕУСПЕШНА.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44