пандемия

ДА СПРЕМ СВЕТОВНАТА БИОЛОГИЧНА ВОЙНА!

Рубрика: Духовна свобода се постига чрез изграждане на национален егрегор – ТОВА Е ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН. За целта Словото трябва да достигне до всеки. То ни се дава от Духовния свят, а ние трябва да го разпространим до всички болгари. ЗАТОВА ДАЖЕ И ДА НЕ ГО ЧЕТЕМ НЕКА ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ. Болгария се освобождава от физическо робство 1878г., НО СЕГА НИ ТРЯБВА И ДУХОВНА СВОБОДА. Човек не може да бъде свободен без ДУХОВНА СВОБОДА. ЗАТОВА НИ Е НУЖЕН ЕГРЕГОР – ТОЧНО ТОВА И ИЗГРАЖДАМЕ С НАШИТЕ ПУБЛИКАЦИИ. НЕКА ВСИЧКИ ДА НИ ПОМАГАТ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО. Всички заедно можем всичко да постигнем. Нека да си пожелаем УСПЕХ!   

В МОМЕНТА СЕ ВОДЯТ ДВЕ ВОЙНИ: ПЪРВАТА Е ЧИСТО ЕЗОТЕРИЧНА – ОТ НЕЯ ПРОИЗТИЧА ИЗМАМАТА С Т.Н. „ПАНДЕМИЯ“ – КОВИД-19, А ВТОРАТА Е БИОЛОГИЧНА И СЕ ВОДИ НА ДВА ФРОНТА – В СТРАТОСФЕРАТА, ТОВА Е ПРОГРАМАТА SAI, която се ръководи от ЦРУ, а вторият фронт е пръскането ни с химикали – т.н. КЕИМТРЕЙЛС, която се ръководи от фашистката организация СЗО (Световна здравна организация). ВСИЧКО ТОВА Е СЪГЛАСНО ЗЛОВЕЩИЯ ПЛАН НА СВЕТОВНАТА САТАНИСКА КОНСПИРАЦИЯ, ЧИЯТО ЦЕЛ Е НАЛАГАНЕ ВЛАСТТА НА ЕВРЕЙСКОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И ЗАРОБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44