акцентирана

Всъщност чий е Крим? И защо ДПС ни плаши с „ПОМАШКА РЕПУБЛИКА“?

Този въпрос беше планиран преди да се състои дебата между двамата претенденти за президенския стол – генерал Румен Радев и проф. Анастас Герджиков. Това, че този въпрос на професора беше правокативен – всеки разумен човек го разбра. Но от кого беше планирана тази правокация стана ясно малко по-късно. Кога по-късно? – когато посланика на тоягата на световната еврейска конспирация САЩ се запъти при избрания вече Президент на Болгария, за да го попитала всъщност той какво мисли за Крим. Това, че Президента ни е „непослушен“ дразни твърде много световното „статуктво“ и „тоягата“ побърза да се опита „да му дръпне ушите“. А сега да видим какво се е случило в кулоарите им. Те отлично знаят, че Герджиков няма никакви реални шансове срещу Румен Радев. Нещо повече ясно е, че един дебат между двамата ще отвори още повече ножицата в разликата в полза на Радев. Тогава защо Герджиков толкова много настоява за дебат? ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА: ЧИЙ Е КРИМ? – чието предназначение е да се даде повод на „тоягата“ – САЩ „да дръпне ушите“ на Президента Радев, както вече казахме. А това пък показва чий кандидат е всъщност този професор. И тук е мястото да кажем на тези, които предпочетоха „ерудита“ пред генерала, че всъщност за никакъв ерудит не са гласували, а за един най-обикновен предател на интересите на страната ни. И сега към това трябва да добавим и още нещо важно. Омразата на ДПС към Румен Ладев е неприкрита, което в дипломацията и политиката означава, че тя е без граници! Ако малко би имало възможност като дадат на Герджиков гласове, той да спечели и така да си отмъстят на Румен Радев, дето им напомни, че ако искат да живеят в Болгария, трябва да са лоялни граждани на страната. И то не на кой да е, а на техния главатар Мустафа Карадайов! Нека да му напомним на този „войвода“, че

имената в Болгария завършват на „-ОВ“ и „-ЕВ“.

Променили били ДПС закона за имената, но това е сепаратизъм и е в грубо нарушение на Конституцията

– ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПРИПОМНИ ТОВА И ТО НЕ САМО ОТ НАС, ЗАЩОТО НАЛИ УЖ ЩЕ СИ ВРЪЩАМЕ ДЪРЖАВАТА ОТ СТАТУКТВОТО!

А над 50% от „статуктвото“ е ДПС – ЕДНА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ! ПАРТИЯ, КОЯТО СКРИТА ЗАД ПАРАВАНА ЗА „ЕТНИЧЕСКИ МИР“ ОТКРИТО СЕЕ СЕПАРАТИЗЪМ В СТРАНАТА!

НАПОМНЯМЕ, ЧЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА има ЕДНО ПОНЯТИЕ, КОЕТО СЕ КАЗВА: „САМОСЕЗИРАНЕ“!

Тук обаче има нещо твърде обезпокоително НАИСТИНА , защото ДПС си разрешиха да отправят „тайна“ заплаха да не ги закачаме, защото те ще обявят „ПОМАШКА РЕПУБЛИКА“ В КЪРДЖАЛИЙСКИЯ КРАЙ. Тази ЗАПЛАХА те направиха ЗА КРАТКО ВРЕМЕ на два пъти : ЕДИНИЯТ ПЪТ, когато Президента ни посети гр. Кърджали и ВТОРИЯТ ПЪТ чрез резултатите от самите избори. Забележете, че само в този район Румен Радев има по-малко гласове от Герджиков. А това означава, че там ДПС се е развихрило да изнудва тамошните помаци да гласуват за Герджиков. Няма иначе причина, според която Герджиков да има повече гласове и то тъкмо там. Те имат и други райони, в които биха могли да направят тази демонстрация на силата си. НО ТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ТОЧНО ТАМ! Сега нека да си спомним пророчеството на Слава Севрюкова и нещата ще добият реалните си очертания!

Пророчеството гласи, че ще се направи опит части от Североизточна Болгария да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21 век. Според ясновидката опитът в Североизточна Болгария няма да успее, но за онова, което ще се случи в Югоизточна Болгария, казва: „Виждам как без пушка да пукне, по мирен път ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка“.Пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези събития ще станат факт, но е била категорична, че това ще се случи когато Болгария е вече пълноправен член на ЕС (няма данни тези предричания да са се появили в медиите преди Болгария да стане пълноправен член на ЕС)Твърди се, че е казала, че „когато ние влезем в Европа“ тогава ще стане отцепването, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане.

И за да стане ясна реалната опасност, ще трябва за малко да изоставим проблема с това „чий е Крим“. Известно е, че болгарските предатели, начело с Красимир Премянов и още ред други ( ще го разглеждаме подробно на друго място!) правят опит да продадат ТРАКИЯ, като я предлагат да бъде предадена на пряко подчинение на Евр(оп)ейския съюз и така да разбият страната ни на отделни анклави, които са на пряко подчинение на Евр(оп)ейския съюз – ТАКА БОЛГАРИЯ РЕАЛНО ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА! ПОДОБНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО И НА ДПС, което тя разви на VIII -та си „национална “ конференция в доклада на своя тогавашен председател, сега почитен такъв – АХМЕД ДОГАНОВ. (А това доказва, че в страната няма съдебна система!) Идеята на тези предатели е СТРАНАТА НИ ДА СТАНЕ ИДЕАЛНАТА ПЕРАЧНИЦА НА МРЪСНИ ПАРИ, а те да станат малки царчета в отделните анклави. Малки, малки, но царчета! Това не е тяхна идея, ИСТИНСКИТЕ ДВИГАТЕЛИ НА ТЪРГОВИЯТА с земята ни СА ОТ TAЙHATA EBPEЙCKA KOHCПИPAЦИЯ – ТЯХНАТА ЦЕЛ ПЪК Е СЪЗДАВАНЕ НА БAЛKAHCKA ЮДEЯ , а Премянов, ДПС и всичките останали са само подли предатели, тези дето им викат „подлоги“ на тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция. Това е голямата мечта на тaйнaтa eвpeйcкa кoнcпиpaция. ПРОБЛЕМЪТ ИМ обаче е, че няма законово как да стане това! И ето го решението:

ДПС ще обяви „ПОМАШКА РЕПУБЛИКА“

и ние докато се сетим да си защитим земята Евр(оп)ейския съюз и САЩ ще се обявят в защита на „новата република“ И ГОТОВО! КЛЮЧЪТ ЩРАКВА. Тук се сещам и за предупреждението, което ни отправя и отец Боян Саръев. Ето какво споделя той:

В Родопите става нещо страшно. Там хората отново се връщат към Средновиковието.

Процесът върви отдавна, населението се мачка целенасочено, всява се страх и се правят жестоки и сериозни усилия да се създаде там териториална автономия – част от Турция.

Ще се събудим някоя сутрин и ще установим, че вековната болгарска планина Родопите е станала част от друга държава. А това е страшно!“ И ОЩЕ:

За жалост наистина политиците нехаят или се правят, че нехаят. Борисов пие турско кафе с Местан в центъра на Кърджали, ДЕПЕСАРИ ПРОПОВАДВАТ СВОБОДНО НА ТУРСКИ, крайни ислямисти сложиха на жените бурки и забрадки, отвориха се ислямски училища и всичко това става под носа ни.

Промиват се мозъци, помохамеданченото болгарско население от години живее затворено и не знае родния си език, туристи от централна Болгария твърдят, че като се изгубят в планината, няма кого да попитат за пътя, никой не ги разбира, а в големи градове като Кърджали турският е станал основен език в някои институции.“ (цялата статия виж в Приложението)

До каква степен е промит мозъка на част от помаците се вижда от факта, че самият председател на ДПС Мустафа КарадайОВ е помак, но се изживява като турчин и „компетентно“ определя като турци всички наши събратя мюсюлмани от Болгария! И за да го насърчат турските власти, в лицето на техния министър-председател Реджеп Таип Ердоган, го посрещат като държавен глава при посещението му в Турция, което пък е груба намеса във вътрешните работи на страната ни!

Той казва същото: „Една сутрин ще се събудим с известието, че населението в Родопите се е отцепило от Болгария!“ – създадена е „ПОМАШКА РЕПУБЛИКА“! А той там живее, там проповядва и знае! Та тази заплаха ни отправят от ДПС, изправени пред заплахата, че губят почвата под краката си, наречена „етнически мир“! НЕКА ДА Е ЯСНО: В БОЛГАРИЯ НЯМА ОТДЕЛНИ ЕТНОСИ, ЗА ДА СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТАКЪВ МИР. Твърде дълго беше оставена тайната еврейска конспирация в страната да ни разделя народа! И ДПС е час от нея! Сега се заемаме да разобличаваме ВСИЧКИ ТЕХНИ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ. АМИ ВИЖТЕ: МЮСЮЛМАНСКОТО НИ НАСЕЛЕНИЕ, ВЪПРЕКИ ЛЪЖИТЕ НА ДПС, Е ПО-ЛОЯЛНО КЪМ РОДИНАТА НИ, БЕЗ ПРИ ТОВА ВСЕ ОЩЕ ДА ИМ Е ЯСНО КОЙ СА И ЗАЩО СА В МЮСЮЛМАНСКАТА ВЯРА И КОГА СА Я ПРИЕЛИ, А ЗА ПОМАЦИТЕ СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО, А ТЕ СЕ ПИШАТ „ПО-ГОЛЕМИ ТУРЦИ ОТ ХОДЖАТА“ – както се казва!

НЕКА ДА НАПОМНИМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ:

ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ДПС Е ОЧЕВИДНО!

А В СТРАНАТА ИМА КОНСТИТУЦИЯ, ИМА ЗАКОНИ, ИМА И СЪД И ПРОКУРАТУРА! (до сега тя беше проформа, но новите управляващи ни ОБЕЩАВАТ, че това ще се промени! Ако това наистина стане така, то има процедура, която се нарича: „САМОСЕЗИРАНЕ“!

А сега да отговорим на въпроса: А ЧИЙ ВСЪЩНОСТ Е КРИМ? Ние първо ще зададем въпроса другояче: А чий край е У.КРАЙНА? Чий край? И забележете, че името е съвсем, ама дибюдис БОЛГАРСКО! И дали не ще да се реши този спор между сегашните държави, докато не се намери истинският притежател на тези земи?! Нека да припомним, че тамошното население не са нито руснаци, нито украинци, а КЕНТАВРИ! Което пък идва от думите „КОН“ и „ТАУР“. Сегашните историци ни рисуват някакви смели техни фантасмагории – човекокон, който те наричат „кентавър“. А ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА: ИМА ЕДИН НАРОД, КОЙТО Е СЪСТАВЕН ОТ ДВА КЛОНА – ТОВА СА РИЖИТЕ БОЛГАРИ И ЧЕРНОГЛАВИТЕ БОЛГАРИ, КОЙТО В ПСИХИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ И КАТО ПРОЯВА СА ОПРИЛИЧЕНИ В ЕЗОТЕРИКАТА КАТО КОНЕ И КАТО ТАУРИ, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ БИК ИЛИ ВОЛ! От кога тези „кентаври“ са на този полуостров? – има доказателство, че те са там и пазят нахлуването в устието на реката, която сега наричаме Дунав по време на открадването на „ЗЛАТНОТО РУНО“! ЩЕ СЛЕЗЕМ И ПО-НАДОЛУ, НО ПО-КЪСНО.

Та какво направи всъщност този мъстит „ерудит“ проф. Герджиков? – отпуши шишето на БОЛГАРСКИЯ ДУХ, КОЙТО Е ЗАПУШЕН ТАМ – НА КРИМ! Без да подозира, разбира се , но той не е виновен – толкова им е акъла и на неговите господари, които го накараха да пита генерал Радев: Чий е Крим? И понеже Изглежда Генерала не очакваше такъв очевидно правокативен въпрос, на него му трябваше време да си помисли и първоначално майсторски подмина отговора, но Герджиков настоя: „Не чух чий е Крим? А С ТОВА ДОКАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНИ НЕЧИЯ ЗАРЪКА ЗА ТОВА! НАПРАВИ ГО И ОТПУШИ ДУХЪТ БОЛГАРСКИ, КОЙТО И РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ СТАРАТЕЛНО ЗАТЪКВАХА В ШИШЕТО!

Нека да сме справедливи и да кажем: Този въпрос на проф. Герджиков е единствената полза от неговото участие в изборите за президент! НО ТОВА НЕ Е МАЛКО!

Някъде в фейса прочетох находчивата статия: ХАН КУБРАТ ПИТА: А ЗАЩО МЕНЕ НЕ ПИТАТЕ ЧИЙ Е КРИМ?

ЗАЩОТО ТОВА Е ОПИСАНО В ИСТОРИЧЕСКИТЕ ДОКУМЕНТИ. Така че глупостта на „тоягата“ на световната тайна еврейска конспирация САЩ и очевидно, безропотното послушание на „ерудита“ проф. Герджиков отпушиха отколе затворения в шишето на забравата БОЛГАРСКИЯТ ДУХ ОТ ПОЛУОСТРОВ КРИМ И ОТ У.КРАЯ. То си е казано: Когато едно куче не знае да лае, само вкарва вълка в кошарата! И ТОВА ПРАВИЛО ВАШИ И ЗА ПУДЕЛИТЕ И ЗА БУЛДОЦИТЕ И ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА – МАЛКИ И ГОЛЕМИ. А на тебе, болгарино, ще кажа: първата книжка, която съм прочел, като дете, беше за цар Калоян и битката му за Солун. И завършваше така:

ЧУЖДОТО НЕ ЩЕМ, НО НАШЕТО НЕ ДАВАМЕ!

Това послание съм засукал! И само с това послание меря болгарите.

ПП: Понеже използвам идеята на автора за хан Кубрат и Крим, то нека да се чувства съавтор на тази статия. Не го знам кой е! Нека да ми се обади.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Отец Боян Саръев: Нещо страшно се случва с Родипите!

В Родопите става нещо страшно. Там хората отново се връщат към Средновиковието.

Процесът върви отдавна, населението се мачка целенасочено, всява се страх и се правят жестоки и сериозни усилия да се създаде там териториална автономия – част от Турция.

Ще се събудим някоя сутрин и ще установим, че вековната болгарска планина Родопите е станала част от друга държава. А това е страшно!

Тези ужасяващи свои опасения изказа днес по БНТ отец Боян Саръев. „Аз, и всички навярно искаме да запазим Родопите болгарски, обаче за това трябва да има твърдо държавно мислене, дипломация и политика.

В момента аз се боря сам, а срещу мен и тези хора, които искат да запазят болгарското си самосъзнание и болгарската си принадлежност, се хвърлят много сили и средства. Тези огромни потоци от пари за промиване на мозъци идват направо от Турция и даже не се крият.

Болгарската православна църква се прави на сляпа и глуха какво се случва и с какво се боря аз, а държавата изобщо не се интересува какво се случва. Не мога сам да се боря срещу турската политика и болгарското безрезличие, каза отецът. За тази дейност са нужни много хора, много средства, които не мога да осигуря сам. Трудно е, но продължавам борбата!

За жалост наистина политиците нехаят или се правят, че нехаят. Борисов пие турско кафе с Местан в центъра на Кърджали, депесари проповядват свободно на турски, крайни ислямисти сложиха на жените бурки и забрадки, отвориха се ислямски училища и всичко това става под носа ни.

Промиват се мозъци, помохамеданченото болгарско население от години живее затворено и не знае родния си език, туристи от централна Болгария твърдят, че като се изгубят в планината, няма кого да попитат за пътя, никой не ги разбира, а в големи градове като Кърджали турският е станал основен език в някои институции.

При нещастен случай местни кметове пелтечат по телевизията и не могат да скалъпят едно изречение на болгарски, а уж са представители на болгарската власт.

Болгария спи. Дълбок спокоен сън.

Политиците са на Хаваите, Малвините, в работно време уговарят собствения си бизнес, преследват плеймейтки и правят свадби за милиони.

А за това, че след време няма да има кого да управляват, не им пука.

Май заслужаваме не само политиците си, но и съдбата си.

На заспал народ явно му е безразлично кой го управлява.

И нищо чудно утре вместо Плевнелиев, за Нова година да ни поздрави Ердоган.

Дали някой ще се стресне поне тогава?

Или сме приготвили ибриците…   


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44