общество

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ „КЪРВАВАТА СРЯДА“ И „ГРЕШКАТА“ В ЧЕШНЕГИРОВО

Рубрика: Духовна свобода се постига чрез изграждане на национален егрегор – ТОВА Е ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН. За целта Словото трябва да достигне до всеки. То ни се дава от Духовния свят, а ние трябва да го разпространим до всички болгари. ЗАТОВА ДАЖЕ И ДА НЕ ГО ЧЕТЕМ НЕКА ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ. Болгария се освобождава от физическо робство 1878г., НО СЕГА НИ ТРЯБВА И ДУХОВНА СВОБОДА. Човек не може да бъде свободен без ДУХОВНА СВОБОДА. ЗАТОВА НИ Е НУЖЕН ЕГРЕГОР – ТОЧНО ТОВА И ИЗГРАЖДАМЕ С НАШИТЕ ПУБЛИКАЦИИ. НЕКА ВСИЧКИ ДА НИ ПОМАГАТ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО. Всички заедно можем всичко да постигнем. Нека да си пожелаем УСПЕХ!

Унищожаването на държавата ни беше ознаменувано от тайната евреййска конспирация с приемането на ПЛАНА „РАН ЪТ“. Целта на този „план“ е унищожаване на болгарите и Болгарската държава! Доказателства вече не са нужни никому, защото „пред фактите и боговете мълчат“. Когато този план беше приет в „Народното“ събрание, „народните“ избраници станаха на крака и бурно аплодираха своята „победа“ над болгарският народ! ТАКА ТЕ САМИ ДОКАЗАХА, ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БОЛГАРИТЕ И ЖЕЛАЯТ УНИЩОЖАВАНЕ НА РОДИНАТА НИ! От тук следва, че ТЕ НЕ СА БОЛГАРИ! А ДРУГИТЕ граждани на Болгария СА ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ. ТРЕТИ – ПРОСТО НЯМА! Та тези „народни“ избраници ни поведоха към дъното. Държавата ни главоломно започна да загива, но това е и целта ИМ! Управлява ни тайната еврейска конспирация! Вмъкнаха ни в техните организации НАТО и Евр(оп)ейския съюз. ПЪРВАТА е „тоягата“ на световната еврейска конпирация, а ВТОРАТА е центъра на еврейската организация за управление на света! Ама това ние не си го измисляме! Те сами са си го казали в ционските си протоколи. Прочетете си го, те не хапят! Ще ви отбележат обаче, че ги четете, на мене преди време ми изпратиха съобщение, че много често ги чета! Какво ли искат да ми кажат с това?

Съгласно еврейският план ние трябваше да сме ликвидирани бързо, така са си го казали и в „Програмата за изтребление на българите“( приета 1980г. на 8-мия ционския конгрес в Москва), която е конкретно приложение на програмата от ционските им протоколи, която пък важи за целия свят. Ние сме „удостоени“ със специална програма! Там е казано дословно:

“Ако се работи УМНО,с българите можем да приключим бързо“!

Това го казваме като увод, защото това е основата, върху която се случват последващите събития в страната. Например изграждането на еврейски селища в страната – пример: кв. “Манастирски ливади“ в София – изграждането на това селище е със съдействието на ГЕРБ! Разглеждали сме го това в други наши публикации.

И така държавата тръгна главоломно надолу, евреите потриват доволно ръце – казват ми някои от тях: „Свърши се вече!“ Но нашият народ има едно отлично качество, че умее да се мобилизира в критични моменти и хората излязоха по площадите на протести – това е 2020 г. На 2. 09. 2020г. беше организиран национален протестен митинг в столицата. Народът поиска оставката на правителството на Бойко Борисов и на главния прокорор Иван Гешев – кредитът на доверие беше изчерпан напълно!

Какъв беше отговорът на управляващите: ИЗЛЯЗОХА ДА ЗАЩИТАВАТ ВЛАСТТА НА ГЕРБ ВЪОРЪЖЕНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ ФОРМИРОВАНИЯ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА „ПОЛИЦИИ“. ТОГАВА ЧИЯ Е ВЛАСТТА – БОЛГАРСКА ИЛИ ЕВРЕЙСКА? И до сега не започва разследване за случилото се тогава! Народът нарече този ден „КЪРВАВАТА СРЯДА“, която изкопа яма между народа ни и ГЕРБ! Целта на терора е безспорна – трябваше да сплашат народа, той да се разбяга и с това протестите да затихнат! Не стана! Тогава ГЕРБ предприе друга тактика – ами протестирайте си, нас какво ни интересува, да не сте ни давали властта! МАКАР И С ДУГИ ДУМИ, ТОВА БЕШЕ ЯСНО ЗАЯВЕНО ОТ БОЙКО БОРИСОВ.

Тези силови групировки защитаваха ГЕРБ, следователно ГЕРБ е тяхна организация!

Не ни вярвай, болгарино, а се запитай: Чия е тази структура, наречена „партия“! Партия или тайно действуваща терористична организация?!

Точно по правилата на тайната еврейска конспирация действува! Известен е резултата – бяха бити болгари, но това не само, че не уплаши болгарите, а точно обратното, мобилизира ни за борба. Това вече са отминали събития.

А сега да насочим вниманието си към последните събития от „грешката“ на американските войници, които при провеждане на учения нахлуват в българско предприятие и тероризират там работниците. Това е официалната версия. Ако направим внимателен анализ на събитията от „кървавата сряда“ и сега от „грешката“, се вижда, че те твърде много си приличат! Сега новото служебно правителство, започна мащабна операция по разграждане на еврейските структури, завладели изцяло държавата ни. Те са в опасност и според техният им акъл трябва да сплашат новото правителство, а заедно с това и народа. Но сега има една особеност в сравнение с „кървавата сряда“, защото властта официално е в ръцете на болгарите. Сега сплашването не може да стане с вътрешни сили, те не държат властта в МВР! Тогава им е нужен „външен“ съюзник, който да свърши тази работа. Външен ли е?

Ние сме убедени, че това въобще не са американски войници!

Това са преоблечени терористи от тайната еврейска конспирация!

Точно както се бяха облекли като полицай в „кървавата сряда“! Дали са или не са американци, тези терористи, то е сигурно едно: ДЕЙСТВИЯТА НА ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ Е СЪГЛАСУВАНА ДИРЕКТНО С КОЗЯК! И това вече е огромен скандал (даже за американската наглост) и дамата там трябва да БЪДЕ ОБЯВЕНА ЗА „ПЕРСОНА НОН ГРАТА“ (правилно ли го написах?) Доказателство, ще кажете!

Сега, има две възможности: или е вярно това, което говорим или не е вярно! Нека да допуснем, че не е вярно и да видим какво следва от това? Тогава трябва да приемем официалната версия! Трябва да се признае, че операцията е проведена много точно и прецизно, но когато има лъжа винаги има и издънка и това е работата на СЪОТВЕТНИТЕ СЛУЖБИ – да анализират именно издънките, та била тя и една! И ТУК ИМА ИЗДЪНКА! КОЯ Е ТЯ?

Ако войниците бяха американци, то със сигурност, нахлувайки в цеховете на предприятието те биха заповядали на работниците да легнат по очи!

ИМА ЛИ НЯКОЙ ВОЕНЕН, КОЙТО ДА ОСПОРИ ТОВА? А вместо това, те им заповядват ДА СЕДНАТ! ЕТО Я ИЗДЪНКАТА! ТОВА НЕ СА АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ! И въпреки това, нека още веднъж да приемем, че са американци! От това следва, че ТЕ СА БИЛИ СПЕЦИАЛНО ИНСТРУКТИРАНИ КАК ДА ДЕЙСТВУВАТ!

С ДРУГИ ДУМИ „ГРЕШКАТА“ Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНА!

А ОТ ТОВА ОТНОВО СЛЕДВА, ЧЕ ИНСТРУКЦИИТЕ СА ОТ КОЗЯК! Не може от военните да е дошъл този инструктаж БЕЗ НАРЕЖДАНЕ „ОТГОРЕ“! Та нали уж е „грешка“! ОТ ТОВА ОТНОВО СЛЕДВА, ЧЕ ЗАМИСЪЛЪТ НА ОПЕРАЦИЯТА ИДВА ОТ КОЗЯК! И ако в Болгария има достойни мъже, то трябва да се обяви тази дама, пак ще кажем, за

„ПЕРСОНА НОН ГРАТА“!

И тук е време вече да кажем на света: БОЛГАРИЯ Е БОЖА СТРАНА! ЗЕМЯТА НИ Е БОЖЕСТВЕНА ЗЕМЯ! ТЯ НИ Е ДАДЕНА ОТ БОГА ОТ ПАМТИВЕКА, ДА Я ПАЗИМ И ДА СЛУЖИМ НА БОГА! ТОВА ДОЙДЕ ДА НИ ПРИПОМНИ БОЖИЯТ ПРАТЕНИК БИЕНСА ДУНО, СЪС СВЕТСКОТО ИМЕ ПЕТЪР ДЪНОВ! БЯХМЕ СЕ ОТКЛОНИЛИ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ И ТОВА НИ СТРУВА МНОГО СТРАДАНИЯ, А НИ БЕШЕ И УРОК, КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕМ. ВРЪЩАМЕ СЕ ПРИ БОГА! И ТРЯБВА ДА ПРИПОМНИМ НА ВСИЧКИ ПО СВЕТА, ЧЕ КОЙТО ПОСЕГНЕ НА БОЛГАРИЯ И НА БОЛГАРИТЕ СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ БОГА! ТОВА Е БОЖЕСТВЕН ЗАКОН! НА САЩ ЩЕ КАЖЕМ, ЧЕ ТЕ НЕ СА И ТРЕТОКЛАСНА СТРАНА СПРЯМО БОЛГАРИЯ И ЗА СИЛАТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТ СРЕЩУ НАС ЩЕ ОТГОВАРЯТ ПРЕД БОГА!

Естествено трябва да се направи разследване. Но това разследване трябва да бъде: ПЪРВО, от болгарските власти, защото са нарушени болгарските закони, и то от НАШАТА ВОЕННА ПРОКУРАТУРА! Министърът може да е назначен от Козяк, но Военна прокуратурата не е, нали? Винаги сме се гордяли с нашата армия и пак ще трябва да възстановим доверието си в нея!

Потърсете тези „американски“ войници за разпит и ще видите, че изведнъж ГИ НЯМА! Няма ги защото те, с 99% сигурност, никога не са съществували! И военното им ръководство трябва да се задължи да окаже съдействие на разследването! ЩЕ ИМА ИНТЕРЕСНИ РАЗКРИТИЯ! И ТОГАВА БОЛГАРИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СХВАЩАТ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ГОВОРИМ ЗА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ Е НЕ САМО ВЯРНО, НО НИЕ РАЗКРИВАМЕ САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО ТЯ РЕАЛНО ПРЕДСТАВЛЯВА! А ако пък съществуват, ще разкажат неща, които ще разбият болгарската наивност, И БОЛГАРИНЪТ ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ КАКВО ВСЪЩНОСТ РЕАЛНО СЕ СЛУЧВА В РОДИНАТА НИ!

НИЕ ТВЪРДИМ, ЧЕ ГЕРБ Е ВИДИМАТА ЧАСТ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА ТЕРОРИСТИЧТА ОРГАНИЗАЦИЯ В СТРАНАТА! ЩЕ ГО ДОКАЖЕМ:

ПЪРВО, вижте наглостта на техният главатар. За да проявява такава, той има нечия ТАЙНА ПОДКРЕПА! ИНАЧЕ Е ЗА ЛУДНИЦАТА! Той е изваден от чешкият затвор и направен главатар на една терористична организация, наречена ГЕРБ, за да слуша и да бъде параван за еврейския терор в страната! Това са стари методи! „От тас изхожда всесковащия терор!“ си казват самите евреи (вж. по-долу) И щом терора им е „всесковаващ“, това означава, че се всява страх сред населението на страната! Точно както е и сега с т.н. „пандемия“!

ВТОРО, Търсенето на помощ от Евр(оп)ейския съюз (вж. ФИГ.1) достатъчно категорично доказва, че е свързан с тамошната мафия. А той на няколко пъти ясно каза по медиите – „ние сме лоялни партньори на ЕС, но е ясно, че говори за себе си! Освен това Евр(оп)ейският съюз е еврейска структура, която е „център на нашето управление“ си казват самите евери! Ако той не е свързан с евреите как ще търси помощ от тях?

ТРЕТО, очевидна е „мълчаливата“ подкрепа от Козяк!

ЧЕТВЪРТО, в някой от наплодилите се напоследък еврейски сайтове, Бойко Борисов заявява:

„АКО МЕН МЕ АРЕСТУВАТ, ТО 300 000 ОТ ГЕРБ ЩЕ ИЗМЪКНАТ РАДЕВ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО“! (омразата не се прикрива даже!)

НО ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА ПРЕВРАТ! А ТОВА САМО ПО СЕБЕ СИ Е НАКАЗУЕМО ОТ ЗАКОНА! Това съм го видял със собствените си очи!

ФИГ.1. ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЕ: Според неговите съпартийци, той заминава за Брюксел тайно, за да търси помощ от ПЕС и други фактори от ЕС. А това е доказателство, че той е управлявал от името на международен заговор срещу Болгария! Заминава с правителственият самолет – държавата му е бащиния!

Такива приказки не се изпускат случайно! Кой стои зад този предател на Родината ни! (Ако внимателно сте чели това, което пишем, то е очевидна подкрепата му от Козяк, а за подкрепата му от Евр(оп)ейския съюз други ще го докажат е без да се месим ние!) Вижте, че прокуратурата вече не прикрива действията си в подкрепа на Бойко Борисов! А и децата знаят, че тя се владее изцяло от евреите! (вж. по-долу послеписа) Няма защо да се доказва това! Те сами са си го казали в ционските си протоколи! Ако той нямаше подкрепа от нея не би посмял да каже такива наказуеми от закона приказки! НЕЩАТА СА ОЧЕВАДНИ! И накрая да кажем за пълната цензура в социалните мрежи. А те се владеят от евреите, има ли някой, който да не знае това?! До преди няколко дни бяха ме блокирали напълно, а вчера получавам съобщение, в което се казва: „Ти много бързаш!“ ОФИЦИАЛНА ЗАПЛАХА ОТ ФЕЙСБУК!

Какво последва след това? – заплахата за преврат си беше свършила работата – тя е прочетена от този, за когото е предназначена и сега трябва да се затрият следите! И това е направено! Сега вече се публикува нов текст – вж. ФИГ. 2 и ФИГ.3.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-2.png
ФИГ. 2. С такива уж изказвания на Б.Б. се правят проучвания за наивността на хората! Така пък определят какви лъжи трябва да се казват на избори! Това са сайтове на тайната еврейска конспирация.
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-4.png
ФИГ.3 Борисов има опит от затвора в
Чехия, така че такава глупост не може да каже. Как ще го “освободи народа“? – възстание ли ще прави? А това само доказва, че други говорят от негово име – той е заложник на тайната еврейска конспирация! „Оглозгват“ го!

ПИТАМЕ ГИ ТЕЗИ САЙТОВЕ: КОЕ ОТ ДВЕТЕ Е КАЗАЛ ВАШИЯТ ФАВОРИТ?- ТОВА ОТ ФИГ.2 ИЛИ ТОВА ОТ ФИГ.3 ПРИ ТОВА ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ! ЗАЩОТО ДА КАЖЕ И ДВЕТЕ НА ЕДИН И СЪЩИ БРИФИНГ Е НЕВЪЗМОЖНО, НАЛИ?

Вижте отзвукът от тези съобщения – хиляди! А това е реакцията на тайната еврейска конспирация! Това са техни сайтове. (Да припомним: “По делата им ще ги познаете“) Това, което прави впечатление, че изказванията на Б.Б. са от два различни сайта, но снимката е една и съща, а думите са различни! Тогава възниква въпросът: Това, което уж той го казва, наистина ли той го казва или някой говори от негово име? За тайната еврейска конспирация той е вече „изгорял бушон“ и го „оглозгват“ до край.

Тук само ще вметнем: ГЕРБ е партия на тайната еврейска конспирация, така че тя има ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ! Никакви илюзии не трябва да се хранят! И тези, които ни говорят за загуба на избори и пр. са или наивници или съзнателно се стремят да ни заблуждават! Решението ЗА СПРАВЯНЕ с ГЕРБ е и решението за справяне с тайната еврейска конспирация! НИКАКВИ ИЛЮЗИИ!

А СЕГА ДА ВИДИМ КАКВА Е РЕАКЦИЯТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО:

1). Първа реакция – инцидента е на 11 май -до разкриване на случая 28 май – никаква реакция;

2). Запитване на НОВА – отговора: „От Американското посолство у нас препратиха запитването на NOVA към Министерство на отбраната.“;

3). Официаллен отговор след 17 дни: „Сухопътните сили на САЩ се отнасят сериозно към ученията и считат за приоритет безопасността на нашите военнослужещи, нашите съюзници и цивилни. Поднасяме нашите искрени извинения на частното предприятие и служителите в сградата. Ние винаги се учим от тези подготовки и в момента провеждаме задълбочено разследване на причината за тази грешка. Ще въведем строги процедури, за да oчертаем ясно зоните за подготовка и да предотвратим този тип инциденти в бъдеще, посочват от посолството на САЩ у нас.“ (с други думи – „я се разкарайте“ – казано на полудипломатически език;

4). Веднага са включени „техните тайни съюзници и послушници“ ((вж. ФИГ.4), за да ни покажат, че повече не трябва да ги безпокоим – така решили, така направили. (сложили и достатъчно, за случая отзиви – толкова са преценили!)

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-3.png
ФИГ.4. Този „срив“ е невъзможен за случилото се, защото планът на учението се обсъжда с КОМАНДИРИТЕ на УЧАСТВАЩИТЕ В УЧЕНИЕТО ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ, освен това, всеки командир отделно получава указания за своите си задачи. Следователно евентуална „грешка“ може да има на ниво отделение, което пък доказва, че тези, които са се отклонили имат инструкции за това. Освен това тези „американски“ войници имат командир! Той трябва да бъде наказан и да понесе отговорността – кой ще се съгласи, ако няма инструкции за това! ТОЧНО ЗАТОВА ТОЙ СЕ СКРИВА, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА! Ако имаше такъв то от лесно по-лесно е да хвърлят вината върху него! Такава е военната практика въобще! Но такава реакция очевидно няма! НЯМА ЗАЩОТО И ТАКЪВ КОМАНДИР НЯМА! СЛЕДОВАТЕЛНО ТОВА САМО ДОКАЗВА НАШАТА ВЕРСИЯ! ТОВА НЕ СА НИКАКВИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ, А НАЙ-ОБИКНОВЕНИ БАНДЮГИ ОТ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, приети да се обучават! Това се вижда и от начина, по който боравят с оръжието и начина на предвижването им из цеха, както се вижда от кадрите заснети от камерите в цеха! (вж.ФИГ.5) На този адмирал му е наредено да замаже случката, а той избира това „обяснение“, защото знае, че сега болгарите нищо не разбират от военни работи. Като се връщам в историята, прави впечатление, че винаги когато евреите заграбят дадена страна първата им работа е да унищожат боеспособността на поробения народ! И ТУК НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

А сега да припомним, че такъв инцидент не е за пръв път: такъв се случва и при друго учение на нашата територия, в плевенско – тогава пък „френски“ войници нахлуват в частна собственост. Сега въпросът е: това съвпадение ли е само? Никой разумен човек не вярва на случайности! Но има нещо, което на всеки запознат с военизираните тайни батальони знае, че на тях им е нужно също обучение в реални условия! Но те няма как да ги провеждат заради това, че са в конспирация, затова пък ученията на нашите „приятели“ са удобно прикритие за това! Но това означава, че това става със съдействието на съответните посолства, които пък от своя страна изпълняват това, което им е дадено като инструкция от тези, които са ги изпратили тук! И ето, че кръгът започва да се изяснява! Болгарино, ако чакаш някой да ти го каже по телевизията, ще трябва да си търпелив да почакаш.

ТОВА, КОЕТО НИ УБЕЖДАВА ТОЗИ АДМИРАЛ НЕ ИЗДЪРЖА НА ИСТИНАТА! КАКЪВТО И „СРИВ“ ДА ИМА ВЪВ СВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНА ЗА ИНЦИДЕНТА! защото, г-н адмирал, „сривът“ е на последното звено във веригата на управление на учението!

Там няма „срив“, там има заповед на командира на отделението! И се знае точно кой е той! Това не ви ли е известно, господа офицери?

Оставяме настрани, че оценката му за отлично проведено учение и „сривът“ не се връзват, защото са точно противоположни оценки за случая! Но това нас не ни изненадва, защото физиогномичната характеристика даже от снимката ни дава ясна представа за него. Болгарски граждани бол, но не всички са болгари!

Който го е страх от мечки да не ходи в гората!

ПП: А сега да цитираме части от ционските протоколи в доказателство на гореказаното:

 „…Необходимо е да създадем във всички държави само пролетаризирани маси с неколцина предани нам милионери, политици и военни. (това е планът РАН ЪТ)

На всяко противодействие ние трябва да бъдем в състояние да отговорим с война от съседите на оная страна, която би се осмелила да ни противодействува; но ако и тези съседи помислят да застанат колективно против нас, ние сме длъжни да дадем отпор с всеобща война.“

(сега ясно ли е защо унищожиха армията ни? Проблемът Македония започва ли да става ясно, че е по-засукан?)

(ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.)

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи, социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство. ( ето я и „пандемията“!)

Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността от партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси.

(партиите са еврейски креатури – те си го казват!)

(ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ СИЛИ.)

В действителност за нас няма препятствия. Нашето свръхправителство се намира в такива особено благоприятни условия, които са дали основание да го наричат с динамичната дума – диктатура. Аз мога с положителност да заявя, че в сегашното време ние сме законодателите; ние определяме състава на съда и ние раздаваме правосъдието; ние наказваме и помилваме; ние седим на водаческия кон като повелители на всички войски. Ние управляваме със силна ръка, защото държим в ръцете си и остатъците на разнебитената гоевска общественост, която някога е била силна, но сега покорна нам. Ние държим в ръце необузданите честолюбия, ненаситната алчност, безпощадното отмъщение и злобната ненавист.“ (познахте ли го? )

От нас изхожда всесковаващият терор.От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство. (това е мечтата им за „нов световен ред“)

Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността от партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси.“ (протокол №9)

(партиите са еврейски креатури – те си го казват!)

ТОВА Е САМО ЧАСТИЦА ОТ ОТКРОВЕНИЯТА НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ!

ТЕ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ,

А НИЕ СЕ ЧУДИМ ДАЛИ ТОВА Е ВЪЗМОЖНО!

ДОКОГА?

„Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.“ – Така завършва „Програма за изтребление на българите“!

И ЩЕ БЪДЕ ЖИВ ВИНАГИ!

ФИГ.5. Ако тук има „противник“, той ще ги избие без никакъв проблем! Тогава пита се: това професионални войници ли са или просто бандюги, които са отишли на тренировки при своите си покровители?!

„На 11 май военнослужещи влязоха и прочистиха сграда до летището, която според тях е била част от зоната за обучение, но в която е имало български цивилни лица, наети от частен бизнес. По време на това действие не е произвеждана стрелба с каквито и да e било оръжия, подчертават от посолството.

Сухопътните сили на САЩ се отнасят сериозно към ученията и считат за приоритет безопасността на нашите военнослужещи, нашите съюзници и цивилни. Поднасяме нашите искрени извинения на частното предприятие и

ФИГ.6. Американски войници „превземат“ цеха в Чешнигерово. Това професионални войници ли са? „Жалко“, че цехът е за олио, няма нищо за „папачка“.

служителите в сградата. Ние винаги се учим от тези

подготовки и в момента провеждаме задълбочено разследване на причината за тази грешка. Ще въведем строги процедури, за да oчертаем ясно зоните за подготовка и да предотвратим този тип инциденти в бъдеще, посочват от посолството на САЩ у нас.“


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44