акцентирана

ВМЕСТО ДА НОСИМ МАСКИ, ДИШАЙТЕ ПРЕЗ НОСА

ИЛИ КОЙ ПОМОГНА НА ПРОФ. ЧИРКОВ ДА СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ?

КОВИД-19 НЕ Е ПАНДЕМИЯ, А КОДОВОТО НАИМЕНОВАНИЕ НА БИОЛОГИЧНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ВОЙНА НА САТАНИСТИТЕ!

Нека да разгледаме следният казус: По някаква причина в създадената психоза, даден човек решава да отиде и да се тества дали не е заразен. Нищо лошо! Вземат му секрет от носа и устата и по установен ред я изследват в лаборатория по методиката на т.н. PCR тест. Установяват, че резултата е положителен, т.е. открили са поне един вирус или даже част от вирус във взетите проби от този човек.

СЕГА ПИТАМ: КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА? – ОТГОВОРЪТ Е: НИЩО! ОТ ТОВА ПЪК СЛЕДВА, ЧЕ ТОВА, КОЕТО НИ ГОВОРЯТ ОТ ТЕЗИ ЩАБОВЕ, МИНИСТРИ И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ, ВЛАСТВАЩА В ПРОПАГАНДАТА НА КОВИД-19, Е ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА!

Доказателството: Всички знаем, че организмът на човека е пригоден да си изработва съпротива срещу посегателства върху него от външни агенти, бактерии, вируси и др. Тази способност на организма в медицината е прието да се нарича имунна система и никой не я отрича! Добре! А сега към науката! Известно е, че всяка система, каквато и да е тя, за да се прояви в материалния свят има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДВЕ ПРОЯВЛЕНИЯ: ПЪРВО, вътрешно, което е определено от силите, които предизвикват проявата – те са невидими, защото са просто енергия! Това в езотериката се казва проява на Духовния свят, но и да си върл атеист пак не можеш да отречеш, че за да има проява трябва да има сили, енергия, която да я предизвика, да я създаде. ВТОРОТО проявление е вече външното, видимото проявление и това са така наречените СЛЕДСТВИЯ! Те могат да се проявят, и обикновено е така, в много аспекти, сфери на човешкия живот, например в областта на медицината, на обществения живот, на материалното производство, на културата, на морала, на цялостния живот на обществото. Може да се появи нещо ново или да се появи необходимост от създаване на нещо ново! Промяната в енергетиката, в Духовния живот засяга почти всичко или поне голяма част от живота на Земята.

До тука това е теория. Сега конкретно за имунната система. Промените, които настават, предизвикани от нея в човешкото тяло са на енергийно ниво и следователно това е вътрешна проява на човешкото съзнание. Но по силата на природния закон, определен от Бога ( за атеистите, такова е правилото на проявление!) този вътрешен процес, наречен имунна система има и външна проява! ЗА ТОВА МЕДИЦИНАТА НЕ Е ПРОРОНИЛА НИТО ДУМА, ЗАЩОТО СЕГАШНАТА МЕДИЦИНА СЕ ЗАНИМАВА САМО СЪС СЛЕДСТВИЯТА! Тя и затова е на такъв хал! Тя е такава, защото се ръководи от еврейските „учени“. Няма да го спорим, защото те сами си го казват, че е така! И на мен ми омръзна да ги цитирам. За разумните хора това е очевидно, а за заспалите души, каквото и да им кажеш, те могат да възприемат само толкова, колкото им е отворено съзнанието. Другото е излишно хабене на енергия, а за тайната еврейска конспирация да не говорим въобще, че би могло да се убеди в нещо различно от техните глуповати доктрини.

И така, коя е външната проявата на защитата на организма, която се нарича имунна система сега? – НОСЪТ И УСТАТА! Или да конкретезираме – слюнката и вътрешното устройство на носната кухина. Това е първата степен на защита на организма – механичната. Там се задържат огромната част от всички живи и не живи прашинки. Какво отношение имат тези „прашинки“ – живи или неживи към човешкото тяло? – НИКАКВО! Те са хванати в „мрежата “ му и той ще се разправи с тях извън тялото – ще ни принуди да ги почистим – ще ни потече носът, например, ще го издухаме. Ще ги изядем с храната, ще попаднат в киселината и ще свършат – ще бъдат разградени, част ще използва, друга ще изхвърли, ще кихаме, ще кашляме и т.н.

Сега отиват нашите медици в тази механична имунна система и търсят вируси! НЯМА ПО НЕПОДХОДЯЩО МЯСТО ЗА ТЪРСЕНЕ НА ВИРУСИ, БАКТЕРИИ И ПР. ОТ НОСЪТ И УСТАТА! И това е за всички „респираторни заболявания“, както ги наричат в медицината! Уважаеми, ами, че това си е чиста проба незнание, да не го назовем по друг начин. Да бъдем наясно! Прекланям се пред трудът и саможертвата на лекарите и съм ,поне за себе си, доказал, че дълбоко ги уважавам. Ако сега се намесвам, то е за тяхно добро, защото виждам, че лекуващите болгарски лекари хвърлят неумоверни усилия да се приборят с лъжите и измамите на еврейските „лекари“-измамници. Кои са те? По делата им ще ги познаете! Те са тези, които например, извършват убийства на неудобните им тям, те са тези, които сега разпространяват небивала измама с цел създаване на паника сред населението само защото налудничавият им „елит“ е решил, че ще наложи своето световно господство над хората. „ТРЯБВА НИ ОГРОМНА, МАЩАБНА КРИЗА И ХОРАТА ЩЕ ПРИЕМАТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД“ – ДУМИ НА ДЕЙВИД РОКФЕЛЕР, а това означава и огромна по мащаби паника.

Да търсиш вируси в носът и устата е все едно да търсиш риба в рибарската мрежа, която е заложена за риболов и да се учудваш, че там има риба! Ами то нали затова е заложена тази мрежа. И съответно, ще има вируси в носа и устната кухина та нали това е една от работите ѝ – да лови тези вируси!

ЕТО ЗАЩО, ОТ PCR ТЕСТОВЕТЕ НИКАКВИ ИЗВОДИ НЕ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА НА ДАДЕН ИНДИВИД! Или казано другояче: ТЕ НЕ СА ДИАГНОСТИЧЕН МЕТОД ВЪОБЩЕ! Доказателство са самите резултати от изследванията. Ето ги фактите:


85% от заразените с коронавирус въобще не развиват някаква клинична картина, тоест те не се разболяват.
10-12% развиват клиника на банални вирусни инфекции, като при повечето хора заболяването отшумява за 3-4 дни без антибиотици.
3-5% може да развият по-тежка клиника, като основно усложненията идват от белите дробове. Самият вирус има афинитет към рецептори в белодробните алвеоли и се настанява първо там. Усложненията са при хора с компрометиран имунитет хронично болни, възрастни с няколко заболявания, прекарали тежки хирургични интервенции, лъчетерапия и химиотерапия. (85%+10%+5%=100%)

Тези 85% са т.н. „безсимптомни“ заразени, което е невероятен „шедьовър“ в терминологията на еврейските очевидни лъжи на техните „лекари“-измамници, а това доказва, при това със сигурност, че PCR теста не доказва нищо, той регистрира вироса, но това не означава, че човека е болен, защото вируса е „хванат“ във външната, механичната част на имунната система! От системата за защита на човешкото тяло, създадена от Бога!

Измамници, вие знаете това, но разчитате на невежеството на народа. А на народа ще кажем: От тази измислена „пандемия“ би трябвало да разберете, че народ без водачи е лесна плячка за еврейските „лешояди“! Те сами си го признават в ционските си протоколи!

Ако и след тази статия (а ние знаем, че нашите статии се четат) продължават да твърдят, че PCR тестовете са индикация за заболеваемост от КОВИД-19, означава, че са И-Д-И-О-Т-И! МРЪСНИ ИЗМАМНИЦИ! НИЗШИ И ЖЕСТОКИ СЪЩЕСТВА! И това, че са такива измамници, които умишлено създават огромни страдания на хората, умишлено избиват хиляди хора с увредена, компрометирана имунна система е необоримо доказателство, че са същества (те не са хора) без душа и сърдце и че са от тайната еврейска конспирация! (какво трябва да се случи, болгарино, още, за да осъзнаеш, че светът се състои от два вида същества: човеци – чада на Бога и клонинги/евреи, деца на дявола и ти си се измамил и си се предал в еврейските алчни и жестоки ръце. Това те го знаят, а защо ти не искаш да го разбереш? )

Ние не сме наивници да си мислим, че с една статия ще засрамим „лекарите измамници“ на тайната еврейска конспирация и те ще се разкаят! Те не искат да чуят гласът на нашите, болгарските лекари, които също им доказват лъжите от толкова време, разобличават ги, но какво от това – те изпълняват планът на техните сатанисти и нищо друго не ги интересува! Бяхме казали, пак ще го повторим – те са зомбита! Та една статия ще ги накара да се замислят! Те не знаят да мислят, но прекрасно знаят да слушат и изпълняват! Така са създадени от техният баща-дявола! Ние пишем за теб, болгарино, защото си със здрав разум и ще разбереш измамата и ще си живееш нормален живот без да се поддаваш на изкуствено раздухваната еврейска истерия, наречена „пандемия“. Няма никаква пандемия, има добре скроен измамен сценарии! От този сценарии може да разбереш нещо, което до сега не сме знаели – какъв е потокът на отиващите си хора от този свят. Всички смъртни случай ги преписват на този КОВИД-19! Това е, друго няма! Вижте какво казва главният виросолог на Швеция Андрес Тенгел: :

Ние нямаме нито един умрял от Ковид-19! КОВИД -19 Е СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ХОРА!

Но умрели все пак има! И винаги ще има! Евреите обаче знаят прекрасно, че не е важно какво в действителност се случва, а какво ще бъде втълпено на човешкото съзнание, което пък определя поведението на човека! Това е механизмът на лъжата! Това пък е приложението на словото от злото, от дявола, от неговити деца – евреите!

Тенгел определя проявата на КОВИД-19 като „ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ“, а и политиката, и конспирацията ги правят евлеите – това те сами са си го казали в ционските си протоколи!

ГОЛЕМИЯТ УДАР ВЪРХУ ЕВРЕЙСКАТА КОНСПИРАЦИЯ НАНЕСЕ ПРОФ. ЧИРКОВ!

Поклон, професоре! Пожертва се и с това доказа, че си достоен син на майка Болгария!

Буквално дни преди да си замине от този свят, уважаваният от целия болгарски народ (мога да кажа това) проф. Чирков, каза: „Не говорете глупости, вирусът през носа не може да мине!“ Разтърсващо разкритие! Това убива от упор цялата лъжа на тайната еврейска конспирация, на целият световен еврейски „елит“ и с това се свършва и световната им война, и мераците им за „нов световен мир“! Това проф. Чирков постигаше само с едно изречение! Това е казано от световно известен учен! Неговите думи имат огромно влияние върху научната мисъл в областта на медицината! Той ги удари смъртоносно и те му отговориха смъртоносно! Само няколко дни по-късно „изненадващо“ (за мен) той си отиде от този свят! Аз познавам не лошо възможностите на еврейските отровители от собствен опит и светкавично през съзнанието ми премина мисълта, че е отровен! Нямам никакви доказателства освен интуицията си, но запознатите знаят, че тя не лъже!

БОЛГАРИНО, НА МЕН ДА НЕ БЪРЗАШ ДА ВЯРВАШ Е РАЗБИРАЕМО, НО В ИМЕТО НА УВАЖЕНИЕТО НИ КЪМ ТОВА СВЕТИЛО В СВЕТОВНАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА, ПРОФ. ЧИРКОВ, СЕ ЗАМИСЛИ! ТОЙ ТИХО, БЕЗ ШУМ ПОЖЕРТВА ЖИВОТА СИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! А СЛЕД КАТО ГО Е НАПРАВИЛ ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е СМЕТНАЛ, ЧЕ ТО, ЧОВЕЧЕСТВОТО, НАИСТИНА Е В ОПАСНОСТ. КОЛКО ДОСТОЙНИ СИНОВЕ ИМА МАЙКА БОЛГАРИЯ, КОИТО ПОЖЕРТВАХА ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДАТА НА СВОЯ НАРОД! НЕКА ДА МУ ОТДАДЕМ ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИТ, И В ИМЕТО НА ГОЛЯМОТО НИ УВАЖЕНИЕ КЪМ НЕГО, ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ КОВИД-19 Е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА – И МЕДИЦИНСКА И ПОЛИТИЧЕСКА!

И СМЪРТТА НА ПРОФЕСОР ЧИРКОВ СЪЩО ГО ДОКАЗВА!

СВЕТЛИНА ЗА ДУШАТА ТИ ПРОФЕСОРЕ! А ТИ, БОЛГАРИНО, БЪДИ ПРИЗНАТЕЛЕН КЪМ НЕГОВАТА САМОЖЕРТВА!

Трябва да им подсигурим нормален живот, това от нас зависи И Е НАША ОТГОВОРНОСТ!

Сега защо първо не може да мине вирусът? – защото носът е един много фин филтър на практика, за него няма малки вируси, Бог се е погрижил за това!

ДА НАПРАВИМ СРАВНЕНИЕ: Ефекта от маските, които ни задължават да носим, може да се изясни със следната аналогия:

Представете си, че трябва да влезете в дадена стая, къща, затворено пространство, в която има обаче врата. Как ще влезете? – през вратата, разбира се. Господата от системата „Измамата ковид-19“, обаче ни убеждават, че не можем да минем, защото пред нас има стена! Ние през стената няма да минем, ще минем през вратата. Абсолютно по същият начин стоят нещата със защитата на маските, които носим. Вирусът си минава през „вратите“ (отворите в плата) и се вълнува толкова от маската, колко ние от стената! Ако дишаме през носът обаче защитата ни е несравнимо по-сигурна! Ето защо:

ВМЕСТО ДА НОСИТЕ МАСКА, ДИШАЙТЕ ПРЕЗ НОСА!

И сега за хората с увредена, травмирана имунна система. Те са хора със сериозни заболявания и следователно при тях има нарушен енергиен баланс на захранване на тялото с енергия. Нека да изясним: с всяка вдишка ние приемаме определена порция енергия ( индийците я наричат прана), която ние в голямата си част изразходваме за дишането. Не би могло да е друго, защото иначе много бързо ще си свършим енергията и краят ни е неминуем. При тези хора, е нужен по-голям обем от енергия, която да приемат при една вдишка, т.е. трябва да дишат по-дълбоко! Това обаче изисква и воля и будно съзнание, което при тях е в дефицит. И тъй като през носът се диша по-трудно, повече енергия се иждивява (изразходва), което още повече усложнява техният проблем, те предпочитат да дишат през устата, а там отворът е голям и опасността от проникване на вируси в белият дроб през трахеята е много по-голям. Ето защо те са по-рисков фактор. Имат нужда и от лекарска помощ, която сега липсва, защото на тях им трябват умрели, за да защитят тезата си, че КОВИД-19 е опасен вирус и организираха така използването на болниците, че да ги избият! Това си е геноцид отвсякъде, но те никога не са се интересували от това. Тяхната основна задача е да наложат своя „нов световен ред“. Вече шести век те изпълняват заповедта на техният синхедрим (синедрион). В заповедта е записано:

На 13 януари 1489 г. еврейският равин Хемор от гр. Арл във френския департамент Прованс пише писмо до Големия санхедрим със седалище в Константинопол, в което иска съвет как да постъпят евреите, тъй като жителите на Арл заплашвали синагогата. Последвал отговор:
„ Скъпи и любими брат на Мойсей,

……………..

3. направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

За тях жертвите сред нас, човеците, не значат нищо. В ционските си протоколи са записали:

Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!

Ние не сме държали сметка за жертвите, дадени от скотското семе на гоите; не са малко и нашите жертви, но в замяна на тях ние дадохме на синовете на Израила такова привилегировано положение на земята, за каквото те не са могли дори да мечтаят. Със сравнително малко жертви от наша страна ние не само запазихме народността си от гибел, но печелим победата на световната арена.

СВЕТОВНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ СЕ ГОТВИ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА БИОЛОГИЧНА ВОЙНА С НАРОДИТЕ!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РУСНАЦИТЕ! – ИНАЧЕ ЩЕ ИМА И КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА! КОЙТО ПОМАГА НА САЩ И „СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ“-САТАНИСТИТЕ, ВОЮВА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО! ОПИЧАЙ СИ АКЪЛА, БОЛГАРИНО! НЕ ДАВАЙ ВЛАСТ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ В СТРАНАТА! ВСИЧКИ ПАРТИИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА ТЕХНИ КРЕАТУРИ! ТЕ САМИ СИ ГО КАЗВАТ! СЕГА БИТКАТА Е СВЕЩЕННА! ХОРА, БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ!

Няма допотопни вируси, професоре!

Сатанистите започнаха да осъзнават, че народите все повече се организират за борба срещу тяхната военна офанзива, под кодовото название „КОВИД-19“ и се готвят за продължителна война, разчитайки, че ще се уморим да се защитаваме и накрая ще „клекнем“! Ето защо измислят от далеч нови недоказуеми лъжи. Например: Като се топели снеговете на ледените шапки на полюсите се освобождавали „допотопни“ вируси! КОЛКО СА ГЛУПАВИ! Да ги разобличим още в зародиш, както се казва. ПЪРВО, да изясним появата на бактериите, за вируси няма да говорим, защото е смехотворно – вирусите са сегашна, скорошна „придобивка“ на човечеството. Бактериите са изкуствено създадени от IV-тата раса, точно както вирусите са създадени изкуствено от дявола от V-тата раса. Учителят казва по този повод: „Голям зор видяха хората от IV-тата раса да си покажат, че и те могат да създадат живо творение, с което си навлякоха много беди“ Това се случва в края на нейното съществуване. След това следва пълна енергийна трансформация – земята приема друга геометрична форма въобще, тогава полюсите са били където сега е екватора! За какви шапки и за какви предипотопни вируси се бълнува! А това пък е неопровержимо доказателство, че се лъже безобразно, разчитайки на невежеството на хората!

След като създаде вирусите четвъртата раса завърши своя път. Сега в петата раса бяха създадени вирусите и тя е в края на своя път. На прага сме на ШЕСТАТА раса! „Този път няма да има цялостно унищожаване“, каза Учителят. Колко? – От разумността зависи: В писанието е казано: „Господ иска да се спасят всите человеци“ но след това е добавено: „Който не се намери записан в книгата на живота, хвърлен биде в езерото огнено“ (О.И.гл.20) Какво означава да си записан в книгата на живота? – означава да си тръгнал в Божия път, да изпълняваш Божията воля! А че Господ иска да се спасят всите человеци, означава, че на човека му е дадено право на избор! Ако иска да живее – да е „записан в книгата на живота“ трябва да живее по Божия закон, но ако не иска, това не означава, че Бог ще отмени Своите закони заради него! И затова ще бъде „хвърлен в езерото огнено“! На това едно време му казваха „в тартора“! Толкова е просто и толкова е лесно да се живе по Божиите закони, а толкова трудно се разбира! А това означава:

ОТВОРИ СЪРДЦЕТО СИ ЗА КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА, РАДВАЙ СЕ НА ВСИЧКО И ОСЪЗНАЙ, ЧЕ Е ОТ БОГА СЪЗДАДЕНО, ЧЕ ТИ СИ ПОСТАВЕН В ТОЯ ЖИВОТ ДА СЕ УЧИШ И ДА ОБИЧАШ БОГА, ДА ОБИЧАШ ПРИРОДАТА, ДА ОБИЧАШ БЛИЖНИЯТ СИ, ДА ОБИЧАШ СВЕТА! И ДА СИ ДОБЪР! НЕ ДА ПРАВИШ ДОБРО, ТОВА НИКОЙ НЕ ИСКА ОТ ТЕБЕ (ДУМИ НА УЧИТЕЛЯ), А ДА СИ ДОБЪР! ТОГАВА ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ ЩАСТЛИВ И В СТРАДАНИЕТО! И НЯМА ДА СЕ ОПЛАКВАШ, А ЩЕ БЛАГОДАРИШ, ТОГАВА СТРАДАНИЕТО ЩЕ СИ ОТИДЕ САМО! ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ! Има страдание, което Бог ни изпраща, за да ни научи на нещо, като урок, това е смислено страдание и ни учи на смирение, но сега ние не страдаме, а се мъчим в глупостта си, отдали живота си в ръцете на дявола, чрез неговите деца-евреите/клонингите, създадени от нашите жени! Какъв глупав живот живеем! Живеем, за да служим за разплод на евреите, защото те не могат да се размножават! Нашите жени ги размножават!

Ако искаш да си щастлив и достоен човек, болгарино, трябва да се върнем към Бога! Има един важен всеобщ закон, Божествен закон, който трябва всеки да изучи, да осъзнае. Той гласи: Другите те уважават дотолкова, доколкото ти уважаваш своя Баща! Всеки човек има двама бащи – този, който го е създал като тяло и този, Който го е създал като ЧОВЕК! ТОЗИ ЗАКОН ВАЖИ И ЗА ДВАМАТА!

ЕТО ЗАЩО УЧИТЕЛЯТ КАЗВА:

ВАС, БЪЛГАРИТЕ, ДРУГИТЕ НАРОДИ ЩЕ ВИ УВАЖАВАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ВИЕ УВАЖАВАТЕ МЕНЕ! ПРОВЕРЕТЕ ГО!

БОЛГАРИНО, Ако искаш вярвай и страдай докато го осъзнаеш! Опитай бе, човек! Това са Божествени закони, които ти разкриваме, може да не им вярваш, но от това светът няма да се промени и страданията ти „са в кърпа вързани“! ПРОВЕРИ ГИ САМ И САМ СЕ УВЕРИ!

ОПИТАЙ, АКО ИСКАШ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ НАРОД!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44