акцентирана

„ВАКСИНИТЕ“-ПОСЛЕДЕН ЕТАП НА САТАНИНСКАТА ВОЙНА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЗАЩО ТОЧНО СЕГА?

Какво всъщност се случва? Защо е тази „огромна загриженост“ за здравето на хората, точно сега, а пък е имало и по-опасни грипове и не им се обръщаше внимание. Защо пък точно сега? Ами една от причините е: така сочат звездите! 2020 г. е година на силното влияние на Сатурн и Плутон. Сатурн носи СТРАХ, ограничения, смърт, а Плутон е разрушителен, на всичкото отгоре, в края на 2019г. навлиза и Юпитер, който пък е планета на разширението.Така тази комбинация разкрива възможност за започване от страна на сатанистите на отдавна замисляната ( от векове) война, с която да постигнат победа над човешкия род и да обявят своето световно правителство за господар на света. На всичкото отгоре се намесва и Меркурий, който в случая се проявява ка то „клюкар“ и така довежда масовата сатанинска пропаганда и всяване на страх от „пандемията“ до истерия. Юпитер прави този вирус „пандемия“! „На страха очите са големи“!

Има още една голяма причина: До 2018г. хората не знаеха, че евреите не могат да се размножават и че нашите жени ги разплождат. Това е еврейска тайна, която те пазят от хиляди години. След като ние започнахме да говорим за това, те са в паника и тогава съгласно тяхната доктрина започват война, за да се забрави за какъвто и да е техен провал. Така, например, за да скрият ционските протоколи водят две световни войни! Сега за не малко хора това може да звучи като несериозна причина, но то е защото за нас размножаването не е проблем, но за тях е начин на съществуване и е толкова важно, че е записано и в Талмуда им. Там е казано: „Гоите не притежават жени – техните жени не им принадлежат.“ (Talmud IV/4/81+82 ab) Какво означава това? На техен език това означава: „Трябва да се крадат гойски жени!“ И Учителят изяснява:

Злото, казват, е принцип, начало и прочее. То, разбира се не е мъртво, то е нещо живо, което живее в някои хора; то се развива както се развиват хората, и в него има растеж – различават се само по това, че ЗЛОТО Е БЕЗПЛОДНО, а Доброто е плодовито. Злото се развива, но е безплодно, НЯМА ПЛОД В СЕБЕ СИ. А защо злото е зло – ще ви кажа. Понеже по своето естество ТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАЖДА – за да расте, то трябва да краде от друго място.“ (беседа от „Веригата на Божествената Любов“; стр. 454)

Има и още една причина: Съгласно ционските им протоколи тяхното възцаряване ще настъпи след „поне век“ , а това е сегашното време!

Сега, за незапознатите с влиянието на планетите, това може да са „шменти капели“ работи, но е факт, че по принцип, черната ложа – това са сатанистите – усърдно изучават астрологията и следят проявлението на планетите и звездите. Тук само ще вметна, че това е свързано с нашият, болгарският зодиак, който се занимава с изучаване влиянието на планетите. Този зодиак се различава съществено от известният ни т.н. Шумерски зодиак, който пък се занимава с изучаване влиянието на звездите. И за да се скрие познанието от болгарският зодиак са омесили двата в едно. Този зодиак ни е откраднат при открадването на нашата библиотека при завладяване на Вавилон от евреите. Но за това ще говорим отделно. Сега те използват нашето познание и е „с нашите камъни по нашите глави“, защото ние всичко сме забравили във вековете, но евреите съхраняват и изучават Ка.Ба.Ла и спазват записаното там. Но да се върнем на нашата тема.

КАКВИ СА ЦЕЛИТЕ НА САТАНИСТИТЕ?

Сега, кое прави възможно същствуването властта на дявола или сатанистите? – откъсването на човеците от техният Отец – Бога. Да се върнем 20 века назад. На Земята идва Исус Христос. Той разпространява Христовото Учение, Което е Учението на Бялото Братство – едно и също е! Нашите деди, елините, разпознават Божият пратеник и приемат Неговото Учение. Това са т.н. първи последователи на Исус и са известни с името Назаряни. За изяснение: Назаряните не са християни, нито Исус е християнин! Това наименование е възприето чак на Никейския Вселенски събор, проведен в 325 г. сл. Хр. На този събор се отчита, че Учението на Исус е окончателно победено и в знак на победата се наричат „християни“. (Е, това в Уикипедията няма да го прочетете.) Това е Никейския събор.

Успехите на Исусовото Учение означава смърт за фарисеите (евреите, юдеите, книжниците) и вземат решение да убият Исус и така да запазят властта си над човечеството. Това са известни неща. Разпват Исус и запозват да подменят неговото Учение. Така създават църквата на Варава, в която сме и до сега. Тази църква, която са я кръстили с името на християнска е от евреите създадена, които пък са разпнали уж нейният създател! Измамата е пълна и всеобхватна, която е просъществува и до сега!

2000 години по-късно на Земята идва нов Божи пратеник! Това е Учителят Биенса Дуно (Петър Дънов). Той се стреми да реформира църквата и да я върне в Учението на Исус Христос. Това е първоначалният план на Учителя. Цялата църква, обаче, се вдига на война срещу Него, уж беше, Божем, християнска църква и би трябвало да посрещне Божият пратеник с хоругви! Нещо повече, тя Го отлъчва от сегашната църква, с което пък доказа, че няма нищо общо с Божието Учение и с Бога. Затова Учителят казва: „Такъв Бог, за какъвто говори църквата, НЯМА!

Учителят отваря Школа на Бялото Братство на Земята и започва да преподава Учението на Бога, Което е и Учението на Всемирното Бяло Братство. Въпреки гоненията и репресиите, успява за завърши с успех Школата и започва разпространение на Неговото Учение. Въпреки огромната заблуда, която се разпространява сред хората, Новото Учение започва все по-успешно да се разпространява сред събуждащите се души, което пък е под влияние точно на това Учение. Учителят казва: “АЗ съм изпълнил целият космос с моето Слово и вече никой не може да го унищожи.“ Неговото влияние е неосъзнато за заспалите души и съзнателно за събудените. От това следва, че човечеството тръгва макар и бавно, но сигурно към Бога!

Всичко това е добре, но има една особеност и тя е следната: Ако се затвори пътят за проникване на това Учение, на тези вибрации, към човешкото съзнание, то хората ще прекъснат връзката си към Бога и с това ще се спре тяхното развитие. Ще останат завинаги във властта на дявола, на сатанистите! Ето тази задача си поставят да разрешат сатанистите. Започва бясно изучаване устройството на човешкото тяло. На помощ идва и нова техника – лазерните микроскопи. Така те бързо успяват да натрупат нова информация. Познанията в областта на генетиката се променят буквално всяка година, ако не и по-често. Сега се прави картотекиране на всяка една от 100 000 хромозоми в човешката ДНК. Установява се, че всъщност поведението на човешката душа се контролира в материалния свят от хромозомите. Ето как се хвалят сатанистите за своите постижения. Ще ги цитираме:

„Само след няколко години (годината е 1992г.!) ще разберем какво представлява всяка отделна хромозома и какво точно прави, което означава, че ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕДЕМ ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, КАКВИТО МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ, ДА СЪЗДАДЕМ ВСЯКАКВА ВЪНШНОСТ, ИНТЕЛЕКТ ИЛИ ТИП ЕМОЦИОНАЛНОСТ – ВСИЧКО КОЕТО ПОЖЕЛАЕМ. ЩЕ МОЖЕМ ДА ГО НАПРАВИМ И ДА ЗНАЕМ СЪС СИГУРНОСТ КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ЩЕ ПОЛУЧИМ.

БОГОВЕ ЛИ СМЕ? ТОВА Е ВЪПРОС, КОЙТО ИЗИСКВА ОТГОВОР.“

А това означава, че те водят война с Бога! Навлизат в „светая светих“ на човешкото същество!

НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ ТОВА!

А сега да разгледа приложение на горните твърдения на сатанистите: През 2005 г. Бил Гейтс разработва ВАКСИНА ПРОТИВ РЕЛИГИОЗНА ВЯРА! Година по-рано Дин Хеймър е открил ген, който той нарича V Mat-2, който отговаря за способността на хората да изпитват религиозно чувство или пряко свързан с нашата предразположеност да бъдем духовни или не! Подтискането на този ген прави от религиозният фанатик обикновен атеист. Как използват това откритие военните или по точно сатанистите. По проект на Пентагона, те възлагат на Бил Гейтс да намери начин как да се неутрализира този ген у арабите и така да се намалят терористичните атаки срещу САЩ. БИЛ ГЕИТС ПРЕДЛАГА СЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ: да се пусне грипоподобен вирус над тези територии наситени с религиозни фундаменталисти, а после да им бъде предоставена ваксина срещу този грип, която ОБАЧЕ ДЕЙСТВУВА ВЪРХУ ВЪПРОСНИЯТ ГЕН V Mat-2! ( А това означава, че този „грипоподобен вирус“ е ИЗКУСТВЕН! Точно такъв е нашият случай!) Това разбира се сега се отрича! Видиото е наистина размазано, но то е правено от нечие разузнаване и не може да има качествата на нормално видио.

Сега, дали е вкарана само тази хромозома или и друга, или под влияние на т.н. странични ефекти, не е ясно, но е очевидно едно, че там възникнаха огромни военни конфликти!

Проблемът с прилагането на тези „ваксини“ ще го разглеждаме отделно. Тук само ще кажем: те ни лъжат, че това е „ваксина“! Това не е ваксина, а генно модифициране! В цитирането по-горе, те сами си го казват – „ще можем да създадем всякакъв вид човешки същества“! А това е ГЕНЕТИКА! НАРИЧА СЕ В НАУКАТА ЕВГЕНИКА! Следователно

ТОВА КОЕТО лъжливо НАРИЧАТ „ВАКСИНИРАНЕ“ всъщност Е „ЕВГЕНИРАНЕ“ – ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ!

ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТОВА ЕВГЕНИРАНЕ ЩЕ ГОВОРИМ ОТДЕЛНО, ЗАЩОТО Е ДЪЛГО ЗА ОБЯСНЕНИЕ.

ТОВА ЕВГЕНИРАНЕ решава още един голям проблем за сатанистите-дяволът: Ако те успеят да ваксинират (евгенират) населението, то ще загуби връзката си с Бога и ще се прекъсне успехът на Учението на Учителят, а хората ще останат роби на дявола. Така ще си решат и другият голям за тях проблем: ще имат жени в изобилие, които ще ги размножават – те са безжизнена система, сами не могат да се размножават! Нашите жени ги размножават!

ПРОПАГАНДАТА НА САТАНИСТИТЕ

Дали ще успеят или не сатанистите зависи от това доколко човеците ще се оставят да бъдат „ваксинирани“, както ни лъжат или евгенирани, каквато е реалността. За да решат тази си задача, те са включили всички сили на тайна си еврейска конспирация, за която човечеството до сега даже не подозираше, че съществува. СЪВСЕМ ОТ СКОРО ЗАПОЧНАХМЕ ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА. ЗАТОВА Е НУЖНА СЕРИОЗНА ПРОСВЕТА СРЕД НАРОДА НИ! ОТГОВОРНОСТТА НА РАЗУМНИТЕ БОЛГАРИ НАРАСТВА НЕУМОВЕРНО!

Чак сега разбираме, че цялостният живот на човеците е завладян тайно от тяхната конспиративна структура – управление на страните, здравна система, образувание, цялостното вътрешно устройство. (Планът Ран Ът, болгарино, разработва последните детайли по заробването ни от сатанистите. Сега този план се изпълнява от тяхната структура -ГЕРБ.)

Тази тяхна тайна конспирация започна бясна пропаганда кампания за създаване на впечатление в народа, че КОВИД-19 е опасно и смъртоностно заболяване и че единственото решение е незабавно приемане на ваксините, за които първо се говореше, че трябва да се създават сега, а когата пристъпиха към тяхното прилагане и стана ясно, че хората се страхуват от бързото „откриване“ на ваксината, започнаха да говорят обратното, че такава има създадена от преди години, изпитана и пр. Говорят противоречиво – ту едно ту точно обратното, с цел да объркат напълно хората и по този начин те да се подчинят на лесната манипулация – ще покажем, че „видни личности“ се ваксинират. Те и дума не отварят, че това въобще не еваксина, а генно модифициращ човешкият геном, разтвор, че това не е ваксиниране въобще, а ЕВГЕНИРАНЕ.

Те твърдят, че това „ваксиниране“ – евгениране е безопасно, защото било изпитано, но в същото време не може да скрият, че за това нямат никакви доказателства, защото нямат никаква информация за него. Как хем нямаш информация, хем твърдиш, че е безопасно? И това го казват техни представители с научни титли, а това респектира обикновените хора! Никой не подозира, че това са политически лица, скрити зад научни титли. Това му се казва научна измама! Или казано на жаргон: научна порнография.

И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ИЗКАЗВАНИЯТА СА НА ВИРУСОЛОЗИ, КОГАТО ТОВА НЕ Е ВЪОБЩЕ В ТЯХНАТА КОМПЕТЕНТНОСТ!

НИТО ЕДИН ГЕНЕТИК НЕ СЕ ДОПУСКА ДА ГОВОРИ, А ТЕ СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ В ОБЛАСТТА НА НОВИТЕ „ВАКСИНИ“!

ПИТА СЕ: ЗАЩО?

ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ НИ ЛЪЖАТ!

А сега да погледнем какво казват главатарите на сатанистите!

ТЕЗИ ТРИ СНИМКИ ПОКАЗВАТ ВСИЧКО! КОЙ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ, ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА – „ПАНДЕМИЯТА“ НА КОВИД-19 – Е ОТ ЕВРЕИТЕ ОРГАНИЗИРАНА? ЯСЕН Е И НЕЙНИЯТ ЗАМИСЪЛ: НАЛАГАНЕ НА „НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД “ ! ТЕ САМИ СИ ГО КАЗВАТ! СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТОВНА ЕВРЕЙСКА ИМПЕРИЯ.ОТКРИТО ЗАРОБВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯТ РОД! ЗЛОТО ИЛИ ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ?
САМО БЕЗУМЦИТЕ ЩЕ СЕ „ВАКСИНИРАТ“ – ЕВГЕНИРАТ!

Болгарино, ще се евгенират и неосведомените – тези които сатанинската пропаганда е успяла да ги излъже! Затова отговорността на всички проумели измамата е да хвърлят всичките си сили за просвета сред населението!

НАПРАВЕТЕ ЕДНО ДОБРО ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!

Ние вече сме казвали за един от основните закони на сатаната: „Всичко каквото искам да ти направя, ти сам ще си го направиш и ще си платиш на всичкото отгоре за това“! За невярващите, ще кажем: Прочетете последното изречение от изказването на Кисинджър! То е точна формулировка на това, което казваме! Нужни ли са още доказателства?!

Отгоре показваме световният еврейски „елит“. А сега да покажем техни служители от „нашите“ „експерти“ и политици.

А от къде политиците знаят, че ще има „трета вълна“ от КОВИД-19? Да не са го питали? А това е сигурно доказателство, че „пандемията“ е политически, а не здравен проблем! А това пък е сигурно доказателство, че това е война на сатанистите срещу човечеството! Какво по-сигурно доказателство за това – политиците станаха „учени“!
А „учените“ (от тайната еврейска конспирация) политици!

Ще има ли трета вълна на „пандемията“?

Да! със сигурност! Защото „третата вълна“ ще решава друг еврейски проблем – на тяхната олигархия – трябва да се заграби цялата икономика в техни ръце! Ще продължат и натиска върху народите за нарастване бройката на „ваксинираните“ евгенираните! Всички тези „вълни“, които се планират предварително са ясно доказателство, че това е огромен политически спектакъл-игра! Огромна политическа измама!

А ето и част от „„нашите“ експерти“!

Всъщнос не е нужно да показваме всичките! Вие добре ги познавате. Всички те са от тайната еврейска конспирация. Няма нито един болгарин в управлението на здравната ни система! И това им дава възможност да лъжат кога как им оттърва.

През есента започнаха нова офанзива на театъра, наречен „пандемия“. Не потръгна според техните очаквания – хората им нямат вече вяра. Болгарските лекари и такива по света доказаха, че навлизаме в т.н. стаден/колективен имунитет. Те го отрекоха и започнаха масово пръскане на химикали, които предизвикват заболяване със същите симптоми като КОВИД-19! Сега патолозите съобщават, че в кръвта на умрелите има химикал, но никой не реагира на това! Нали уж всичко правят в името на „грижа за населението“! А сега когато започват да налагат техните генни модификатори, наречени „ваксина“ изведнъж се сетиха, че могат да използват понятието „стаден имунитет“ и сега видите ли, той можел да действува, но при ваксиниране на населението поне 70%!

КАКВА НАГЛА ЛЪЖА! ЗАЛАГАТ НА НАИВНОСТТА НА ХОРАТА И СЕ ПРАВЯТ НА ХИТРЕЦИ, КОИТО ЛЪЖАТ ГЛУПАЦИ!

НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ, няма никаква връзка между „стадният имунитет“ и вашата измама, която вие наричате, безочливо лъжейки, „ваксина“!

Стадният имунитет е „имунната система“ на човека, разглеждан като обществено същество – стадо. Затова с годините нивото на количеството вирусите намалява, както е показано на графиката. Това е така, защото честотата на трептене на енергийният егрегор, изпращан ни от Бога, нараства и вирусите загиват, защото не могат да издържат тези по-високи честоти на трептене. Затова дадено заболяване (епидемия, пандемия), което е било особено опасно, с годините изчезва.

От друга страна това води до повишаване степента на отвореност на съзнанието на човеците, които го съставляват. Така се пък се развива човечеството.

„Стадният имунитет“ се изгражда само върху човеци, които са свързани с Бога (осъзнато или не), но не може да се прояви въобще при генно модифицирани човеци, които стават част от тайната еврейска конспирация – ваши роби! Ще го кажем ясно:

Тези, които се „ваксинират“ стават част от тайната еврейска конспираци – техен контингент!

Те не могат да добият стаден имунитет“, защото той е проява на енергийният егрегор на колективното съзнание на човеците, които са свързани с Бога, с Божествените енергии. Това е проявление на имунната защита на колективното съзнание, в резултат от действието на Божественият „Принцип на съответствието“ – основен принцип в Божественият строеж на Вселената въобще! Това е творение на Бога! А генно модифицираните човеци вече няма да имат връзка с Бога! Пак ще кажем: ТЕ СТАВАТ КОНТИНГЕНТ НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ, без да подозират даже това!

Те вече няма да бъдат човеци!

Човекът е първо колективно съзнание, а после индивидуално! Другото е лъжа! Затова се казва в Писанието: „Да обичаш ближният си като себе си“! Ако човека е само индивид, това е невъзможно!

И сега, тези, които се подложат на еврейските „ваксини“ и така променят генома на своето съзнание, то те вече не могат да имат и колективно съзнание, защото такова съзнание се създава от Божествените енергии, така Бог ни е създал! В мига когато се отделим от него, всичко, което дължим на него го загубваме и ставаме зомбита на дявола-сатанистите! Ето защо те толкова настоятелно искат да ни имунизират! Откъсват ни от Бога и ставаме техни вечни роби!

Казахме ви истината! Всеки сам си избира на кого да служи!

Виросологията и генетиката (като нова наука) са като астрономията – каквото и да кажеш все е вярно – „който не вярва да провери“. Тогава решаваща е думата на „експертите“! И правилно се наричат „експерти“. Едно време имаше учени, но сега не ни трябват – „експертите“ са достатъчни! „Експертите“ са политически обвързани „учени“ , т.е. „наши хора“! Но народа вече разбра това и затова не ви вярва! За такива като вас , народа го е казал: „като ти каже „добър ден“ виж къде е слънцето“! Това не е ваксина, ГОСПОДА „ЕКСПЕРТИ“! Вижте колко е обезпокоен от евгенирането вашият френски колега! А вие защо не се трогвате ни най-малко от лъжите си? Вие лъжете народа ни, че ще го ваксинирате, а сте му приготвили генно модифициране на душевността му! КАКВИ ИЗМАМНИЦИ СТЕ ВИЕ! ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ВИ Е ЧУДОВИЩНО! НАС БОГ ЩЕ НИ СПАСИ, А ВИЕ ЩЕ ОБЛЕЧЕТЕ РАИРАНИ ЖИЛЕТКИ! „Веч бий злокобният ви час и ще свалим престъпната ви власт“.

Проблемът с влиянието на ваксината ще разглеждаме отделно. Тук само ще кажем, че чудовищните следствията ще се проявят след едно поколение, когато жените ще станат ялови или ще раждат уроди, а мъжете ще станат негодни да създават поколение. Това следва от факта, че Господ не разрешава да се размножават същества с промени в тяхният геном. С други думи, генно модифицираните хора стават безжизнени, безплодни – ТЕ НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ДЕЦА! Това ни го е разкрил Учителят, а Той знае какво говори! За нас е полезно в случая да си припомним, че всяка кобила може да бъде заплодена от магаре, но ще се роди муле, което е ялово! Всяка магарица може да се заплоди от кон, ще се роди катър, но той е ялов! Същото проявление има и при евреите – те не могат да се размножават самостоятелно, нашите жени ги размножават, но второ поколение не могат да създадат! Трябва им отново наша жена! Така популацията на народа ни намалява за сметка на евреите и настава застаряване на нацията, което наричат демографска криза, та белким по-малко хора разбират за какво става дума! Това, което казваме не просто се разбира, а се планира от сатанистите! Вижте по-горе изказването на Кисинджър: „ Печалбата е двойна! Уредяваме стадото, докато то ни плаща за предоставяне на изтребващи услуги“!

КОЙ МОЖЕ ОЩЕ ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ ТОВА Е ЧУДОВИЩЕН ЕВРЕЙСКИ ЗАМИСЪЛ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО?!

И ТУК ЩЕ ПОПИТАМЕ ОЩЕ, КОЛЕБАЕЩИТЕ СЕ, ВЯРВАЩИ НА ТЕХНИТЕ БАСНИ, ЧЕ ГОВОРИМ КОНСПИРАЦИИ: ОЩЕ ЛИ НЕ ВЯРВАТЕ, ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ДРУГ СВЯТ, РАЗЛИЧЕН ОТ НАШИЯ, ЧОВЕШКИЯ СВЯТ! ТЕ СА ДЕЦА НА ДЯВОЛА, А НИЕ СМЕ ДЕЦА НА БОГА! ТЕ СА БЕЗ ДУША, ЗАЩОТО НЯМАТ ВРЪЗКА С БОГА! И ЗАТОВА НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ! ТЕ КОМБИНИРАТ ФАКТИТЕ, НО ЛОГИЧЕСКИ ИЗВОДИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ. ЗАТОВА И НЕ МАГАТ ДА ТВОРЯТ, А ПРАВЯТ САМО ЗЛО, КОЕТО Е РАЗРУШИТЕЛНО! НИЕ В ГЛУПОСТТА ИМ ПОМАГАМЕ! А ТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НАШЕТО НЕЗНАНИЕ И ТАЙНО НИ УНИЩОЖАВАТ! ТОВА ПРАВИ ТЯХНАТА ТАЙНА КОНСПИРАЦИЯ. ТЕ ЖИВЕЯТ В КОНСПИРАЦИЯ, А НЕ НИЕ! И ЗА ДА ПРИКРИЯТ ТОВА ОБВИНЯВАТ НАС В КОНСПИРАЦИЯ. КРАДЕЦА ВИКА: „ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА“.

ВОДИ СЕ ВОЙНА и на научно ниво – МЕЖДУ НАШИТЕ, БОЛГАРСКИТЕ, УЧЕНИ И ЕВРЕЙСКИТЕ „УЧЕНИ“-ИЗМАМНИЦИ, МЕЖДУ УЧЕНИТЕ-ЧОВЕЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И ЕВРЕЙСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ. РЕШАВАЩА Е ТАЗИ ВОЙНА! ТЯ ЩЕ ОПРЕДЕЛИ КРАЙНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В ГЛОБАЛНАТА ВОЙНА НА САТАНИНСКИЯТ „ЕЛИТ“ СРЕЩУ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО! Сега нашите учени трябва да внимават, защото евреите намесиха още един фактор в КОВИ истерията – това е пръскането с химикали, за да увеличат смъртността и да я препишат на КОВИД-19 „пандемията. Това е т.н. „втора вълна на пандемията, целта на която е да се избият болните и възрастните хора, за да намалят социалните разходи. Един английски журналист твърди, че европейците съставляват едва 7% от населението на Земята, но делът на социалните им разходи е 50% от разходите за всички народи.

Как ги избиват? – като ги лишиха от лекарска и болнична помощ. Първо затвориха всички болници и ги превърнаха в КОВИД- отделения. След това впрегнаха в този чудовищен спектакъл цялата тайна еврейска конспирация, които се представят за „много уплашени“ и заемат леглата в болниците. Така за истински нуждаещите се стари хора и такива с травмиран имунитет (хора с болести) няма място, няма лекари! Никой не може да допусне такъв сценарий, защото лекарите или са от същата тази еврейска конспирация и участват в сценария, или са болгари, на които съзнанието не може да допусне, че е възможен такъв нечовешки сценарий!

Социалният проблем възниква по причина на това, че евреите, размножавани от нашите жени, довеждат естествено до застаряване на народите, нарастване относителният дял на хората в пенсионна възраст. Това е проблем, който ги притиска от години. Затова преместиха производствата си в Китай, например! Не е причината печалбата. Те нямат проблеми с парите, защото направиха парите виртуални. Проблемът им са старите и болните хора, проблем, който те го създадоха. И сега, за да се оттърват от него, вземат чудовищното решение да ги избият.

Хора, длъжни сте да защитите, своите родители! Иначе и вие ставате съучасници в това чудовищно избиване на стари и болни хора! И това е доказателство, че те нямат душа, че са същества (те не са хора) без сърдце! Кому са нужни още доказателства за това?

Кога ще свърши пандемията? Това не зависи от вируса, но от банкерите, които пресмятат социалните разходи. Този проблем идва от това, че евреите не могат да се размножават самостоятелно, но нашите жени ги размножават. Така жизнеността на народите се изсмуква от евреите от хиляди години, но това намалява популацията на народите и те непрекъснато застаряват, това води до нарастване на социалните разходи и като обем и като относителен дял към БВП и за да се справят с натискащата ги криза, те решават проблемите си като избиват тези, които гълтат най-голям дял от социалните разходи. Това е втората голяма причина на войната. Първата е налагането на „нов световен ред“, „рестарт на икономиката“ все термини, зад които скриват истината – възцаряване на световен еврейски цар! Създаване на световна еврейска империя, в която на хората е отредено да бъдат „ферма“, т.е. да бъдат така психологически променени, ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ, че да станат послушни техни слуги, точно както са животните във фермата – обслужват интересите на господаря си.

КАК ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВОЙНАТА СЪС САТАНИСТИТЕ?

Не може да се надяваме, че ще спечилим войната със сатанистите, като оставаме да служим на дявола, както е до сега. Мечтанието, че ще изчакаме да премине тази „пандемия“, за да продължим да си живеем по старому е пълна илюзия! С началото на войната на евреите срещу човечеството, наречена КОВИД-19, този свят умря! Той вече няма да се върне! Него нито сатанистите го искат, нито Бога го иска! А човеците не са фактор по принцип в строежа на света, независимо какво те си въобразяват.

Изправени пред такава ситуация ни еимаме само два избора – или да се съгласим да ни модифицират генно и да станем завинаги роби на дявола или да се върнем при Нашия Отец – Бога. Трета възможност просто няма! Единственото хубаво в тази ситуация е, че в избора си чавек е свободен да решава! И двата избора са свързани със страдания и изпитания. Въпросът е кои от тях ще предпочетем. Какво ще се случва с тези, които изберат да служат на сатанистите го казахме и ще го разглеждаме и занапред. Тук ще разгледаме

как да се спасим от сатанистите?

И така: В Писанието и съответно Завета е казано ясно:

Кои ще се спасят? Бог иска всите да се спасят, но те трябва да
се върнат при Бога! Бог не отговаря за тези, които не са негови!
Затова е казано в Писанието: „И който не се намери записан
в книгата на живота, хвърлен биде в огненото езеро“ !

Това е казано ясно в Писанието от преди много години! Описано е в „Откровение на Йоан“ и е потвърдено от Учителят в Неговият завет към Болгарите и чрез тях към цялото човечество! На картинката е показано факсимилие от оригиналният запис на Неговият Завет, Който Той назовава „Завета на цветните лъчи на светлината“. За Него ще говорим отделно.

„ Бог ище да се спасят всите человеци.“ Обърнете внимание не е казано: „Бог ще спаси …“, а „Бог ище…“ Следователно, на човека е предоставена пълна свобода на избор! Но веднага е казано: „И който не се намери записан в книгата на живота, хвърлен биде в езерото огнено“. Следователно, Бог няма въобще да се „церемони“ с тези, които не Го последват! Те отиват при дявола – „огненото езеро“! Никой да не си прави илюзия, че с хитрувания ще спира Божият план за развитие на човечеството и на Земята като цяло! Искаш – приет си, не искаш – при дявола, да ти одере кожата, както казва Учителят.

А тези, които приемат да се върнат при Бога, трябва да са наясно, че не могат да си живеят както до сега! Казано е ясно:

„За това понеже приимаме царство, което се не колебае (царството Божие!)

требува да имами благодатта, чрез която да служим Богу благоприятно

с почест и благоговение; защото Бог наш е огън пояждащ.“

За тази цел всеки ще премине през изпит, описан в Завета:

„И ще прекарам третата част през огън:

И ще ги очистя, както се чисти среброто ( какво означава това, ще го разглеждаме отделно)

И ще ги опитам, както се опитва златото. Очистено седем пъти.“ (какво означава това ще го разглеждаме отделно)

И така: Победата над сатанистите в тази война е само един:

Връщане при Бога – да служим Богу благоприятно, да изпълняваме Божията Воля!

Други пътища няма! Другото е смърт! Това трябва да е съвършено ясно!

Казах ви! Изборът си е ваш!

Във връзка с казаното за УЧителя е редно да кажем Кой е Той всъщност и защо има правото да оставя Завет на болгарите и чрез тях на цялото човечество? Това е изяснено още на времето от Исус Христос: В Ев. И. 14; 26 е казано :

„А Утешителят, Дух Святий, когото Отец ще ви изпрати в мое име, Той ще ви научи всичко.“

Тъй като този текст не оставя съмнение, че той за Учителят се отнася, то тогава Той Кой е? – отговорът е:

Учителят е „Духъ Святий“, а това е още Богът на Силите, Господ Саваот! Това е Учителят!

И Той, болгарино, е бил в човешко тяло превъплътен в Твоята Земя, в Нашата Земя! Той избира Нашата Родина по три причини:

„Решението на Духовния свят е, да останат на Земята само тези, които са в Бога“ – това казва и Учителят. Всеки има право на избор, но отговорността си я носи сам, ако не се върне при Бога! Бог е дошъл да спаси всите человеци, но те трябва да се върнат при Него! Иначе как да стане! Сега човечеството е поставено на избор: или да се върне при Бога, или отива при ваксините, генно го модифицират и остава завинаги свързан с животинския свят на евреите! Това трябва да е съвършено ясно на всички человеци!

ПЪРВО, както Той Сам обяснява, защото Бог Го е пратил тук;

ВТОРО, защото тук е Божията Земя, Която е дадена на Бялото Братство за вечни времена от Бога; ( изяснено ни от самият Учител!) и

ТРЕТО, защото Бог винаги и в Божественият свят, и в Духовният свят, и на земята работи чрез нас, БОЛГАРИТЕ! ЗАТОВА СМЕ ЗАПИСАНИ НА ДЛАНТА МУ! ТОВА ТОЧНО ТОВА ОЗНАЧАВА! А това е потвърдено и от Исая, и от Учителя!

А като си помисля само, че в невежеството си сме пропиляли срещата си с най-великото Божие превъплащение на Земята и че по думите на Самият Учител: „това никога не е било и вече никога няма да се повтори“ и че все още не разбираме, какво сме пропуснали!

Крайно време е да познаем своя Духовен водач! До сега бяхме сатурианци, а сега сме в Духът Святий!

И там където се казва: „И ще ви даде друг Утешител, да пребъде с вас во веки“ (ЕВ.И. 14;16) – ТОВА ЗА НАС СЕ ОТНАСЯ!

РАЗУМНИТЕ БОЛГАРИ ТРЯБВА ДА ПОВЕДАТ НАРОДА НИ!

САМО ТАКА ЩЕ ТРЪГНЕМ СЛЕД БОГА И ЩЕ ИЗПЪЛНИМ НЕГОВИЯТ ЗАВЕТ:

„Върви подире ми!“

И сега, Неговият Завет е: „Да имате Любов помежду си, както ви аз възлюбих. … “ И всяка част от Завета завършва с посланието: „Върви подире ми“! С други думи трябва да се изпълнява Волята Божия! И ще живеем в хармонията на Божествената ЛЮБОВ!

А това е Райската градина, Болгарино!

Излезли сме от там и сега пак там трябва да се върнем.

Така завършва и Паневритмията!(за тези, които Я познават.)

ТОВА Е НОВАТА ЕПОХА!

ИДЍТЕ! ИДЍТЕ! ИДЍТЕ!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44