акцентирана

ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ!

КОЙ Е ВИНОВЕН?

Има една древна болгарска приказка, която се казва: „БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ“. Тази приказка показва, че от далечни времена се използва лъжата – подмяна на фактите. Сега е ясно, че „ваксино-чепирането“ на хората замря и сатанистите предприемат съответни мерки за това. А мерките са ясни – нова вълна на заплахи с нов щам на „страшния“ КОВИД-19. Четвърта вълна ИДЕ!!! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!!! ИНАЧЕ ЩЕ ИЗМРЕТЕ!!! НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА ВИНОВНИ!!!

Сега, има една част от хората, които по някакви свои си съображения искат да са послушни! И са прави, за себе си, то е известно: „Преклонена главица сабя я не сече!“ Те обаче все повече осъзнават, че са се прецакали! И ответната реакция е накопление, натрупване на омраза към онези, които до този момент не са се „ваксиниро-чипирали“ – в такива случаи съзнанието търси друг да е виновен – външен източник на проблемът им! И това умело ще се използва от сатанистите, за да настроят двете групи от хора едни срещу други. Ето защо започва масова дезинформация, че видите ли ИДВА НОВА ВЪЛНА НА „ПАНДЕМИЯТА“ И ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ НЕВАКСИНИРАНИТЕ“!


Няма да обясняваме повече, а нека да видим дали това е вярно или е ПОРЕДНАТА САТАНИНСКА ЛЪЖА!

И така, за какво става дума?

НИЕ ТВЪРДИМ, ЧЕ ПРОБЛЕМ В ОБЩЕСТВОТО СЪЗДАВАТ ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ!

И НЕКА ДА ЗАПОЧНЕМ НАШИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА:

Когато човек предприема някакво действие, каквото и да е то, с това не бива да вреди на останалите. Това е в основата на човешкото милосърдие.

ЧОВЕК ВЛИЯЕ ВЪРХУ ОБЩЕСТВОТО СЪС СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ И НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ ВЪРХУ НЕГО СЪС СВОИТЕ БЕЗДЕЙСТВИЯ! КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДА ВЛИЯЯТ ВЪРХУ ВАКСИНИРАНИТЕ! ВЪЗМОЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ТОЧНО ОБРАТНОТО! ОЧЕВИДНИ НЕЩА!

Сега, за тези, които ще оспорват горното: Това не би било вярно, ако т.н. „пандемия“ е обективно съществуваща, но ТЯ СЕ СЪЗДАВА! СЪЗДАВА СЕ ОТ ХОРАТА! Т.е. тя КАТО КРАЕН ПРОДУКТ НА САТАНИНСКАТА ПРОПАГАНДА е активно човешко мероприятие! То не е Божествено мероприятие т.е. независещо от нас! Това е очевидно, защото БОГ ЗЛО НЕ СЪТВОРЯВА! Ако дадено събитие е извън нашите действия, т.е Божествено проявление, тогава и бездействието е вид действие, но случаят не е такъв! При тези условия нашето твърдение е непоклатимо!

И така: Човекът е социално същество и няма нещо, което да му се случи, което да не е предизвикано от съответни действия сред общество – било от отделни хора, било от цели обществени прослойки. Това е така, защото светът е построен върху основен Божествен закон, който съставлява ОСНОВНИЯТ ЗАКОН НА БИТИЕТО. Тъй като вече сме го разглеждали, тук само ще припомним основното: Основният закон на Битието (ОЗБ) се описва с формулата изразена с равенство (1) и (2), а графически се изразява с геометричната фигура от ФИГ.1.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-3.png
ФИГ.1. „РИБНИЯТ МЕХУР“ НА ОСНОВНИЯТ ЗАКОН НА БИТИЕТО

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-9.png
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е image-11.png

Този закон изразява динамичното равновесие между енергията, която се възприема от човешкото тяло и ответната реакция на материята на нашето тяло, както и обратно. Няма само енергия или само материя! И именно този баланс между двете величини изразява Основният закон на Битието. Той определя и нашето здраве! От този закон следва, че при всяка промяна на едната величина (енергия или маса ) следва мигновенна ответна реакция на другата величина. Ние разглеждахме този процес при измамата на сатанистите, наречена „пандемия“ и като резултат от тази измама те започнаха масова агитация за ваксиниране на населението от цял свят. Те са евреи и нямат и понятие за съществуването на Божествения закон, но имат цели, които не отговарят на интересите на хората. Една от целите (и далеч не основната) е огромната печалба на производителите на ваксини и на тези, които са по веригата на разпространението им та чак до самите потърпевши – ваксинираните.

Нека да дадем един лесен пример за проявлението на Основния закон на Битието (ОЗБ), който лесно може да се почувства и следователно да се разбере: При полов акт мъжът отделя определено количество материя (спермата) тя от своя страна по силата на този закон отделя съответно количество енергия,която „фучейки“ навлиза в жената. (Това даже в египетските пирамиди е изрисувано!) Тя възприема това външно като удоволствие. При мъжът: в него се е насъбрала психическа (полова) енергия, която се формира от мозъка, (точно както това става и при телевизорната истерия, предизвикваща „пандемията“!) тя пък формира определено количество маса (спермата), при което се отделя енергия и той чувства „облекчение“, което се изразява в неговото удоволствие. Но когато актът приключи жената „лети“, но мъжът е изморен. Тя „лети“ защото е приела енергия, а той е уморен, защото е отдал енергия. Това се наблюдава навсякъде, ако сме наблюдателни. Пробвайте да наблюдавате това, което се случва в света и така постепенно ще започнете да разбирате проявлението на ОЗБ.

ТУК ДА КАЖЕМ ОЩЕ НЕЩО: Всяка енергийна система си има собствена честота на трептене – „ни-нула… (3) . Това „ни-нула“ е специфично за всеки

индивид и се определя от нивото на неговото духовно развитие. Вирусите си имат също своя собствена честота на трептене „ни-едно…(4). Когато собствената честота на трептене на индивида „ни-нула“ е по-голяма от собствената честота на трептене на вируса „ни-едно тогава не може да има заболяване, защото по-високата честота на трептене унищожава, разсейва, по-ниската неравенство (5). Но когато това съотношение е обратно, т.е. собствената честота на вируса е по-голяма от тази на клетките на нашето тяло, което може да се случи поради болести, нежелание за развитие на съзнанието и пр.,тогава няма как човека да не се разболее, защото сега вирусната честота унищожава тази на клетките – неравенство (6)! (Тук ще кажем: ВЪЗРАСТТА НЕ Е ПОРОК, ПОРОКА СА БОЛЕСТИТЕ!)

Ето защо хората, които са свързани с Божествените енергии не се разболяват! Това е забелязано още при проявлението на страшната на времето чума – силно вярващите в Бога (не говорим за църквата на Варава, в която сме сега и си мислим, че сме християни! А ЗА БОГА, СЪЗДАЛ СВЕТА!) са ходели между болните помагали са им и не са се разболявали. Не се разболяват, защото собствената честота на трептене на клетките им е равна на Божествената и тогава са недосигаеми от ниската честота на злото, което ни вменяват сатанистите, СЪОТВЕТНО БОЛЕСТИТЕ! АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ! И СИ СТРАДАЙТЕ СПОРЕД ВЯРАТА ВИ!

ВАКСИНИТЕ НЕ СА ЗДРАВЕ, А БОЛЕСТ! НО СА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ ЗА САТАНИСТИТЕ! ЗАТОВА НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ТОЛКОВА „ПОЛЕЗНИ“! АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ! И СИ СТРАДАЙТЕ СПОРЕД ВЯРАТА ВИ!

ФИГ.2. ТЕЛЕВИЗОРНАТА ИСТЕРИЯ БЕШЕ СПРЯНА И ИЗМИСЛЕНАТА „ПАНДЕМИЯ“ ЗАМРЯ! ВРЪЩАМЕ СЕ КЪМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ! КАКВО ПО-СИГУРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ОТ ТОВА, ЧЕ „ПАНДЕМИЯТА“ Е ИЗМАМА, ЧРЕЗ КОЯТО СЕ РАЗПАЛВА СТРАХОВА ПСИХОЗА, КОЯТО ПЪК ПОРАЖДА РАЗБОЛЯВАНЕ НА СТРАХЛИВИТЕ ХОРА. ПРОСТА, НО ЕФЕКТИВНА САТАНИНСКА ИЗМАМА!

А сега да разгледаме съответните промени при ваксиниране на хората. Когато даден индивид се ваксинира в неговото тяло започва процес на производство на материя – както и да я наричат медиците. Това не само, че не може да се оспорва, а те самите настояват, че нещо там в човешкото тяло се случва.При този процес обаче никой не може да отмени проявата на Основния закон на Битието, от където пък следва, че от появата на тази материя следва, че ще се отделя и ответно количество енергия- равенство (2). Сега, при сегашното състояние на науката учените могат да видят материята, но енергията не могат да я видят и затова за тях тя не съществува! Ще кажете, че това не е така. Тогава кажете едно нещо, което да е обясно в техните теории с енергиен обмен. Енергията има различно проявление от материята – докато произведената материя-вирусите е свързана с материята на човешкото тяло и само там може да се прояви, в случая клетките, то за енергията няма препятствия и тя напуска човешкото тяло и започва невидимо да влияе върху нищо неподозиращите странични хора. Ето затова ние казваме, че ваксинирането (и всяка дейност на човека) не е въпрос на личен избор, а на отговорност пред цялото общество, защото ТО цялото е потърпевшо от това деяние.

ОТ КАЗАНОТО СЛЕДВА, ЧЕ НОВООБРАЗУВАНАТА МАТЕРИЯ (ВИРУСИТЕ, В СЛУЧАЯ) НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ МАТЕРИЯТА ВЪРХУ, КОЯТО ТЯ Е ВЪЗНИКНАЛА – КЛЕТКИТЕ! С други думи: ВИРУСИТЕ НЕ МОГАТ „ДА ЛЕТЯТ ВЪВ ВЪЗДУХА“ – ПО ОПРЕДЕЛИНИЕ, КАКТО СЕ КАЗВА! ЛЪЖАТ НИ! За да се случва каквото и да е действие, то може да се случи само и единствено, ако има природен закон, по който да стане това проявление! ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ ПРОЯВИ – НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА ГО ЗАСТАВИ ДА СЕ СЛУЧВА!

Е, НИЕ ПИТАМЕ: КАЖЕТЕ НИ ЗАКОНА, ПО КОЙТО ВИЕ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ „ВАШИТЕ“ ВИРУСИ „ЛЕТЯТ“ ИЗ ВЪЗДУХА! КАЖЕТЕ ИЛИ ЗАМЪЛЧЕТЕ, ИЗМАМНИЦИ!

ФИГ.3. Горното равенство обяснява начина на разпространение на „заразата“. Болният образува в тялото си вируси, които, съгласно горното равенство, отделят дисхармонична енергия, която напуска тялото и се разпространява в пространството. Когато тази енергия е достатъчно мощна – а това става когато много хора са болни – настъпва обратният процес: сега тази енергия проникнала в чужди тела, съгласно равенството от ФИГ. 2, ще произвежда маса – вируси в него и той се разболява. НО ТОВА Е ЗАТИХВАЩ ПРОЦЕС, защото образуването на вируси поглъща част от енергията. И ТОЧНО ТОВА СЕ НАБЛЮДАВА НА ПРАКТИКА У НАС. Но обърнете внимание, че при това във въздуха не може да има вируси! Вирусите са само в човешкото тяло, извън него има само енергиен обмен!

Нека да изясним нещо важно: всяка дейност на когото и да е било в крайна сметка влияе върху цялото общество! Това хората в древността, когато са били по-умни и по-отговорни са го знаели много добре и затова са спазвали Божествените закони, а сега това го знаят само посветените. Ще попитате: защо пък Божествените закони? – защото само чрез тях човек не пакости на хората в своите действия! НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

Ето защо е важно всяка дейност, мисъл, желание на човека да бъдат хармонични с енергиите на цялото общество, което ще рече С БОЖЕСТВЕНИТЕ ЕНЕРГИИ, ОТ КОИТО ОБЩЕСТВОТО Е ИЗГРАДЕНО! В противен случай енергията излъчена от дадено деяние ще е в дисхармония с тази на обществото и ще действува деструктивно, разрушително върху него! ПАК ЩЕ КАЖЕМ: НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Една псувня води до такъв резултат! А сега чрез т.н. „ваксиниране“ се произвежда огромно количество дисхармонична енергия в обществото! Тази енергия трябва да се усвои от нещо си и това „нещо си“ в случая е човешкото тяло, а дисхармоничната енергия попаднала в човешкото тяло води до ЗАБОЛЯВАНЕ! Това е изобразена нагледно на ФИГ. 2 и ФИГ.3.

Така ваксинираните внасят в обществото по невидим път в своето невежество и егоистична саможивост заболяване, което има симптомите на вирусното заболяване, от което е произлязло!

Така уж се ваксинира обществото, за да се спре „пандемията“ а резултата е обратен! ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАРАЗНИ!

Това съвсем отчетливо се вижда в Израел, където се предприе усилено, ударно, ваксиниране! За резултатите от това ваксиниране в Израел се мълчи или увърта, а властите виждайки се в чудо прибегнаха до услугите на техните подшефни от Хамаз и започна обстрела – сега всеки мисли за оцеляването си от бомбите и забравя за „бомбите“ от ваксината! КОМУ СА НУЖНИ ТЕЗИ БОМБАНДИРОВКИ? – САМО НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ВЛАСТИ, НИКОМУ ДРУГИГО! На тях това време им е нужно, очаквайки, че този процес ще затихне. „Да! Ама не!“, казваше Петко Бочаров. Но да оставим Израел, защото за тях световните, еврейските, осведомителни агенции говорят като за умрял – или добро или нищо. Подобна е картината обаче и във Великобритания. В Малта се съобщава за рязко нарастване на проблемите с цикъла на жените, а това означава и с репродуктивните им възможности! Нещо, за което говориме от много време. Изобщо нека някой да опровергае едно от нещата, които сме казали, ако може!

САТАНИСТИТЕ В АТАКА – „ПАНДЕМИЯТА“ ИМ ЗАМИРА! НОМЕРЪТ С ВАКСИНИТЕ НЕ МИНАВА! ТРЯБВА ДА СЪЗДАДАТ ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА НА ИЗМАМАТА „ПАНДЕМИЯ“!

Отличното ръководене на ситуацията с т.н. „пандемия“ от страна на министър Стойчо Кацарав вбесява сатанистите и те всячески се стремят да възстановят телевизорната истерия за „пандемията“ КОВИД-19, която бяха наложили чрез НОЩ. Чета изказване на „голям учен“, както я представят от СТАНДАРТ. Ще я цитираме почти изцяло, защото в синтезиран вид са казани МНОГО ЛЪЖИ:

Голям учен: Срамувам се от нивото на ваксинация у нас (а колко „ГОЛЯМ“ е този учен?-б.а.)

От: СТАНДАРТ –

27 юни, 2021

Копирано от standartnews.com

ФИГ.4. Ако народа ни не е просветен, според тебе, то ти с какво го просвети? И сега говориш неверни неща и за народа ни и за „науката“ ти. ОТ КЪДЕ СИ СИГУРНА, ЧЕ ТВОЯТА „НАУКА“ Е ВЯРНА? И ОТ КЪДЕ СЛЕДВА, ЧЕ ВИЕ „УЧЕНИТЕ“ СТЕ ПО-МЪДРИ ОТ НАРОДА НИ? ОТ КЪДЕ? ОТ КЪДЕ, БЕ ОТ КЪДЕ? ВСЕКИ НАРОД, ОСЪЗНАТО ИЛИ НЕ, СЕ РЪКОВОДИ ОТ БОГА, А ВИЕ „УЧЕНИТЕ“ – ОТ САТАНИСТИТЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е ТЯХНА НАУКА! ТОГАВА КОЙ Е ПО-УМНИЯТ! КАК МИСЛИШ?

Срамувам се от развоя на ваксинацията у нас. Тежките думи изрече в ефира на Нова тв ръководителят на отдел „Вирусология” в Националния център за заразни и паразитни болести доц. Любомира Николаева-Гломб.

Човечеството има един единствен начин за справянето с епидемии – ваксинирането. Ваксинацията предпазва не само индивида, но и обществото. Това нещо може да се случи само след масов имунитет. Светът е ваксиниран неравномерно. Ако някоя страна достигне заветния колективен имунитет, тя пак няма гаранция, че е предпазена”, коментира ученият.  Доц. Гломб добави, че СЗО се притеснява за всички страни. (вижте как хитро си отвори вратичката: „мижи да ти лажем“ – винаги ще има някой друг виновен! -б.а.)

Ние попадаме в една срамна класация, бъдейки едни от най-малко ваксинираните хора. Някои страни пък нямат финансовия ресурс, за да закупят препаратите. Аз лично се срамувам от развоя на ваксинацията в нашата страна”, категорична бе експертката. (болгарите показват интелект, уважаема! – б.а.)

Аз съм вирусолог и ще ви кажа, че нещата в Англия не изглеждат зле. Те заложиха първо на възрастното население. Голямата част от новите случаи са сред неваксинираните хора, чийто ред още не е дошъл”, обясни специалистът. (отвратителна лъжа! – б.а.)

Доц. Гломб добави, че колективният имунитет би предпазил хората, които са твърди болни или слаби, за да се ваксинират.

Свойство на вирусите е да се изменят постоянно, за да се адаптират към всеки нов гостоприемник. Докато ние удължаваме тази верига, даваме възможност на вируса да се изменя. Обществената и лична цена на този процес би била много голяма”, заключи доц. Любомира Николаева-Гломб.

Сега, ще кажем, че тази женица си има свои аргументи да се съгласи да говори такива глупости: ТЯ Е САМО ДОЦЕНТ, А ЗА ДА СТАНЕ ПРОФЕСОР Е НУЖНО ДА СЕ ПОКАЖЕ ПОСЛУШАНИЕ! ОСНОВНО ИЗИСКВАНЕ ЗА ПРОФЕСУРА Е ТОВА – ПОСЛУШАНИЕТО! Затова и успокоява даже англичаните, че лошото не е лошо, но хубаво! И още нещо: от къде знае, че СЗО са „притеснени“? И накрая ще ѝ кажем: Уважаема доцент Гломб, защо лъжете хората? НЯМА НИКАКВА, АМА СЪВСЕМ НИКАКВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ВАКСИНИРАНЕТО И СТАДНИЯТ ИМУНИТЕТ! Ами, уважаема, СТАДНИЯТ ИМУНИТЕТ е Божествено проявление, а ваксинирането е човешки продукт! Според вашата „наука“ излиза, че човек може да влияе върху Божествените прояви! НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАТЕ В ТОВА? И е безобразие, МЕКО КАЗАНО, да се сипят такива „шедьоври“ на лъжата. Това е твърдение на сатанистите! Тогава се питаме: вие от кои сте? Ясно е само едно, че не сте от народа ни, защото иначе нямаше да се срамуваш от него! Да ти подскажа: ТОВА СЕ НАРИЧА … ПАДЕНИЕ!

КАК МОЖЕ ДА ТВЪРДИТЕ, ДОЦ. ГЛОМБ, ЧЕ „ВИРУСИТЕ СЕ ИЗМЕНЯТ ПОСТОЯННО“? Та това е невъзможно, миличка, защото вие ги направихте надарени с мозък! Е, това е вече наистина „откритие“! Не професор, но и повече трябва да ви направят! То глупостта получава най-много научни титли! Това историята го е доказала! Ние само го констатираме.

А сега да се доизясним: ние казваме също, че вирусите се изменят, но то е само когато се създадат условия за това – ВЪНШНИ УСЛОВИЯ ! А това са коренно различни неща. СХВАЩАШ ЛИ? За вируса няма „време“, миличка! ТОЙ МОЗЪК НЯМА! Или вие мислите друго? И още нещо: Опитвате се да ни манипулирате с нашето милосърдие! А това е приоритет на сатанистите! Записали са си го в ционските си протоколи! Ще се разграничите ли или в кюпа? Сега, това,че ваксините са единственото средство срещу вирусите си е ПЪЛНА ЛЪЖА! И ако с такова твърдение искате да станете професор, то със сигурност ще станете. Защо е лъжа? – защото ваксината внася в тялото дисхармония и следователно няма как да лекува! Ваксините, миличка, са търговска измама, а не лекарство!

И все пак, как се лекуват вирусите? – като не ги създаваме! А ние сами си ги създаваме, като внасяме в тялото си дисхармонична енергия, та нали затова ни стресирате от телевизията – най-голям стресител е страхът! Изяснили сме го на друго място. А това, което всички сатанисти говорите са пълни глупости! РАЗЧИТАТЕ НА НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА, КОЕТО ПЪК СЪЗНАТЕЛНО СЕ НАСАЖДА ОЩЕ В УЧИЛИЩЕ, КАТО НИ ЗАНИМАВАТ С ЛЪЖЛИВИ ТЕОРИИ. МАЙ, ЧЕ Е ИСТИНА, А?

А на СТАНДАРТ ще кажем: Абе айол, вие от къде имате компетенцията да определяте кой е „ГОЛЯМ“ и кой „МАЛЪК“ учен? СЛУГИНАЖ СЕ НАРИЧА ТОВА! САТАНИНСКИ СЛУГИНАЖ!

Завършвайки коментара на „големия учен“ доц.Глом, ще кажем още: нека да не се срамува от народа ни, а от себе си, заради своето невежество и безотговорност. Вашата наука е просто НЕВЯРНА! Дали високомерно ще продължавате да лъжите народа ни е личен избор, но и чиста проба престъпление!

ПИТАМ СЕ: СТРАННО КАК ТАКА СЕ СЛУЧВА, ЧЕ ЖЕНИТБАТА ЗА ЕВРЕИ ВИНАГИ ВОДИ ДО ПРОФЕСИОНАЛНА КАРИЕРА? СИГУРНО Е СЛУЧАЙНО! АБЕ СЛУЧАЙНО Е!

Чуди се народа ни защо начело на всички управленски и научни институции все некадърници се мъдрят. Ето затова – евреите отдавна са окупирали тези възлови места за развитие на един народ и слагат все свои хора! А за евреите Учителят казва: „Те са най-изостаналите същества!“ Той не казва „ХОРА“! Не казва, защото те наистина не са такива! Говорим научно, а не емоционално! Точно затова ни насаждат лъжата, че евреите са най-умните! Само, че те не могат да мислят ВЪОБЩЕ! Немогат, защото мисълта се формира от връзката на човека с Бога, с Духовния свят, а евреите нямат такава връзка – те са деца на дявола! (вж. ЕВ.И. 8;44)

ЖИЗНЕНОСТТА И РАЗВИТИЕТО НА ВСЯКА СИСТЕМА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ГЛАВАТА – ТОВА ИЛИ ТЕЗИ, В СЛУЧАЯ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ! АКО ИСКАШ ДА РАЗСИПЕШ ДАДЕНО ОБЩЕСТВО, СЛОЖИ МУ НЕКАДЪРНИК ДА ГО УПРАВЛЯВА И ДРУГО НИЩО НЕ ПРАВИ! ТО Е ДОСТАТЪЧНО! ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ СПИРА РАЗВИТИЕТО НА ВСЕКИ НАРОД! ОТ ТАМ ИДВА И НЕГОВОТО ОПРОСТАЧВАНЕ! ЗАЩОТО ИНТЕЛЕКТА НА ЕДИН НАРОД СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ГО УПРАВЛЯВАТ! Има ли несъгласни с това?

(Интересно е, че в животинският свят се спазва закона: „Управлението на стадото да е поверено на най-силният и следователно най-мъдрият!“- при животните е така, а ние, човеците, не го спазваме и така сами сме се обрекли на деградация! Евреите са ни изтикали в тази грешна ситуация и ние даже не осъзнаваме това! Заслужава си да се замислим повечко над това!)

А как „мислят“ ДЕЦАТА НА ДЯВОЛА ще попитате? – те само комбинират фактите! Ето защо те живеят в следствията и причините за тях са непонятни! Затова и науката сега е такава – ЯЛОВА!

Отглеждането на еврейска интелигенция, болгарино, има същия резултат като отглеждането от птичките на кукувичета! СЪЩОТО Е!

НА НАС НИ ТРЯБВА ДА ИЗГРАДИМ НАША СИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ! ЧОВЕШКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ! СЕГАШНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ Е ЕВРЕЙСКА! И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДНИ!

Това лесно се доказва и всеки може да си го направи и сам, но ние ще постъпим по друг начин: ще ги цитираме, за да е ясно те какво мислят по въпроса:

ЮДЕЙСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ Е НАЧЕЛО НА ВСИЧКИ ИНИЦИАТИВИ.

„Върху развалините на естествената и родова гоевска аристокрация ние поставихме начело на всички инициативи аристокрацията на нашата богата интелигенция. Цензът на тази нова аристокрация ние поставихме в богатството и в науката. Богатството е в нашите каси, а науката се движи от нашите мъдреци.“ ( от протокол №1)

ЮДЕИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ НАУКАТА И ЗАБЛУЖДАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ.

„Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса (сега телевизора-б.а.)ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със знания (ПРОФЕСОРИ – б.а) и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти така комбинират, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока.“ (от протокол №2)

И накрая да изясним, нашето твърдение, че стадният имунитет не зависи от хората, а от Бога. Ами, то е очевидно за мислещите хора – даже сатанистите чакат той да се случи, т. е. зависи от нещо друго не от хората! Нека да допуснем, че в целия свят са достигнати заветните 70%.( Ние няма да ви питаме как ги определихте тези 70%, че ще ви се смеят и кокошките!) Тогава питаме: А КАК ЩЕ СЕ ПРОЯВИ ТОЗИ ВАШ КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ? КАК? КОЙ ЩЕ ГО ПРОЯВИ? КАК ЩЕ СТАНЕ, ПО КАКЪВ МЕХАНИЗЪМ ЩЕ СЕ ПРОЯВИ? БЕЗСРАМНИЦИ! ГОВОРИТЕ НЕВЕРОЯТНИ ГЛУПОСТИ!

В БИОЛОГИЯТА, В ЖИВАТА ПРИРОДА, ДЕЙСТВУВАТ БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ И ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ ПРИЗНАЕ ОТ УЧЕНИТЕ, ТЕ НЯМА КАК ДА НАПРЕДНАТ В ИЗУЧАВАНЕНЕТО НА ПРИРОДАТА, БИОЛОГИЯТА И ВИРОСОЛОГИЯТА В ЧАСТНОСТ, И ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ ГОВОРЯТ НЕВЕРНИ НЕЩА! Такава е еврейската наука!

Затова говорите за вируси, пък не можете да ги откриете! Не можете, защото ги търсите там, където наистина ги няма! НАИВНА „НАУКА“! „НАУКА“ НА СЛЕДСТВИЯТА!

АБЕ ХОРА, НАЛИ ВСИЧКИ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ ВЯРВАТЕ В БОГА? ТОГАВА ПИТАМ ВИ: ТОЙ КЪДЕ СЕ ПРОЯВЯВА? И ВЪОБЩЕ ТОЙ НЯКЪДЕ ПРОЯВЯВА ЛИ СЕ, СПОРЕД ВАС? (???)

ФИГ.5. ПАНДЕМИЯ НА ВАКСИНИРАНИТЕ! ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ, КЪДЕТО НАСЕЛЕНИЕТО Е МАСОВО ВАКСИНИРАНО СЕ НАБЛЮДАВА И МАСОВО ПОВТОРНО ЗАРАЗЯВАНЕ. ЗАРАЗЯВАНЕТО ИДВА ОТ ВАКСИНИТЕ! А ДАЛИ МЕДИЦИТЕ ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ ТОВА? – очевидно НЕ! ЗАЩОТО ТВЪРДЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО – ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ НЕВАКСИНИРАНИТЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ! НЯМА КАК ТОВА ДА Е ВЯРНО ПОРАДИ ОСНОВНАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ДИСХАРМОНИЯТА В ТЯЛОТО НА ВАКСИНИРАНИТЕ Е ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ! АМИ ОЧЕВИДНИ НЕЩА СА ТОВА! ИЗМАМНИЦИ!

Нека да разгледаме какво се случва в нашата страна, защото тук ваксинирането замря на практика. Под сюрдинка ваксерите у нас се радват, че били достигнали 10%, което сигурно не е вярно, защото това означава всеки 10-ти да е ваксиниран, което очевидно не е така. Но има и определено количество наивници и безотговорници към собственото си здраве и здравето на обществото (за това и през ум не им минава даже!) И тяхната предизвикана от ваксинирането енергия трябва да се „усвои“ от обществото, т.е. да се разболеят без причина маса народ! На горната диаграма е показано, че в Болгария са ваксинирани 14,61% от населението. Браво на Кацаров, защото това сигурно не е вярно! Но отчетите пред сатанистите трябва да вървят – не може съвсем да замрат, поне на книга, защото ще започнат привиквания, ултиматоми и пр. – справка: Унгария.

Какво се случва на практика?

Тъй като енергията никой до сега не я е видял (освен посветените), то и за нейните проявления можем да съдим по проявлението на материята свързана с нея САМО. Тези, които първи бяха ваксинирани това са учителите и възпитателите в детските градини и ясли. Ние имахме възможност за наблюдение върху една детска ясла. Децата изведнъж започнаха масово да се разболяват – карат тежка форма на вирусно заболяване. Яслата е частна и е ясно, че персонала се ваксинира – задължително! Родителите се видяха в чудо и спряха децата си от яслата. И добре, че този НОЩ (национален оперативен щаб) от ИЗМАМНИЦИ се разпадна след като сатанистите бяха свалени от власт! Иначе щеше да се „появи“ нов щам на вирус, който мутирал и пр. и нова паника сред населението. (Саморазпадането на НОЩ, между впрочем, ясно говори за техният страх, че ще бъдат разкрити тяхните манипулации над обществото, ЗАТОВА ЗАЕДНО С ТЯХ СИ ОБРАХА И ДОКУМЕНТАЦИЯТА СИ!)

И ОЩЕ ЕДИН СЛУЧАЙ: Едно съседско дете излиза с приятел на разходка в парка – два или три дни и изведнъж гадене, повръщане, разстройство! На другият ден се зарази и по-малкото му братче! Сега е лято, няма грип, няма и „пандемия“! ЗАРАЗИЛ СЕ Е ОТ НЯКОЙ ВАКСИНИРАН (епитета го сложете вие), с който е имал контакт без да подозира. ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА СЕГА! И САТАНИСТИТЕ, ЗА ДА ПРИКРИЯТ ТОВА НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ НЕВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАЛИ ОТ НОВ ЩАМ – А ОТ КЪДЕ Е ДОШЪЛ ТОЗИ ЩАМ?– Паднал „отгоре“ сигурно! НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО Е ДОНЕСЪЛ! КОЙ ДРУГ ОСВЕН ВАКСИНИРАНИТЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА?!!! Очевидни неща за този, който използва главата си по предназначение.

ФИГ.5-А. Затова с такаво настървение сатанистите се нахвърлиха върху него! ПРОВАЛЯ ИМ ПЛАНОВЕТЕ! Той допринесе още нещо: предизвика някои сатанисти да се разкрият и това дава възможност по-добре да се изучава тайната еврейска конспирация от тези, които се интересуват от това!

Един човек спря паниката от СТРАХОВАТА „ПАНДЕМИЯ“ в страната, като спря ТЕЛЕВИЗОРНАТА САТАНИНСКА ИСТЕРИЯ, поне доколкото това е възможно. Факт ли е, че след смяната на здравният министър пандемията замря? – ФАКТ Е! Факт ли е, че сатанистите се нахвърлиха върху него? – ФАКТ Е! Тогава ясна ли е тяхната цел? ЗА ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ХОРА Е ЯСНА!

ТОЗИ ЧОВЕК СЕ КАЗВА СТОЙЧО КАЦАРОВ! И понеже го атакуват злобно ще кажем, че срещу всички „непослушни“ хора навсякъде по света, не само у нас, се изготвят предварително КОМПРОМАТИ. ЗА ВСЕКИ ПО-БУДЕН ЧОВЕК ИМА ТАКИВА ИЗГОТВЕНИ – ГОТОВИ! Почти е невъзможно да се избегнат, защото човек ни най-малко не подозира, че с дадено деяние му се готви КАПАН! И тук нека да кажем следното: нека да допуснем, че всичко, в което го обвиняват е вярно! ДА ДОПУСНЕМ! Сега ще препоръчаме на всички, ОБВИНИТЕЛИ да прочетат ГЛАВА ОСМА от Евангелие на ИОАН, където Исус казва: „Този, който се смята за безгрешен пръв да хвърли камък!“ Прочетете го сатанисти! И да ви попитаме: КОЙ ВИ Е ДАЛ ПРАВОТО ДА СЪДИТЕ? КАК СЕ ОПРЕДЕЛИХТЕ КАТО БЕЗГРЕШНИЦИ! ВИЕ САТАНИСТИТЕ!

Прочети го и ти, болгарино, и виж, че и тогава по Исусово време – преди 20 века! и сега все сатанисти са обвинителите! Тези, които са извършили най-много и най-големите престъпления спрямо човечеството! Има ли някой, който да оспори това?

И знаеш ли, болгарино, че с това те използват нашето прекрасно чувство на милосърдие! В ционските си протоколи са записали, че винаги трябва да се възползват от „глупавото гойско милосърдие“! Прочетете си го! Техен основен принцип на поведение е : “Обвинявай противника си в това, което ти правиш“! И това може да си го прочетете.

ФИГ.6. ВСИЧКИ САТАНИНСКИ ЗАПЛАХИ ЗА „ПАНДЕМИЯТА“ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ОТ ВЪЗДЕСЪЩАТА В СВОЯТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНА УСЛУЖЛИВОСТ ТВ „НОВА“. ТОВА НЕ Е ИНФОРМИРАНОСТ, А ТЕНДЕНЦИОЗНО ПРЕДСТАВЯНЕ САМО НА САТАНИНСКИТЕ ЗАПЛАХИ, НА КОИТО ЦЕЛТА Е ЯСНА – ВСЯВАНЕ НА СТРАХ В ХОРАТА! И ЛЪЖИ ЗА „ВАКСИНИРАНЕ“-ТО! АКО ИМАШЕ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ЩЕШЕ ПРОСТО ДА Я ЗАБРАНИ, ЗАЩОТО НАРУШАВА ЗАКОНА. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПЛАШИ НАРОДА ЧРЕЗ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ИЛИ КАЗАНО ПО-ЯСНО ЧРЕЗ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ! ТРЯБВА БАЛАНС НА ИНФОРМАЦИЯТА! ТОВА Е БОРБАТА НА ИДЕИ! А СЕГА ЗАТВОРИЛИ УСТАТА НА ЕДНАТА СТРАНА, А ДРУГАТА ЛЪЖЕ ЛИ ЛЪЖЕ!
ФИГ. 6-А. Ами слушайте и вие! И ще ви се даде! Не само Бог дава! Сатанистите също дават! Те стриктно прилагат Божиите закони в своите зли деяния! САМО, ЧЕ ИМА ЕДНА ОСОБЕНОСТ при тях И ТЯ Е: САТАНИСТИТЕ ВСЯКОГА НАГРАЖДАВАТ ПОСЛУШНИТЕ, НО С ТЕХНИТЕ ПАРИ И ПАРИТЕ НА НАРОДА! В ТЕХНИЯТ СИ ДЖОБ НИКОГА, АМА СЪВСЕМ НИКОГА НЕ БЪРКАТ ЗА ТАКИВА ЦЕЛИ! Който не е разбрал това, НЯМА ДА ПОЛУЧИ!

Нека да поздравим бившият вече доцент Кунчев с новото му повишение. От глашатая на сатанистите, телевизия НОВА, научаваме, че вече е повишен в професор! Да му е честито! АМА ТОЙ СИ ГО ЗАСЛУЖИ! МНОГО СЕ СТАРАЕ И ТОВА СЕ ЗАБЕЛЯЗА! Само едно доказателство за нашите твърдения, че научни титли се раздават за послушание! Ама той няма такова образувание! АМИ ЧЕ КАКВО ОТ ТОВА?! СЛУШКА ЛИ? – СЛУШКА! СТАРАЕ ЛИ СЕ? – СТАРАЕ СЕ! ЗНАЧИ ЗАСЛУЖАВА! Е, да му е честито!

Сега нали е ясно защо и доцента, който сме представили по-горе така усърдно се старае? ЩЕ УСПЕЕ! ЖЕЛАЕМ И НЕМУ УСПЕХ! А ти, болгарино, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ ПРЕКЛАНЯШ ПРЕД ПРОФЕСОРСКИТЕ ТИТЛИ! И СИ ПРАВ! ПОНЕ Е СИГУРНО, ЧЕ ТЕ БУДАЛКАТ …„НАУЧНО“!

Та този вече професор Кунчев твърди, че в Англия нараства броя на заболелите и 98% от тях са неваксинирани и от това този „учен“ прави извода, че виновни за проблема са НЕВАКСИНИРАНИТЕ! Само че има нещо особено, което кой знае защо му е „обягнало“ на този мъстит професор, вече! Първо, нарастване на заболяването се наблюдава във всички страни БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, в които са ваксинирани голям процент от населението на тези страни – във всеки случай над 50%. (ВЖ. ФИГ.5). Тук трябва да прибавим и Израел. Второ, при всички тези страни се наблюдава вторично заболяване на ваксинираните, което многократно надвишава тези 2%, които той ни подсказва! Но по-важното е друго: от къде се заражда нарастване на заразяването? Ако заразата е „обективна даденост“ то всички ще се заразяват еднакво, защото никой не се наема да твърди, че ваксинираните не се заразяват – напротив признава се, че в първите 14 дни ваксинираните нямат защита, т.е. са в същите условия както и неваксинираните! И тогава ще се заразяват поне толкова, колкото и неваксинираните. Да не говорим, че ваксинираните се заразяват вторично повече от неваксинираните – такива са резултатите, които се крият и фалшифицират от ей такива мъстити „учени“! Така, че горното твърдение на вече професора Кунчев е ЛЪЖА – отработва си научната титла, значи!

А сега нека да приемем това твърдение на ВЕЧЕ професора, ЧЕ Е ВЯРНО.

Тогава, за да нараства приоритетно заразата на неваксинираните означава, че върху този процес ВЛИЯЯТ ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ. Ами вижте, неваксинираните са пасивна страна в случващото се! Активна страна са ваксинираните. Следователно, ако някой ще влияе върху заразата то ще са точно ВАКСИНИРАНИТЕ! Твърди се, че нарастването на заразата е при НОВ ЩАМ – ДЕЛТА ВАРИАНТ! Само че за да се промени щама на заразата трябва да има обективно въздействие върху процеса, ИНАЧЕ, КАКТО СЕГА НИ УБЕЖДАВАТ, ИЗЛИЗА, ЧЕ ТЕХНИТЕ ВИРУСИ ИМАТ МОЗЪК, ИМАТ СЪЗНАНИЕ! Е, тук се уляха! Чрез самопроизволна промяна без да има съзнание (мозък) вируса няма как да се промени! Кое е това, което ще го промени? Същото твърди и горният кандидат за професор! Това може да го твърди само толкова объркан „учен“, че да говори ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Ама те не се смущават и си ги говорят! Но тук има нещо друго ВАЖНО:

ТЕ, БЕЗ ДА ОСЪЗНАВАТ ДАЖЕ, САМИ СЕ ИЗДАВАТ, ЧЕ НИ БУДАЛКАТ – ТЕХНИТЕ „ВИРУСИ“ НАИСТИНА ИМАТ МОЗЪК! ИМАТ МОЗЪК, ЗАЩОТО ТОВА Е … ТЕХНИЯТ МОЗЪК, МОЗЪКА НА ИЗМАМНИЦИТЕ – САТАНИСТИТЕ! ТЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ, ЧЕ СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ ПРЕХВЪРЛЯТ ВЪРХУ ВИРУСИТЕ, КОИТО ОБАЧЕ НЯМА КАК ДА ИМАТ ТАКИВА СПОСОБНОСТИ. Както се казва: „Хитрата лисица с двата крака в капана!“ В случая в собствения си капан! А това е очевадно доказателство, че тази „пандемия“ се измисля от сатанистите и се управлява от тях.Ние не твърдим, че няма вируси! Твърдим обаче, че такива вируси, каквито те ни убеждават, че има, НЯМА! ТОВА ТВЪРДИМ!

И така, това твърдение на вече професора Кунчев само доказва нашето твърдение, че ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАРАЗНИ! КАКВИ ИЗМАМНИЦИ!

ВСЕКИ, КОЙТО НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ И ПОДЛЕЖИ НА СЪД! (Е, ако има такъв! Защото сатанистите сами си казват, че съдът е в техни ръце!)

ФИГ.6-Б. ГОРКИЧКИЯТ! ТРЯБВА ДА ЗАРАБОТВА С ПОСЛУШАНИЕ 50 000 ЛВ. БОНУС КЪМ ПЕНСИЯТА СИ – ПОДАРЪКА МУ ОТ ГЕРБ! ИСТЕРИЯ! ИСТЕРИЯ ИМ ТРЯБВА НА САТАНИСТИТЕ! СТРАХ, СТРАХ, СТРАХ ДА ВСЕЛЯВАТ СРЕД ХОРАТА! ПРЕСТЪПНИЦИ! А КМЕТА НА СОФИЯ, ФАНДЪКОВА ,ДА НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ТЯ НЕ Е ИЗБРАНА ТАМ, ЗА ДА ПРОВЕЖДА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ НА САТАНИСТИТЕ, НА НАШ ГРЪБ, А ДА СЛУЖИ НА СОФИЯНЦИ И НЕ ДА ХАРЧИ ПАРИТЕ ИМ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ЗА СЪД! ЗАЩОТО ЕВРЕЙСКОТО СЕЛИЩЕ БЕЗ НЕЯ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ!

Никакъв нов вирус НЯМА! ТОВА Е РЕАКЦИЯТА ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! ТЕ СА ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ! Те разболяват и собствените си деца и близките си в къщи! Това имах възможността да го наблюдавам лично и да бъда потърпевш от такова безхаберие! Е, толкова грипове съм изкарал още един, за подарък, нищо. Там където има зараза на ученици нека просто родителите да видят кои от учителите са ваксинирани, за да им стане ясна картината на разпространението на „вируса“! И това е навсякъде! До есента да се надяваме, че НЕРАЗУМНИТЕ УЧИТЕЛИ ще се изчистят и децата ще тръгнат нормално на училище, защото това т.н. он лайн обучение си е пълно невежество. То и без това образувателната ни система произвежда невежество, а като прибавим към това и дистанционното обучение, резултата е отчайващ. Добавете и електронните игри! КАК НИКОЙ НЕ ВИЖДА ПАГУБНОТО ИМ ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ МОЗЪКА НА ДЕЦАТА?! ЩО ЗА БЕЗХАБЕРНО ОБЩЕСТВО СМЕ?! Дано да сме на дъното вече! Да няма накъде да падаме още! Това сме го разгледали в отделна статия: „ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ СА СВЪРЗАНИ В ЕДИН ОБЩ ЕГРЕГОР. ДРУГОТО ИМЕ НА ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ Е НЕГРАМОТНОСТ.“

НАКРАЯ ЩЕ КАЖЕМ: СЕГА, БОЛГАРИНО, ВИЖДАШ ЛИ РАЗЛИКАТА В УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА ОТ САТАНИСТИТЕ ИЛИ ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ (все едно е), КОЯТО НИ ХВЪРЛИ В УЖАС С ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА „ПАНДЕМИЯ“ И СПОКОЙНОТО УПРАВЛЕНИЕ ОТ НАШИТЕ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СВОЯ НАРОД! ВИЖТЕ КАК НАРОДА СЕ УСПОКОИ И ИЗМАМАТА „ВАКСИНИ“ СЪЩО ЗАМРЯ! И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!

ФИГ.7. КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН „УЧЕН-САТАНИСТ“, КОЙТО ДА КОМЕНТИРА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ?
ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ СЕ Е СЪСРЕТОЧИЛА, ГЛАВНО, В ДВЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ – ТОВА СА ГЕРБ И ДПС. ТОЧНО ЗАТОВА И ДВЕТЕ СИ ИМАТ ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ – ТАКАВА Е СТРУКТУРАТА НА ТАЙНАТА ЕВРЕЙСКА КОНСПИРАЦИЯ! Разликата между тях е само, че вторите са дьонмета, а първите са „християни“, уж! И не се чудете дали я има или я няма тази еврейска конспирация, а я изучавайте, ако искате да се отървем от злото! – повече подробности в статията ни „Кои сте вие от ДПС? Големият заговор срещу болгарите!“

ЕВРЕЙСКАТА КОНСПИРАЦИЯ Е СВЯТ РАЗЛИЧЕН ОТ НАШИЯ! ТЕ ПАРАЗИТИРАТ ВЪРХУ НАШИЯ СВЯТ И НИЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА, НЕПОДОЗИРАЙКИ, ЧЕ СА РАЗЛИЧЕН И ВРАЖДЕБЕН КЪМ НАС, ЧОВЕЦИТЕ, СВЯТ! ТЕ СИ ГО КАЗВАТ САМИ! ЩЕ ГИ ЦИТИРАМЕ:

Ние, евреите, сме унищожители и ще останем такива. Всичко, което ще направите за нас няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.” – Изказване на евреина Морис Самуел. Jou Gentiles, p.155; Harcourt, Brace, 1924г.

 „Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен това правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите НИ, влезли веднъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.

И още: „Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпространим идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.”

(цитати от „Надгробно слово — фаталната реч на равина Райхорн“, произнесена през 1869 г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда.) А ционските протоколи са от 1897г. и си приличат като две капки вода! То е защото това е методика, дадена на евреите от дявола, техният баща, за унищожаване на човешкият род!

АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ! И СТРАДАЙТЕ СПОРЕД ВЯРАТА ВИ!

„ През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.” – годината е 1897. (ЦИОНСКИТЕ ПРОТОКОЛИ)

(ГОРНОТО ТРАБВА ДА НАКАРА УМНИТЕ ХОРА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ: ТАЗИ ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ЕВРЕИ, НО И ЗА ЕВРЕИ! ТЯ Е ВРЕДНА ЗА ХОРАТА! ТЯ Е ИЗМАМА ЗА ХОРАТА! ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАМЕ КЪМ НАШИТЕ СИ КОРЕНИ! ЗА ТОВА ЩЕ ГОВОРИМ ОТДЕЛНО! )

И накрая още един цитат:

Вие не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие.” Изказването е на евреина Маркус Ели Раваш, Century magazine, February, 1928 г..

АЗ НАСТРЪХВАМ! А ВИЕ?

И ТАКА:

ВАКСИНИРАНИТЕ ПРЕНАСЯТ ЗАРАЗАТА! ТЕ СА ЗАРАЗОНОСИТЕЛИТЕ!

МАНГЪРОВ НЕ КАЗВА НИЩО НОВО! НО НИЕ ПИТАМЕ: ЗАЩО ТОЗИ САЙТ Е БЛОКИРАН С ВИРУС?! ЗА ЕВРЕИТЕ СЕ ГОВОРИ КАТО ЗА УМРЯЛ – ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО! А ЗАЩО ЛИ? СЛЕД РЕЗУЛТАТИТЕ В ИЗРАЕЛ, ИМА ЛИ РАЗУМЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ ВЯРВА, ЧЕ ЗАРАЗАТА СЕГА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ?!!! А САТАНИСТИТЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ОТГОВОРНОСТТА „ОТ БОЛНА ГЛАВА НА ЗДРАВА“!

ПП: Коментари и въпроси във Фейсбук, когато не сме затворени, защото честичко ни блокират акаунта (БАНват ни – вече три месеца по ред!), но не можем да си разрешим диалог в сайта, защото ще си имаме големи неприятности, ясно какви!

ФИГ.9. НИЕ МНОГО ПЪТИ КАЗВАМЕ, ЧЕ ВСЕКИ РАЗУМЕН БОЛГАРИН ТРЯБВА ДА ИЗУЧАВА, А НЕ САМО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ЦИОНСКИТЕ ПРОТОКОЛИ. УБЕДЕНИ СМЕ, ЧЕ ТОВА ИЗДАНИЕ Е ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ ЧЕСТО ЦИТИРАМЕ ТЕЗИ ПРОТОКОЛИ! ЕВРЕИТЕ НИ ОТГОВОРИХА, НО ПО ЕВРЕЙСКИ – С ФАЛШИФИКАТ! НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С НЕГО, ОСВЕН АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С МАЙСТОРСТВОТО НА ЕВРЕИТЕ ДА ФАЛШИФИЦИРАТ, но тогава трябва да сравнявяте текстовете. За да ги изучавате СВАЛЕТЕ СИ ЦИОНСКИТЕ ПРОТОКОЛИ ОТ ИНТЕРНЕТ.
ФИГ.8. МАСКИТЕ СА ИЗРАЗ НА ПОСЛУШАНИЕ, ЗАБРАНА ЗА МИСЛЕНЕ! И СЪОТВЕТНО СЪГЛАСИЕ С ТАЗИ ЗАБРАНА! НИЩО ПОВЕЧЕ!

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44